Venus, umarim iyisindir bugun sabah. Agriyan yerlerin de hemen geciversin canim.:13:
:
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/421115-2011-agustos-anneleri-gobek-sov-baslasin-14.html#post18184404
buyrunuz 19 haftalık göbüşüüüüüüü:)
Gunaydin kizlar venus43 her sey yolunda dimi dr gitmek istemiyorsan merak etme bende daha 2.5 aylikken trafik kazasi gecirdim ve dr a girmemistim kontrolume kadar sen nasil dustun karninin ustune degil heralde sanirim sen dusme duygusuula kendini baya kasmissin oyuzden de hamlamissin) bu cumartesi mi gidiyordun dr a
Kizlar ben kalktigimda hep ac oluyprum sizde de oylemi
ayy canım Allah razı olsun..hamilelerin duası geçermiş inş geçiverir şu ağrılarım..gece çok zor geçti ... bu halde bide yarın eskişehire gidip gelicem..( AllAH yardımcım olsun..
ay iyi olmuş canım kalbini dinlediğin, raporda al dinlen iyicegünaydın kızlar.... sırt ve boyun ağrılarıma dayanamayıp sağlık ocağına gittim..dr 10 gün rapor vermeyi önerdi.hiç bir krem kullanmazsın dedi yatmaktan başka çaren yok dedi.bunlar daha devam edebilir sert darbe almışsın dedi..bende yarın gelim verin dedim.ama 10 gün almıcam.2 gün alıcam..sonra 2 gün tatil zaten.geçmezse tekarar alırım..
sonra ebem gördü hayrola noldu dedi.düştüğümü söyleyince çok şaşırdı.ebe bile ne senin bu başına gelenler bi okut kendini dedi bana :)) sonra ben ona karnımdaki krampları sordum rahim dra olduğu için genişlerkne ağrı verir bazılarında dedi..gel bebeğin kalp atışını dinleyelim dedi..orda dinlenildiğini bilmiyordum..neyse küçük bi cihazla dinledik..şükürler olsun düşmeden etklenmemiş inş amniodada bişey çıkmazda sağlıkla alırım kucağıma emanetimi...benden sabah haberleri bu kadar kızlar...
hüsnüzan ben hissetmediğimi sanıyodum çünkü ben sert darvbeler olacak diye bekledim hep halbuki öyle değilmiş sanki şöyle düşün elin kalbinin ya da nabzının üsütünde ..yani o kadar hafif oluyor kıpırtılar..eşim hep hisetti zaten sonra o öğretti bana bak şöyle böyle derken..bir problem yoktur canım ne olsun ultrasonda hep kıpırdaklar zaten ama o anda bile hissetmediğine göre sorun bizde bebekte değil..ne bekliyosak :)) minicik şeylerden..
Gunaydin kizlar venus43 her sey yolunda dimi dr gitmek istemiyorsan merak etme bende daha 2.5 aylikken trafik kazasi gecirdim ve dr a girmemistim kontrolume kadar sen nasil dustun karninin ustune degil heralde sanirim sen dusme duygusuula kendini baya kasmissin oyuzden de hamlamissin) bu cumartesi mi gidiyordun dr a
Kizlar ben kalktigimda hep ac oluyprum sizde de oylemi
bebişin iyi olmasına çok sevindim. sende en kısa zamanda düzelirsin inşallah.demekki o kalp atışı gibi şeyler bebeğin hareketleri.bende kendi kalp atışım zannediyodum onları.günaydın kızlar.... sırt ve boyun ağrılarıma dayanamayıp sağlık ocağına gittim..dr 10 gün rapor vermeyi önerdi.hiç bir krem kullanmazsın dedi yatmaktan başka çaren yok dedi.bunlar daha devam edebilir sert darbe almışsın dedi..bende yarın gelim verin dedim.ama 10 gün almıcam.2 gün alıcam..sonra 2 gün tatil zaten.geçmezse tekarar alırım..
sonra ebem gördü hayrola noldu dedi.düştüğümü söyleyince çok şaşırdı.ebe bile ne senin bu başına gelenler bi okut kendini dedi bana :)) sonra ben ona karnımdaki krampları sordum rahim dra olduğu için genişlerkne ağrı verir bazılarında dedi..gel bebeğin kalp atışını dinleyelim dedi..orda dinlenildiğini bilmiyordum..neyse küçük bi cihazla dinledik..şükürler olsun düşmeden etklenmemiş inş amniodada bişey çıkmazda sağlıkla alırım kucağıma emanetimi...benden sabah haberleri bu kadar kızlar...
hüsnüzan ben hissetmediğimi sanıyodum çünkü ben sert darvbeler olacak diye bekledim hep halbuki öyle değilmiş sanki şöyle düşün elin kalbinin ya da nabzının üsütünde ..yani o kadar hafif oluyor kıpırtılar..eşim hep hisetti zaten sonra o öğretti bana bak şöyle böyle derken..bir problem yoktur canım ne olsun ultrasonda hep kıpırdaklar zaten ama o anda bile hissetmediğine göre sorun bizde bebekte değil..ne bekliyosak :)) minicik şeylerden..
günaydın kızlar.... sırt ve boyun ağrılarıma dayanamayıp sağlık ocağına gittim..dr 10 gün rapor vermeyi önerdi.hiç bir krem kullanmazsın dedi yatmaktan başka çaren yok dedi.bunlar daha devam edebilir sert darbe almışsın dedi..bende yarın gelim verin dedim.ama 10 gün almıcam.2 gün alıcam..sonra 2 gün tatil zaten.geçmezse tekarar alırım..
My Little SunShine, Dunku gonderdigin listeye aksam tekrar baktim canim, tesekkurler. Beslenme uzmani olarak elinde gebelere verdigin gebelikten once normal kiloya sahip olan birisi icin gebelikte kullanmak uzere bir hazir liste var mi? Varsa gonderir misin lutfen? Simdiden tesekkurler.
arkadaşlar 4lü test yaptıran var mı tam zamanı nedir? 3lü teste gerek yok ama 4lü yaptırırsın demişti doktorum hiç de duymadım burda 4lü testi
Günayyydııınnn Güzel Anne Adaylarııı!
Bu gün çok heyecanlıyım. 1 ay aradan sonra gün ışığımın yeni hallerini göreceğim Dr. randevum var. :)))
Canım ben hazır listeler kullanmıyorum kişinin bilgilerine göre herkese ayrı liste hazırlıyorum. Ama bana boy, kilo, yaş, gebelik haftan, çalışıp çalışmadığın ve genel beslenme alışkanlıkların hakkında bilgi gönderirsen elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Merhaba kızlar bugün oğlum kendini bayağı bi hissetiriyor . sürekli hareket halinde sanırım .karnım pıt pıt atıo ve çok hoşuma gidiobende doktr değişikliği yapıcam ümraniye hospitlyma gidicm inşallah ordan memnun kalırım . Birde bu gece 3-4 kez ayağıma şiddetli kramp girdi sizdede warmı böyle bir problem
Doktor sonrasi guzel haberlerini bekliyoruz.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?