2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günayydıınnnn! Herkese iyi haftalar :)) Bu gün 3'lü test sonuçlarım çıkacak dua edin kızlar sorun olmasın yoksa amnio yolları gözükecek. :18:

günaydın kızlar.. bende hafta sonunda yazılanları okumakla meşguldummm.
test sonuçlarını bekleyen arkadaşlar.. inşallahhh tertemiz çıkacakkk yürekten inanıyorum...

buarada kızlar ben hareket , seyirme, vs.. bişey hissetmiyorumm... aynı durumda olan var mı

bende hala hissetmiyorum canım.sanırım ilk çocuk ve cinsiyeti de kız ise normalmiş.22. haftaya kadar hissetmeyebiliyormuşuz.

bende hala hissetmiyorum canım.sanırım ilk çocuk ve cinsiyeti de kız ise normalmiş.22. haftaya kadar hissetmeyebiliyormuşuz.

ayy benimki de ilk ama erkek.. demek öyle bekleyizcez biraz daha.. çok hevsleniyo insan hissetmek için... ama sağlıklı olsunlar da bekleriz napalım..

Ben de daha hiç birşey hissetmiyorum dr. um 17. haftadan sonra hissedebilirsin korkma dedi.

evet canım 9dan sonra açılıyor bizim kızlar

canım dualarım senınle,hiçbirşey olmayacak sonucun güzel çıkacak

Off günlerdir hiç bu kadar stress olmamıştım. içimden bir ses birşey çıkmayacak diyor benim de ama bir yandan da pimpirikleniyorum. Akşama kadar nasıl vakit geçecek bakalım.

günaydın güzel anneler sabah burada yağmur vardı ama hava güzeldi soğuk değildi yani. benimde 3 'lü test sonucum bu gün çıkacak doktor 2liyi yaptırmamıştı, kiminede 2li yaptırmış 3lü yaptırmamış doktorlar hayırlısı olsun bakalım. umarım hepimizin bebişi sağlıklıdır. kendinize iyi bakın.

Canım hepimiz için dua ediyorum hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım...

Günaydın güzel anneler,
Herkese güzel mutlu bir hafta diliyorum. Sonuçlarını bekleyen tüm arkadaşlara şimdiden gözünüz aydın diyecem çünkü kötü bişey çıkmayacak :)))

günaydın kızlar.

umarım herkesin keyfi yerindedir. test sonucunu alacak arkadaşlar varmış bugün hepsi umarım sevindirici haberlerle dönerler bize.

Günaydın güzel anneler,
Herkese güzel mutlu bir hafta diliyorum. Sonuçlarını bekleyen tüm arkadaşlara şimdiden gözünüz aydın diyecem çünkü kötü bişey çıkmayacak :)))

inşallah canım, bende haftaya bugün bebişimi görücem gösterirse cinsiyetini öğreneceğim ve 3 lü testimi yaptıracağm, 2li yapmamştı doktorum

inşallah canım, bende haftaya bugün bebişimi görücem gösterirse cinsiyetini öğreneceğim ve 3 lü testimi yaptıracağm, 2li yapmamştı doktorum

Benimde bu çarşamba kontrolum var detaylı bakılacak, 3lü test yapılacak ve gösterirse bizim bebiş cinsiyetini öğreneceğiz.

Kızlar 3lü test yaptıranlar hangi haftada yaptırdınız. Ben17+6 da yaptırıyorum. Sanki geç kalmışım gibi geliyor

Kızlar 3lü test yaptıranlar hangi haftada yaptırdınız. Ben17+6 da yaptırıyorum. Sanki geç kalmışım gibi geliyor

bana doktorum 25 martla-5 nisan arasından istediğin güne randövü al 3lü testini yapıcas demişti.hemde ultrasyonda inceleycek ayrıntılı..1 ay sonrada renkli ultrasyonda radyoloji uzmanı bakıcak

Canım benim doktorum da 2 li iyi olmasına rağmen 3 lü isteyenlerden ve 3 lü sonucum kötü geldi. Bu foruma da yazmıştım günlerce ağlamaktan resmen kilo verdim.Doktorlar amniyosentez derken ben 4 lü yaptırmak istedim ve 4 lü de yine risk grubunda çıkmadım. Yani 3 lü güvenilir değil çoğu doktor ikili iyiyse başka test yaptırıp kafanızı karıştırmayın diyor. İlla yaptıracaksan 4 lü yaptır o daha güvenilir. Yani kıl payı amniyosentezden kurtuldum.

kızlar bulantılarınz devam ediyor mu..ben şu anda zor duruyorum..yanımada yiyecek birşey almamşım yemezsem istifra ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…