kizlar kac gundur ruyalar beni uyutmuyor.
bir gece sabaha kadar doguma gidiyorum dogum yapiyorum vs, onunla ugrasiyorum.
bir gece bebek bakiyorum sabaha kadar.
dun gece bebegim dogmustu ruymda, annemle yikiyorduk, emziriyordum, altini bezliyordum vss, sabaha kadar ugrastim. ruyamdaki bebek erkekti. ama cok zorlaniyordum bakimi konusunda..
zamanla alışırsn canım,ah keşke benmde bebişimi görecğim gün gelse.daha 13gün varbu topiğe yeni katıldığım için olaylar ya da kişiler çok yabancı geliyor bir anda muhabbete dahil olamıyorum. herkese günaydın!
birazdan doktora gideceğiz biz bebeğimle bakalım ne yapıyormuş görmeyeli?
dun gece bebegim dogmustu ruymda, annemle yikiyorduk, emziriyordum, altini bezliyordum vss, sabaha kadar ugrastim. ruyamdaki bebek erkekti. ama cok zorlaniyordum bakimi konusunda..
kızlar K.K. da da reklamı olan bir yurtdışı site var
Maternity Bestsellers; Isabella Oliver Maternity
kılıklar güzeldi tam inceleyemedim ben ordan almayı planlıyorum :))
acele etme o günler de gelecek :))
zamanla alışırsn canım,ah keşke benmde bebişimi görecğim gün gelse.daha 13gün var
hayrolsun canım.bebişn yüznü falan hatrlıyormuydun.belkide senin bebeğin rüyada görürmüş çoğu anneler.ben hiçbirşey görmedm henüz:44:
Bende hada ilk haftalarda normal doğum yaptığımı görmüştüm rüyamda :)))
bana daa.site güzel ama pahalı geldi bana:86:
My Little SunShine, bilgi icin tesekkurler, daha hesaplamadim ama ben norlmalden daha fazla aldim biliyorum, su aralar cok hareketsizinm, sanirim bunun da etkisi oldu. Sen kac kilo aldin?
hihi evet aradı:)))))))))
şimdi anlatıyorum olayı. ben bi film izlemiş gayet duygusala bağlamışken telefonumun sesi hep kısıktır. bi baktım aramış aramış sorada mesaj atmış. facedeki resmini gördüm şok oldum inanamıyorum diye. bende görünce mesaj attım neye inanamıyorsun diye. bütün olanlardan sonra bebeği aldırdığını sanıyordum ve bebeği aldıracağını söylemiştin. nasılsınız ne yapıyorsunuz söyle.(böle bişey ağzımdan çıkmadı. muhtemelen benimle ilgili iftira atan kişiler bebeği aldıracak demişler.) bende bu kendini rahatlatmanın bi yolumu. sanırım öyle. ayrıca bize nasıl olduğumuzu sormakta çok geç kaldın yazdım. neyse hepsini yzarsam sabaha kadar sürer. ben kısaca bebekle ilgili ne istiyorsan sorabilirsin yazdım ama beni sormaya hakkın yok. ben artık senin hayatında biri değilim yazdım. bana nasıl seni sormamamı sölersin sen bizim bebeğimizin annesisin. üste4lik beni acıtan sendin unutma. tamamen mahvolmuştum ve şu anda hala bi bebeğimizin olduğuna inanamıyorum. çok mutluyum. anlat yazdı bende bebekle ilgili şeleri yazdım benle ilgili sorularına cevap vermedim. bikaç kez yineledim beni sormaması gerektiğini. o ısrarla sen benim hayatımdaki en önemli insansın bana sorma beni deme çünkü soracağım yazdı. sorada ben istanbula geliyorum dedi. bende tekmelerini hissetmek istiyorum dedi. bende ayrıntılı usg de gelmesini söledim. hangi gün diye sordu 4 gün canlı konserim var biliosun dedi. bende hangi gün uygunsan o güne alırım dedim. şimdi yatmam gerek dedim öle:)))
valla ruya gormekten dogru durust uyuyamiyorum. gece de kac defa uyaniyorum
canim bayag hatirliyorum herseyiyle, cok minik minyon bi bebekti. ama ben ne gorursem tersi cikar ruyalarimda, erkek gordum, kiz mi acaba bebegim
gecen geceki ruyamda isyerinde sancilanmisim. isyerinin kapisinda taksi bekliyorum doguma gitmek icin..p
bana daa.
bir askili bluz 75 usd.
haberi yoktu demek olsa aramazmıydı o kadar gaddar değilmiş demekki..umarım bu konuşma sizi için güzel bir başlangıç olur.sene bebeğin hatrına affedersin
Gözdeeee çok heyecanlandım valla bende)
demek ki adamcağız aldırdın diye o kadar içip üzülüyormuş anlamıştır artık iftiracıları...
aranızda evlilik yok mu çok özelse cevaplamak istemezsen anlarım cnm...
Ayy canım umarım aranızdaki herneyse çözülür. Başkaları yüzünden aranız açılmış gibi, umarım sen onu affedebilirsin, mutluluğunuza kaldığınız yerden devam edersiniz. Eşin sanatçı mı? Zordur bu tip insanlar :)))
ayy canım çok sevindim. hep mutlu ol, mutluluk haberlerini alalım inşallahhhh...
ne zaman ayrıntı ultrasonun? heyecanlı mısın?
ayy canim yaa, bu bile biseydir.
sevindim senin adina.
insallah daha guzel gunler de kapidadir cnm
inşallah canım tesadüf işte :))
gunaydın canım yorgun olduğuna odaklanma yoksa bugunu geçiremezsin arada oluyor öyle işte :))
hahahaaaa gune guzel bir haberle başladım ya :))) süper olmuş valla bu bir başlangıç ama devamı gelecektir :))
adamcağızızn günahını almışız bak ya :))) gözün aydın diyeyim :))
ayrıntılın nezaman dı eyeszay cim
Canım ben hamile kalmadan hemen önce 59,5 kilo idim bu sabah ki ölçüme göre 62,5 kiloyum.
Yaaa nasıl sevindim anlatamam. Ay ben çok duygusal bir aptal oldumtutamadım kendimi ağladım mutluluktan. Umarım eşin de yaptığı hatayı anlar da ( tabi sende istiyorsan) bebişinizle mutlu bir aile olursunuz yeniden. Çok sevindimm çookkk
ben bile ne kadar mutlu oldum kaldı ki sen arkadaşım.umarım bundan sonra daha güzel daha mutlu günler senin ve kızının olur.bilmiorum valla haberi varmıydı yokmuydu da. o kadar sevindim ki kendimi tutamıyorum sıçrıyorum havalara sevinbçten:)))
bende gece 2-3kere tualete uyanıyorum.dün akşam 9da yattım.en geç 10da uyuyorum kaç aydır.bi uyuşuklkvarki srmayın yeek yapacak halm olmuyor.
o sitedeki tişörtler hep aynı tarz hiç esprili tişörtte yok, ama çok asil ve kaliteli
Kızlar günaydınn...
Canım bende çok rüya görüyorum. Emzirirken, doğururken filan.. Aslında bilinçaltımızda olanlar geliyor rüyamıza. Aklımızda hep bebişler var
şimdi anlatıyorum olayı. Ben bi film izlemiş gayet duygusala bağlamışken telefonumun sesi hep kısıktır. Bi baktım aramış aramış sorada mesaj atmış. Facedeki resmini gördüm şok oldum inanamıyorum diye. Bende görünce mesaj attım neye inanamıyorsun diye. Bütün olanlardan sonra bebeği aldırdığını sanıyordum ve bebeği aldıracağını söylemiştin. Nasılsınız ne yapıyorsunuz söyle.(böle bişey ağzımdan çıkmadı. Muhtemelen benimle ilgili iftira atan kişiler bebeği aldıracak demişler.) bende bu kendini rahatlatmanın bi yolumu. Sanırım öyle. Ayrıca bize nasıl olduğumuzu sormakta çok geç kaldın yazdım. Neyse hepsini yzarsam sabaha kadar sürer. Ben kısaca bebekle ilgili ne istiyorsan sorabilirsin yazdım ama beni sormaya hakkın yok. Ben artık senin hayatında biri değilim yazdım. Bana nasıl seni sormamamı sölersin sen bizim bebeğimizin annesisin. üste4lik beni acıtan sendin unutma. Tamamen mahvolmuştum ve şu anda hala bi bebeğimizin olduğuna inanamıyorum. çok mutluyum. Anlat yazdı bende bebekle ilgili şeleri yazdım benle ilgili sorularına cevap vermedim. Bikaç kez yineledim beni sormaması gerektiğini. O ısrarla sen benim hayatımdaki en önemli insansın bana sorma beni deme çünkü soracağım yazdı. Sorada ben istanbula geliyorum dedi. Bende tekmelerini hissetmek istiyorum dedi. Bende ayrıntılı usg de gelmesini söledim. Hangi gün diye sordu 4 gün canlı konserim var biliosun dedi. Bende hangi gün uygunsan o güne alırım dedim. şimdi yatmam gerek dedim öle:)))
ben bile ne kadar mutlu oldum kaldı ki sen arkadaşım.umarım bundan sonra daha güzel daha mutlu günler senin ve kızının olur.
eyeszay , canım onlar erkek olacağını biliyorlarken aldırmadğını biliyolrdı sonradan mı aldırdğını düşündü.doktora gittiğinzde kız olduğunu duyunca şaşırack tabi söylemediysen
çoook saol canımm
evet canım bende onu söledim. ama 11. haftaydı ve burdaki doktor cinsiyet belli olmaz dedi dedi. yani herşeyi en ince detayına göre konuşmadığımız için ne zaman aldırdığımı düşündü yada sölediler bilmiyorum. sonuçta bana aslı astarı olmayan binlerce yalan atan insanlar bunuda gayet rahatlıkla sölerler. ama gerçekten bebeği aldırmadım diye mutluydu. bebeğin kız olduğunu söledim. yani anlattım ilk doktor erkek dedi bu kız diye. sonraişte tekmelemelerini anlattım. bi mesaj yazmış bütün gece o mesajı okudum. omg my little princess benim küçük prensesim şimdi ağlayacağım yazmış zaten hamilelik sendrımuna oda benle girmişti sürekli ağlıyordu:)))) öle işteeeeeeee
bu arada ben bikere doğum rüyası gördüm. aklım başka olduğu için ben hep bizi beraber görüyordum rüyamda(
eyeszay,eşinin attığı bu ilk adımın devamı gelir inşallah barışırsınız ve kızını mutlu yuvanda büyütürsünüz.
Bizde bebeği neredeyse bir aydır görmüyordur;dün akşam eşimle doktora gittik çok özledik dedik :)
Baktık yavrum içerde kıpır kıpır duruyor dönüyor.
370gr olmuş maşallah
Ayy böyle kucağıma almak yüzünü görmek kokusunu duymak için öyle sabırsızım kiii
aynen canim, ben de 22,30 u gecmeden yataktayim (h.ici gunler )
cok halsizim , dedigin gibi yemek yapmaya, mutfakta ayakta kalmaya halim yok. camasir, bulasik mak.sizme bosaltma, yemek hazirlama disinda (ki onlarda pratik yemekler genelde- zaten midemde almiyor diger turlulerini ) bi is yapmiyorum ben
gece de uykularim cok boluk porcuk senin gibi
evet cnm, bilincaltimizin urunleri
bir de 2 gundur ben garip bi duyguya kapildim kizlar,
bebek olunca hayatim duracak, kendi kisisel gelisimim icin bisey yapamicam (ne bilim yeni bir dil ogrenmek vs gibi) ya da bakimsiz cirkin olucam gibi vesveselere kapiliyorum yaa
barışın ne olur. Bebeğinizi beraber büyütün.
Sorunlarınızı konuşun ve anlaşın. çok mutlu oldum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?