2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bak o lohusashopun olduğu pasajda bi kaç bebek mağazası görmüşütm ama benim zamanım kısıtlıydı çok bakamadımm... oralarda zaten bi sürü cadde üstünde görürsün mutlaka ama onların dışında carouselin en alt katındaki mothercare bence çok güzel özellikle anne için çok güzel şeyler var ben bütün hastane ihtiyaçlarımı ve emzirme sütyenlerini oradan aldım çokta güzel maternity koleksiyonu var :) başka aklıma gelmio be cnm malum hamile hafızası :)) ama haftasonuna kadar aklıma gelirse yazarım mutlaka :))

Yeni odaniz hayirli olsun. Artik son trimesterde vucut doguma hazirlandigi icin agrilar degisiyor ve uykusuzluk problemi basliyormus, Allah yardimcimiz olsun.

saol cnm çok teşekkür ederimm :)) 3. trimester değişikliklerini hepimiz yaşayıp görücez bakalım Allah hepimize kolaylık versinn :)))

bende var batma dık otur o zaman bıraz gecıyo

Canım insülin de biraz daha değişiyor. Ara öğün ve ana öğün kalori dengesi biraz daha önem kazanıyor.

Canım çok güdürdün beni... manda bööüürüyoo hahahahahaha

Canım, ben İkeadaki hayvanlıları beğendim ama duvar kağıdı olarak Mira Dekor Duvar Kağıdı Katalogları burada çok şirin şeyler var.

Canım her gün hem senin hemde kendi eşim için du ediyorum valla aynen benim eşime de mobbing uyguluyor direktörü. Off İnşalah ikiside huzura ulaşırlar biran önce.

Canım geçmiş olsun bütün tetkiklerin temiz çıkar inşallah...

Saol canım benim. O üzüldüğünde ben daha çok üzülüyorum. Ya ben o peteğe koyulan hava nemlendiricilerden koydum ama pek işe yaramadı birde ıslak havlu deneyeyim.

Canım biraz erken değil mi? Bu arada umarım bir sorun yoktur. Aynısı bende de oluyor dr. u aradım idrar kültürü istedi ben ek olarak hemogramda baktırdım. İdrar külürü yarın sonuçlanmazsa sanırım enfeksiyon var anlamındaymış. Ama kanda lökosit biraz yüksek çıktı. cuma günüde dr. um görecek. off ama şuan karnımın sağ tarafı sanki etim çürümüş gibi ağrıyor. ((

Oda nemlendiricisini kullanan tecrubeli anneler cok dikkatli ve az kullanilmasini oneriyorlar. Esin icin uzuldum, umarim bir daha tartismazlar.

Yani bu tartışmadan daha çok adamın saçma sapan egosunu eşim üzerinde tatmin etmeye çalışmasından başa birşey değil

canim yaa insallah duzelir, stresler biter, mutlu mutlu gecer hamileligimiz...

İnşallah canım ya... 2 hafta önce az kalsın istifa edecekti zor vazgeçirdik.

Canım inşallah tez zamanda sıkıntılarından kurtulur eşin, ya sorunlar hallolur yada iyi bir iş bulur. işyerinde huzursuzluk çok kötü birşey.

İnşallah canım... Ben sizlerin duasına çok inanıyorum...

merhabalar kızlar sorum olucaktı sizlere erken biliyom ama sizce doğum çantası ne zaman hazırlanmaya başlanmalı..

Ben 7.aydan itibaren hazırlayın diye birkaç yerde okudum. Şimdi bir çanta almam lazım.

Canım 2-3 gündür hissettiklerimi bu kadar doru ben bile ifade eememiştim. bugün resmen çocuk geliyor dedim bir ara.

kızlar size birşey soracam. Göğsünüzden şimdiye kadar süt geldimi hiç. Ben sabah kalktığımda atletimin bir göğüs ucu hizasında kurumuş süt izi vardı. Bu normal mi?

Canım benim başıma gelmedi ama burada bir arkadaşa olmuştu. Okuduğum kaynaklar 24. haftadan itibaren olabileceğini ve bunun normal olduğunu yaZıyor.

Bende 1 tane siyah kumaş hamile pantolonu, 1 tane de kot aldım, 1 tanede taytım var ama dediğin gibi iç çamaşırı, sütyeni ayakkabısı sürekli masraf.

Canım ters olması çok önemli değil bu haftalarda ama işteb şu ağrılar, tekmelerin aşağıda olması hepimizi endişelendiriyor.

Canım çok geçmiş olsun ama dr. sonuçta hamileliğini bilerek vermiştir o ilaçları. Biran önce iyileşmen bebeğin için daha iyi olmaz mı?

Suyu ihmal etme canım. ama diğer sorunu anlamadım. kan odacığı ne gibi sıkıntı yaratıyor?

kızlar sizinde göbeğiniz deo çizgi oluşmaya başladı mı ? Az önce fark ettim baya koyulaşmış bende çizgi

Ben de oluşmadı daha, göbek deliğim de pırtlamadı :44:

Canım geçmiş olsun bütün tetkiklerin temiz çıkar inşallah...

Sağol canım inşallah idrarda enfeksiyon düzelmiştir. Kan uyuşmazlığı için de sadece koruyucu bir iğne olacağım, yarına kaldı o da.

Son düzenleme:
kizlar, eylul annelerine nazr degdirdik galiba,
tartismislar forumda; topikleri kapatilmis..
canım şöyle oldu,arkadaşlar kendi aralarında muhabbetteydi,dışardan tanımadığımız birisi -ki ilk mesajıymış-konuya dalıp laf attı kızları iğneledi falan,neyse buna cevaplar yazıldı,tartışıldı,olay moderatöre intikal edince uyarı bile olmadan tartışan arkadaşlar uzaklaştırma aldılar,konu dahada uzayınca topic kapandı,gereksizdi aslında kapanmamalıydı...bende o zamanlar eylül annesiydim,eylül 1 doğum tarihimiz,ama doktor erken olur muhtemel deyince,diğer kayıplarıma bakarak,bende aranıza kaynaşıverdim,
yeni açılan eylül topiğinide takipteyimm...

kızlar sizinde göbeğiniz deo çizgi oluşmaya başladı mı ? Az önce fark ettim baya koyulaşmış bende çizgi
canım bende hala çizgi yok ama çizgi gibi yoğun kıllanma var,çizgi dediğiniz omu acaba...
bide benim göbek deliğim pörtledi 1 aydır,fındık gibi dışarda,arada açıp seviyorum

neden canım hayırdır hastalık falan değil dimi?
ayyy ne güzeeel yaaa bende istedim ama bulamadım yakınlarda ( sanki kursa gitmezsem bişeyi leri beceremiycekmişim gibhissediyorum
benimde babmla kayınvalidemde var annem olayın ciddiyetini anlmadı sanırım kayınvalidemde herşeyi yer insülini vurur olay tamamdır onun için ara öğünmüş sık sık mış ooo hikaye ama babam öyle beslenir :)))ammaaaaan napalım şekerim şeker gibiyiz ondan heralde :)))) idare ediyoruz artık napalım bu sabah garip oldu biraz 2 dilim tam bugday ekmegin üstüne markette görüpte aldığım keçi kroten peynirlerden 3 parça koydum bide domates fırınladım önden süt ve yanına açık çay afiyetle yedim yedikten 1 saat sonra 156 çıktı(saat 12de ) sonra okula gittim kahvaltıdan 2 saat sonra 86 çıktı ve saat 1 öğle yemegi vaktim yemekte nasıl açıkmışım anlatamam cok dengesiz oldu yaa anlamadım yani
ayyy canııım yaaa ne uzulmuşsundur neyse gelmiş gitmiş olsun o günlerin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim :)
zaten öyle diyet miş falan filan yalan onlar bebkte sorun varsa ilk 3 ayda genelde tutunamazmış canım
bende de oluyooo yaaa her zaman değilde bazen
kızlar size birşey soracam. Göğsünüzden şimdiye kadar süt geldimi hiç. Ben sabah kalktığımda atletimin bir göğüs ucu hizasında kurumuş süt izi vardı. Bu normal mi?
bende gelmedi ama sanki orası nemli gibi geliyo iç çamşırlarımda beyaz old.dan fark etmiyorda olabilirim ama bu aylarda gelmesi normalmiş
canım toklugunu yemege başladıktan 1 saat sonra ölç 140 ın altı işe sorun yok yüksekse biraz hareket ve bolsu tüket 2. saate bak 120nin altı olmalı bide nelerin yükselttiğini fark edip önlem almaya çalış :)))
bende hastaydım ki dah önce 3 kez grip oldum bu 4. oluşum bu kez antibiyotik içtim artık organ gelişimi falan da tamamlandığından sorun olmuyo canım geçmiş olsun

canım sanada sorayım içtiğin antibiyotiğin adı neydi benimkindenmi diye soruyorum bide kaç mg dı

teşekkürlerimizi borç biliriz kızımızla teyzesi:)

bende ordan alıcam ama erken değilmi daha beden değişmezmi ki zynptnc sen tam bedenmi aldın büyükmü aldın bende kararsız kaldım valla modeller çok hoşuma gitti valla son ayları hesap edemiyorum şimdiden zira 3.5-4 aylıkken aldığım herşey oluyor hatta geniş aldıklarım da geniş olmaya devam ediyor ama gecelik pijama bilemedim??????????

bu lohusashoptaki pijamalar süpermiş...bayıldımm..ama sporda çok çeşit yok dimi.siz bi gidin bakalım penyesi nasıl çekermi çekmezmi dikimi falan nasıl.söyleyin bana ben de sipariş vereyim ona göre..görme şansım yok malumm :)) hippycim yorumlarını merakla bekliycem cicim :))

kızlar hamile pantolanlarını nerden aldınız ben bahçelievler kocasinandayım bana yakın bi yer adı verebilecek biri varmı

cnm ben silivride oturuorum yaa çok büyüdüğünde karnım çok gezemem die bakırköyde, gitmişken aldım... bide gitmeden önce annemle konuşmuştuk göğüslerin daha fazla büyümez demişti, babycenter da da okudmuştum son trimester da ortalama 5 kg alınır die zaten çoğunu bebek alcak ve de doğumdan sonra giyileceğini düşünerekteeennn yanii bunlara istinaden üstüme tam oturmayan gibi ama yinede olan bi beden aldım... şöleki oranın yani benim aldığım modelin kalıpları bi beden darmış dolayısıyla bende 42 aldım yani normal beden olarak 40a denk gelio ... ama bak eğer gidipte denersen göbeğine aldırma çünkü o kısım böle tam oluo ama doğumdan sonra otomatik olarak en az 5 kilo gideceğini hesaba kat :))

kızlar bide hergün hatırlatmaya çalışıcam ÇINAR bebeğe bi dua edip yollayın olurmu ne kadar çok dua o kadar pozitif dilek rabbim inşallah onu annesine ve babasına bağışlar

vallaha bi beden büyük alsak olur sanırsam yaa...du bakalım ben bi gidiyim cts..bi aksilik çıkmassa...sizle paylaşırım zaten
yatalım biz uykumuz geldi kuzumla..öptük teyzoşlar

canımcım...ben pembe penye bi takım aldım başka yerden pijaması ve sabahlığı felan...
bu sefer klasik bişi alcem...çeyizlik gibin olsun eheuehe...Allahım sorunsuz günler geçirip,hayırlısıyla doğumumu nasip ederse doğum fotoğrafçısı bulduk o gelcek hastaneye...eee fotolarda da cici görüniyim istiyorum...aklımdaki renk de kıymızı falan filannn
neyse gidersem anlatırım size zati:)
hadi kaçtık biz...mucu mucu

nasılsınız kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama olmuyo çok hızlısınız:)yetişemiyorum size ben şeker yüklemesini yaptırdım çok şükür herşey yolunda darısı yaptıracak olanlara ama malesef kanım çok düşmüş kan ilacıda kullandığım halde 9.5 muş ona cnm sıkıldı sınır 11.5 muş bakalım ılacın bitsin tekrar bakarız yükselmesse dahiliyeye yönlendirmem lazım seni dedi dr idrar enfeksiyonu kapmışım bide antibiyotik kullanmaya başladım ben şekerden korkarken bunlar oldu bukadarla kalsın inş sağlık olsun diyorum hepinizi öpüyosum sevgiler...

Dogum fotocusunu nekadara buldunuz cnm??? Bende uygun fiyata arastirioyrum daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…