günaydın.bu saatte kimsecikler yok galibagünaydın güzel anneler
evet canım 9dan sonra açılıyor bizim kızlargünaydın.bu saatte kimsecikler yok galiba
Günayydıınnnn! Herkese iyi haftalar :)) Bu gün 3'lü test sonuçlarım çıkacak dua edin kızlar sorun olmasın yoksa amnio yolları gözükecek. :18:
bende hala hissetmiyorum canım.sanırım ilk çocuk ve cinsiyeti de kız ise normalmiş.22. haftaya kadar hissetmeyebiliyormuşuz.günaydın kızlar..bende hafta sonunda yazılanları okumakla meşguldummm.
test sonuçlarını bekleyen arkadaşlar.. inşallahhh tertemiz çıkacakkk yürekten inanıyorum...
buarada kızlar ben hareket , seyirme, vs.. bişey hissetmiyorumm... aynı durumda olan var mı
bende hala hissetmiyorum canım.sanırım ilk çocuk ve cinsiyeti de kız ise normalmiş.22. haftaya kadar hissetmeyebiliyormuşuz.
günaydın kızlar..bende hafta sonunda yazılanları okumakla meşguldummm.
test sonuçlarını bekleyen arkadaşlar.. inşallahhh tertemiz çıkacakkk yürekten inanıyorum...
buarada kızlar ben hareket , seyirme, vs.. bişey hissetmiyorumm... aynı durumda olan var mı
evet canım 9dan sonra açılıyor bizim kızlar
canım dualarım senınle,hiçbirşey olmayacak sonucun güzel çıkacak
günaydın güzel anneler sabah burada yağmur vardı ama hava güzeldi soğuk değildi yani. benimde 3 'lü test sonucum bu gün çıkacak doktor 2liyi yaptırmamıştı, kiminede 2li yaptırmış 3lü yaptırmamış doktorlar hayırlısı olsun bakalım. umarım hepimizin bebişi sağlıklıdır. kendinize iyi bakın.
Günaydın güzel anneler,
Herkese güzel mutlu bir hafta diliyorum. Sonuçlarını bekleyen tüm arkadaşlara şimdiden gözünüz aydın diyecem çünkü kötü bişey çıkmayacak :)))
inşallah canım, bende haftaya bugün bebişimi görücem gösterirse cinsiyetini öğreneceğim ve 3 lü testimi yaptıracağm, 2li yapmamştı doktorum
Benimde bu çarşamba kontrolum var detaylı bakılacak, 3lü test yapılacak ve gösterirse bizim bebiş cinsiyetini öğreneceğiz.
Kızlar 3lü test yaptıranlar hangi haftada yaptırdınız. Ben17+6 da yaptırıyorum. Sanki geç kalmışım gibi geliyor
Günayydıınnnn! Herkese iyi haftalar :)) Bu gün 3'lü test sonuçlarım çıkacak dua edin kızlar sorun olmasın yoksa amnio yolları gözükecek. :18:
günaydın güzel anneler sabah burada yağmur vardı ama hava güzeldi soğuk değildi yani. benimde 3 'lü test sonucum bu gün çıkacak doktor 2liyi yaptırmamıştı, kiminede 2li yaptırmış 3lü yaptırmamış doktorlar hayırlısı olsun bakalım. umarım hepimizin bebişi sağlıklıdır. kendinize iyi bakın.
kızlar bulantılarınz devam ediyor mu..ben şu anda zor duruyorum..yanımada yiyecek birşey almamşım yemezsem istifra ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?