buyuk ihtimalle orası ayakları cnm bnce.ama cok acayp ya elimle seyimi tutarak geziom :)
sen dr una sordun mu? Bende arasam mı acaba.
güzel anneler slmlar
ya kızlar bende bugün rahimde sanki kızım ayaklarını her an ordan cıkaracakmıs gibi hissediorum.daha öncede oluodu ama bugun daha da siddetli.sanki kızım cıktı cıkacak ...
Bazen de acayio bi baskı oluo o oynadıkca orada.
Sizlerde bu kadar asagıda hissediomusnuz?
Canim ne güzel olmus, pratikte denemek süper bisi. Nerde gidiosun dogum kursuna? benim de baslicakti bu aralar.aricaz dediler daha aramadilar,benimde esim iki haftaligna yurtdisina gidio. o olmadan da gitmek istemiorum, o yüzden hic arayip sormadim da ne zaman baslicak die. Insallah o gelince baslarlar..
merhaba kızlar bugün erkenden doktora gittik kızım 783 gr olmuşgayet iyiydi maaşallah. şeker yüklemem de iyi geçti ama akıntıma baktı ve kültür aldı doktorum ve yine fitil verdi bakalım ne olucak. sonra hemoroid bezesi çıktı demiştim onun için genel cerrahiye gittim doktor çok büyük dedi krem verdi 5 gün sonra kontrol bu ilaçlar umarım bebeğime zarar vermez.
bu arada uyku seti aldık istikbalden bir de hastane çıkşı 20li idilin resimleri eklerim yakında
kızlar size birşey soracam. Göğsünüzden şimdiye kadar süt geldimi hiç. Ben sabah kalktığımda atletimin bir göğüs ucu hizasında kurumuş süt izi vardı. Bu normal mi?
güzel anneler slmlar
ya kızlar bende bugün rahimde sanki kızım ayaklarını her an ordan cıkaracakmıs gibi hissediorum.daha öncede oluodu ama bugun daha da siddetli.sanki kızım cıktı cıkacak ...
Bazen de acayio bi baskı oluo o oynadıkca orada.
Sizlerde bu kadar asagıda hissediomusnuz?
bu kadar olur aynen ben de de öle.dün alt karın da çok ağrı hissettim adım bile atamadım.sancım artınca endişelendim akşam doktora gittim.idrar tahlili verdim,enfeksiyon çıktı.ondan oluyomuş.tabi seninki neden oluyo bilemiyorum,inşallah idrar yollarında bişey yoktur.benim devamlı tuvaletim var,zor yetişiyorum.enfeksiyon inşallah bebeğime zarar vermez.hepimize sağlıklı günler,sağlıklı bebişler...
ben çok hastayım ciğerlerimden hırlıyorum öksürüyorum burnum akıyo doktor antibiyotik verdi ama almadım bebişime zarar vermesin diye dün gece çok ağrım olunca mecburen 1 tane minoset içtim bugün okula bile gidemedim oysa iki sınıfı yazılı yapmam gerekti şimdide burnum durmuyo ıhlamur boğazıma alerji yaptı iyice şişiriyo bal yiyorum o biraz iyi geldi bide pastil aldım bu grip bebişimi etkilermi kızlar:18::18::18::18::18:
canım bence ilacı iç... allah koruusun gribin ilerler ve ateşin cıkarsa ozaman kork.. onlar atesşi senin hissettiğinden daha cok hissedio.. bende gecen gün grip oldum.. ve ilaç verdi 3 tanesini içtima am en azındna geçti.. ateş erken doguma sebep.. zararı olan bişeyi doktor vermez..
kızlaarrr
aranızda pierre cardin travel set bebek arabası alan varmı?hangi model?
canım bence ilacı iç... allah koruusun gribin ilerler ve ateşin cıkarsa ozaman kork.. onlar atesşi senin hissettiğinden daha cok hissedio.. bende gecen gün grip oldum.. ve ilaç verdi 3 tanesini içtima am en azındna geçti.. ateş erken doguma sebep.. zararı olan bişeyi doktor vermez..
ben çok hastayım ciğerlerimden hırlıyorum öksürüyorum burnum akıyo doktor antibiyotik verdi ama almadım bebişime zarar vermesin diye dün gece çok ağrım olunca mecburen 1 tane minoset içtim bugün okula bile gidemedim oysa iki sınıfı yazılı yapmam gerekti şimdide burnum durmuyo ıhlamur boğazıma alerji yaptı iyice şişiriyo bal yiyorum o biraz iyi geldi bide pastil aldım bu grip bebişimi etkilermi kızlar:18::18::18::18::18:
kızlar siz yaklaşık kaç kilo aldınız.
ben sanırım 6,7-7 kilo aldım 27+4 teyim.Ama kilo sanki sadece göbekte toplandı?
birde şikayetleriniz neler?
nefes darlığı çeken var mı benim gibi?
birde göğüslerde batma?
Geçmiş olsun cnm bence ilacı al sonuçta zararlı olsa dr vermez vücudunda mikrop var demek ki
ooo o da birşey mi ben 26.hft.da 9 kilo aldım nolacak bilmem :-((
göğüslerde batmalar olur cnm bebiş kendine daha çok yer açmaya çalışıyor ondan cnm son aylarda insan kalp krizi geçiriyorum sanıyor, nefes darlığı bende daha başlamadı...
Cok gecmis olsun. Bence doktorunun verdigi ilaclari almalisin. Daha cok ilerlerse senin icin cok zor olur, bir de dinlenmeye vakit ayirmak da cabuk gecmesini saglar.
merhabalarkızlar sorum olucaktı sizlere erken biliyom ama sizce doğum çantası ne zaman hazırlanmaya başlanmalı..
kızlar size birşey soracam. Göğsünüzden şimdiye kadar süt geldimi hiç. Ben sabah kalktığımda atletimin bir göğüs ucu hizasında kurumuş süt izi vardı. Bu normal mi?
ateşim yok sadece ciğerlerim hırlıyo ve öksürüyorum boğaz acımda geçti antibiyotik ne kadar olsada bebişe etki eder ya ben kıyamam ona sana hangi ilacı verdi doktorun
bilmem bi antibiyotikk.. hamielelr kullanabilir yazıyo zaten icerde.. sen bilirsin hayatım içmemek sana baglı ama icinde eger bi mikrop varsa ve onu yok edemezsen bebeğine daha zarar verceğini unutma.. biz dogruyu bilemeyiz.. lütfen gecmesse ilaç kullanmaktan korkma cnmm.
Canım zaten bana yeme dediği şeylerin hiç birini yemiyorum. Salam sosis sucuk gazlı içecekler gibi. Bunların hiç birini sevmiyorum. Ayrıca bazı akşamları çerez yiyoruz. Onları da azaltmamı söyledi. Bi de zeytini çok tüketme dedi. Haftada bir iki kere olabilir ama hergün olmasın dedi. Zeytine yağ gözüyle bakılıyormuş :)) Ben yemeklerimi az yağlı yapıyorum. Gerçi son bir aydır kayınvalidem evde yemekleri o hazırlıyor sağolsun. Ama çok yağ kullanıyor. Kırmadan bikaç kez ikaz ettim ama alışkanlık işte(
zeytin banada sadece hafta sonu veriyordu..hem yağ hemde tuz olarak sakıncasını görüyolar...benim kayınvalidemde hep et hep hamur yapardı bigün sana sebze yemeği yaptım dedi..bi baktım üstünde 1 parmak kadar yağ..ve az yağlı yaptım dedi...o yemeği zor yemiştim...
cnm ölçümleirn nasıll cıkıyor
mesela benım bu sabah ac: 77 tok :119
öğlen tok :113 cıktı diyet yapmak kötü bişey deılde saatlı yemek ınsanın asabını bozuyo bıde ben patatesi cok severım onu yemıcem artık
yanı zaten hamıleyken oh ye gıtsın mantıgı da dogru deıl ama ınsan serbest olunca ıyı yanı :)
sımdı bıraz kısıtlanmıs gıbı hıssedıyoprum kendımı
bir taratanda bundan sonra cok kılo almam ıyı olur dıye düşünüyorum
bu arada genelde dr un verdıgı degerlerın altında cıkıyo baslatmazlar dımı ınsulıne ???
sende pıhtılasma yok dımı cnm ? bebek kayıplarının nedenıo arastırıldımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?