2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya cnm o fikir benim de aklima gelisti;
terziye 3 tane etegimi goturdum beline penye dikip hamile etegi yapar misiniz dedim, yapamam penye lazim falan dedi.
eski t-shirt goturmeyi akil etseydim keske.
onlar kislik eteklerdi,
simdi yazlik eteklerimi bi kontrol edeyim; bi sorarim olmazsa terzite tekrar.

Kızlar,
lohusashop dan gecelik filan aldınız mı? Görmeden almak mantıklı mı sizce?

ben lohusa geceligi icin son aylari bekliyorum cnm,
kilo durumuna gore alicam

yaa benim cok yakinimda var kipa,
unutmadan ugramam lazim.
nasil urunler cnm, pamuklu mu,
bir de desenleri sade mi nasil ??

dün ben de idrara sıkışıktım ondan oluyo sandım ama yaptıktan sonra da devam etti. kuzenim bebek artık ağır, sonuçta aşağıya bi baskı yapar ondandır diyo ama.. bikaç güne kontrole giderim orda sorarım İNŞALLAH

merhabalar kızlar sorum olucaktı sizlere erken biliyom ama sizce doğum çantası ne zaman hazırlanmaya başlanmalı..

Ellerine sağlık canım bende kendim yaptım hamile pantolonumu en kötüsü 70 liradan bailıyo kıyamadım vallah pazardan 5 liraya almış olduüum pantolonlarımın belini kestim kullanmadığım taytlarımında bel kısmını pantolana dikiverdim 6 liraya mal etmiş oldum ve gönlüme göre pantolon yapmış oldum çünkü hamile pantoları çok bol oluyor paçaları bende beğenmiyordum

merhaba kızlar bugün erkenden doktora gittik kızım 783 gr olmuş gayet iyiydi maaşallah. şeker yüklemem de iyi geçti ama akıntıma baktı ve kültür aldı doktorum ve yine fitil verdi bakalım ne olucak. sonra hemoroid bezesi çıktı demiştim onun için genel cerrahiye gittim doktor çok büyük dedi krem verdi 5 gün sonra kontrol bu ilaçlar umarım bebeğime zarar vermez.
bu arada uyku seti aldık istikbalden bir de hastane çıkşı 20li idilin resimleri eklerim yakında

Canım zaten bana yeme dediği şeylerin hiç birini yemiyorum. Salam sosis sucuk gazlı içecekler gibi. Bunların hiç birini sevmiyorum. Ayrıca bazı akşamları çerez yiyoruz. Onları da azaltmamı söyledi. Bi de zeytini çok tüketme dedi. Haftada bir iki kere olabilir ama hergün olmasın dedi. Zeytine yağ gözüyle bakılıyormuş :)) Ben yemeklerimi az yağlı yapıyorum. Gerçi son bir aydır kayınvalidem evde yemekleri o hazırlıyor sağolsun. Ama çok yağ kullanıyor. Kırmadan bikaç kez ikaz ettim ama alışkanlık işte (

cnm hadi gözünaydın....
şekerin güzel çıkmasına sevindim...
bebişte güzel kilo almış...fitilini ihmal etme güzelce kullan geçer akıntında
hemoroidte hamilelikte olan bi rahatsızlıkmış cnm geçer oda inş...
cicilerinizide güle güle kullanın fotoları beklioz.

siyah kuru uzumden bahsediyorsun sanirim, eger o ise bir avuc yiyebiliyorsan ne guzel. Ben ondan hic yiyemiyorum. cok sekerli geliyor, hemen öksuruyorum falan, ama bebege cok faydaliymis...

Evet canım siyah çekirdekli kuru üzüm. Ben öğlenden sonra 2 bardak çok açık çay içerim genelde. Çayımı şekersiz içiyorum. Üzümü o zaman yiyorum.

güzel anneler slmlar
ya kızlar bende bugün rahimde sanki kızım ayaklarını her an ordan cıkaracakmıs gibi hissediorum.daha öncede oluodu ama bugun daha da siddetli.sanki kızım cıktı cıkacak ...
Bazen de acayio bi baskı oluo o oynadıkca orada.
Sizlerde bu kadar asagıda hissediomusnuz?

kızlar size birşey soracam. Göğsünüzden şimdiye kadar süt geldimi hiç. Ben sabah kalktığımda atletimin bir göğüs ucu hizasında kurumuş süt izi vardı. Bu normal mi?

çok güldüm ya ayy dedim benden bitane daha
sanırım senin de bebişin benimki gibi aşağıda biraz.ben de aynen dediğin gibi hissediyorum.ama o ayaklarımı kafasımı bilmiyorum sürekli pozisyon değiştiriyo

canım pamuklu .. etiketinde göremedim ama içini açıp baktım oldukça güzel üzerinde sleepsuit yazıyo.. akşamları bunlarla yatırmak ideal, bizim mothercareden aldıklarımız daha çok gündüz gibi sanki.. bence kesin git alıcak bişey mutlka bulursun ben yrn bi daha gitmeyi düşünüyorum vaktim sınırlıydı. benim elime mavili geçti onu aldım kızlarınki nası bilmiyorum. buarada bunlar 3-6 aylığı, mothercarenin 0-3 aylıkları kadar sanki..

buarada kızlar terziye hamile pantolu yaptırmak süper fikirmiş. ben lcwden aldım valla 2 tane keten , bi de siyah kumaş aldım bi mağazadan evirip çevirip giyiyorum. son ay evde olacağımız da düşünülürse hiç de 90 -100 milyon veremem valla 3 ay için.

buyuk ihtimalle orası ayakları cnm bnce.ama cok acayp ya elimle seyimi tutarak geziom :)
sen dr una sordun mu? Bende arasam mı acaba.

cnm ölçümleirn nasıll cıkıyor
mesela benım bu sabah ac: 77 tok :119
öğlen tok :113 cıktı diyet yapmak kötü bişey deılde saatlı yemek ınsanın asabını bozuyo bıde ben patatesi cok severım onu yemıcem artık
yanı zaten hamıleyken oh ye gıtsın mantıgı da dogru deıl ama ınsan serbest olunca ıyı yanı :)
sımdı bıraz kısıtlanmıs gıbı hıssedıyoprum kendımı
bir taratanda bundan sonra cok kılo almam ıyı olur dıye düşünüyorum
bu arada genelde dr un verdıgı degerlerın altında cıkıyo baslatmazlar dımı ınsulıne ???

sende pıhtılasma yok dımı cnm ? bebek kayıplarının nedenıo arastırıldımı ?

buyuk ihtimalle orası ayakları cnm bnce.ama cok acayp ya elimle seyimi tutarak geziom :)
sen dr una sordun mu? Bende arasam mı acaba.

bizde de durum aynı .. eger idrarada yarım saatte bir çıkıyorsan ve arada karnın seni aşağıya çekiyormuş gibi baskı yapıyorsa bebişin benim kızım gibi popo üstü oturuyor olabilir başaşağı duracağına doktoruna danış bence.

Son düzenleme:

simdi kipanin sitesine baktim da;
%pamuklu bebek tulumlari 1 alana 1 bedava diyordu.
bisuru bebek kozmetik urunlerinde vs.de indirimler var;
ya ben bugun cok yorgunum, yarin aksam da ablam gelecek, cumartesi gitsem gec mi olur ki :-(((

ben de tayt cok giyiyorum uzun gomleklerimle.
kisa gomleklerle de bi siyah hamile pantolonum var onu giyiyorum
cumalari ve h.sonlari da lcw den aldigim hamile kotumu..
forma oldu bunlar )))
Allahtan ustu bol aldim da yine cesit duruyor.
ama alt olarak cok kisitliyim.

bir de insanin bedeninin zirt pirt degismesi zormus kizlar yaa
hamile kiyafetlerinde sorun yok tamam ayarli cogu da,
atlet, ic camasir, sutyen, ayakkabi; bunlar gunden gune degisiyor sanki
valla durmadan bi msrf cikiyor, bunaldimmm

aynen cnm, yarim saatte tuvalete cikiyorum; bebegim icerden asagi vajinama tekme vuruyor cogu zaman, kasiklarima toplaniyor cogu zaman
ve en son 2 doktora gidisimde bebegim tersti.

peppermintcim 9-19 mayıs arası diyo bissürü ürün var bence kalır nolucak.. ben ayın 15ini de bekleyeyim diyorum bi yandan mothercare bakayım ondan sonra.. akşam unutmazsam eklerim resimlerini fikrin olur.

peppermintcim 9-19 mayıs arası diyo bissürü ürün var bence kalır nolucak.. ben ayın 15ini de bekleyeyim diyorum bi yandan mothercare bakayım ondan sonra.. akşam unutmazsam eklerim resimlerini fikrin olur.

ben bu cumartesi kipaya, pazarda mothercare'e bi yolculuk yapayim en guzeli ))

resim super olur canim.

bu arada ben kaciyorum yavas yavas;
iyi aksamlar hepinize
:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…