günaydın hanımlar bugun hava kapalı istanbulda soğuk üşüdüm falla hemen kombiyi yaktım bu yaz ne zaman gelecek allah aşkına((((
kahvaltı basında yazdıklarınızı okuyorum cok romantık oluyo her sabah bole artık
kibrit kutusu kadar peynır 5 zeytın 4 dılım ekmek domates salatalık biber 1 bardak sütD
sizde ne var ne yok nasılsınız ?
venüs cüm nasıl oldun ??
sulesiiii sen nasıl oldun kuzum iyisinizdir inşş .
bu arada eşim logusa gecelık tkm aldı bana 100 tl bence cok pahalı ama cokda guzel yaaa resmını eklıcem en kısa sürede
hippy cim senden aldıklarını ekle bakalım bı fıkır olur hem herkese
burada pijama olarak bızım burda bı camasırcı var orada cok sık pıjama tkmları buldum hemde nakıtte 30 yaparız dedı kartla 40 dı galıba ondan almayı düşünüyorum bole inci düğmeli he klasık hem sık
göürşüz biz kahvaltıya devam edıcezz
afiyet olsun canımda 4 dilim ekmeği sen mi yiyeceksin
valla sen bole dedın 3. ekmegın yarısını peynırın yarısınıda yemedım kızz bana pısıkolojık baskı yapmayın zaten alısamadım halaaa
gunaydin fistiklarrrrr
nasilsiniz?
kaynatmissiniz yine,
ucundan okudum biraz yazdiklarinizi.
benim de gobegimde boydan boya bir cizgi olustu; simdilik cok ince ve acik renk ama.
esime de gosterdim o da farketti.. dogum cizgisi diy mi bu
lohusashoptaki geceliklere ben de bayiliyorum ama online almaya cesaret edemeyebilirim; taaa bakirkoylere de gidemem. neyse aklimda bikac yer var, oralari bi gezeyim de; olmazsa online alirim artik.
kizlar lohusa taci illa kirmizi olurmus, oyle mi???
ben pembe gecelik+pembe tac alirim diyordum, ama arkadasim kirmizi takilir dedi:44:
su seker yuklemesinden iyice tirsmaya basladim; benim ne zaman yapilacak belli degil daha; bu cmr. doktor artik ister sanirim.
optum hepinizi koocamann
redmask sorun degil cnm; fotolari sonra da eklersinn
slm kızlarrr... :)) biras geç oldu ama bi kaç gündür girip bakamıodum ancak okumayı bitirdim :))
2 gündür evde tadilat var, misafir yatak odasının duvarları daha önce su girdiği için patlamıştı orası tamir edildi ve tekrar boyandı bide bebek odasında bazı tadilatlar oldu duvar kağıdına hazırlandı :)) cmrtsi de Allah kısmet ederse duvar kağıtları yapılcak ve önümüzdeki hafta bebek odası gelir inş. çok heyecanlıyım :)) bgn de temizliği yapıldı tadilat yapılan yerlerin inanılmaz toz olmuştu her yer ...
hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum, bebekleriyle ilgili güzel hbrler alanların gözü aydın :))
kızlar ayrıca bgn 3. trimester'a girmiş bulunuorumm... artık son 12 haftamızz :))) bu arada şikayetleri olan arkadaşlar olmuş nefes darlığıyla ilgili, ben de aynı durumdayım bazen bunalıorum derin nefes almakta zorlanıorum bi de sırt ağrılarım çok arttı vee kasık bölgemdeki kemiklerde bi ağrı oldu sanırım doğuma hazırlanıo vücudum biras genişleme mi oluo ne?!
cnm kaçıncı haftandasın bilmiorum ama dün kayınvalidemle konuşurken bana bu ay sonuna kadar çantamı hazırlamam gerektiğini söledi , bende onunla hemfikirim... bebeğin odası gelsin bi eşyalarını yıkamayı düşünüorumm akabinde hazırlarım çantamı kısmetse :))
t gelmesi bu zamanlar normalmiş geçen günlerde kağan kocatepe de okumuştum, yalnız göğüs ucunu sıkıp süt geliomu die kontrol etmemek gerekiomuş, yani pek elleme cnm göğüs ucunu...
yavsss ben kaşınıyorum demiştim
kimse kaşınmıyor mu topikte arkada kaldı sorum
unuttum bayablar buarada bebısımızın bası yukardaymıs yanı bole gıderse sezeryanla dogum gerceklesebılır dedı doktr ıı de benım anlamadıgım konu su uc bucuk ayım var ve bebısler sureklı yer degıstrıyo yanı ole kalmıyolar tekmelerınden durusundan anlayabılıyorum yanı nedden bole bısey soleddı paracımı sızce yanı para kazanmak ıcın dırek kafaya sezeryanımı sokmaya calısıyor??
hayır cnm bence krem ve pembe de olabilir.hatta açık mavide erkek anneleri için.pembe geceliğe kırmızı taçolmaz bence krem ya da açık pembe al..
Benim gözümde bir haftadır kızarma arasıra şişme ve batma var
acaba göz damlası kullanmak sakıncalı mı ??
napsam sürekli kitaplarla haşır neşir olmak zorundayım
artık bakamıyorum ekrana bile
ben de 28. haftada artik cantami hazirlamis olmak istiyorum; bakalim ..sağol cnm cvbın için27+4 haftadayım az var aramızda bende senin gibi hareket edeyim mayıs sonu gibi başlayayım hazırlamaya vardır büyüklerin bir bildiği
aynen canım gerçekten zormuş..hakkı ödenmez denir ya çok doğru çokkaşıntı eğer karnın iyice büyüdüyse çok normalmiş canım
benm çok karnım çıkmadı henüz kaşıntı yok.damarlar genişlediğinden bacaklarda da oluyormuş bolbol nemlendir
annelik ne zormuş dimii
tam kan tahlili yapıldı orda çıkmaz mıydı karaciğer olsaydı ? cumartesi gidicem mutlaka sorucam..uykudan kalktım yaYok cnm 32.hftya kadar değişir pozisyonu sonra yeri daralacağı için dönemez diye demiştir dr, benim kızımın kafası aşağıda mesela, oğlanda öyleydi normal olmuştu kısmetse bu da normal olur inş.
Canım dr.una bir sor karaciğer enzimlerin artmış olabilir yada başka birşey korkutmak istemem seni ama temkinli olmakta fayda var, benimde şeker sonuçlarımı eşim yarın druma göstericek inş.100 lük istemez yaaaaa sınır 140 benim 144 çıkmıştı :-((
ben de toz pembe istiyordum iste,
oyle alayim bari.
burda boncukx arkadas vardi, bize lohusa taci yapacakti ama ayrildi topikten sonra galiba :-(
ben lens kullandigim icin suni gozyasi damlatiyorum devamli, zarari yok dedi doktor,
ama diger damlalari danismak lazim.
ben de 28. haftada artik cantami hazirlamis olmak istiyorum; bakalim ..
ben her banyodan sonra badem yag,+kakao yagi, gunluk de cvatlak kremi suruyorum kasinmiyorum,
gecen gun usenip yaglari surmemistim banyodan sonra, ertesi gun isyerinde karnim kasindi.
simdi ne yaglari ne de kremi ihmal etmiyorum hic.
umarım birşey çıkmaz canım, geçmişolsun..bende de bel ve sırt ağrıları var..zor günler bizi bekliyor:18: ama sonunda da dünyanın en harika varlığına kavuşacağız, bebeklerimize
cumartesi günü benden de kültür alacak doktor,
idrarda iltihap yüzünden
bu arada kızlar ben şiddetle kaşınıyorum sizde de oluyor mu ?
hem göbişim hem bacaklarım
valla sen bole dedın 3. ekmegın yarısını peynırın yarısınıda yemedım kızz bana pısıkolojık baskı yapmayın zaten alısamadım halaaa
gunaydin fistiklarrrrr
nasilsiniz?
kaynatmissiniz yine,
ucundan okudum biraz yazdiklarinizi.
benim de gobegimde boydan boya bir cizgi olustu; simdilik cok ince ve acik renk ama.
esime de gosterdim o da farketti.. dogum cizgisi diy mi bu
lohusashoptaki geceliklere ben de bayiliyorum ama online almaya cesaret edemeyebilirim; taaa bakirkoylere de gidemem. neyse aklimda bikac yer var, oralari bi gezeyim de; olmazsa online alirim artik.
kizlar lohusa taci illa kirmizi olurmus, oyle mi???
ben pembe gecelik+pembe tac alirim diyordum, ama arkadasim kirmizi takilir dedi:44:
su seker yuklemesinden iyice tirsmaya basladim; benim ne zaman yapilacak belli degil daha; bu cmr. doktor artik ister sanirim.
optum hepinizi koocamann
redmask sorun degil cnm; fotolari sonra da eklersinn
Benim gözümde bir haftadır kızarma arasıra şişme ve batma var
acaba göz damlası kullanmak sakıncalı mı ??
napsam sürekli kitaplarla haşır neşir olmak zorundayım
artık bakamıyorum ekrana bile
arkadaşalr aranızda ankaralı olan var mı lohusa geceliği,bebek eşyaları ..... alabileceğim uygun yerler var mı
neden canım hayırdır hastalık falan değil dimi?
ayyy ne güzeeel yaaa bende istedim ama bulamadım yakınlarda( sanki kursa gitmezsem bişeyi leri beceremiycekmişim gibhissediyorum
benimde babmla kayınvalidemde var annem olayın ciddiyetini anlmadı sanırım kayınvalidemde herşeyi yer insülini vurur olay tamamdır onun için ara öğünmüş sık sık mış ooo hikaye ama babam öyle beslenir :)))ammaaaaan napalım şekerim şeker gibiyiz ondan heralde :)))) idare ediyoruz artık napalım bu sabah garip oldu biraz 2 dilim tam bugday ekmegin üstüne markette görüpte aldığım keçi kroten peynirlerden 3 parça koydum bide domates fırınladım önden süt ve yanına açık çay afiyetle yedim yedikten 1 saat sonra 156 çıktı(saat 12de ) sonra okula gittim kahvaltıdan 2 saat sonra 86 çıktı ve saat 1 öğle yemegi vaktim yemekte nasıl açıkmışım anlatamam cok dengesiz oldu yaa anlamadım yani
ayyy canııım yaaa ne uzulmuşsundur neyse gelmiş gitmiş olsun o günlerin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim :)
zaten öyle diyet miş falan filan yalan onlar bebkte sorun varsa ilk 3 ayda genelde tutunamazmış canım
bende de oluyooo yaaa her zaman değilde bazen
bende gelmedi ama sanki orası nemli gibi geliyo iç çamşırlarımda beyaz old.dan fark etmiyorda olabilirim ama bu aylarda gelmesi normalmiş
canım toklugunu yemege başladıktan 1 saat sonra ölç 140 ın altı işe sorun yok yüksekse biraz hareket ve bolsu tüket 2. saate bak 120nin altı olmalı bide nelerin yükselttiğini fark edip önlem almaya çalış :)))
bende hastaydım ki dah önce 3 kez grip oldum bu 4. oluşum bu kez antibiyotik içtim artık organ gelişimi falan da tamamlandığından sorun olmuyo canım geçmiş olsun
günaydın kızlar
sementacım güzel haberlerinmi bekliyoruz
redmask çok haklısın canım denemeden almamak lazım
çok da pahalı ya..nasıl piyasa oluşturmuşlarsa...
Canım ben geceliği falan alırken mağazadaki adam omuz genişliğinize göre alın demişti bende ona göre aldım.
Geçmiş olsun, gözün aydın canım. Bende idrar kültür sonucumu bekliyorum. Dün gece felaket ağrılarım oldu. sanki karnımı deliyorlar gibi hissettim umarım kötü birşey çıkmaz.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Hayırlısıyla bebişler iyi olsunda yüzlerini doğduklarında da görürüz. Son 2 gündür ağrılarım okadar çok ki ilk kez doktoruma bu kadar endişeli gideceğim.
günaydın ağustosun en güzel anne adaylarıııbugün hava kapalı hatta yağmur var az az.dün çok yağmıştı.tüm korkum siyanür havuzunun patlaması ( yağmaması için çok dua ediliyor burda ama yağıyor işte ( tehlike öyle büyük kü ama tv lerde gösterilmiyor.poffff içim sıkıldı a niden neys e sizide sıkmayayım şekerlerrrr herşey olacağına varır dimi...
ben iyiyim şekercim sağol.yarın sabaha randevum var.oğluşumla :))kaç kilo olduğunu iyi olduğunu falan söylüycek bana :)) inş tabii...bu arada beni ardaılar katolog için bu hafta gelecekti bekliyorum bakalım...
sanada geçmiş olsun cnm..insülüne gerek kalmaz inş..ama sizin diyetler dikkatimi çekiyoda , ben normal yani diyetrsiz yiyorum sizden daha az yediklerimm, siz normalde bu diyettekilerden daha çok yiyebiliyormusunuz kii..:26:
bende buna şaşırmıştımmm bak sen demişsin..
ayyyy canım yaa kopardınız beni sabah sabah
hayır cnm bence krem ve pembe de olabilir.hatta açık mavide erkek anneleri için.pembe geceliğe kırmızı taçolmaz bence krem ya da açık pembe al..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?