Kızlar selam,
az önce bir arkadaşımın bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendim. 15 haftalık hamile...
İkili testteki hcg değeri 50'den büyükse kız, küçükse erkekmiş diye varsayım var.
Sizler baktınız mı?
Eyeszay, seminer notlari icin tesekkurler. Ben de bu yazdiklarini kitaptan ogrendim ama uygulamali ogrenmek sanirim daha iyi olacak. Mustelanin pisik ve diger kremlerini ileride bebeklerimize kullanabiliriz. Dogum yapan arkadaslarim Mustelanin urunlerinden cok memnunlar ozellikle birinin allerjik bebegi var ve ona cok iyi geliyor, bilgilerinize...
Mgokberk, iki kalbin atmasi super bir duygu!
Igdenaz, 4'lun umarim iyi cikar da amniyo senteze gerek kalmaz canim. Ben de 4'lu sonucu bekliyorum ve Pazartesi detayli ultrasonum var, tabii bir cok endiselerim de var...
Venus, nasilsin, randevun yarindi degil mi, bol sanslar.
My Little Sunshine, cok tesekkurler.
Tum kizlara sevgiler
evet canım benbılıyorum benım 50 den küçük erkek benım de doğru cıktı benım 41 di serbest bhcg
Kızlar selam,
az önce bir arkadaşımın bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendim. 15 haftalık hamile...
İkili testteki hcg değeri 50'den büyükse kız, küçükse erkekmiş diye varsayım var.
Sizler baktınız mı?
Kızlar selam,
Sizler baktınız mı?
Ayyyy gerçekten mi canım yaaa...
Benim 96,4, kız yaniii...
Hadi inşallah
bende merak ettim şimdi baktım 2li test sonuçlarıma ama bendeki hcg 68 yazıyo. ona göre kızım olması lazımdı ama erkek bizimki
bende merak ettim şimdi baktım 2li test sonuçlarıma ama bendeki hcg 68 yazıyo. ona göre kızım olması lazımdı ama erkek bizimki
istisnayım demekkiYa senin sınıra yakın ondan belkide...
Arkadaşım 7 aylık hamile ona sordum şimdi 20,6 imiş ve oğlu olcak. Zaten %100 doğru sonuç vermiyor...
Sen istisnasın diyelim
kk de topık vardı canım bu konuyla ılgılı bende orada gordum gercekten bırcok kısının doğru cıkıyor ama bazen tutmuyor demek senınkıde tutmadı demekkı
eve gider gitmez bakicam vallaa
Kızlar selam,
Sizler baktınız mı?
evet canım benbılıyorum benım 50 den küçük erkek benım de doğru cıktı benım 41 di serbest bhcg
Yok öyle birşey cnm ben druma bile sormuştum da daha neler demişti, benim ikisinde de düşüktü ilki oğlan bu da allah izin verirse kız olacak
kızlar fB-hCG denmi bahsediyosunuz eğer öyleyse benimki
87,1 yani kız
YANİ DOĞRU
dr bebeğim için KIZ dedi
yaa zaten bilimsel bi yani yoktur da,
biz de egleniyoruz iste, bi heyecan oluyor bu sayede
"umut fakirin ekmegi "
Peki bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen anneler Çin Takvimi doğru tahmin etmiş miydi??
Yok öyle birşey cnm ben druma bile sormuştum da daha neler demişti, benim ikisinde de düşüktü ilki oğlan bu da allah izin verirse kız olacak
Peki bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen anneler Çin Takvimi doğru tahmin etmiş miydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?