2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar herkese güzelll iyi haberlerle dolu bi haftasonu diliyorum.

hasta olanlar çokk geçmiş olsun.. test sonuçlarını bekleyen arkadaşlar inanıyorum sonuçlar çok güzel çıkacak..

hepinizi opuyorumm. kendinize de bebişlerinize de çook iyi bakın..

oyy bende de meme ucu hiç yok ya, vay halime:18:

seninde göbişini merakla bekliyorum canım

ay bende öyle ya gözümü açacak halim yok, çok yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi..çalışmasam gün boyu uyurdum

canım birşey çıkmamış bak, ayrın tılı ultrasyonda belli ederdi zaten kendini sen hiç korkma..bencede yaptırma amniyosentez
benden bir ben daha çıkıyor, sevdiğim adamın parçası içimde büyüyor, en büyük hayalim gerçek oluyor...allah'ıma şükürler olsun. yüzlerce, binlerce kez şükürler olsun. bu sabah bende tam iki tane kalp atıyor

ÇOK GÜZELL
rica ederim canım. normal doğUmmu yapmıştın ilkinde??

çok isterdim normal doğum yapabilmeyi ama... maalesef ben çok korktum o zaman.. herşey yolundaydı, rahatlıkla da normal doğum yapabileceğimi söylemesine rağmen dr.umu dinlemedim ve sezeryan oldum.. hatta dr.um inşallah sezeryan tarihine kadar normal sancın tutar da normal doğurturum seni diye çok söylenmişti.....:)))şimdi de malum ilki öyle olunca ikinci de sezeryan olacak... hayırlısı...
şimdi anlıyorum ki benimki çok gereksiz bir korkuymuş.. keşke 5 sene önce de böyle düşünebilseydim... ilk doğumu yapacak bütün arkadaşlara tavsiyemdir ki sakın benim gibi hata yapıp yersiz endişelere kapılmasınlar...[/QUOTE]

uf ben normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum kendimi hep sezeryana yönlendirdim.bide doktorum zaten herkese çatısı dar deyip sezeryan yapıyor

ben herseyı denedım kızlar merak ettiğim için hepsi erkek dedi ve öylede oldu yani

kizlarr karninda kasinti olan arkadaslar var sanirim

benim karnim epey buyudu ve gerildi ama kasinti pek olmuyor, catlak kremini hergun kullaniyorum o yuzden sanirim.
bari size de tavsiye edeyim dedi.
galenic elancyl kullaniyorum ben.
7 martta basladim. gun de birkez duzenli kullaniyorum. henuz catlagim olmadi, insallah da olmaz

banyodan sonra da bebeyagi suruyorum bu arada

bir de arkadaslar siz sormadiniz ama ben soyleyeyim.
dun doktorun verdigi toz ilaci yapip ictikten sonra bugun kasik agrim epey azaldi Allah'a sukur
kac gundur bosuna cekmisim o agriyi

bende canım ilkinde kokao badem kayısı yağlarından kullandım ve bunların yanında nemlendirici kremlerde sürmüştüm ama hiç işe yaramadı çatlak oluştu. 32. haftaya kadar bişey yoktu ondan sonra çatlamaya başladı. kızkardeşimde kremler yağlar sürdü ve benden daha fazla sürekli krem sürdü durdu ama onunda çatlağı oldu. bide badem yağı ile bebeyağı tüylenme yapıyo arkadaşlar ben hem çatlak sahibi hemde tüy sahibi oldum ikisinden de kurtulamıyorum şimdi:26:

bir de arkadaslar siz sormadiniz ama ben soyleyeyim.
dun doktorun verdigi toz ilaci yapip ictikten sonra bugun kasik agrim epey azaldi Allah'a sukur
kac gundur bosuna cekmisim o agriyi

canım boşuna çekmişsin dediğin gibi o kadar ağrıyı
daha sonuçları almamıştın dimi

evet aslinda catlayacagi varsa catliyor sanirim.
kremler falan hikaye.

iyi olmuş cnm iyiki dr una danışmışsın bak...

evet cnm yaa.

canım boşuna çekmişsin dediğin gibi o kadar ağrıyı
daha sonuçları almamıştın dimi

sonuclar pzt. canim. sali da doktora gostericem

canım kaçıncı haftandan sonra çatlamaya başladı.benim henüz çatlamadı da

32. haftamdan sonra başladı çatlamalar zaten kaşıntı oluyo anlaki çatlamalar başlıyo
ilk gördüğümde öylece aynaya bakakalmıştım ogün akşama kadar moralim bozuk acayip sinirliydim sürmediğim şey kalmadı nasıl çatladım diye olunca oluyo işte:))

canım sezeryanı bilmiyorum. kadın normal doğumu anlattı. dediğin gibi bende merak ettim şimdi.

GözdeCim ben normal yaptım inş.bunu da yaparım bir aksilik olmazsa

evet canım biliyorum sölemiştin. işallah öle yaparsın yine. ben bi normal doğum yaparsam kendimi kahraman ilan etcem zaten:))bide annesinin küçüklüğünden beri korkunç doğum hikayesi ile büyümüş biri olarak.

:))bende normal doğuma hevesli herşeye bakıp kurslara gidicem diyorum ama banada böle bişey demelerinden çok korkuyorum. tamamen kendi hissiyatım olmakla beraber banada öle derler gibi geliyor. bakıorumda sığmaz yani:))

aynı ben:)) canım bende çok rahat doğum yapacakken 4.5 santim açıklığım varken ve hiç sancım yokken korkumdan sezeryanı seçtim. gece nişan gelmişti ve çok korkmuştum zaten son zamanlarda doğum psikolojisi beni mahvetmişti. dediğim gibi çok kolay bi doğum olucakken sezeryanı seçtim ikincide malum yine sezeryan olucak şimdi diyorum keşke o kadar rahat olucakken yapabilseydim ama o an korku stres herşey vardı.
[/QUOTE]

poff bende ama son anda çok korkarım kesin(

bende bebeğim için bu rünü alıcam eczacı arkadaşımın önerisi idi.

Peki bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen anneler Çin Takvimi doğru tahmin etmiş miydi??

çin takvimi hatta bütün hurafeler erkek dedi. ama kız çıktı. tutmadı yani bende çin takvimide.

canım vucut çatlamaya elverişli ise ve genetikse ne yaparsan yap çatlıyormuşsun. hamilelikte zaten çatlama çok az olurmuş. pembe ve mor damara benzeyen çizgiler oluşurmuş, bunları damar zannedermişiz ama bunlar hamilelikten sonra beyaz çatlak denilen şeylere dönüşürmüş. bir kısmısına göre meyve yiyip su içmek çatlamayı azaltıyor. bir kısmına görede bu kremlerin üst deri tabakası değilde aşağıya kadar geçebilenleri biraz etki edebiliyor.

canım yukarıdada yazdım seminerde çatlakla ilgili sölenenler.
canım vucut çatlamaya elverişli ise ve genetikse ne yaparsan yap çatlıyormuşsun. hamilelikte zaten çatlama çok az olurmuş. pembe ve mor damara benzeyen çizgiler oluşurmuş, bunları damar zannedermişiz ama bunlar hamilelikten sonra beyaz çatlak denilen şeylere dönüşürmüş. bir kısmısına göre meyve yiyip su içmek çatlamayı azaltıyor. bir kısmına görede bu kremlerin üst deri tabakası değilde aşağıya kadar geçebilenleri biraz etki edebiliyor.

bu arada uyuyakalmışım uykusuzluktan tam 5 saat akşama nasıl uyujam bakalım. ama nasıl dinlenmiş kalktım anlatamam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…