2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gunaydınnnn ben erkencıyım bu gun bıraz. evımı topladım süpürdüm. aksam yemeğpimi hazırladım:). çok erken kalktım yahu daha doğrusu hıc uyku tutmadıkı desem yalan olmaz.
aaa kızlar yaw bırde gece uykuda bır mıdem bulandıkı sormayın. gozlerımı acamıyordum uykusuzluktan. nerdeyse yatağın kenarına cıkartsammı acaba dıye dusunmeye basladım ama öylece tekrar dalmısım uykuya. bır kez daha olmustu boyle. acaba nedenını bılen varmıkı yaw?

günaydın ağustosun en güzel anne adaylarııı bugün hava kapalı hatta yağmur var az az.dün çok yağmıştı.tüm korkum siyanür havuzunun patlaması ( yağmaması için çok dua ediliyor burda ama yağıyor işte ( tehlike öyle büyük kü ama tv lerde gösterilmiyor.poffff içim sıkıldı a niden neys e sizide sıkmayayım şekerlerrrr herşey olacağına varır dimi...

ben iyiyim şekercim sağol.yarın sabaha randevum var.oğluşumla :)) kaç kilo olduğunu iyi olduğunu falan söylüycek bana :)) inş tabii...bu arada beni ardaılar katolog için bu hafta gelecekti bekliyorum bakalım...

sanada geçmiş olsun cnm..insülüne gerek kalmaz inş..ama sizin diyetler dikkatimi çekiyoda , ben normal yani diyetrsiz yiyorum sizden daha az yediklerimm, siz normalde bu diyettekilerden daha çok yiyebiliyormusunuz kii..:26:

afiyet olsun canımda 4 dilim ekmeği sen mi yiyeceksin

bende buna şaşırmıştımmm bak sen demişsin..

valla sen bole dedın 3. ekmegın yarısını peynırın yarısınıda yemedım kızz bana pısıkolojık baskı yapmayın zaten alısamadım halaaa

ayyyy canım yaa kopardınız beni sabah sabah

hayır cnm bence krem ve pembe de olabilir.hatta açık mavide erkek anneleri için.pembe geceliğe kırmızı taç olmaz bence krem ya da açık pembe al..

Benim gözümde bir haftadır kızarma arasıra şişme ve batma var
acaba göz damlası kullanmak sakıncalı mı ??
napsam sürekli kitaplarla haşır neşir olmak zorundayım
artık bakamıyorum ekrana bile

sağol cnm cvbın için 27+4 haftadayım az var aramızda bende senin gibi hareket edeyim mayıs sonu gibi başlayayım hazırlamaya vardır büyüklerin bir bildiği

kızlar netten pijamadünyası na bir göz atın derim. fiyatlar cok uygun değil ama loğusa shopa gore dahamı uygun ne.

yavsss ben kaşınıyorum demiştim
kimse kaşınmıyor mu topikte arkada kaldı sorum

kaşıntı eğer karnın iyice büyüdüyse çok normalmiş canım
benm çok karnım çıkmadı henüz kaşıntı yok.damarlar genişlediğinden bacaklarda da oluyormuş bolbol nemlendir
annelik ne zormuş dimii

Yok cnm 32.hftya kadar değişir pozisyonu sonra yeri daralacağı için dönemez diye demiştir dr, benim kızımın kafası aşağıda mesela, oğlanda öyleydi normal olmuştu kısmetse bu da normal olur inş.

Canım dr.una bir sor karaciğer enzimlerin artmış olabilir yada başka birşey korkutmak istemem seni ama temkinli olmakta fayda var, benimde şeker sonuçlarımı eşim yarın druma göstericek inş.100 lük istemez yaaaaa sınır 140 benim 144 çıkmıştı :-((

hayır cnm bence krem ve pembe de olabilir.hatta açık mavide erkek anneleri için.pembe geceliğe kırmızı taç olmaz bence krem ya da açık pembe al..

ben de toz pembe istiyordum iste,
oyle alayim bari.
burda boncukx arkadas vardi, bize lohusa taci yapacakti ama ayrildi topikten sonra galiba :-(

ben lens kullandigim icin suni gozyasi damlatiyorum devamli, zarari yok dedi doktor,
ama diger damlalari danismak lazim.

sağol cnm cvbın için 27+4 haftadayım az var aramızda bende senin gibi hareket edeyim mayıs sonu gibi başlayayım hazırlamaya vardır büyüklerin bir bildiği
ben de 28. haftada artik cantami hazirlamis olmak istiyorum; bakalim ..

ben her banyodan sonra badem yag,+kakao yagi, gunluk de cvatlak kremi suruyorum kasinmiyorum,
gecen gun usenip yaglari surmemistim banyodan sonra, ertesi gun isyerinde karnim kasindi.
simdi ne yaglari ne de kremi ihmal etmiyorum hic.

Yaw arkadaşın sadece karnımı kaşınıyor ben diğer yerleri de kaşınıyor demiştim eğer sadece karnınsa gerilmedendir cnm kremler geçirir....
Bence de illa kırmızı alma canım tacını ben oğlanda mavi takmıştım ama sanırım şimdi kırmızı takıcam
yapacak arkd.face de herhalde buraya girmiyor ne güzel olurdu ama kaçırdık sanırım :26:

aynen canım gerçekten zormuş..hakkı ödenmez denir ya çok doğru çok
tam kan tahlili yapıldı orda çıkmaz mıydı karaciğer olsaydı ? cumartesi gidicem mutlaka sorucam..uykudan kalktım ya

canım kreme bulanıyorum resmen..ama çok kilo aldım sanırım ondan..büyüdükçe damarlarım mı genişliyor nedirkanatasım geliyo valla sorucam tekrar doktora..ne gerekiyosa yaparım ya

bu arada kısmetse inşallah 1.doz tetanozumu olucam bugün

umarım birşey çıkmaz canım, geçmişolsun..bende de bel ve sırt ağrıları var..zor günler bizi bekliyor:18: ama sonunda da dünyanın en harika varlığına kavuşacağız, bebeklerimize

Saol canım inşallah çıkmaz birşey. Dün gece benimde belim heryerim çok ağrıdı şuan uykusuzluktan gözüm seyiriyor. Dediğin gibi sonunda meleklerimize kavuşacağız :)))))

cumartesi günü benden de kültür alacak doktor,
idrarda iltihap yüzünden

bu arada kızlar ben şiddetle kaşınıyorum sizde de oluyor mu ?
hem göbişim hem bacaklarım

Canım ben çok öle hatur hutur kaşınmasamda biraz kaşıntı var karnımız büyüyor ya bence ondan.Birde ben şu sıralar kremleri biraz ihmal ettim belki ondan da olabilir.

valla sen bole dedın 3. ekmegın yarısını peynırın yarısınıda yemedım kızz bana pısıkolojık baskı yapmayın zaten alısamadım halaaa

Canım sen boşver doktorun ne kadr ye dediyse ye :)))

Ya o çizgi bende yok ve hani belirtisi bile yok. Niye kii yaa??

Canım lohusa tacının kırmızı olmasının nedeni al basması diye bir durum olurmuş doğum sonrası, güya kırmızı birşeyler takarsan onu önlermiş. O yüzden adettendir kırmızı takılır. Benim geceliğim krem rengi kendi tacı da var ama ben yinede kırmızı takacağım :))))

Canım dr. unu aramalısın bence

kizlar,
madem dogum cantalarimizi bikac hafta icinde hazirlicaz;
listemizi bi tekrardan gozden gecirelim istedim.
ben bunlari alicam cantama; eksik bisey var mi sizce.

DOĞUM ÇANTASI İÇİN GEREKENLER
BEBEK
1 8-10 adet yenidogan bezi (prima premium care)
2 1 paket islak mendil (unybaby islak pamuk)
3 Pisik kremi
4 Emzik -yenidogan (1 ad. Kaucuk, 1 ad. Silikon )
5 Biberon-yenidogan (philips avent)
6 ic body -3 adet
7 dis pijama-zibin-tulum -toplam 3 ad.
8 onluk-1 ad.
9 eldiven-1 ad.
10 corap-2 ad.
11 patik-1 ad.
12 baslik-1 ad.
13 yumusak havlu
14 ince penye battaniye
* 6-14. maddeler yerine 1 ad. 20'li hastane cikis takimi alinabilir
15 bebek agiz mendili
16 mevsime gore yelek/hirka
17 portbebe/araba koltugu-yenidogan (bebegi hastaneden cikarken tasimak icin)

ANNE
1 Gecelik, pijama (onu acilabilen, emzirmeye uygun)- 2-3 takim
2 Sabahlik ve ya ince bir yelek
3 corap-birkac tane, terlik- 1 ad.
4 emzirme sutyeni-2 ad.
5 lohusa kulodu- 2-3 ad.
6 kisisel bakim ihtiyaclari (dis fircasi, dis macunu, deodorant, makyaj malz.)
7 Hijyenik ped
8 Gogus ucu Kremi (lansinoh)
9 Gogus pedi (lansinoh)
10 Havlu, Sabun, tarak
11 Sut sagma pompasi (medela mini elektrikli)
12 humana emziren anne icin cay

DİĞER
1 Lohusa taci
2 video kamera, fotograf makinesi
3 bebek sekeri, sepet
4 misafir ani defteri
5 pecete, kolonya, rulo havlu
6 kirli torbasi

arkadaşalr aranızda ankaralı olan var mı lohusa geceliği,bebek eşyaları ..... alabileceğim uygun yerler var mı

arkadaşalr aranızda ankaralı olan var mı lohusa geceliği,bebek eşyaları ..... alabileceğim uygun yerler var mı

canım ankarada kocabeyoğlu pasajında pijama dünyası var.nette de online satışıda var pijama için oraya bakabilirsin.
adresi nette şöyle Atatürk Bulvarı Kocabeyoğlu Pasajı Alt Kat No:82/99 Kızılay ANKARA.

Son düzenleme:

benimki zaten hamile diyetiydi....bebk oyüzden kaybedilcekbi durum değildi yani.

Herkese günaydınnn,

Ben bugün evdeyim, kan uyuşmazlığı iğnemin gelmesini bekliyorum, öğleden sonra gidip vurdurucam.

günaydın kızlar
sementacım güzel haberlerinmi bekliyoruz
redmask çok haklısın canım denemeden almamak lazım
çok da pahalı ya..nasıl piyasa oluşturmuşlarsa...

Güzel haberlerle dön canım. Haklısın canım yaa gereksiz pahalı, düğün, bebek piyasası gibi işte aslında bilerek fiyatları şişiriyorlar, biraz da mecburuz diye...

Geçmiş olsun canım, enfeksiyon varsa da önemli değil zaten, tedavi ediliyor kolayca.

Peki biz bu tacı nerden alacaz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…