canım iyi olmana çok sevindim bebeğin de iyiymiş hamd olsun. Allah korumuştur sen rahat ol çok çok geçmiş olsun
canım benim de tüylenme oldu ama o çizgi yok
kızlar soru sordum ama kimse cevaplamadı. ben akıntım için fitil attım dün akşam ve sabah ve biraz önce su gibi çamaşırımı ıslatan akıntım oldu bunu yaşayan var mı sizce fitilden midir? normal mi
canım bende şimdi sorucaktım almak lazım mı diye hangisini alıcaz
ırt 4540 99muşşş. ırt 3020 69 tl dijital ateşölçer de 12,90 .. benim hiç fikrim yok da...
kızlarrr şimdi unnado da gezinirken gördüm braun un ateş ölçerleri indirimde hbriniz olsunn!!!
ben kulak ölçerini almıştım braun un başka bi siteden çok pahalıya gelmiş benimki şimdiki fiyatları görünce içime oturdu wallaa... eğer düşünüosanızz kaçırmayın derim :))
canım bende şimdi sorucaktım almak lazım mı diye hangisini alıcaz
ırt 4540 99muşşş. ırt 3020 69 tl dijital ateşölçer de 12,90 .. benim hiç fikrim yok da...
cnm fitilin yan etkileri yazmıyormu? niye fitil kullanıyorsunki akıntı için mi?
merhaba arkadaşlar siz benden öndesiniz size sorabilirim
benim burnum sanki değişti yayıldımı uzadımı bi hoş oldu kilodan mı bilmiyorum ama sizinde olmuşmuydu
Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar, Cep Telefonu, Lcd Tv, Online alışverişin en uygun fiyatları
kızlar acele etmeyin hızlı al'da daha ucuz şuan, kargosu da daha ucuz.
merhaba güzel anneler nasılsınız , umarım herşey yolundadır :) bnm sizden bi ricam var unnado sitesine üye olan annişlerimizden biri beni davet edebilir mi ?
email adresim esra_citak-@hotmail.com , şimdiden çok teşekkür ederim
aaa evet öyleymiş.. sağol haber verdiğin için bende paralar suyunu çekmişti zaten. ayın 15inden sonraya bırakayım bi sitede bulurum herhalde...
zeynepcim sen pahalı almışın ama olsun onun fazlası bi yerden çıkar.. bu internet dunyası da bence çok aldatıcı.. fiyatı yüksek tutup indirdik diyolar galiba.. dikkatli olmak lazım..
aaa evet öyleymiş.. sağol haber verdiğin için bende paralar suyunu çekmişti zaten. ayın 15inden sonraya bırakayım bi sitede bulurum herhalde...
zeynepcim sen pahalı almışın ama olsun onun fazlası bi yerden çıkar.. bu internet dunyası da bence çok aldatıcı.. fiyatı yüksek tutup indirdik diyolar galiba.. dikkatli olmak lazım..
merhaba arkadaşlar SU ÇİÇEKLİ BEN:)
bugün daha iyi hissediyorm, cildiyenin yazdığı losyon çok iyi geldi, hem ağrıyı azalttı hemde yaralar köreliyor.
fakat kadın doğumcu doktoruma gıcık oldum,
"ultrasonda bebeğe baktı, kalbi atıyor, sağlıklı görünüyor, çiçeği dökmüşsünüz zaten bu saatten sonra yapacak bişeyimiz yok.
eğer çiçek geçiren biriyle karşılaştığınızda gelip söyleseydiniz koruyucu immouglobin yapardık.
hamileyken su çiçeği geçirmenin riski var, ama bebek için illaki ölümle sonuçlanacak diye birşey diyemeyiz, bu sadece bir risk, 1 ay sonra kontrole gelebilirsiniz"
fırsat bulabilirsem gittiğim hastane yönetimiyle konuşucam
gebelik için ilk kontrole gittiğimizde 2 sayfa elimize tutuşturuyorlar işte birinci trimester tarama, 2.trimester tarama testi , 2'li 3'lü test, amniosentez vs rutin bilgiler yazıyor.
bulaşıcı hastalık risklerine karşı ne gibi önlemler alınabilir veya bulaşıcı hastalığı olan biriyle karşılaşınca neler yapılabilir bunları da yazılı olarak bildirmeleri sağlıklı olmazmı
şimdi ben her iki tarama testini de yaptırdım (detaylı ultrasonlar)
asıl şimdi gerekli değilmi detaylı ultrason?
Bebeğimi kucağıma laıncaya kadar korkularım geçmeyecek galiba
Allah hepimizin yarımcısı olsun...
hoşgeldın canım tekrar allah kavuştursun zor olmustur dımı senın ıcın olsun en azından annenlerı gordun hasret gıderdın gule gule giysın bebişinselam kizlar
bizim istanbul maceramiz bitti kizimla malesef her güzel seyin bi sonu oldugu gibi tatilimizde bitti
napalim saglik olsun . istanbuldayken girememistim fazla artik burdan takip ederim eskisi gibi yeni göbis resimleri konulmus ciciler konuslmus ben baya uzak kalmisim :)) aldiklarimin resmini koymak istiyorum ama canim annem hepsini yikadi ütüledi bi güzel bohca yapti hic bozmak istemiyorum simdi dolaba yerlestirmeye baslayinca koyarim belki göbisimi de koyarim sonra bana sanki hep ayni geliyo ama bakalim sizler ne diceksiniz :)
az önce doktorum aradı, idrar yolları enfeksiyonum geçmiş
kızlar merhaba:.. bişey sorcam sizinde ayaklarınızda ve ellerinizde şişme oluyo mu. ben bu sabah uyandıgımda ellerim ve ayaklarımı tombul tombul buldum normale dönmesi öğleyi buldu.
kızlar merhaba:.. bişey sorcam sizinde ayaklarınızda ve ellerinizde şişme oluyo mu. ben bu sabah uyandıgımda ellerim ve ayaklarımı tombul tombul buldum normale dönmesi öğleyi buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?