gelişimci nerlerdesin ya özledik seni kızımla
kizlar, eylul annelerine nazr degdirdik galiba,
tartismislar forumda; topikleri kapatilmis..
herkese merhabalar.arkadaşlar dün başımıza gelen bir olayı sizinle paylamaşmak istiyorum çünkü HER AĞRIYI hamileliğe bağlamayalım.kız kardeşim de hamile yaklaşık 1 haftadır sağ kasığında ağrı vardı dün okuldan acile kaldırmışlar.böbrekte 3 kat büyüme çıkmış cuma günü acil ameliyata alacaklar artık ben de hamile hamile refakatçı olucam.o yüzden eğer böyle ağrılarınız varsa bi doktora görünün.
bu gecede beklicem olmazsa yarın alırım prospektüsünde hamilelr mecbur kalmadıkça kullanmasın yazıyo internetten baktımda şimdi çok kararsız kaldım ya
buralardayım canım.dünde burdaydım..bende seni göremedim.....geçmiş olsun buarada...inşallah en kısa zmaanda iyileşirsin...
merhabalarkızlar sorum olucaktı sizlere erken biliyom ama sizce doğum çantası ne zaman hazırlanmaya başlanmalı..
bende bronşit var şimdi ciğerlerim hırlayınca o yüzden korkuyorum yoksa çok iyiyim şu anda sadece öksürüğüm var bide burnum çok akıyo
hıı onu bilemiycem benimkinde hamileler kullanabilir yazıyodu.. keşke ismini hatırlasam
tekrar geçmiş olsun canım..sen benim başıma gelenleri okumadın galiba...senin inşallah geçicidir ama benim ne olcak belli değil..şekerim çok yüksek çıktı ve insülüne geçtim..günde 4 kez iğne kullanıyorum 6 kezde ölçüm yapıyorum robot gibi oldum iyice...
aaaaaa gerçekten mi çok geçmiş olsun canım kıyamam sana limon şekeri düşürüyo diyolar günde 1 tane limon içmeyi denesene rabbim acil şifalar versin gerçekten üzülme geçer inşallah dua edicem senin için bolbol
yaa kızlar...ben şu lohusashopun geceliklerine fena taktım...annemle oraya gitmeyi düşünüyoruz ama malum ben kadıköyde oturuyorum...bakırköy taraflarında olan arkideşler adresi size yolluyorum...kadıköyden deniz otobüsüyle gelsem...nerden nasıl gidebilirim oraya...bilen varsa yardım ederse çok mutlu olurum:)
bizden bi akideş de gittim ordan aldım demişti....kimdi acaaba???
neyse adres şu...
MERKEZ:
Fahri Korutürk Cad. Gür Çarşısı N:17
Bakırköy / İSTANBUL
Telefon: +90 212 466 15 51
Fax: +90 212 561 25 33
ŞUBE:
Halkçı Sok. İren Han Alt Kat N:28/7, 10, 12, 13
Bakırköy / İSTANBUL
Telefon: +90 212 583 30 84
Fax: +90 212 561 25 33
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
online sipariş başlamış ama cesaret edip veremiyorum diğer cicilerim gibi:)
bennn bennnn benimmm oooo :))))
cnm yeri çok kolayy... deniz otobüsünden inince zaten direk o bakırköyün ana caddesine giriosun, carousele kadar çık.... sonra karşıya geç aynı ana caddeden meydana doğru yürü, yürürken yolun solunda kalan tüm pasajların adına bak iren han ya da gür çarşısı ikiside aynı zatenn bu isimlerden girince görürsün zaten içeride mağaza numarasından buluosunn... :))
Allah diyorum o zaman:)
bu cts gidelim diyoruz biz anneylee:) taksit yapıyorlar mı?
deniz otobüsünden inince yürüyeceğim mesafe toplam kaç dakka sürer sence:)
mrb guzel anne adayları...
bugun bebısımızı gormeye gıttı babasıyla bebısımızın masallhı var tekme ustune tekme saalladı ultrasonla bakıyodu dr teyzesı tam esinı ıncelıyodu tekme ustune tekme attı ısımı bozdu dedı dr da
bayanlar plasenta uzerınde kan odacıkları varmıs bende cok varmıs bunu ızlemız dr anlmadım çoçuk cok hareketlı esınden ayrılır dıkkat etmelısın dedı suyu azmıs gunde 12 bardak su ıcıcekmısım artık sayyla ıcıcekmısım kolamı yasakladı cayımı kahvemı son ayımda sıtrese soktu benıı yaaa
cnm nakitte güzel indirimler yapıolardı o yüzden ben öle aldım açıkçası taksit olayını bilmiorum ama yapılıodur sanırım... öle büyük bi dükkan deil zatenn ama çok çeşit var ve güzel hepsii :)) en fazla 10-15 dk yürürsün o da hamile hızımızlaa :)))))
kızlar sizinde göbeğiniz deo çizgi oluşmaya başladı mı ? Az önce fark ettim baya koyulaşmış bende çizgi
slm kızlarrr... :)) biras geç oldu ama bi kaç gündür girip bakamıodum ancak okumayı bitirdim :))
2 gündür evde tadilat var, misafir yatak odasının duvarları daha önce su girdiği için patlamıştı orası tamir edildi ve tekrar boyandı bide bebek odasında bazı tadilatlar oldu duvar kağıdına hazırlandı :)) cmrtsi de Allah kısmet ederse duvar kağıtları yapılcak ve önümüzdeki hafta bebek odası gelir inş. çok heyecanlıyım :)) bgn de temizliği yapıldı tadilat yapılan yerlerin inanılmaz toz olmuştu her yer ...
hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum, bebekleriyle ilgili güzel hbrler alanların gözü aydın :))
kızlar ayrıca bgn 3. trimester'a girmiş bulunuorumm... artık son 12 haftamızz :))) bu arada şikayetleri olan arkadaşlar olmuş nefes darlığıyla ilgili, ben de aynı durumdayım bazen bunalıorum derin nefes almakta zorlanıorum bi de sırt ağrılarım çok arttı vee kasık bölgemdeki kemiklerde bi ağrı oldu sanırım doğuma hazırlanıo vücudum biras genişleme mi oluo ne?!
cnm kaçıncı haftandasın bilmiorum ama dün kayınvalidemle konuşurken bana bu ay sonuna kadar çantamı hazırlamam gerektiğini söledi , bende onunla hemfikirim... bebeğin odası gelsin bi eşyalarını yıkamayı düşünüorumm akabinde hazırlarım çantamı kısmetse :))
cnm süt gelmesi bu zamanlar normalmiş geçen günlerde kağan kocatepe de okumuştum, yalnız göğüs ucunu sıkıp süt geliomu die kontrol etmemek gerekiomuş, yani pek elleme cnm göğüs ucunu...
Ayy senin kayinvalide bir alem, en iyisi sen yap yemekleri...:13:zeytin banada sadece hafta sonu veriyordu..hem yağ hemde tuz olarak sakıncasını görüyolar...benim kayınvalidemde hep et hep hamur yapardı bigün sana sebze yemeği yaptım dedi..bi baktım üstünde 1 parmak kadar yağ..ve az yağlı yaptım dedi...o yemeği zor yemiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?