2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar Merhaba

Gule gule saglik icinde kullanin.

Cok gecmis olsun, ben de haftaya yaptiracagim. Sanirim 100'lukten sonra da yuksek cikarsa bir diet veriyorlar, umarim cok yukzsek cikmaz.:13:

Sadece bir kez yapildi, kimse yenilenmesi gerektiginden bahsetmedi bana...

Cok gecmis olsun, acil sifalar ve dinlenmeler.

Gecmis olsun, gebeler icin guvenli allerji tabletleri var, ben de bir ara kullanmistim, doktorun mutlaka bilgi verecektir.

aaa canım geçmiş olsun inşallahh 100lük iyi çıkar.. diyete falan gerek kalmaz..
ben diyetime başladım tatlıyı makarnayı pilavı az yiycem.. şurda kaç ay kaldı dikkat ederiz ..

Canlar ben grupanya şehir fırsatından aldım vallaha 3 tane e-bebek günün fırsatı...50liralık alışveriş 25L.ya geliyor...ve netten yapacağınız alışverişler dahil..bilginize:)
tek gıcık tarafı 3 ayrı alışverişde kullanacağız ama 5 ağst.a kadar kullanılabiliyor kuponlar...yarar yani işimize

Son düzenleme:
slm kızlarrr oku oku bitemedi ve 10 sayfayı atlayıverdim.umarım bşşi kaçırmamışımdır.
bugün anneannemizle alışverişe çıktık ve eksiklerimiz hemen hemen kalmadı denilebilir. :)) çok mutlu oldum.bide bugün bime girmiştimn peluş oyuncaklar varmış hemde 7,5 tl.çok güzellerdi kocaman kocaman.bende kuzu aldım oğluma.kocaman hımbıl tipli bi kuzu.odasını süzlerim artık :)) inş..bua rada hastane çıkışını 10 lu aldım.o kadar 20 li istedim aradım taradım ama bu nasipmiş.idilin 10 lu takımını aldım.havluy ayrıca aldık.belkide iyi oldu..
şimdi bizd e şunlar eksik;

kulaktan ölçen ateşölçer
oto koltuğu-anakucağı
bebek odamız
yatak odası beşiğimiz
oyun halımız
mevlüt süslerimiz şeker vs.
süt pompası
bana gecelik vs.
bana bady tarzında emzirme sütyeni
medela süt pompamız

yinede varmış baya aman olsun napalım sağlığımız yerinde olsunda bunlar en zevkli kısımları :))

canlar minimoy.com a üyemisiniz???
orda trendy mommy'nin hamile külotları ve sütyen indirimde...ayrıca emzirme atletleri ve karın taşıyıcılar da var...
ben geçen başka bir yerde bu markanın ürünlerini almıştım...hamile külotları çok rahat ve kullanışlı,tavsiye ederim...fiyat da 13L.kaçırmayın derim:)

bızım babamız kızıyo resım eklememısze falan
eklıyım eksıgım olunca soler annısler dedım hyr ne resmı dıyo
hımm şu mesele o zamansa kalsın cnm boşver..

aldığınız cicileri güle gle kullanın cnm...
eksiklerin çok değl epey azalmış
inan benim daha çok.

bizim site ve komşu sitelr çoştu adeta :)) hıdrellez kutluyorlar.ateşler yakıldı erkekler falanda oynuyor oyun havası. :)) tam şenlik var yani

ben kaçıyım ,ağrımız var biraz...yorgunluk zaten hat safhada...yatıp dinleneyim en iyisi...hadi öptük sizi teyzoşlar...ii geceler,kendinize ve bebişlerinize ii bakın

bend e ufak ufak kaçayımm..çok yorgunum.bugün raporum bitti.yarın okul var.ama sonraaaaa yine 2 gün tatilllll

hımm ben demişmiydim bilmiyorum bu kısmını , dr bana ağrılarım için buscopan ve tamol verdi.sabah akşam kullandırıyor.ama ben ağrım ve kasılmam oldukça içiyoruym.b
bu arda ben bi şişe sade gazozu içivermişim napimm çok sıcak dayanamadım , umarım bi zararı olmaz. (herkese iyi geceler...

ben geldim kizlar. su tahlil stresi bitmedi ciktik hastaneye gittik sonuclari almaya doktora fotokopisini gonderdiler sonuclarin bizi arayacak haha degisik bi sistem. onun disinda 4 sey var kanda hcg falan hepsi normal degerlerden dusuk cikmis( merak ettim ne acaba diye. seker olayida normal degerlerde dusuk gibi hatta. yani degerlere bakip biz yorumluoruz tabi bunlariD onun disinda evimizin boyasini gormeye gittik bugun. beyaz yaptik bircok yeri cunku evimiz cok uygundu. bebek odasina stickerlar koyucaz ve birde desen. ama oturma odasi bizi mahvetti. 40 kere renk degistirdikD simdide acik gri ve kirmizi yapioruz yarinda onu gormeye gidicez bakalim isallah olmustur istedigimiz gibi(

bebege buharli pisirici ve meyve sebze puresi yapici hediye verdi babaannesi allahtan kullanim kilavuzunda turkcesi var. cok sevindim bugun ona. ben artik burda bebek icin bisey alamiorum daha cunku evimize bastan esya alicaz(

nasil herkes onun disinda havalar nasil. burda yaz geldi denize giriyor millet.

iyi aksamlar kızlar
gecmise bakamadm.hersey yolundadır umarm herkes icin.
Bende dün havuzlu hana gittim,nihayet tüm eksiklerimizi tamamladık.
Sadece lohusa gecelik pijama takımı ve lohusa serbet takımı almadım.
Odamız da ctesi günü gelecek inş.
Kızıma seker süslerini aldm ama kurabiye de yaptırmak istiorum.
Hiç arastıran oldu mu kurabiye olayını? Cok hısuma gidio ve 50 tane falan yaptırmak istiorum.
Gecelik ve pijama takımınada karar vermedm bi türlü.3 lü takım alaym dedim ama 200 tl den asagı yok.siz alabildiniz mi?

Farklı mağazalara da bak derim. Maltepe de bir yere sordum 330 dedi fiyatını, hafta sonu havuzlu handa bakmıştım peşin 250 dedi

canim benim ne oldu sana ne agrisi??

günAydın kızlar dün cildiyeye gittim demiştim tam 12 test verdi hiç bir şey çıkmadı sadece kanım 10.7 düşmüş. çok az kanında enfeksiyon var dedi o da fena gribim yüzümdekinin alerji olmadığını karaciğerimde de bişey olmadığını söyledi yine de bir krem yazdı ama ben kullanmadım geçti. hiç böyle bişey yaşamamıştım neyse geçti ya. ama ben grip ve faranjit olarak çok kötütyüm baktım pastil kullanılabiliyormuş şimdi bir tane attım çok acıyordu umarım bişey olmaz. hepinize çoooooooooook teşekkürler kızlar. bu arada çok aşırı sık idrara gidiyorum ama idrarda hiç bişey yok akıntım da fazla ama haftaya çarşamba doktoruma yine söylerim. tsh ben sürekli baktırıyorum hamilleiğin başında yüksek çıkmıştı ama normal çıkanlar da yine de arada bir baktırsın

Günayfınn güzeller

zeynepcim çok geçmiş olsun önemli bişey çıkmadığına çok sevindim. şu hava durumu hepimizi mahvetti bi güneş yüzü göremedik ki.. Aman dikkat et dinlenmene, yediklerine..

Günaydın kızlarrrr.....

Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine, hastalık zor oluyor hamile iken. Ama önemli bir durumun olmaması sevindirici..

günaydın kızlar, artık sırt ağrım ve kramplarım biraz daha ilerledi..kramp için magnezyum tozu almştım doktordan suya koyup içiyorsun bilmiyorum herkesinki mi öyle.. ama ben içmemede inat ediyorum dayanılmaz hale gelince içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…