2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb guzel anne adayları...
bugun bebısımızı gormeye gıttı babasıyla bebısımızın masallhı var tekme ustune tekme saalladı ultrasonla bakıyodu dr teyzesı tam esinı ıncelıyodu tekme ustune tekme attı ısımı bozdu dedı dr da
bayanlar plasenta uzerınde kan odacıkları varmıs bende cok varmıs bunu ızlemız dr anlmadım çoçuk cok hareketlı esınden ayrılır dıkkat etmelısın dedı suyu azmıs gunde 12 bardak su ıcıcekmısım artık sayyla ıcıcekmısım kolamı yasakladı cayımı kahvemı son ayımda sıtrese soktu benıı yaaa

kizlar, eylul annelerine nazr degdirdik galiba,
tartismislar forumda; topikleri kapatilmis..

sanki onlar öncedende bi tartışıyolardı , öyle demişti biriisi.neyi paylaşamıyorlarsa artık :)) topik kapattırcak kadar

anaaaammmm ödüm koptu valla okyyunca :18: çok geçmiş olsun cnm.benim bel kısmım ağrıyor deyince dr orayada baktı böbrekte hafif büyüme var dedi.ayy Allah korusun yaa...cuma bidaha göstereyim bakalım..

bende bronşit var şimdi ciğerlerim hırlayınca o yüzden korkuyorum yoksa çok iyiyim şu anda sadece öksürüğüm var bide burnum çok akıyo

tekrar geçmiş olsun canım..sen benim başıma gelenleri okumadın galiba...senin inşallah geçicidir ama benim ne olcak belli değil..şekerim çok yüksek çıktı ve insülüne geçtim..günde 4 kez iğne kullanıyorum 6 kezde ölçüm yapıyorum robot gibi oldum iyice...

aaaaaa gerçekten mi çok geçmiş olsun canım kıyamam sana limon şekeri düşürüyo diyolar günde 1 tane limon içmeyi denesene rabbim acil şifalar versin gerçekten üzülme geçer inşallah dua edicem senin için bolbol

unuttum bayablar buarada bebısımızın bası yukardaymıs yanı bole gıderse sezeryanla dogum gerceklesebılır dedı doktr ıı de benım anlamadıgım konu su uc bucuk ayım var ve bebısler sureklı yer degıstrıyo yanı ole kalmıyolar tekmelerınden durusundan anlayabılıyorum yanı nedden bole bısey soleddı paracımı sızce yanı para kazanmak ıcın dırek kafaya sezeryanımı sokmaya calısıyor??

SAĞOL CANIM BEN SÜREKLİ LİMON KULLANIYORUM ama fayda yok..ilaçta kullnadım diyette yaptım ama genetik olunca maalesef...

yaa kızlar...ben şu lohusashopun geceliklerine fena taktım...annemle oraya gitmeyi düşünüyoruz ama malum ben kadıköyde oturuyorum...bakırköy taraflarında olan arkideşler adresi size yolluyorum...kadıköyden deniz otobüsüyle gelsem...nerden nasıl gidebilirim oraya...bilen varsa yardım ederse çok mutlu olurum:)
bizden bi akideş de gittim ordan aldım demişti....kimdi acaaba???
neyse adres şu...
MERKEZ:
Fahri Korutürk Cad. Gür Çarşısı N:17
Bakırköy / İSTANBUL

Telefon: +90 212 466 15 51
Fax: +90 212 561 25 33

ŞUBE:
Halkçı Sok. İren Han Alt Kat N:28/7, 10, 12, 13
Bakırköy / İSTANBUL

Telefon: +90 212 583 30 84
Fax: +90 212 561 25 33

Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...

online sipariş başlamış ama cesaret edip veremiyorum diğer cicilerim gibi:)

bennn bennnn benimmm oooo :))))

cnm yeri çok kolayy... deniz otobüsünden inince zaten direk o bakırköyün ana caddesine giriosun, carousele kadar çık.... sonra karşıya geç aynı ana caddeden meydana doğru yürü, yürürken yolun solunda kalan tüm pasajların adına bak iren han ya da gür çarşısı ikiside aynı zatenn bu isimlerden girince görürsün zaten içeride mağaza numarasından buluosunn... :))

Allah diyorum o zaman:)
bu cts gidelim diyoruz biz anneylee:) taksit yapıyorlar mı?
deniz otobüsünden inince yürüyeceğim mesafe toplam kaç dakka sürer sence:)

Allah diyorum o zaman:)
bu cts gidelim diyoruz biz anneylee:) taksit yapıyorlar mı?
deniz otobüsünden inince yürüyeceğim mesafe toplam kaç dakka sürer sence:)

cnm nakitte güzel indirimler yapıolardı o yüzden ben öle aldım açıkçası taksit olayını bilmiorum ama yapılıodur sanırım... öle büyük bi dükkan deil zatenn ama çok çeşit var ve güzel hepsii :)) en fazla 10-15 dk yürürsün o da hamile hızımızlaa :)))))

Ehda, oncelikle cok gecmis olsun canim. Lutfen suyunu icmeyi ihmal etme tabii kontrollerini de belki daha sik yaptirmak faydali olabilir. Plasentanin bebekten ayrilmasi bildigim kadariyla Allah korusun erken doguma neden olabiliyor. Guzel dusunelim guzel seyler olsun.:13:

tememdir:) anneyi alıp gitmeliyim oraya bu haftasonu...eşim mesaide gene bu haftasonu
anne kız takılacaz
nette modeller beğendim ama gidip görmek daha mantıklı...teşekkür ederim canımcım :)
piki oralara gelip de bebiş alışverişi için uygun tavsiye edeceğin yerler varsa oralara da bakalım yaw???

Son düzenleme:
kızlar sizinde göbeğiniz deo çizgi oluşmaya başladı mı ? Az önce fark ettim baya koyulaşmış bende çizgi

Ben de uzunca bir suredir var zaten, son trimesterde daha da koyulasiyormus.

Yeni odaniz hayirli olsun. Artik son trimesterde vucut doguma hazirlandigi icin agrilar degisiyor ve uykusuzluk problemi basliyormus, Allah yardimcimiz olsun.

Ayy senin kayinvalide bir alem, en iyisi sen yap yemekleri...:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…