2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu kadar olur aynen ben de de öle.dün alt karın da çok ağrı hissettim adım bile atamadım.sancım artınca endişelendim akşam doktora gittim.idrar tahlili verdim,enfeksiyon çıktı.ondan oluyomuş.tabi seninki neden oluyo bilemiyorum,inşallah idrar yollarında bişey yoktur.benim devamlı tuvaletim var,zor yetişiyorum.enfeksiyon inşallah bebeğime zarar vermez.hepimize sağlıklı günler,sağlıklı bebişler...

ben çok hastayım ciğerlerimden hırlıyorum öksürüyorum burnum akıyo doktor antibiyotik verdi ama almadım bebişime zarar vermesin diye dün gece çok ağrım olunca mecburen 1 tane minoset içtim bugün okula bile gidemedim oysa iki sınıfı yazılı yapmam gerekti şimdide burnum durmuyo ıhlamur boğazıma alerji yaptı iyice şişiriyo bal yiyorum o biraz iyi geldi bide pastil aldım bu grip bebişimi etkilermi kızlar:18::18::18::18::18:

Umarim siz de yakinda baslarsiniz, cunku cok kyeifli geciyor. Her ne kadar esim canli bebekler bu kadar kolay yikanir mi acaba diye endiselense de onun da pratigini yapacagiz insallah. Ben BAE'de yasiyorum.

Masallah bebeis buyumus. Hemoroid bezen umarim kuculur, lutfen kabiz olmamaya calis.

kızlar size birşey soracam. Göğsünüzden şimdiye kadar süt geldimi hiç. Ben sabah kalktığımda atletimin bir göğüs ucu hizasında kurumuş süt izi vardı. Bu normal mi?

Dun derste sut gelebileceginden bahsettiler ama simdi hicbir sekilde uyarilmamasi gerekiyormus, sonra bize cok lazim olacak. Ben catlak kremi filan surerken bile uclarina hic dokunmadan suruyorum. Insallah bebek dogduktan sonra bol sutlu olursun.

Bebegin asagida mi? Benim plasentam asagida ama o sekilde hissetmiyorum. Yakin arkadaslarimdan biri su an 33 haftalik oldu ve feci tekmeler atiyormus, hazir olalim, bunlar az kalacak.

Senerd, hamile pantolonu yaptirmak iyi fikir. Ben bir yere not almistim, bulursam ekleyeyim, dedigin gibi eski pantolonlardan yararlaniliyor. Ben uzunca bir suredir tayt-uzun t-shirt, tunik yada robadan elbise giyiyorum, Bae'de sicaklik su an 44 derece! Yakinda siz de tayt giymeye baslayinca daha rahat edersiniz.

Valla enfeksiyonun direk bebeğe zararı yokmuş, benim doktorum öyle dedi, zararı var mı antibiyotik kullanmasam ne olur dedim. Erken doğumu tetikler dedi, özellikle son aylarında. O yüzden karşılaşınca hemen tedavi ediyoruz, beklemiyoruz dedi.
Enfeksiyon da gebelikte beklenen bir şeymiş zaten, ondan 6.ayda kontrol amaçlı tahlil istiyoruz dedi, çünkü bende hiçbir şikayet yoktu.

canım bence ilacı iç... allah koruusun gribin ilerler ve ateşin cıkarsa ozaman kork.. onlar atesşi senin hissettiğinden daha cok hissedio.. bende gecen gün grip oldum.. ve ilaç verdi 3 tanesini içtima am en azındna geçti.. ateş erken doguma sebep.. zararı olan bişeyi doktor vermez..

kızlar siz yaklaşık kaç kilo aldınız.
ben sanırım 6,7-7 kilo aldım 27+4 teyim.Ama kilo sanki sadece göbekte toplandı?

birde şikayetleriniz neler?

nefes darlığı çeken var mı benim gibi?
birde göğüslerde batma?

Son düzenleme:

evet bencede.zaten doktorlar hamilelere göre ilaç yazıyor

ateşim yok sadece ciğerlerim hırlıyo ve öksürüyorum boğaz acımda geçti antibiyotik ne kadar olsada bebişe etki eder ya ben kıyamam ona sana hangi ilacı verdi doktorun

Geçmiş olsun cnm bence ilacı al sonuçta zararlı olsa dr vermez vücudunda mikrop var demek ki

ooo o da birşey mi ben 26.hft.da 9 kilo aldım nolacak bilmem :-((
göğüslerde batmalar olur cnm bebiş kendine daha çok yer açmaya çalışıyor ondan cnm son aylarda insan kalp krizi geçiriyorum sanıyor, nefes darlığı bende daha başlamadı...

Cok gecmis olsun. Bence doktorunun verdigi ilaclari almalisin. Daha cok ilerlerse senin icin cok zor olur, bir de dinlenmeye vakit ayirmak da cabuk gecmesini saglar.

OLsun alalım kiloları gerine gerine gezelim
aynen dediğin gibi solda başladı aha dedim kalp krizi geldi ama sağda da olunca dedim noluyoruz

slm kızlarrr... :)) biras geç oldu ama bi kaç gündür girip bakamıodum ancak okumayı bitirdim :))

2 gündür evde tadilat var, misafir yatak odasının duvarları daha önce su girdiği için patlamıştı orası tamir edildi ve tekrar boyandı bide bebek odasında bazı tadilatlar oldu duvar kağıdına hazırlandı :)) cmrtsi de Allah kısmet ederse duvar kağıtları yapılcak ve önümüzdeki hafta bebek odası gelir inş. çok heyecanlıyım :)) bgn de temizliği yapıldı tadilat yapılan yerlerin inanılmaz toz olmuştu her yer ...

hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum, bebekleriyle ilgili güzel hbrler alanların gözü aydın :))

kızlar ayrıca bgn 3. trimester'a girmiş bulunuorumm... artık son 12 haftamızz :))) bu arada şikayetleri olan arkadaşlar olmuş nefes darlığıyla ilgili, ben de aynı durumdayım bazen bunalıorum derin nefes almakta zorlanıorum bi de sırt ağrılarım çok arttı vee kasık bölgemdeki kemiklerde bi ağrı oldu sanırım doğuma hazırlanıo vücudum biras genişleme mi oluo ne?!

merhabalar kızlar sorum olucaktı sizlere erken biliyom ama sizce doğum çantası ne zaman hazırlanmaya başlanmalı..

cnm kaçıncı haftandasın bilmiorum ama dün kayınvalidemle konuşurken bana bu ay sonuna kadar çantamı hazırlamam gerektiğini söledi , bende onunla hemfikirim... bebeğin odası gelsin bi eşyalarını yıkamayı düşünüorumm akabinde hazırlarım çantamı kısmetse :))

kızlar size birşey soracam. Göğsünüzden şimdiye kadar süt geldimi hiç. Ben sabah kalktığımda atletimin bir göğüs ucu hizasında kurumuş süt izi vardı. Bu normal mi?

cnm süt gelmesi bu zamanlar normalmiş geçen günlerde kağan kocatepe de okumuştum, yalnız göğüs ucunu sıkıp süt geliomu die kontrol etmemek gerekiomuş, yani pek elleme cnm göğüs ucunu...

ateşim yok sadece ciğerlerim hırlıyo ve öksürüyorum boğaz acımda geçti antibiyotik ne kadar olsada bebişe etki eder ya ben kıyamam ona sana hangi ilacı verdi doktorun

bilmem bi antibiyotikk.. hamielelr kullanabilir yazıyo zaten icerde.. sen bilirsin hayatım içmemek sana baglı ama icinde eger bi mikrop varsa ve onu yok edemezsen bebeğine daha zarar verceğini unutma.. biz dogruyu bilemeyiz.. lütfen gecmesse ilaç kullanmaktan korkma cnmm.

bu gecede beklicem olmazsa yarın alırım prospektüsünde hamilelr mecbur kalmadıkça kullanmasın yazıyo internetten baktımda şimdi çok kararsız kaldım ya

zeytin banada sadece hafta sonu veriyordu..hem yağ hemde tuz olarak sakıncasını görüyolar...benim kayınvalidemde hep et hep hamur yapardı bigün sana sebze yemeği yaptım dedi..bi baktım üstünde 1 parmak kadar yağ..ve az yağlı yaptım dedi...o yemeği zor yemiştim...

gelişimci nerlerdesin ya özledik seni kızımla

benim ölçümlerimde sabah aç 88 tok 122 öğlen aç 95 tok 134 çıktı....senin başlamayabilirler canım inşallah.zaten bezelye-patates ve havuçta şeker varmış..az tüketmemiz gerekiyor hatta mümkünse hiç...benide saatli yemek moralimi bozuyordu robot gibi hissediyordum bugün daha iyiyim.alıştım gibi.bende pıhtılaşma sanırım yok ama kilolu olduğum için kanda yağ oranı yüksek olacağından dr. bana gebe kalır kalmaz coraspine başladı..ortalama 7. ayda bırakırız dedi...6.5 aydır coraspin kullnaıyorum...kanı durultsun diye başladık...bebek kayıplşarın nedenine gelince 1. bebek dış gebelikti sebepsiz.tüpüme yerleşmiş ve bebek ve tüp alınmak zorunda kaldı..2. gebelikte 3 aydan küçük olduğu için araştırlmadı...3 kez 3 aydan küçük bebek kaybedilirse hastane kendi araştırıyor..yada 3 aydan büyükse 1 kez olsada araştırılıyor...ben kendim istesem dedim...çok ücret harcarsın dediler...zaten ilk 3 ay kayıplara normal bakılıyor..olabilir deniyor...3. aydan sonrakilern sebepleri araştırılıyor...dediğim gibi kalitesiz sprem ve yumurtanın döllenmesinden kaynaklı olup vücut bebeği atıyor....en küçük şey bebeğin kaybına sebep oluyor...ben ateşli hastalık geçöirdim bence ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…