2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende şimdi sorucaktım almak lazım mı diye hangisini alıcaz

ırt 4540 99muşşş. ırt 3020 69 tl dijital ateşölçer de 12,90 .. benim hiç fikrim yok da...

cnm fitilin yan etkileri yazmıyormu? niye fitil kullanıyorsunki akıntı için mi?

ırt 4540 99muşşş. ırt 3020 69 tl dijital ateşölçer de 12,90 .. benim hiç fikrim yok da...

cnm ben ırt 4540 olanı almıştım ama 99 tl nerdeeeeeee :)) neyse ürün çok güzell hafızalı, içinden yedek başlıkları çıkıo 20 tane, çok güzel saklama kabı... biz onu daha kullanışlı daha avantajlı bulmuştuk o zmn o yüzden onu almıştık...

http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=10395&SList=16462=Braun;

kızlar acele etmeyin hızlı al'da daha ucuz şuan, kargosu da daha ucuz.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar siz benden öndesiniz size sorabilirim
benim burnum sanki değişti yayıldımı uzadımı bi hoş oldu kilodan mı bilmiyorum ama sizinde olmuşmuydu

canım muhakkak değişinler oluyor canım kılo alınca doğal olarak her yerımız değişiyor canım

aaa evet öyleymiş.. sağol haber verdiğin için bende paralar suyunu çekmişti zaten. ayın 15inden sonraya bırakayım bi sitede bulurum herhalde...

zeynepcim sen pahalı almışın ama olsun onun fazlası bi yerden çıkar.. bu internet dunyası da bence çok aldatıcı.. fiyatı yüksek tutup indirdik diyolar galiba.. dikkatli olmak lazım..

merhaba güzel anneler nasılsınız , umarım herşey yolundadır :) bnm sizden bi ricam var unnado sitesine üye olan annişlerimizden biri beni davet edebilir mi ?
email adresim esra_citak-@hotmail.com , şimdiden çok teşekkür ederim

ama canım burada da indirimli, indirimi biterse pahalıya gelir yine. Bonus'un varsa ödemeyi eylüle erteliyor. Ya da peşin fiyatına taksitler de var.
Ben karar veremedim de, siz kesin karar verdiyseniz indirimi kaçırmayın diye diyorum. gerçi 15'ine de 2 gün var :)

Son düzenleme:

cnm sorma yaa benim eşim biras aceleci :)) böle bişeyler alırken başlıo herşeyi toplamaya almışken hepsini alalım eksik kalmasın, zaman yaklaştıkça başka heyecanlarımız olur unuturuz dio... gerçi o da haklı ne diimkii :) dediğin gibi çıkar umarım başka yerdenn :)))

selam kizlar

bizim istanbul maceramiz bitti kizimla malesef her güzel seyin bi sonu oldugu gibi tatilimizde bitti
napalim saglik olsun . istanbuldayken girememistim fazla artik burdan takip ederim eskisi gibi yeni göbis resimleri konulmus ciciler konuslmus ben baya uzak kalmisim :)) aldiklarimin resmini koymak istiyorum ama canim annem hepsini yikadi ütüledi bi güzel bohca yapti hic bozmak istemiyorum simdi dolaba yerlestirmeye baslayinca koyarim belki göbisimi de koyarim sonra bana sanki hep ayni geliyo ama bakalim sizler ne diceksiniz :)

canım bu çok ciddibi durum bence üniverte hastanesine perinitoloji bölümüne bi gitsen...birde benim bildiğim örneğin su çiçeği geçiren birini gördüğünüzde haber versenizbile farketmiyor çünkü kuluşka döneminde bulaştırıyor diye biliyorum..o dönemide bizgöremiyoruz.yani bize bulaştıktan sonra o kişilerde döküntü olmaya başlıyor

hoşgeldın canım tekrar allah kavuştursun zor olmustur dımı senın ıcın olsun en azından annenlerı gordun hasret gıderdın gule gule giysın bebişin

kızlar merhaba:.. bişey sorcam sizinde ayaklarınızda ve ellerinizde şişme oluyo mu. ben bu sabah uyandıgımda ellerim ve ayaklarımı tombul tombul buldum normale dönmesi öğleyi buldu.

herzaman senınle canım ben pıerre cardın as 705 a enıgma travel sıstem alıcam canım daha almadım haftaya alıcam ınceledım cok memnun kaldım canım tavsıye edebılırım

kızlar merhaba:.. bişey sorcam sizinde ayaklarınızda ve ellerinizde şişme oluyo mu. ben bu sabah uyandıgımda ellerim ve ayaklarımı tombul tombul buldum normale dönmesi öğleyi buldu.

canım bende gece kalktıgımda fark ettım ama benım sadece sol ayagım sısmıstı hafıf sonra gectı ama hamılelıkte olabılıyomus tuzu fazla yemekten galıba bende bıraz tuzu fazla yıyorum kesıcem bırde ben dun cok gezmıstım belkı ondan da olabılır

benimde gözüm ve yüzümşişmiş öle dediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…