2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım benbılıyorum benım 50 den küçük erkek benım de doğru cıktı benım 41 di serbest bhcg

Umarım ikimizin de bekleyen herkesin de test sonuçları iyi çıkar, ultrasonlarda sorun olmaz. Allah yardımcımız olsun.

bende merak ettim şimdi baktım 2li test sonuçlarıma ama bendeki hcg 68 yazıyo. ona göre kızım olması lazımdı ama erkek bizimki

bende merak ettim şimdi baktım 2li test sonuçlarıma ama bendeki hcg 68 yazıyo. ona göre kızım olması lazımdı ama erkek bizimki

Ya senin sınıra yakın ondan belkide...

Arkadaşım 7 aylık hamile ona sordum şimdi 20,6 imiş ve oğlu olcak. Zaten %100 doğru sonuç vermiyor...

Sen istisnasın diyelim

kk de topık vardı canım bu konuyla ılgılı bende orada gordum gercekten bırcok kısının doğru cıkıyor ama bazen tutmuyor demek senınkıde tutmadı demekkı

Ya senin sınıra yakın ondan belkide...

Arkadaşım 7 aylık hamile ona sordum şimdi 20,6 imiş ve oğlu olcak. Zaten %100 doğru sonuç vermiyor...

Sen istisnasın diyelim
istisnayım demekki
kk de topık vardı canım bu konuyla ılgılı bende orada gordum gercekten bırcok kısının doğru cıkıyor ama bazen tutmuyor demek senınkıde tutmadı demekkı

haklısın canım arada tutmayan çıkıyo

Yok öyle birşey cnm ben druma bile sormuştum da daha neler demişti, benim ikisinde de düşüktü ilki oğlan bu da allah izin verirse kız olacak

Yok öyle birşey cnm ben druma bile sormuştum da daha neler demişti, benim ikisinde de düşüktü ilki oğlan bu da allah izin verirse kız olacak

Yaaaaa öyle demeeeee

Çin takvimine göre kız, hcg ye göre de kız....

Herhalde ikiside yanılmaz dimi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…