günaydın güzel anneler..bugün bebişimi göreceğim.ayrıntılı ultrasyon günümü kaçırınca ancak bugüne gün verdiler..umarım yüzünüde görebilirim.çok özledim bebişimi
canım pastil boğaza iyi geliyor salep de hem boğaza hem de ciğerleri yumuşatıyor. ayrıca öksürük için turp içine bal koy çıkan suyu iç şurup yerine doğal oluyor. benim de hala atlatmış değilim ya tıkanıyor ya çok akıyor burnum boğazım bir de hemoroid derkenben çok hastayım ciğerlerimden hırlıyorum öksürüyorum burnum akıyo doktor antibiyotik verdi ama almadım bebişime zarar vermesin diye dün gece çok ağrım olunca mecburen 1 tane minoset içtim bugün okula bile gidemedim oysa iki sınıfı yazılı yapmam gerekti şimdide burnum durmuyo ıhlamur boğazıma alerji yaptı iyice şişiriyo bal yiyorum o biraz iyi geldi bide pastil aldım bu grip bebişimi etkilermi kızlar:18::18::18::18::18:
bende henüz yok baya beyaz tenliyim esmerlerde daha erken olurmuş bir de erkek bebeklerde erken olurmuş derlerkızlar sizinde göbeğiniz deo çizgi oluşmaya başladı mı ? Az önce fark ettim baya koyulaşmış bende çizgi
nasılsınız kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama olmuyo çok hızlısınız:)yetişemiyorum size ben şeker yüklemesini yaptırdım çok şükür herşey yolunda darısı yaptıracak olanlara ama malesef kanım çok düşmüş kan ilacıda kullandığım halde 9.5 muş ona cnm sıkıldı sınır 11.5 muş bakalım ılacın bitsin tekrar bakarız yükselmesse dahiliyeye yönlendirmem lazım seni dedi dr idrar enfeksiyonu kapmışım bide antibiyotik kullanmaya başladım ben şekerden korkarken bunlar oldu bukadarla kalsın inş sağlık olsun diyorum hepinizi öpüyosum sevgiler...
güle güle kullan canım cicilerini, ben daha almadım pijama takımlarınıGünaydıınnn ağustos güzellerii
Hasta olan arkadaşlar çoookkk geçmişşş olsuuunnnn .. Aman dikkat..vücut zayıf düşmesin.
Peppepmintcim dün uykuma yenik düştüm ankara acayip yağmurlu da.. Fotoları çektim çok net değil akşama yüklerim inşallah bilgisayarı aççak gücü kendim de bulursam..
Kızlar bana hamile pijaması hediye gelmişti.. Içinde yüzüyorum 8-9 aylar iyi olurda lohusa piljaması olarak kullanmam mümkün değil..
Ankara armada la senza diye bi mağazada bi pijama alana bi bedavaymış.(lohusa pijaması değil ) bi arkadaşımla aldık 30tlye geldi large aldım büyük geldi.sonra m ile değiştirdim . Yakasında özel bi bölüm yok ama kullanışlı olur diye düşünüyorum. şuanda da giyilir ama lastik kısmı keser rahatsız eder bebişi diye giymedim. Saklıyorum doğum sonrasına.. Yani pijamalarda da kalıp farkı çok oluyo.. Denemeden almayı yada değiştirme imkanı olmayan bi yerden almayı tavsiye etmem.
14:30 da canım, umarım herşey hepimiz için yolunda gidergünaydınn tatlımm kaçta randevun güzel haberlerini bekliyoruz..
günaydın kızlar
sementacım güzel haberlerinmi bekliyoruz
redmask çok haklısın canım denemeden almamak lazım
çok da pahalı ya..nasıl piyasa oluşturmuşlarsa...
vallaha bi beden büyük alsak olur sanırsam yaa...du bakalım ben bi gidiyim cts..bi aksilik çıkmassa...sizle paylaşırım zaten
yatalım biz uykumuz geldi kuzumla..öptük teyzoşlar
nasılsınız kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama olmuyo çok hızlısınız:)yetişemiyorum size ben şeker yüklemesini yaptırdım çok şükür herşey yolunda darısı yaptıracak olanlara ama malesef kanım çok düşmüş kan ilacıda kullandığım halde 9.5 muş ona cnm sıkıldı sınır 11.5 muş bakalım ılacın bitsin tekrar bakarız yükselmesse dahiliyeye yönlendirmem lazım seni dedi dr idrar enfeksiyonu kapmışım bide antibiyotik kullanmaya başladım ben şekerden korkarken bunlar oldu bukadarla kalsın inş sağlık olsun diyorum hepinizi öpüyosum sevgiler...
günaydın güzel anneler..bugün bebişimi göreceğim.ayrıntılı ultrasyon günümü kaçırınca ancak bugüne gün verdiler..umarım yüzünüde görebilirim.çok özledim bebişimi
Canım ben geceliği falan alırken mağazadaki adam omuz genişliğinize göre alın demişti bende ona göre aldım.
Geçmiş olsun, gözün aydın canım. Bende idrar kültür sonucumu bekliyorum. Dün gece felaket ağrılarım oldu. sanki karnımı deliyorlar gibi hissettim umarım kötü birşey çıkmaz.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Hayırlısıyla bebişler iyi olsunda yüzlerini doğduklarında da görürüz. Son 2 gündür ağrılarım okadar çok ki ilk kez doktoruma bu kadar endişeli gideceğim.
günaydın hanımlar bugun hava kapalı istanbulda soğuk üşüdüm falla hemen kombiyi yaktım bu yaz ne zaman gelecek allah aşkına((((
kahvaltı basında yazdıklarınızı okuyorum cok romantık oluyo her sabah bole artık
kibrit kutusu kadar peynır 5 zeytın 4 dılım ekmek domates salatalık biber 1 bardak sütD
sizde ne var ne yok nasılsınız ?
venüs cüm nasıl oldun ??
sulesiiii sen nasıl oldun kuzum iyisinizdir inşş .
bu arada eşim logusa gecelık tkm aldı bana 100 tl bence cok pahalı ama cokda guzel yaaa resmını eklıcem en kısa sürede
hippy cim senden aldıklarını ekle bakalım bı fıkır olur hem herkese
burada pijama olarak bızım burda bı camasırcı var orada cok sık pıjama tkmları buldum hemde nakıtte 30 yaparız dedı kartla 40 dı galıba ondan almayı düşünüyorum bole inci düğmeli he klasık hem sık
göürşüz biz kahvaltıya devam edıcezz
bende ordan alıcam ama erken değilmi daha beden değişmezmi ki zynptnc sen tam bedenmi aldın büyükmü aldın bende kararsız kaldım valla modeller çok hoşuma gitti valla son ayları hesap edemiyorum şimdiden zira 3.5-4 aylıkken aldığım herşey oluyor hatta geniş aldıklarım da geniş olmaya devam ediyor ama gecelik pijama bilemedim??????????
neden canım hayırdır hastalık falan değil dimi?
ayyy ne güzeeel yaaa bende istedim ama bulamadım yakınlarda( sanki kursa gitmezsem bişeyi leri beceremiycekmişim gibhissediyorum
benimde babmla kayınvalidemde var annem olayın ciddiyetini anlmadı sanırım kayınvalidemde herşeyi yer insülini vurur olay tamamdır onun için ara öğünmüş sık sık mış ooo hikaye ama babam öyle beslenir :)))ammaaaaan napalım şekerim şeker gibiyiz ondan heralde :)))) idare ediyoruz artık napalım bu sabah garip oldu biraz 2 dilim tam bugday ekmegin üstüne markette görüpte aldığım keçi kroten peynirlerden 3 parça koydum bide domates fırınladım önden süt ve yanına açık çay afiyetle yedim yedikten 1 saat sonra 156 çıktı(saat 12de ) sonra okula gittim kahvaltıdan 2 saat sonra 86 çıktı ve saat 1 öğle yemegi vaktim yemekte nasıl açıkmışım anlatamam cok dengesiz oldu yaa anlamadım yani
ayyy canııım yaaa ne uzulmuşsundur neyse gelmiş gitmiş olsun o günlerin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim :)
zaten öyle diyet miş falan filan yalan onlar bebkte sorun varsa ilk 3 ayda genelde tutunamazmış canım
bende de oluyooo yaaa her zaman değilde bazen
bende gelmedi ama sanki orası nemli gibi geliyo iç çamşırlarımda beyaz old.dan fark etmiyorda olabilirim ama bu aylarda gelmesi normalmiş
canım toklugunu yemege başladıktan 1 saat sonra ölç 140 ın altı işe sorun yok yüksekse biraz hareket ve bolsu tüket 2. saate bak 120nin altı olmalı bide nelerin yükselttiğini fark edip önlem almaya çalış :)))
bende hastaydım ki dah önce 3 kez grip oldum bu 4. oluşum bu kez antibiyotik içtim artık organ gelişimi falan da tamamlandığından sorun olmuyo canım geçmiş olsun
afiyet olsun canımda 4 dilim ekmeği sen mi yiyeceksin
afiyet olsun canımda 4 dilim ekmeği sen mi yiyeceksin
listede ole yazı ınce 4 dılım kepek cavdar yada 7 tahıllı bende en cok 7 tahıllıyı sevıyorum
ama ben 3 dılım yıyorum genelde yuksek cıkmasın da hıc yemem falla kafamı bozmasınlar
valla sen bole dedın 3. ekmegın yarısını peynırın yarısınıda yemedım kızz bana pısıkolojık baskı yapmayın zaten alısamadım halaaa
cnm yemege basladıktan sonra 2 saat sonra dıyo bende ole ölçüyorum genelde 120 nın altında cıkıyo dua edın benım ıcın pazartesı kontrol var ıns insülin başlatmaz dr((((
gunaydin fistiklarrrrr
nasilsiniz?
kaynatmissiniz yine,
ucundan okudum biraz yazdiklarinizi.
benim de gobegimde boydan boya bir cizgi olustu; simdilik cok ince ve acik renk ama.
esime de gosterdim o da farketti.. dogum cizgisi diy mi bu
lohusashoptaki geceliklere ben de bayiliyorum ama online almaya cesaret edemeyebilirim; taaa bakirkoylere de gidemem. neyse aklimda bikac yer var, oralari bi gezeyim de; olmazsa online alirim artik.
kizlar lohusa taci illa kirmizi olurmus, oyle mi???
ben pembe gecelik+pembe tac alirim diyordum, ama arkadasim kirmizi takilir dedi:44:
su seker yuklemesinden iyice tirsmaya basladim; benim ne zaman yapilacak belli degil daha; bu cmr. doktor artik ister sanirim.
optum hepinizi koocamann
redmask sorun degil cnm; fotolari sonra da eklersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?