2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da doktorum 2li iyi olduğu için 3lü yada 4lü önermedi sadece afp mom baktı o da 0,85 çıktı,iyi dedi

valla haftaya gidicem belki ozaman bakılmasını istermi bilmiyorum bu dr um kan vermemi bile pek istemyior acaba vucudumda azalacak diyemi o istemiyor ama sağolsun beslenme uzmanı yaptırıyor bana çeşitli tahliller :)) hatta idarar yolu enfeksiyonumda onun istediği tahlil sonucu çıktı:)

ayyyy kaçtım ben lafa takılınca insan kalıyor ayol :))

geremy cnm meyranin ninni albumu mu var.
esime soyleyeyim de indirsin bana da.

kizlar bana da 19. hafta da 2 nisan da afp testi yapilacak.

yalniz ayrintili usg icin bisey demedi doktor;
sizin kendi doktorunuz mu yapiyor, disarda mi yaptiriyorsunuz usg yi.
2 nisan da gittigimde sorayim ben de

3 lü veya 4 lüyü yaptıranlardan istemiyorlar cnm zaten onların içinde var
benim 2 li iyi çıktığı için 3 lü testte de bir bu farklıymış ona bakıyorlar cnm
afp mom benimde normal çıktı....
ayrıntılı usg yi de cnm radyoloji uzmanı prof veya doçlar yapıyor fiyatlarda buna göre değişiyor cnm
kendi drumuz yapmıyor bir sonraki ayda şeker yüklemesi olur benim ilk hamişliğimde 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük normal çıkmıştı bende ondan tırsıyorum

canım ben çok önceden indirmiştim şimdi indiremiyorum. meyranın fan sitesine üye olursanız indirebilirsiniz belki

yok yok canım benim bende senin gibiyim. bende uyarırım arkadaşlarımı. ölede olmalı bence herkes. ben sadece açıklama yaptım ama ben gerçekten çok güçlüyüm. arkadaşlarım diyorlarki mümkün değil benim bu kadar şeyin üzerine böyle kalmam. ama yaşadığım bi çok şey. içinde bulunduğum benim karakterimle hiç alakası olmayan camiada beni böle kolay güvenemez hale getirdi. ama hayat işte yediğin darbelere rağmen hala iyi olmayı başarabilmek katılaşmamak bence. sana şunu söliyim efsuncum bu bana utanmadan iftira atan kızlardan birtanesi. yıllarca benim paramı yemiş her ihtiyacını aldığım beni onca zaman para için resmen kullanmış biri. ve aslında attığı ilk kazık değildi ben aptallık ettim ama olsun allah büyük.

dilerim çocuklarımız böyle şeylerin içinde bulunmaz. daha sevgili, vicdanlı ebeveynlerin yetiştirdiği insanlarla arkadaş olurlar. kötü insanlarla hiç karşılaşmazlar yada en azından dost olabilecek kadar yakınına girmez o kişiler. çok dua ediyorum.

kocanada kızma az sakin ol:)) hehe

Bazıları kan ve idrar testleri yaptırıyor sanırım. 2'li-3'lü testlerin dışında doktorunuz sizden şeker,demir vs. bakmak için tekrar kan testi ya da idrar testi istedi mi?? İlk hamile olduğumu öğrendiğimde yaptırmıştım, 6 haftalıkken. Bir daha tekrarlatmadı bana. Sizlerden istediler mi tekrar?

cnm benim 2 li iyi cikinca 3lu istemedi doktorum sadece afp bakicam dedi.
ayrintili icin bisey demedi.
o 20. hafta da mi yapiliyor,
bikac hastane arayip sorayim, arastirayim bari ben de.

hadi kızlar ben alışverişe gidiyorum:))) malum az kaldı bebişimizin babası gelicek. sizin gibi alıştıra alıştıra görmeyeceği için beni bu karınla azıcık şoka girebilir:)) o şoku en aza indirelim. hadi öpüldünüz. bebişlerinize iyi bakın. sevgiyle kalınn. iyiki varsınız:)

Olsun şok olsun boşver Karnını çok saklayacak şeyler alma sen yine de

kızlar tünaydın:)çok sık giremiyorum sanırım 2011 kız yılı olacak kızlar çoğunlukta:))bebeğimize ciciler aldık bizde babasıyla sanırım ilk olunca abarttık ve kızların giyisilerinin şirinliğine kapıldık ama hep rüyamda doktor aa yanlış görmüşüm bu kız değilmiş erkek diyor ama hayırlısı olsun preşembe günü kontrolümüz var.en on 16.hafta gittik bebğimizi 4boyutlu görmek süperdi parmak emiyor diğer eliylede destek oluyor eline:))19+4 günlüğüz bugün itibariyle:))mide kazınmalarım arttı sanırım toplamda 7 8 kilo aldım çok fazla farkındayım ama beslenme bölümü mezunuyum ama hamilelik tüm bildiklerini unuttturuyor yemediğim ne varsa yiyorum neyse bebişim sağlıklı olsun doğumdan sonra bakarız çaresine:))aranızda tuhaf rüyalar göreniniz var mı?gecenin bi yarısı endişe içinde uyanıyorum bebeğim doğuyor ama bilim kurgu filmi gibi(yani olumlu düşünüp pozitif olmak ve rahat olmak lazım farkındayım ama tüm bildiklerini unutturuyor annelik endişesi sanırım:)

aranızda zor zamanlar geçiren bi kaç arkadasımız varmış yani eşleriyle sorun yaşayan çok zor bir dönem allah yardımcıları olsun inşallah herkes için herşey düzelir bebişlerini anneli babalı büyütürler ama hep derim ALLAHIN ADALETİ VAR...herşey düzelecek inanın her kötüde bi bir tutam iyi gizlidir...yani yaşamadan anlayamaz insan farkındayım ama inanın iyi güzel şeyler düşünelim hayal edelim ...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...sağlıklı sıhatli alalım bebişlerimizi kucaklarımıza....

Öncelikle hastanemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Yeni dönem doğuma hazırlık kurslarımızın başlangıç tarihi şu anda
kesinleşmemiştir. Tarih belirlendikten sonra kursun başlama tarihi ve
detayları ile ilgili detaylı bilgi e-posta olarak mail adresinize
yollanacaktır.

Hastanemizde Normal Doğum Ücretimiz: 6700 TL; Sezaryen doğum ücretimiz 7800
TL'dir. Epidürel isteseniz bu fiyatların üstüne normal doğumda 960 TL
sezaryen doğumda 720 TL daha eklenir. Normal Doğumda 1 günlük 1. sınıf yatış
ve doğum bebek paketi, sezaryen doğumda 2 günlük 1. sınıf yatış ve doğum
bebek paketi verilen fiyata dahildir. Her iki doğumda da Loğusa Şerbeti,
yakınlarınıza bu Sevinçli haberi paylaşabileceğiniz 20 sms gönderimi, doğum
sırasında profesyonel fotoğrafçımız tarafından çekilen 10 adet fotoğraf
çekimi ücretlere dahildir. Doğumda ekstra ilaç ve malzeme kullanılırsa
verilen fiyata dahil değildir, ekstra olarak fiyata eklenir. Eğer doktorunuz
dışarıdan gelecek ise 0212 314 66 66 hastane numaramızdan 7619 veya 7645
dahili hatları tuşlayarak Melis veya Özlem Hanımdan fiyat bilgisini
alabilirsiniz. Özel Sağlık Sigortalı Doğum fiyatlarımız ile ilgili 7593 veya
7589 dahili hatları tuşlayarak Burçin veya Emel Hanımdan Bilgi
alabilirsiniz.

Randevu ve detaylı bilgi almak için bizi 444 7 888 numaralı telefonumuzdan
arayabilirsiniz.

Konuyu Bilginize sunar, sağlıklı günler diler

daha çok erken ama ben doğumla ilgili mail atmaya başlamıştım hastanelere. cevaplar gelmeye başlayınca burda sizede gönderiyim bi bilgi olsun. bu ataşehir memorial

çok saol canım benim. allah cicilerini iyi günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin bebeğine.

Olsun şok olsun boşver Karnını çok saklayacak şeyler alma sen yine de

hehe dimi dahada şok olsun.

Sakin olmaya dikkat ediyorum canim farkindayim cok asabiyim ;(

Umarim boyle ortamlarda yasamak zorunda kalmazlar ama hayatin gercegi hersey herkes oraya dogru gidiyor ummaktan baska bisey olmuyor su anda

Ben dr degistirdim 3.aydan sonra eskiside yeniside bisey istemedi ama ister sanirim yeni dr um
Beim beslenme uzmqnim bazi tqhlilleri yaptiro bana seker idrar falan

Oleeeeyyy merakla bekliyorum yeni cicileri sooolee gusel guseel cik esinin karsisina dogal bir guzellikle ))

Bence iyi oldu hem fiyati hemde hizmeti ogrwniyoruz :)))

aaa cnm ne güzel hadi bak bi adım gelmiş eşin sana ne güzel,inş güzel bi karşılaşma olur,bence şiş karnını görmesi daha iyi olur ben bu zamana kadar enredeydim der kendi kendine...
ay çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…