gülw gülw kullanın cicileriniziii
fotolarını bekliyoruz annesi..
merhaba bayanlar tekrarr annesı baabasıyla bebısımız bıraz gezındık alısverıs yaptık bebıse
*1tane 6lı zıbın
*1tane 5lı zıbın
*2tane cıtcıtlı badı
*1tanepenye battanıte
*kıs ıcın kadıfe tulum cok sırındı almak ıstedım :)
*1cıtcıtlı tulum
*2 tane ıc dıs zıbın aldık(mavı-bayz) gobek bagı dusene kadar gereklı oluyo dedıler ıkı tane aldım bı kc tane daha lazım ama
*1 corap
*1patık
*kuvetı ıcınde dıle aldık havlu ıı dedıler ole aldık normal fıle ız ypbılıyo rhat deıl dedıler
toplam 106tl verdık
devamı gelıcek ınsallh karısıma serdım bakıyorum tum esyalarımızaa :) cogaldıkca dahad heveslenıyo ınsan :) gulegule saglıkla kullanır ınsallh bebısım bebıslerımız ...
kızlar kötü haber 100 luk şeker yuklemesı ıstedı drum((((((((((
3 gun ıcınde yaptırsın demıs pzrtsı tekrar gıdıcem dra
100 luk seker yuklemesınde 3 saat beklıyomussun ben 50 lılıkte bayıldım 100 lukte ne olur bılmem
sınır oldum yaaaa((((((( :18:
degerlerım :
aclık 81
1 saat sonra 168
senerd canım yanlış anlamışım ben kusura bakma...
kızlar bir sorum olacak..
tsh (Tiroid stimülan hormon) testini yaklaşık 4 ay önce yaptırdık..
yeniden yaptırmamız gerekir mi ?
aynı şekilde toksoplazma ıgg ve ıgm ?
yaptıran var mı ikinci kez
gereksiz mi yaptırmak ?
selam kızlar geçmişi okuyamadım gözüm almadı
hastayım biraz soğuk algınlığı bogaz şişliği halsizlik
onun dışında fena değilim girip ses vereyim istedim :))
bizde hafta sonu odasını alıcaz kuzumun aksilik olmazsa
arabayıda bi ara alırız heralde bide emzirme ve banyo malzemelerini almadık amaaaan onlarda hallolur heralde şimdi halsizim yaaa takatim yokk
kızlar sabah yazmıştım dünden beri pek iyi değilim başım ağrıyor boğazım faln diye. okulda arkadsaşlar dediler yüzün neden kırmızı yanıyor ondandır dedim sonra dediler yüzün kabarıyor bir baktım ki yzüm kabarmış allerji gibi hemen eşimle doktora gittik 12 tane test verdik 5te çıkıcak cildiyeye gittim kadın doğumcumda izindeymiş bu aralar aşırı idrar geliyor doktor da sordu dün de tetanoz vurundum benim hiç allerjim yoktu şimdi ilaç verirse ne olucak. vücudumda henüz bişey yok umarım olmaz da rabbim korusun dualarınız eksik olmasın teşekkürler
kızlar kötü haber 100 luk şeker yuklemesı ıstedı drum((((((((((
3 gun ıcınde yaptırsın demıs pzrtsı tekrar gıdıcem dra
100 luk seker yuklemesınde 3 saat beklıyomussun ben 50 lılıkte bayıldım 100 lukte ne olur bılmem
sınır oldum yaaaa((((((( :18:
degerlerım :
aclık 81
1 saat sonra 168
hımm şu mesele o zamansa kalsın cnm boşver..bızım babamız kızıyo resım eklememısze falan
eklıyım eksıgım olunca soler annısler dedım hyr ne resmı dıyo
slm kızlarrr oku oku bitemedi ve 10 sayfayı atlayıverdim.umarım bşşi kaçırmamışımdır.
bugün anneannemizle alışverişe çıktık ve eksiklerimiz hemen hemen kalmadı denilebilir. :)) çok mutlu oldum.bide bugün bime girmiştimn peluş oyuncaklar varmış hemde 7,5 tl.çok güzellerdi kocaman kocaman.bende kuzu aldım oğluma.kocaman hımbıl tipli bi kuzu.odasını süzlerim artık :)) inş..bua rada hastane çıkışını 10 lu aldım.o kadar 20 li istedim aradım taradım ama bu nasipmiş.idilin 10 lu takımını aldım.havluy ayrıca aldık.belkide iyi oldu..
şimdi bizd e şunlar eksik;
kulaktan ölçen ateşölçer
oto koltuğu-anakucağı
bebek odamız
yatak odası beşiğimiz
oyun halımız
mevlüt süslerimiz şeker vs.
süt pompası
bana gecelik vs.
bana bady tarzında emzirme sütyeni
medela süt pompamız
yinede varmış bayaaman olsun napalım sağlığımız yerinde olsunda bunlar en zevkli kısımları :))
aa cnm bu baby max'i ogrendigim iyi oldu,
simdi sitesini inceledim de;
kraft, nuk, playgro ve baby max'in ureticisi ayni firma imis.
79 tl ye tek oto koltugu, 330 tlye de oto koltugu+bebek arabasi takimi var.
guzelyali idil bebe'de satiliyormus, birara gider bakariz esimle artik
.
bend e ufak ufak kaçayımm..çok yorgunum.bugün raporum bitti.yarın okul var.ama sonraaaaa yine 2 gün tatilllll
hımm ben demişmiydim bilmiyorum bu kısmını , dr bana ağrılarım için buscopan ve tamol verdi.sabah akşam kullandırıyor.ama ben ağrım ve kasılmam oldukça içiyoruym.b
bu arda ben bi şişe sade gazozu içivermişimnapimm çok sıcak dayanamadım , umarım bi zararı olmaz. (herkese iyi geceler...
günaydın kızlar dün cildiyeye gittim demiştim tam 12 test verdi hiç bir şey çıkmadı sadece kanım 10.7 düşmüş. çok az kanında enfeksiyon var dedi o da fena gribim yüzümdekinin alerji olmadığını karaciğerimde de bişey olmadığını söyledi yine de bir krem yazdı ama ben kullanmadım geçti. Hiç böyle bişey yaşamamıştım neyse geçti ya. Ama ben grip ve faranjit olarak çok kötütyüm baktım pastil kullanılabiliyormuş şimdi bir tane attım çok acıyordu umarım bişey olmaz. Hepinize çoooooooooook teşekkürler kızlar. Bu arada çok aşırı sık idrara gidiyorum ama idrarda hiç bişey yok akıntım da fazla ama haftaya çarşamba doktoruma yine söylerim. Tsh ben sürekli baktırıyorum hamilleiğin başında yüksek çıkmıştı ama normal çıkanlar da yine de arada bir baktırsın
günAydın kızlar dün cildiyeye gittim demiştim tam 12 test verdi hiç bir şey çıkmadı sadece kanım 10.7 düşmüş. çok az kanında enfeksiyon var dedi o da fena gribim yüzümdekinin alerji olmadığını karaciğerimde de bişey olmadığını söyledi yine de bir krem yazdı ama ben kullanmadım geçti. hiç böyle bişey yaşamamıştım neyse geçti ya. ama ben grip ve faranjit olarak çok kötütyüm baktım pastil kullanılabiliyormuş şimdi bir tane attım çok acıyordu umarım bişey olmaz. hepinize çoooooooooook teşekkürler kızlar. bu arada çok aşırı sık idrara gidiyorum ama idrarda hiç bişey yok akıntım da fazla ama haftaya çarşamba doktoruma yine söylerim. tsh ben sürekli baktırıyorum hamilleiğin başında yüksek çıkmıştı ama normal çıkanlar da yine de arada bir baktırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?