2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben buraya geçen haftalarda tesadüfen gitmiştim. Öyle çok hoş bişey bulamadım. Gerçi çok yorgundum hızlıca bakıp çıktım. Bende şu pijama sorununu nerden halledeceğimi bilmiyorum.

Kızlar peki hastanede giymek için özellikle terlik alacak mısınız? Yoksa evden mi götüreceksiniz? Nasıl birşey almak gerekir yanımıza?

kizlar, bugun ebe görusmem vardi, her geldiginde idrar testi birakmalisin dedi. testi kendim yapabilmem icin kagit cubuklarin yerini gösterdi, renk skalasiyla kagidin ucundaki rengi karsilastir, ilk renk ise sorun yok, her geldiginde testi kendin yapabilirsin dedi. belki eczanelerde satiliyordur o test kagitlarindan aklinizda olsun diye yazayim dedim.

Hımm ben de sağlık ocağına gittiğimde yapıyorlar aynısını, öyle kağıtlar var.

kızlar akıntım için fitil pimafucin kullanıyorum su gibi akıntım geldi çamaşırımı ıslatacak akadar normal mi sizce? fitille ilgilidir değil mi

ne listesi bu canım, şekerin yüksek mi çıktıda doktor liste verdi. ben daha şeker yüklemesi yaptırmadımda..sabahları 1 yada 2 çavdar ekmeği yiyorum bende..ama çok kilo aldım ya 10 kilo

evet cnm yuksek cıktı seker oysakı cokta saglıklı beslenıyodum drumda sasırdı cok nasılsende seker cıkar dıye ama cıkınca cıkıyo beslenmeklede alakası yokmus anlşadım bunu
bu arada ben 6 kılo aldım sımdıye kadar kıloda almamıstım ama olacagı varmıs demek kı ?

canım hayırlısı olsun dikkat etmekte yarar var.

sagolun kizlarrrrr

aaa, cok gecmis olsun cnm.
venus'un de bobreginde hafif buyume olmustu ama onun ki ameliyatlik kadar degildi.
kizlar tam olarak idrari bosaltamamaktan oluyormus sanirim bu bobrek buyumesi.
Allah esirgesin yaaa

evet ondan kaynaklanıyormuş kardeşimde 3 kat çıktı büyüme oraya koyulacak tel kimyasal olduğu için 2 hafta gözlem altına aldılar bakalım hayırlısı.bana malatya yolu gözüktü 3 gün mazeret izni aldım okuldan.

venüscüm acıkcası normalde ıstahsız bırısıyım hamıle kalınca ıster ıstemez bıraz artıs oldu ama gunde 3 ogun yemk yıyodum gole abur cuburumda yoktu genelde sebze yerım ben et falan pek aram yok belkı köte tavu oda ınan az süt çok ıcerdım cayı kesmıstım ama ıste olan oldu
yanı gırtlagı hıc durmayan hamıle arkadaslarımda hıcbısey cıkmadı ınan kı
yanı ekmek cok deılde 3 tabak yemek yıyeb ılıyodum hele bıde haraket ettıysem yuruduysem falan karnım acıkıyodu yanı
siyanür olayı cok fene cnm allah yardımcınız olsun
inş dr dan ıyı haberlerle gelırsın

bende doğum fotocusu istiorum ama normal doğumda nasıl oluo acaba gelebilirlermi ki?? ya o gün başkasının sezeryan anlaşması olursa nasıl ayarlıcaklarr?? sen nasıl doğum yapmayı düşünüosun?? bunları görüştünüzmü ne diolar ?? çünkü duyduğuma göre normal doğumlara pek gitmiolarmış benim de kafam karıştı dolayısıyla... :97:

yavsss ben kaşınıyorum demiştim
kimse kaşınmıyor mu topikte arkada kaldı sorum

benim özellikler son 1 haftadır karnım çabuk büyümeye başladı... bende son 2 gündür krem işini ihmal ediorum üşeniorum dolayısıyla kaşıntım arttı .... bak ii hatırlattın artık üşenmiim gidiim şimdi süriimm :))

canımya inşallah bişey olmaz ben onu okumadan senin yazdıklarına gözlerimden damladı

merhaba arkadaşlar SU ÇİÇEKLİ BEN:)
bugün daha iyi hissediyorm, cildiyenin yazdığı losyon çok iyi geldi, hem ağrıyı azalttı hemde yaralar köreliyor.
fakat kadın doğumcu doktoruma gıcık oldum,
"ultrasonda bebeğe baktı, kalbi atıyor, sağlıklı görünüyor, çiçeği dökmüşsünüz zaten bu saatten sonra yapacak bişeyimiz yok.
eğer çiçek geçiren biriyle karşılaştığınızda gelip söyleseydiniz koruyucu immouglobin yapardık.
hamileyken su çiçeği geçirmenin riski var, ama bebek için illaki ölümle sonuçlanacak diye birşey diyemeyiz, bu sadece bir risk, 1 ay sonra kontrole gelebilirsiniz"

fırsat bulabilirsem gittiğim hastane yönetimiyle konuşucam
gebelik için ilk kontrole gittiğimizde 2 sayfa elimize tutuşturuyorlar işte birinci trimester tarama, 2.trimester tarama testi , 2'li 3'lü test, amniosentez vs rutin bilgiler yazıyor.
bulaşıcı hastalık risklerine karşı ne gibi önlemler alınabilir veya bulaşıcı hastalığı olan biriyle karşılaşınca neler yapılabilir bunları da yazılı olarak bildirmeleri sağlıklı olmazmı
şimdi ben her iki tarama testini de yaptırdım (detaylı ultrasonlar)
asıl şimdi gerekli değilmi detaylı ultrason?
Bebeğimi kucağıma laıncaya kadar korkularım geçmeyecek galiba
Allah hepimizin yarımcısı olsun...

kızlar bende bıraz yırtık gıbı bıseler oldu hafıf hemsıre yok bundan bısy olmaz dedı ama yırtık ıste
o sıyah cızgıde hep vardı bıraz da kıllanma oldu gobek cevremde hafıf kasıntıda oluyo (((((
aşağılara bakmıyorum bıle zaten göremıyorumda oralarda nasıl degısıklıkler var

canım iyi olmana çok sevindim bebeğin de iyiymiş hamd olsun. Allah korumuştur sen rahat ol çok çok geçmiş olsun

canım benim de tüylenme oldu ama o çizgi yok

kızlar soru sordum ama kimse cevaplamadı. ben akıntım için fitil attım dün akşam ve sabah ve biraz önce su gibi çamaşırımı ıslatan akıntım oldu bunu yaşayan var mı sizce fitilden midir? normal mi

Nasıl yırtık yani??? Nerdeeee:44::44:

kızlarrr şimdi unnado da gezinirken gördüm braun un ateş ölçerleri indirimde hbriniz olsunn!!!
ben kulak ölçerini almıştım braun un başka bi siteden çok pahalıya gelmiş benimki şimdiki fiyatları görünce içime oturdu wallaa... eğer düşünüosanızz kaçırmayın derim :))

merhaba arkadaşlar siz benden öndesiniz size sorabilirim
benim burnum sanki değişti yayıldımı uzadımı bi hoş oldu kilodan mı bilmiyorum ama sizinde olmuşmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…