canım ankarada kocabeyoğlu pasajında pijama dünyası var.nette de online satışıda var pijama için oraya bakabilirsin.
adresi nette şöyle Atatürk Bulvarı Kocabeyoğlu Pasajı Alt Kat No:82/99 Kızılay ANKARA.
kizlar, bugun ebe görusmem vardi, her geldiginde idrar testi birakmalisin dedi. testi kendim yapabilmem icin kagit cubuklarin yerini gösterdi, renk skalasiyla kagidin ucundaki rengi karsilastir, ilk renk ise sorun yok, her geldiginde testi kendin yapabilirsin dedi. belki eczanelerde satiliyordur o test kagitlarindan aklinizda olsun diye yazayim dedim.
ne listesi bu canım, şekerin yüksek mi çıktıda doktor liste verdi. ben daha şeker yüklemesi yaptırmadımda..sabahları 1 yada 2 çavdar ekmeği yiyorum bende..ama çok kilo aldım ya 10 kilo
sanki onlar öncedende bi tartışıyolardı , öyle demişti biriisi.neyi paylaşamıyorlarsa artık :))topik kapattırcak kadar
anaaaammmm ödüm koptu valla okyyunca :18: çok geçmiş olsun cnm.benim bel kısmım ağrıyor deyince dr orayada baktı böbrekte hafif büyüme var dedi.ayy Allah korusun yaa...cuma bidaha göstereyim bakalım..
gecmıs olsun canım inş ablan hemencecık ıyılesır gecmıs olaun
sagolun kizlarrrrr
aaa, cok gecmis olsun cnm.
venus'un de bobreginde hafif buyume olmustu ama onun ki ameliyatlik kadar degildi.
kizlar tam olarak idrari bosaltamamaktan oluyormus sanirim bu bobrek buyumesi.
Allah esirgesin yaaa
günaydın ağustosun en güzel anne adaylarıııbugün hava kapalı hatta yağmur var az az.dün çok yağmıştı.tüm korkum siyanür havuzunun patlaması ( yağmaması için çok dua ediliyor burda ama yağıyor işte ( tehlike öyle büyük kü ama tv lerde gösterilmiyor.poffff içim sıkıldı a niden neys e sizide sıkmayayım şekerlerrrr herşey olacağına varır dimi...
ben iyiyim şekercim sağol.yarın sabaha randevum var.oğluşumla :))kaç kilo olduğunu iyi olduğunu falan söylüycek bana :)) inş tabii...bu arada beni ardaılar katolog için bu hafta gelecekti bekliyorum bakalım...
sanada geçmiş olsun cnm..insülüne gerek kalmaz inş..ama sizin diyetler dikkatimi çekiyoda , ben normal yani diyetrsiz yiyorum sizden daha az yediklerimm, siz normalde bu diyettekilerden daha çok yiyebiliyormusunuz kii..:26:
bende buna şaşırmıştımmm bak sen demişsin..
ayyyy canım yaa kopardınız beni sabah sabah
hayır cnm bence krem ve pembe de olabilir.hatta açık mavide erkek anneleri için.pembe geceliğe kırmızı taçolmaz bence krem ya da açık pembe al..
canımcım...ben pembe penye bi takım aldım başka yerden pijaması ve sabahlığı felan...
bu sefer klasik bişi alcem...çeyizlik gibin olsun eheuehe...Allahım sorunsuz günler geçirip,hayırlısıyla doğumumu nasip ederse doğum fotoğrafçısı bulduk o gelcek hastaneye...eee fotolarda da cici görüniyim istiyorum...aklımdaki renk de kıymızıfalan filannn
neyse gidersem anlatırım size zati:)
hadi kaçtık biz...mucu mucu
yavsss ben kaşınıyorum demiştim
kimse kaşınmıyor mu topikte arkada kaldı sorum
kizlar,
bu sabah ben de temmuz annelerinden dogum yapan limon kabugu arkadasi okudum
cok agladim.
bebegi 920 gr dogmus, 24 haftalik :-(
sonra 500 kusure dusmus ama, cigerleri hava kacirmis, tup baglanmis, sut alamamis serumla beslenmis vss
cok zor gunler gecirmisler;
ama baktim su an hala yasiyor (cok sukur )
annesi dua istemis; bi ayetel kursi okuyup gonderseniz yeter bana demis,
hepimiz okuyalim nolurrr; cinar bebek biran once sagligina kavussunn..
Allah da baska kimseye bu sekilde aci yasatmasin;
hepimize gununde, saglikli dogumlar nasip etsin..
aman kizlar;
agir kaldirmayalim; yormayalim kendimizi; mumkun mertebe dinlenelim, moralleri yuksek tutalim.
olur olmaz seyi kafamiza takmayalim.
canım iyi olmana çok sevindim bebeğin de iyiymiş hamd olsun. Allah korumuştur sen rahat ol çok çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar SU ÇİÇEKLİ BEN:)
bugün daha iyi hissediyorm, cildiyenin yazdığı losyon çok iyi geldi, hem ağrıyı azalttı hemde yaralar köreliyor.
fakat kadın doğumcu doktoruma gıcık oldum,
"ultrasonda bebeğe baktı, kalbi atıyor, sağlıklı görünüyor, çiçeği dökmüşsünüz zaten bu saatten sonra yapacak bişeyimiz yok.
eğer çiçek geçiren biriyle karşılaştığınızda gelip söyleseydiniz koruyucu immouglobin yapardık.
hamileyken su çiçeği geçirmenin riski var, ama bebek için illaki ölümle sonuçlanacak diye birşey diyemeyiz, bu sadece bir risk, 1 ay sonra kontrole gelebilirsiniz"
fırsat bulabilirsem gittiğim hastane yönetimiyle konuşucam
gebelik için ilk kontrole gittiğimizde 2 sayfa elimize tutuşturuyorlar işte birinci trimester tarama, 2.trimester tarama testi , 2'li 3'lü test, amniosentez vs rutin bilgiler yazıyor.
bulaşıcı hastalık risklerine karşı ne gibi önlemler alınabilir veya bulaşıcı hastalığı olan biriyle karşılaşınca neler yapılabilir bunları da yazılı olarak bildirmeleri sağlıklı olmazmı
şimdi ben her iki tarama testini de yaptırdım (detaylı ultrasonlar)
asıl şimdi gerekli değilmi detaylı ultrason?
Bebeğimi kucağıma laıncaya kadar korkularım geçmeyecek galiba
Allah hepimizin yarımcısı olsun...
kızlar bende bıraz yırtık gıbı bıseler oldu hafıf hemsıre yok bundan bısy olmaz dedı ama yırtık ıste
o sıyah cızgıde hep vardı bıraz da kıllanma oldu gobek cevremde hafıf kasıntıda oluyo(((((
aşağılara bakmıyorum bıle zaten göremıyorumda oralarda nasıl degısıklıkler var
kızlar bende bıraz yırtık gıbı bıseler oldu hafıf hemsıre yok bundan bısy olmaz dedı ama yırtık ıste
o sıyah cızgıde hep vardı bıraz da kıllanma oldu gobek cevremde hafıf kasıntıda oluyo(((((
aşağılara bakmıyorum bıle zaten göremıyorumda oralarda nasıl degısıklıkler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?