canım çok acı gibi bişey değil bazen böle dar biyerde hareket ediyor sanki o zaman hafif böle ağrı gibi bile değil çok hafif bişey oluyor. ama öle fazlaca acı yada ağrı vermiyor.
düştükten sonra doktora gittinmi canım?? bi görün bence genede.
sen kastamonudamısın canım?? :)) benim teyzemde hemşireydi orda cidede. evlendi kaldı hatta ama şimdi emekli oldu.
ayy heyecanlandım birden yoksa benim hastanemde mi hemşire diye, niye emekli olduki ya
Ben sabah aç karnına içiyorum ve durumum felaket. Dufalac da fayda etmiyor.
Kuru incir - ballı limonlu sıcak su sürekli beşeyler deniyorum. Bir çözüm bulmak lazım. Doktora dicem elevit yerine başka şey versin olmasa
sizde de aynı sorun var mı?
oh ne güzel annesi :))Merhaba kızlar bugün oğlum kendini bayağı bi hissetiriyor . sürekli hareket halinde sanırım .karnım pıt pıt atıo ve çok hoşuma gidiobende doktr değişikliği yapıcam ümraniye hospitlyma gidicm inşallah ordan memnun kalırım . Birde bu gece 3-4 kez ayağıma şiddetli kramp girdi sizdede warmı böyle bir problem
hoşgeldin canım :))kalabalıktan arada kaçmıştır kimsenin sana kastı yok emin ol:))mrb bende 2011 ağustos annesiyim allh kısmet ederse 4 aylık hamileyim ben yazı yazıyom kimse cevap yazmıyo neden acaba
yaaa çok geçmiş olsun muhakkak dr na bi görün nolur nolmaz sen daha evvelde rahatsızlık yaşadın çünkü yanılmıyorsam kanama ve akıntı dimi :?slm kızlar nasılsınız...
size bişi sorucam sizin bebkler kıpırdarken sişze acı veriyormu..mesela kramp girer gibi..mesela benim karnımın sol üst köşesi et bölünmüş gibi ağrıyor..ama ben dün okulda düştüm ayağım kaydı..sırtüstü loopp diye( belki ondandır..çünkü boynumda ve kollatımda da var böyle bir ağrı..
geçmiş olsunc anım, arada bende de ağrı oluyor kasık ağrısı gibi..doktora gittin mi canım düştükten sonra bi baksaydın bebişe ben merak ederdm çünkü seni telaşlandırmak istemem ama
ayyy büyük geçmiş olsun...iyisin dimi ??? doktora bi görünsene yaaa???
canım çok acı gibi bişey değil bazen böle dar biyerde hareket ediyor sanki o zaman hafif böle ağrı gibi bile değil çok hafif bişey oluyor. ama öle fazlaca acı yada ağrı vermiyor.
düştükten sonra doktora gittinmi canım?? bi görün bence genede.
sen kastamonudamısın canım?? :)) benim teyzemde hemşireydi orda cidede. evlendi kaldı hatta ama şimdi emekli oldu.
bak gene bi duygusala bağladım. sen düştüm dedin ben çok üzüldüm şimdi( dikkat et kendine canımcım.
oh ne güzel annesi :))
hoşgeldin canım :))kalabalıktan arada kaçmıştır kimsenin sana kastı yok emin ol:))
yaaa çok geçmiş olsun muhakkak dr na bi görün nolur nolmaz sen daha evvelde rahatsızlık yaşadın çünkü yanılmıyorsam kanama ve akıntı dimi :?
bende de oluyo canım öyle bende bişeymi var diyorum ama sonra dr ların onlar suanda en güvenli yerde cümlelelri aklıma geliyor rahatlıyorum :)
bende idarar tahlili yaptırdım ya sanırım enfeksiyon var bugun dr la konuştum faksa çek daha rahat konuşuruz dedi sanırım faksı bizim dahi müdür çekemedi çünkü dr um aramadı tekrar bende benim gibi bi sürü hastası olduğundan rahatsız etmek istemiyorum ama fitil verecek diyede karabasanlar içindeyim uffff(
hehe hemde doğumlarada o giriyordu bebişlere aşıda o yapıyordu canım. sen neresindesin ki merkezdemi?
oh ne güzel annesi :))Merhaba kızlar bugün oğlum kendini bayağı bi hissetiriyor . sürekli hareket halinde sanırım .karnım pıt pıt atıo ve çok hoşuma gidiobende doktr değişikliği yapıcam ümraniye hospitlyma gidicm inşallah ordan memnun kalırım . Birde bu gece 3-4 kez ayağıma şiddetli kramp girdi sizdede warmı böyle bir problem
hoşgeldin canım :))kalabalıktan arada kaçmıştır kimsenin sana kastı yok emin ol:))mrb bende 2011 ağustos annesiyim allh kısmet ederse 4 aylık hamileyim ben yazı yazıyom kimse cevap yazmıyo neden acaba
yaaa çok geçmiş olsun muhakkak dr na bi görün nolur nolmaz sen daha evvelde rahatsızlık yaşadın çünkü yanılmıyorsam kanama ve akıntı dimi :?slm kızlar nasılsınız...
size bişi sorucam sizin bebkler kıpırdarken sişze acı veriyormu..mesela kramp girer gibi..mesela benim karnımın sol üst köşesi et bölünmüş gibi ağrıyor..ama ben dün okulda düştüm ayağım kaydı..sırtüstü loopp diye( belki ondandır..çünkü boynumda ve kollatımda da var böyle bir ağrı..
yok canım bi kanam falan olmadı ya bişey olmamıştır..ben duymuyorum ama babası duyuyor hareketlerini nasıl oluyosa.. :)) dr a gitmek istemiyorum ya o kötü haberi verdi ya düştüğüm gün hatta tekrarlanan test sonucumu almaya gittim sonucu aldım a ma yukarı çıkıp görmek istemedim dr u...nasıl bi psikoloji bendeki anlamadım....ama bebeğimin iyi olduğunu hissediyorum..sadece heryerim ağrıyor o da düştüüğüm için...(
sağol canım..bugünlerde herşey beni buluyor( heryerim ağrıyor ama dr a gitmek istemiyorum..perşembe eskişehire gidicem ayrıntılı ultrasona..akabind e amniosenteze...
gitmedim ama dayanamıcak gibi olursam giderim belki yarın..
sağol canım yaa..duygusal rakadaşı9m benim..ya var ya Allah koruyoo hamileleri..eğer benim düştüğüm şiddette ve pozisyonda başkası düşseydi kesin heryeri kırılırdı..bişey olmadığını görünce herkes çok şaşırdı..ama ben düşmeden biraz önce içimden hep nas ve felak surelerini okuyordum...artık onların ve içimdeki meleğin beni koruduğuna yoruyorum bu durumu....
evet canım..hep kanamam vardı benimde ...zaten bi şöyle iyiim deiğim günün ertesi hep bişiler çıktı başıma..inş bebğimi sağlıklı olarak kucağıma alırımda bu günleri tebessüle hatırlarım...
enfeksiyonda iyi değilmiş amna dikkat e t canım..fitil verirsede kullan enfeksiyon tehlikeli olabilirmiş bazen...bende hiç fitil kullanmadığım için bilmiyorum ama eminim o da çok zordur..biz kadınlar meler çekiyoruz ya...
taşköprü ilçesindeyim canım, cideye hiç gitmedim..
slm kızlar nasılsınız...
çok geçmiş olsun arkadaşım,inşallah her şey yolundadır.slm kızlar nasılsınız...
Allah gönlüne göre verir inşallah arkadaşım.muhtemelen buğün öğrenirsin.Bakalım Ali mi Ayşe mi:)canım düşmekten olabilir ama dikkatli ol bebeğe bakmaya gittin mi. umarımherşey yolundadır canım. diğer kasılmalar magnezyum eksikliğinde olurmuş.
kastamonudan bahsedilmiş ben de ilk evlendiğimde cideye gitmiştim cidden süper sadece yolları fena kötü.
kızlar bugün kontrolüm var çok heycanlıyım hala cinciyet de öğrenemedim hadi hayırlısı olsun...
evet canım gidicem inşallah,bebiş doğmadan gidip görmek lazımcanım benim istersen başka bir doktora git. sonucunu göster hemde bebişine baksın. bizide haberdar et olurmu. merak ediyoruz seni.
gitmelisin valla. ben karadenizde bu kadar tatil beldesi gibi muhteşem biyer görünce hayran kalmış birazda şok olmuştum. cidden özellikle yazları mutlaka gidin canım.
merak ettim şimdi cideyi,havalar düzeliyor gidersemgöbişmle cide fotoğrafda çektirir eklerm burayacanım düşmekten olabilir ama dikkatli ol bebeğe bakmaya gittin mi. umarımherşey yolundadır canım. diğer kasılmalar magnezyum eksikliğinde olurmuş.
kastamonudan bahsedilmiş ben de ilk evlendiğimde cideye gitmiştim cidden süper sadece yolları fena kötü.
kızlar bugün kontrolüm var çok heycanlıyım hala cinciyet de öğrenemedim hadi hayırlısı olsun...
çok geçmiş olsun arkadaşım,inşallah her şey yolundadır.
ben daha hissedemiyorum hareketleri yada ayırt edemiyorum. korkmaya bile başladım bi an önce hareket etsede tek ağrı versin. kramp bendede oluyo özellikle kasık kısmında bende enfeksiyonmu var acaba diye şüpheleniyorum.
mrb bende 2011 ağustos annesiyim allh kısmet ederse 4 aylık hamileyim ben yazı yazıyom kimse cevap yazmıyo neden acaba
ay cnm dun sana en az 5-6 arkadas cvp yazdi ama sen okumuyorsun sanirim yazilanlari.
canım düşmekten olabilir ama dikkatli ol bebeğe bakmaya gittin mi. umarımherşey yolundadır canım. diğer kasılmalar magnezyum eksikliğinde olurmuş.
çok geçmiş olsun arkadaşım,inşallah her şey yolundadır.
ben daha hissedemiyorum hareketleri yada ayırt edemiyorum. korkmaya bile başladım bi an önce hareket etsede tek ağrı versin. kramp bendede oluyo özellikle kasık kısmında bende enfeksiyonmu var acaba diye şüpheleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?