2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

acele etme o günler de gelecek :))

zamanla alışırsn canım,ah keşke benmde bebişimi görecğim gün gelse.daha 13gün var

hayrolsun canım.bebişn yüznü falan hatrlıyormuydun.belkide senin bebeğin rüyada görürmüş çoğu anneler.ben hiçbirşey görmedm henüz:44:

Bende hada ilk haftalarda normal doğum yaptığımı görmüştüm rüyamda :)))

acele etme o günler de gelecek :))

valla ruya gormekten dogru durust uyuyamiyorum. gece de kac defa uyaniyorum

canim bayag hatirliyorum herseyiyle, cok minik minyon bi bebekti. ama ben ne gorursem tersi cikar ruyalarimda, erkek gordum, kiz mi acaba bebegim

Bende hada ilk haftalarda normal doğum yaptığımı görmüştüm rüyamda :)))

gecen geceki ruyamda isyerinde sancilanmisim. isyerinin kapisinda taksi bekliyorum doguma gitmek icin.. p

site güzel ama pahalı geldi bana:86:
bana daa.

bir askili bluz 75 usd.

My Little SunShine, bilgi icin tesekkurler, daha hesaplamadim ama ben norlmalden daha fazla aldim biliyorum, su aralar cok hareketsizinm, sanirim bunun da etkisi oldu. Sen kac kilo aldin?

Canım ben hamile kalmadan hemen önce 59,5 kilo idim bu sabah ki ölçüme göre 62,5 kiloyum.

hihi evet aradı:)))))))))

Yaaa nasıl sevindim anlatamam. Ay ben çok duygusal bir aptal oldum tutamadım kendimi ağladım mutluluktan. Umarım eşin de yaptığı hatayı anlar da ( tabi sende istiyorsan) bebişinizle mutlu bir aile olursunuz yeniden. Çok sevindimm çookkk

bende gece 2-3kere tualete uyanıyorum.dün akşam 9da yattım.en geç 10da uyuyorum kaç aydır.bi uyuşuklkvarki srmayın yeek yapacak halm olmuyor.

o sitedeki tişörtler hep aynı tarz hiç esprili tişörtte yok, ama çok asil ve kaliteli

haberi yoktu demek olsa aramazmıydı o kadar gaddar değilmiş demekki..umarım bu konuşma sizi için güzel bir başlangıç olur.sene bebeğin hatrına affedersin

bilmiorum valla haberi varmıydı yokmuydu da. o kadar sevindim ki kendimi tutamıyorum sıçrıyorum havalara sevinbçten:)))

evliyiz canım ama yunan kanunları önünde. türkiyede hala bekar gözüküyorum. ama öle gelinlikli bilmemne bi evlilik deildi maalesef( vizem bitiyordu 3 gün içinde koştur koştur evlendik.

çooooookkk saol canım. evet müzisyen eşim canım. yaa türkiyedeki ve ordakiler bviraz farklı aslında. orda nufus az ya. onların sanatçılkarıda biraz daha halktan gibi. bizimkiler gibi değiller. ama zor yanları var tabi:))

ayy canım çok sevindim. hep mutlu ol, mutluluk haberlerini alalım inşallahhhh...
ne zaman ayrıntı ultrasonun? heyecanlı mısın?

çooook saol canım. çok heyecanlıyım. işte muhtemelen 28 i alıcam. yada bi hafta önceye. pazartesi salı boş olduğu için gelebilir.

ayy canim yaa, bu bile biseydir.
sevindim senin adina.

insallah daha guzel gunler de kapidadir cnm

amin canımm. çok saolun valla. gerçekten hayatımın bi parçası oldunuz.

bilmiorum valla kim kimin günahını almış:)) ama işallah kafasına dank etmiştir bişiler.

ayrıntılın nezaman dı eyeszay cim

28 ine alıcam canım sanırsam.

ayyy saol canım yaa kıyamam. bende dün çok ağladım geceye kadar. çok saolun. dualarınızı eksik etmeyin. aminnnn

Kızlar günaydınn...

Canım bende çok rüya görüyorum. Emzirirken, doğururken filan.. Aslında bilinçaltımızda olanlar geliyor rüyamıza. Aklımızda hep bebişler var

bilmiorum valla haberi varmıydı yokmuydu da. o kadar sevindim ki kendimi tutamıyorum sıçrıyorum havalara sevinbçten:)))
ben bile ne kadar mutlu oldum kaldı ki sen arkadaşım.umarım bundan sonra daha güzel daha mutlu günler senin ve kızının olur.

Son düzenleme:

aynen canim, ben de 22,30 u gecmeden yataktayim (h.ici gunler )
cok halsizim , dedigin gibi yemek yapmaya, mutfakta ayakta kalmaya halim yok. camasir, bulasik mak.sizme bosaltma, yemek hazirlama disinda (ki onlarda pratik yemekler genelde- zaten midemde almiyor diger turlulerini ) bi is yapmiyorum ben

gece de uykularim cok boluk porcuk senin gibi

Kızlar günaydınn...

Canım bende çok rüya görüyorum. Emzirirken, doğururken filan.. Aslında bilinçaltımızda olanlar geliyor rüyamıza. Aklımızda hep bebişler var

evet cnm, bilincaltimizin urunleri

bir de 2 gundur ben garip bi duyguya kapildim kizlar,
bebek olunca hayatim duracak, kendi kisisel gelisimim icin bisey yapamicam (ne bilim yeni bir dil ogrenmek vs gibi) ya da bakimsiz cirkin olucam gibi vesveselere kapiliyorum yaa

eyeszay , canım onlar erkek olacağını biliyorlarken aldırmadğını biliyolrdı sonradan mı aldırdğını düşündü.doktora gittiğinzde kız olduğunu duyunca şaşırack tabi söylemediysen

barışın ne olur. Bebeğinizi beraber büyütün.
Sorunlarınızı konuşun ve anlaşın. çok mutlu oldum bende :)

ben bile ne kadar mutlu oldum kaldı ki sen arkadaşım.umarım bundan sonra daha güzel daha mutlu günler senin ve kızının olur.

çoook saol canımm

eyeszay , canım onlar erkek olacağını biliyorlarken aldırmadğını biliyolrdı sonradan mı aldırdğını düşündü.doktora gittiğinzde kız olduğunu duyunca şaşırack tabi söylemediysen

evet canım bende onu söledim. ama 11. haftaydı ve burdaki doktor cinsiyet belli olmaz dedi dedi. yani herşeyi en ince detayına göre konuşmadığımız için ne zaman aldırdığımı düşündü yada sölediler bilmiyorum. sonuçta bana aslı astarı olmayan binlerce yalan atan insanlar bunuda gayet rahatlıkla sölerler. ama gerçekten bebeği aldırmadım diye mutluydu. bebeğin kız olduğunu söledim. yani anlattım ilk doktor erkek dedi bu kız diye. sonraişte tekmelemelerini anlattım. bi mesaj yazmış bütün gece o mesajı okudum. omg my little princess benim küçük prensesim şimdi ağlayacağım yazmış zaten hamilelik sendrımuna oda benle girmişti sürekli ağlıyordu:)))) öle işteeeeeeee

bu arada ben bikere doğum rüyası gördüm. aklım başka olduğu için ben hep bizi beraber görüyordum rüyamda(

eyeszay,
sevincin mutlu etti beni; bebeğinizi bereber, sevgiyle büyütmenizi diliyorum.

eyeszay,eşinin attığı bu ilk adımın devamı gelir inşallah barışırsınız ve kızını mutlu yuvanda büyütürsünüz.
Bizde bebeği neredeyse bir aydır görmüyordur;dün akşam eşimle doktora gittik çok özledik dedik :)
Baktık yavrum içerde kıpır kıpır duruyor dönüyor.
370gr olmuş maşallah
Ayy böyle kucağıma almak yüzünü görmek kokusunu duymak için öyle sabırsızım kiii

çook sevindim canım bundan sonra inşallah sizin için ve bebek için en hayırlısı olur. Anneli babalı büyür inşallah

oy maşallah bebişi ve annesine,yarım kilo olmuş nerdeyse

çok narmal bişey bu. yeni aldığım kitaptada yazıyor bu arada herkese tavsiye ederim o kitabı. banada oluyor bazen. artık seyahete gidemeyeceğim. mesleğimi yapamayacağım, kursa gidemeyeceğim gibi. ama aslında zamanı doğru planlarsak güvendiğimiz insanlar olursa çevremizde bişeyler yapabiliriz. yada o kadar mutlu olacağız ki bebekle zaten zaman çabucak geçicek:))

barışın ne olur. Bebeğinizi beraber büyütün.
Sorunlarınızı konuşun ve anlaşın. çok mutlu oldum bende :)

çook saol canım. valla bizim sorunlarımız yoktu aslında. insanların vicdansızlığı allahsızlığı. ama affetmesi çok zor oluyor. ama allah bişeyleri koyar işallah yoluna. şimdi hiçbişey bilmiyorum ne olucak ne biticek. dilerim herşey iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…