2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler..bugün bebişimi göreceğim.ayrıntılı ultrasyon günümü kaçırınca ancak bugüne gün verdiler..umarım yüzünüde görebilirim.çok özledim bebişimi

Günaydıınnn ağustos güzellerii

Hasta olan arkadaşlar çoookkk geçmişşş olsuuunnnn .. Aman dikkat..vücut zayıf düşmesin.

Peppepmintcim dün uykuma yenik düştüm ankara acayip yağmurlu da.. Fotoları çektim çok net değil akşama yüklerim inşallah bilgisayarı aççak gücü kendim de bulursam..

Kızlar bana hamile pijaması hediye gelmişti.. Içinde yüzüyorum 8-9 aylar iyi olurda lohusa piljaması olarak kullanmam mümkün değil..

Ankara armada la senza diye bi mağazada bi pijama alana bi bedavaymış.(lohusa pijaması değil ) bi arkadaşımla aldık 30tlye geldi large aldım büyük geldi.sonra m ile değiştirdim . Yakasında özel bi bölüm yok ama kullanışlı olur diye düşünüyorum. şuanda da giyilir ama lastik kısmı keser rahatsız eder bebişi diye giymedim. Saklıyorum doğum sonrasına.. Yani pijamalarda da kalıp farkı çok oluyo.. Denemeden almayı yada değiştirme imkanı olmayan bi yerden almayı tavsiye etmem.

günaydın kızlar
sementacım güzel haberlerinmi bekliyoruz
redmask çok haklısın canım denemeden almamak lazım
çok da pahalı ya..nasıl piyasa oluşturmuşlarsa...

canım pastil boğaza iyi geliyor salep de hem boğaza hem de ciğerleri yumuşatıyor. ayrıca öksürük için turp içine bal koy çıkan suyu iç şurup yerine doğal oluyor. benim de hala atlatmış değilim ya tıkanıyor ya çok akıyor burnum boğazım bir de hemoroid derken
kızlar sizinde göbeğiniz deo çizgi oluşmaya başladı mı ? Az önce fark ettim baya koyulaşmış bende çizgi
bende henüz yok baya beyaz tenliyim esmerlerde daha erken olurmuş bir de erkek bebeklerde erken olurmuş derler

canım ben de dün şeker yaptırdım benim de normal benim de başka bir sürü sıkıntım var benim de kanım düştü doktor bir gün bir bir gün 2 al dedi ilacı. hemoroid bezem çıktı akıntım çoktu doktor kültür aldı yarın sonuç çıkıcak ama hemen fitil kullan dedi. yani hem hemoroide krem hem fitil hem kan ilacı ee zaten troit ilacı da kullanıyorum rabbim bebeğimi korusun. dün dedim yatınca ne haldeyim bacakalrım ağrıyor bilmiyorum sizde oluyor mu üst ön bacaklarımda ağrı oluyor. magnezyğmda içmye başladım ama bence onla alakalı değil. bebeğim iyi olsun bu ilaçlar ona zarar vermesin hepsi geçer. rabbim hepimizin yavrularını korusun

güle güle kullan canım cicilerini, ben daha almadım pijama takımlarını
günaydınn tatlımm kaçta randevun güzel haberlerini bekliyoruz..
14:30 da canım, umarım herşey hepimiz için yolunda gider
günaydın kızlar
sementacım güzel haberlerinmi bekliyoruz
redmask çok haklısın canım denemeden almamak lazım
çok da pahalı ya..nasıl piyasa oluşturmuşlarsa...

sağol canım inşallah

vallaha bi beden büyük alsak olur sanırsam yaa...du bakalım ben bi gidiyim cts..bi aksilik çıkmassa...sizle paylaşırım zaten
yatalım biz uykumuz geldi kuzumla..öptük teyzoşlar

Canım ben geceliği falan alırken mağazadaki adam omuz genişliğinize göre alın demişti bende ona göre aldım.

Geçmiş olsun, gözün aydın canım. Bende idrar kültür sonucumu bekliyorum. Dün gece felaket ağrılarım oldu. sanki karnımı deliyorlar gibi hissettim umarım kötü birşey çıkmaz.

günaydın güzel anneler..bugün bebişimi göreceğim.ayrıntılı ultrasyon günümü kaçırınca ancak bugüne gün verdiler..umarım yüzünüde görebilirim.çok özledim bebişimi

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Hayırlısıyla bebişler iyi olsunda yüzlerini doğduklarında da görürüz. Son 2 gündür ağrılarım okadar çok ki ilk kez doktoruma bu kadar endişeli gideceğim.

günaydın hanımlar bugun hava kapalı istanbulda soğuk üşüdüm falla hemen kombiyi yaktım bu yaz ne zaman gelecek allah aşkına ((((
kahvaltı basında yazdıklarınızı okuyorum cok romantık oluyo her sabah bole artık
kibrit kutusu kadar peynır 5 zeytın 4 dılım ekmek domates salatalık biber 1 bardak süt D

sizde ne var ne yok nasılsınız ?

venüs cüm nasıl oldun ??
sulesiiii sen nasıl oldun kuzum iyisinizdir inşş .
bu arada eşim logusa gecelık tkm aldı bana 100 tl bence cok pahalı ama cokda guzel yaaa resmını eklıcem en kısa sürede
hippy cim senden aldıklarını ekle bakalım bı fıkır olur hem herkese
burada pijama olarak bızım burda bı camasırcı var orada cok sık pıjama tkmları buldum hemde nakıtte 30 yaparız dedı kartla 40 dı galıba ondan almayı düşünüyorum bole inci düğmeli he klasık hem sık
göürşüz biz kahvaltıya devam edıcezz

umarım birşey çıkmaz canım, geçmişolsun..bende de bel ve sırt ağrıları var..zor günler bizi bekliyor:18: ama sonunda da dünyanın en harika varlığına kavuşacağız, bebeklerimize

afiyet olsun canımda 4 dilim ekmeği sen mi yiyeceksin

cnm eger logusa gecelık ve pıjaması alıcaksan erken deıl cunku onlar zaten buyuk oluyo mesela ben nbb den aldım s beden suan gayte ıyı oluyo logusadada rahat olur onunce cıt cıtları var emzırme ıcın cok sık ceplerı falan var puantıyelı bole cok guzelller valla am paralarıda cok güzel (

cnm yemege basladıktan sonra 2 saat sonra dıyo bende ole ölçüyorum genelde 120 nın altında cıkıyo dua edın benım ıcın pazartesı kontrol var ıns insülin başlatmaz dr ((((

cumartesi günü benden de kültür alacak doktor,
idrarda iltihap yüzünden

bu arada kızlar ben şiddetle kaşınıyorum sizde de oluyor mu ?
hem göbişim hem bacaklarım

listede ole yazı ınce 4 dılım kepek cavdar yada 7 tahıllı bende en cok 7 tahıllıyı sevıyorum
ama ben 3 dılım yıyorum genelde yuksek cıkmasın da hıc yemem falla kafamı bozmasınlar

ne listesi bu canım, şekerin yüksek mi çıktıda doktor liste verdi. ben daha şeker yüklemesi yaptırmadımda..sabahları 1 yada 2 çavdar ekmeği yiyorum bende..ama çok kilo aldım ya 10 kilo

gunaydin fistiklarrrrr
nasilsiniz?

kaynatmissiniz yine,
ucundan okudum biraz yazdiklarinizi.

benim de gobegimde boydan boya bir cizgi olustu; simdilik cok ince ve acik renk ama.
esime de gosterdim o da farketti.. dogum cizgisi diy mi bu

lohusashoptaki geceliklere ben de bayiliyorum ama online almaya cesaret edemeyebilirim; taaa bakirkoylere de gidemem. neyse aklimda bikac yer var, oralari bi gezeyim de; olmazsa online alirim artik.

kizlar lohusa taci illa kirmizi olurmus, oyle mi???
ben pembe gecelik+pembe tac alirim diyordum, ama arkadasim kirmizi takilir dedi:44:

su seker yuklemesinden iyice tirsmaya basladim; benim ne zaman yapilacak belli degil daha; bu cmr. doktor artik ister sanirim.

optum hepinizi koocamann

redmask sorun degil cnm; fotolari sonra da eklersinn

herkese günaydın
şeker yüklemesinden korkma, eğer ailende şeker hast. yoksa büyük ihtimal bişey olmaz.kalıtım çok önemli. sen de zaten herhangi bir şikayet varsa bilirsin.aşırı idrara çıkma aşırı yeme aşırı susama bunlardan en az biri mutlaka başgösterir bi sorun varsa
hiç korkma derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…