2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

My Little SunShine, Dunku gonderdigin listeye aksam tekrar baktim canim, tesekkurler. Beslenme uzmani olarak elinde gebelere verdigin gebelikten once normal kiloya sahip olan birisi icin gebelikte kullanmak uzere bir hazir liste var mi? Varsa gonderir misin lutfen? Simdiden tesekkurler.

Gunaydin kizlar venus43 her sey yolunda dimi dr gitmek istemiyorsan merak etme bende daha 2.5 aylikken trafik kazasi gecirdim ve dr a girmemistim kontrolume kadar sen nasil dustun karninin ustune degil heralde sanirim sen dusme duygusuula kendini baya kasmissin oyuzden de hamlamissin ) bu cumartesi mi gidiyordun dr a

Kizlar ben kalktigimda hep ac oluyprum sizde de oylemi

Venus, umarim iyisindir bugun sabah. Agriyan yerlerin de hemen geciversin canim.:13:

:

ayy canım Allah razı olsun..hamilelerin duası geçermiş inş geçiverir şu ağrılarım..gece çok zor geçti ... bu halde bide yarın eskişehire gidip gelicem.. ( AllAH yardımcım olsun..

cumartesiydi ama perşembeye aldım onu dayanamıcam diye..yarın yani..sanada geçmiş olsun ben duymamışım kaçırmışım herald e o günleri...sana bişi olmadı dimi..sırt üstü düştüm karnımın üstüne düşseydim düşünemiyorum bile ..çok sert düştüm çünküdediğin gibi çok kastığımdanda olabilir ama her yerim boynumun arkası hatta önü bogazım yani ordan bile et bölünür mü ya... (

ayy canım Allah razı olsun..hamilelerin duası geçermiş inş geçiverir şu ağrılarım..gece çok zor geçti ... bu halde bide yarın eskişehire gidip gelicem.. ( AllAH yardımcım olsun..

Venus, icini ferah tut canim, cunku bebegin zirhli gibi korunuyor. Bir arkadasim 8.ayinda banyoda telefona yetisecegim diye ayagi kaydi ve dustu, ayak bileginde catlaklar olustu ve bir ay alcida kaldi, bebegi gayet iyiydi, doktoru ona bebegin gayet iyi korundugunu soylemisti o yuzden o hep aklimdadir. Hamilelikte Parol, Minoset gibi agrikesicileri doktorlar oneriyor, bir adet alsaydin? Bebisin iyi olduguna inaniyorum.:13:

ay iyi olmuş canım kalbini dinlediğin, raporda al dinlen iyice

bende bende açlktan uyuyamıyorumhatta.kahvalımı yaptım ama yine açım.birşey yemesemde midem bulanıyor:84:

bebişin iyi olmasına çok sevindim. sende en kısa zamanda düzelirsin inşallah.demekki o kalp atışı gibi şeyler bebeğin hareketleri.bende kendi kalp atışım zannediyodum onları.

Efsung, sabahlari midem kazinarak uyaniyorum. Hemen bir adet kuru kayisi, kuru erik, yada hurma gibi bir seyler atiyorum, sonra da su iciyorum kahvaltiya kadar...

Kasik agrilarindan bahsedilmis. Ben gecen hafta sag kasigim cokkkk agridigi icin doktora gitmistim, bazen yatakta donemiyordum bile, 4-5 gun surdu! Yada oturdugum yerden kalkamiyordum. Doktorun soyledigi cok normal oldugu bilgilerinize arkadaslar. Sol kasiginda da hissedebilrsin dedi. Ozellikle 13, 18 ve 30.haftalarda agri yogunlasabiliyormus. Uterus buyudugu icin, organlarimizin pozisyonu da biraz yukari dogru cikiyormus. Bu esnada kasilmalarin olmasi, cok normalmis. Dinlenmeyi oneriyorlar. Vucut seklimiz bariz bir sekilde degismeye basliyor, bir sure sonra yurume seklimiz de degisecekmis, bilgilerinize...

CANİM DUSMUSSUN, COK COK GECMİS OLSUN. BEBEGİN İYİYMİS NEYSEKİ SEVİNDİM BUNA.
SEN DE dinlenir toparlanirsin kisa surede umarim.

canim kasigimda agri kramp bende de oluyor. arada bir agri giriyor, 5-10 sn sonra geciyor.
dun ben de sordum burda hatta arkadaslara.

Günayyydııınnn Güzel Anne Adaylarııı!

Bu gün çok heyecanlıyım. 1 ay aradan sonra gün ışığımın yeni hallerini göreceğim Dr. randevum var. :)))

Canım ben hazır listeler kullanmıyorum kişinin bilgilerine göre herkese ayrı liste hazırlıyorum. Ama bana boy, kilo, yaş, gebelik haftan, çalışıp çalışmadığın ve genel beslenme alışkanlıkların hakkında bilgi gönderirsen elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşlar 4lü test yaptıran var mı tam zamanı nedir? 3lü teste gerek yok ama 4lü yaptırırsın demişti doktorum hiç de duymadım burda 4lü testi

Zumruti, 4'lu test 16-18 haftalar arasi yaptiriliyor. Artik 3'lu testi bir cok doktor es gecip 4'luye yonlendiriyor, cunku 4'lu testte, Bhcg, AFP, Estriol ve DIA'ye bakiliyor. 3'luden farki DIA de olmasi, bu da bebegin karacigerinden salgilanan bir proteinin anne kani araciligiyla degerinin olculmesi.

venus43, geçmiş olsun canım allah korumuş seni ve bebeğini.
Evet kızlar ya uyandığımda bende çoook acıkmış oluyorum,hatta bazen erken uyanıyorum biraz daha yatayım diyorum ama açlıktan uyuyamıyorum
Bende bugün üniversiteden arkadaşlarımla buluşacağım,çok mutluyum göbek show yapıcam onlara

günaydın kızlar
venüscümm çok geçmiş olsunn. inşallah perşembe günkü ultrason kontrolunda herşey tertemiz çıkar. rahat bi nefes alırsın

My_Little_Sun_Shine ayy ne güzell .. özlemişsindir tabii bebişini annesi....

buarada kızlar ben 16. haftamda kontrole gittiğimde doktor hareketleri hissetmezsen korkma.daha 150 gr çok küçük hareketlerini hissetmek için dedi.. 400gr civarında olunca anneler hissetmeye başlar genelde dedi. tabi herkesin vücut yapısına, derisinin inceliğine,hassasiyetine göre değişiyodur.

Son düzenleme:

Doktor sonrasi guzel haberlerini bekliyoruz.:13:

Kramp bende nadiren oluyor ama keyif kacirici bir sey haklisin. Magnezyum eksikliginden, yorgunluktan yada hormonlarin yuksek olmasindan kaynaklaniyormus. Gebelerin cogunda yasanilan bir problem, bana doktorum multivitamin verdi ve kalsiyum takviyesi aliyorum, herhangi bir vitamin aliyor musun? Almiyorsan bir sonraki randevuna doktorunla mutlaka konus derim.:13:

günaydın kızlar.

dünün yorgunluğundan gece uyuyamadım doğru dürüst. şimdide kadıköye gidicem arkadaşımla buluşmaya off of. yarında seminer var. zaten bi kilo vermişim bu 2 günüde vermeden atlatırsam iyidir.

herkes nasıllar? kimler doktora gidiyor? kimler hareket hissetti?? neler oldu dünden beri??:))

Valla ben hareketlerini 1 haftadır çok net hissediyorum,hatta kendini hiç unutturmuyor desem yeridir kıpır kıpır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…