kızlar selam nasılsınız, henüz geçmişi okuyamadım.
dün terziye normal koton bir pantolonumu verdim ve eskide bir t-shirt.
dedimki bu pantolonun belini kes, bu tshirti ikiye katla ucunada lastık tak, hamile pantolonu olsun :)
bu gun teslim aldım. sadece 5 tl ödedim terziye. ve inanırmısınız. aynı aldığım hamile kot pantolonunun beli gibi yapmıs adam yahu. terzıler biliyor bu işi.
kızlar tavsıye edrim sizede. nasılsa kiloları aldık alacağımız kadar. bu hamile kalmadan onceki pantolonları tekrar giyebilmemiz çok zor olacak. bozdurun gitsin pantolonları:) doğumdan sonrada rahat rahat giyersiniz. kılo verincede yenı model pantolonlara veririz paraları. vallahı harıka bir fikir. merak eden varsa, netten hamile pantolonu yapımı diye arastırabilir. bende tesedüf görmüştüm, zira en az 90 tl ye satılan hamile pantolonunu 5 tl ye mal ettim :)
Kızlar,
lohusashop dan gecelik filan aldınız mı? Görmeden almak mantıklı mı sizce?
kızlar öğle arası kipadan 3lü tulum aldım pakette 25 tlidi.. bi de bazı ürünlerde %50 indirim var. bacağı şort şeklinde bi tulum aldım 24 tlidi 12 tlye aldım vaktim yoktu tam bakamadım.
bi arkadaş daha önce sölemişti kipadaki indirimi onun tavsiyesi üzerine gittim.adını hatırlayamadım. yakınınızda varsa bi uğrayın derim. yanımda tecrübeli bi arkadaşım vardı uzunkollu tulumu kışa gelsin diye 3-6 aylık aldırdı..
cnm hayırlı olsun iznin..
bebişinin hazırlıklarıyla geçirirsin vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.
o dediğin sızı şeklinde ağrı bendede oluyo sanki bebek düşüyomuş gibi hissediyorum
ama denedim bikaç kez idrara sıkışınca oluyo sanki daha çok..
kızlar selam nasılsınız, henüz geçmişi okuyamadım.
dün terziye normal koton bir pantolonumu verdim ve eskide bir t-shirt.
dedimki bu pantolonun belini kes, bu tshirti ikiye katla ucunada lastık tak, hamile pantolonu olsun :)
bu gun teslim aldım. sadece 5 tl ödedim terziye. ve inanırmısınız. aynı aldığım hamile kot pantolonunun beli gibi yapmıs adam yahu. terzıler biliyor bu işi.
kızlar tavsıye edrim sizede. nasılsa kiloları aldık alacağımız kadar. bu hamile kalmadan onceki pantolonları tekrar giyebilmemiz çok zor olacak. bozdurun gitsin pantolonları:) doğumdan sonrada rahat rahat giyersiniz. kılo verincede yenı model pantolonlara veririz paraları. vallahı harıka bir fikir. merak eden varsa, netten hamile pantolonu yapımı diye arastırabilir. bende tesedüf görmüştüm, zira en az 90 tl ye satılan hamile pantolonunu 5 tl ye mal ettim :)
canım genel olarak benim diyetisyende benim yemk düzenmie yakın şeyler öneriyordu.zaten o yüzden aylarca gittim memnun kaldım...verdikelrini rahat uyguluyordum...benimde arada bir sabahları yada akşam üzeri esmer kayısım vardı...ben ortalama şeyler anlattım .evde 30 yakın liste var..yani ben ortalamasını yazdım.bazışeyleride unuttum.benim şunu ye yada yem demsi kolestorl ve şekr olarak hamile kaldığımdan dolayı yani bebğe zarar vermsin diye..sende mesela hiçbirşey yasaklmadımı...yeme dediği şeyler yokmuydu?
merhaba kızlar bugün erkenden doktora gittik kızım 783 gr olmuşgayet iyiydi maaşallah. şeker yüklemem de iyi geçti ama akıntıma baktı ve kültür aldı doktorum ve yine fitil verdi bakalım ne olucak. sonra hemoroid bezesi çıktı demiştim onun için genel cerrahiye gittim doktor çok büyük dedi krem verdi 5 gün sonra kontrol bu ilaçlar umarım bebeğime zarar vermez.
bu arada uyku seti aldık istikbalden bir de hastane çıkşı 20li idilin resimleri eklerim yakında
siyah kuru uzumden bahsediyorsun sanirim, eger o ise bir avuc yiyebiliyorsan ne guzel. Ben ondan hic yiyemiyorum. cok sekerli geliyor, hemen öksuruyorum falan, ama bebege cok faydaliymis...
güzel anneler slmlar
ya kızlar bende bugün rahimde sanki kızım ayaklarını her an ordan cıkaracakmıs gibi hissediorum.daha öncede oluodu ama bugun daha da siddetli.sanki kızım cıktı cıkacak ...
Bazen de acayio bi baskı oluo o oynadıkca orada.
Sizlerde bu kadar asagıda hissediomusnuz?
ya cnm o fikir benim de aklima gelisti;
terziye 3 tane etegimi goturdum beline penye dikip hamile etegi yapar misiniz dedim, yapamam penye lazim falan dedi.
eski t-shirt goturmeyi akil etseydim keske.
onlar kislik eteklerdi,
simdi yazlik eteklerimi bi kontrol edeyim; bi sorarim olmazsa terzite tekrar.
ben lohusa geceligi icin son aylari bekliyorum cnm,
kilo durumuna gore alicam
yaa benim cok yakinimda var kipa,
unutmadan ugramam lazim.
nasil urunler cnm, pamuklu mu,
bir de desenleri sade mi nasil ??
çok güldüm ya ayy dedim benden bitane daha
sanırım senin de bebişin benimki gibi aşağıda biraz.ben de aynen dediğin gibi hissediyorum.ama o ayaklarımı kafasımı bilmiyorum sürekli pozisyon değiştiriyo
mektubuma başlamadan önce geçmişolsun dileklerimi sunuyorumbu arada benim annem şekr hastası o halimi anlıyor da gecn yaz bebğim kalbi durdu.hatta kayınvalidem sen diyet yaptın ya ondan mı kaybettin acaba demişşti............beni beskenemiyor sanıyor.tam tersi onlardan daha iyi besleniyorum ve zararlı maddeler yemiyorum.......bana ve bebğe gerekn şeyler yiyorum............kayınvalidem hep hamurlu ve bol yağlı yemklr yapıyor.kendine zarar veriyor haberi yok........ neyse benim 10 gr.lık yüklemm de 221 çıktı sınır 180ti dr. dahiliyeye yönlendirdi..dahiliye insülüne geçti..günde 4 kezinsülün alıyorum. 6 kezde ölçüm yapıyorum.ilkgün çok sitresegirdim moralim bozuldıu.amaşuan kendimi iyi hissediyorum.biraz robot gibiyim ama idare edicez artık..........inşallah geçicidir.....
buyuk ihtimalle orası ayakları cnm bnce.ama cok acayp ya elimle seyimi tutarak geziom :)
sen dr una sordun mu? Bende arasam mı acaba.
canım pamuklu .. etiketinde göremedim ama içini açıp baktım oldukça güzel üzerinde sleepsuit yazıyo.. akşamları bunlarla yatırmak ideal, bizim mothercareden aldıklarımız daha çok gündüz gibi sanki.. bence kesin git alıcak bişey mutlka bulursun ben yrn bi daha gitmeyi düşünüyorum vaktim sınırlıydı. benim elime mavili geçti onu aldım kızlarınki nası bilmiyorum. buarada bunlar 3-6 aylığı, mothercarenin 0-3 aylıkları kadar sanki..
buarada kızlar terziye hamile pantolu yaptırmak süper fikirmiş. ben lcwden aldım valla 2 tane keten , bi de siyah kumaş aldım bi mağazadan evirip çevirip giyiyorum. son ay evde olacağımız da düşünülürse hiç de 90 -100 milyon veremem valla 3 ay için.
bizde de durum aynı .. eger idrarada yarım saatte bir çıkıyorsan ve arada karnın seni aşağıya çekiyormuş gibi baskı yapıyorsa bebişin benim kızım gibi popo üstü oturuyor olabilir başaşağı duracağınadoktoruna danış bence.
peppermintcim 9-19 mayıs arası diyo bissürü ürün var bence kalır nolucak.. ben ayın 15ini de bekleyeyim diyorum bi yandan mothercare bakayım ondan sonra.. akşam unutmazsam eklerim resimlerini fikrin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?