öyle takmamamya çalışıyorum ama kasılmalarım olunca tedirgin oluyorum bu gecede vajinamın ordaki kemiklerimde resmen açılma hissettim agrı yaptı sabatanda oldu hafif ıslaklığım oldu ufff bilemiyorum yaaa çarşambada il dışına gidiyorum dr da gidemem heralde ama acıl bişey yok gibide geliyo bana işte tedirginimcanım bu kadar kafaya takma ya..boşver bişey olmaz,bence ağrı kasılma falan olmadığı sürece tedirgin olma derim.ama eğer varsa tabiki dr a gidilip önlem alınmalı.
kızlar bugün dr a gittik oğlumla.bebişim 1000 gr. olmuşşşşmaşallah maşallah nazar değmesin oğluma.çok şekrdi bugün resmen aşık oldum ona
dr a parmaklarımın çok a ğrıdığını söyledim.kalsiyumu almayı unutma dedi bide bana eleviti tekrar verdi.62 olmuşum 8 kilo aldım yani.ama şu 15 günde 2 kilo birden aldım 2 2 gidersem ayvayı yedim yani :))bu arda 1 ay sonra gel d edi.çok geç değilmi yaa..nasıl daynacam ben.
ayy cnm yatınca olan tekmeleri hiç karıştırma
sola dönünca sol karnımın yatakla birleştiği yerlere bi tekmeler bi tekmeler anlatamam
sağa döndüğnde yine aynısı sırt üstü yatıyorum yine sonra yoruluyo heraldede duruluyo sonra bende ya sola yada sırt üstü ortaya karışık yatıyorum..
bakalım hafta içi durumu ne olacak..bide şekeri atlattımmı tamamdır bu iş
tamam teyzesi sen öyle diyosan narin olsun madem..
öyle takmamamya çalışıyorum ama kasılmalarım olunca tedirgin oluyorum bu gecede vajinamın ordaki kemiklerimde resmen açılma hissettim agrı yaptı sabatanda oldu hafif ıslaklığım oldu ufff bilemiyorum yaaa çarşambada il dışına gidiyorum dr da gidemem heralde ama acıl bişey yok gibide geliyo bana işte tedirginim
maşallah 100 gr ha söylemesi güzel :)))))))))
Kızlar selam ne zamandır yazamdım ara ara girip okuyorum ama kaçırdığım çok şey var hepinize sağlık güzellik diliyorum...
Bende çarşamba günü 50'lik şeker yüklemesi yaptırdım değerler 102 / 191 çıktı doktorum 100'lük yaptırmam gerektiğini söyledi değerleri bana yakın olan varmı? sizlerde durum nedir? bende bulaştımmı dersiniz şeker belasına....
canım benim 171 çıkmıştı bende 100 lük yaptırdım ...ama ben gebeliğin başından beri diyet yaptığım halde ve daha önce gizli şekerim vardı ..ilaç kullandığım halde...100 lük yüklemede 221 çıktı..dr. dahiliyeye yönlendirdi..dahiliyede günde 4 doz insülüne başlattı + diyet....ayrıca günde 6 kez ölçüm yapıcam ve dr. 1 hafta sonra tekrar gel dedi....inşallah senin düşük çıkar ve sadece diyetle atlatırsın....
ben foto yükleyemedim yaaaaaaaa
selam kızlar...en son dün gece şiştiğimden bahsediyordum...vallaha bugün de özellikle sağ el ve sağ ayağımm şiş
keyfimiz yok pek....zaten eşim de cts pzr seminerde olacak
bu haftasonu mobilya sipariş hayallerimiz vardı gitti
bi aksilik olmassa şu bakırköydeki lohusashopa gideceğiz annemle yarın...
ben yatmaya kaçar...fenayım...sevgiler...öpücükler!
az önce hastaneden geldim kızlar astım teşhisi koydular ciğerlerim çok şişmiş oksijen verdiler bide serum taktılar şimdi biraz daha rahatladım ama hafif çarpıntım var sanki oda normalmiş bende durumlar böyle bide tüp verdi doktor çok sıkışınca onu kullanıcam
kızlar bugün dr a gittik oğlumla.bebişim 1000 gr. olmuşşşşmaşallah maşallah nazar değmesin oğluma.çok şekrdi bugün resmen aşık oldum ona
dr a parmaklarımın çok a ğrıdığını söyledim.kalsiyumu almayı unutma dedi bide bana eleviti tekrar verdi.62 olmuşum 8 kilo aldım yani.ama şu 15 günde 2 kilo birden aldım 2 2 gidersem ayvayı yedim yani :))bu arda 1 ay sonra gel d edi.çok geç değilmi yaa..nasıl daynacam ben.
ben deniz kenarına gidince çok tıkanıyorum ama hiç nefes alamıyorum deniz kenarında olduğum zaman mutlaka fısfıs kullanıyorumki nefes alabileyim :26:
ben foto yükleyemedim yaaaaaaaa
Arkadaslar Merhaba
Ben kendimi cok sis hissediyorum ozellikle yemek yedikten sonra...Bir cok arakdas yazmis, ellerdeki ve ayaklardaki siskinliklerden, ben de var, ozellikle aksamlari daha hissedilir oluyor. Bir de iki gogus arasinda daha cok sola yakin yerde yeni baslayan bir agri var, sizde boyle birsey var mi? Bastirinca agriyor.
Hippy, umarim bugun daha iyisin.
Cok gecmis olsun, cigerlerinin sistigini nasil anladilar, ne yontem kullandilar merak ettim. Sen de ne tur bir rahatsizlik hissi vardi?
Masallahoglusa, bayagi buyumus! Kilon bence cok iyi, artik bundan sonra bebeklerimizin yag dokulari olustugu icin kilo artisi daha fazla olacakmis.
Allah kolaylik versin.
Mesaj yazar gibi, "konuya cevap ver" bolumune tiklayip, o sayfa acildiginda asagida eklenti ekleyi tikliyorsun. Daha once bilgisayarindaki kayitli fotoyu bulup dosyaya yukle diyorsun,yanliz fotonun kucultulmus olmasina dikkat et lutfen.
Herkese iyi haftasonlari...
canım benim dualarım seninle inşallah şekerin düşer tatlım
canım, şimdi bakmaya başladım. şöyle sayfalar buldum:kızlar yaa benim bebiş için yatak odasında kullanıcağım beşik lazım.şöyle hasır gibi süslü falan oluyor ya öyle bişey.ama burda bulamadım.bi yerde gördüm o da çok pahalı geldi bana 400 tl.
bana şöyle netten falan 200tlye kadar bu tarz bi beşik bulsak :)) yani gören bilen varsa tavsiye etsede alsam ne iyi olur..
az önce hastaneden geldim kızlar astım teşhisi koydular ciğerlerim çok şişmiş oksijen verdiler bide serum taktılar şimdi biraz daha rahatladım ama hafif çarpıntım var sanki oda normalmiş bende durumlar böyle bide tüp verdi doktor çok sıkışınca onu kullanıcam
canım, şimdi bakmaya başladım. şöyle sayfalar buldum:
BEŞİK BEBEK BEŞİĞİ BEŞİK ÇEŞİTLERİ BEŞİK MODELLERİ
bide bu gitti gitti gidiyorda bir kaç tane ver:
Beşik , Bebek Odası & Uyku Setleri , Bebek & Anne Listeleme Sayfası 1/12
sayfalara bakınca bunlardan buldum ama daha var:
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN AĞACI BEYAZ İNCİ SALLANABİLİR GittiGidiyor.com'da #39338137
Bordo Lüks Sepet Beşik Lila (Kargo Bizden) GittiGidiyor.com'da #27246855
Fransız Gipürlü Lüx Sepet Beşik (Ücretsiz Kargo) GittiGidiyor.com'da #38902424
şimdilik bu kadar buldum,
canım, sen bide bebek dükkanlara hiç baktın mı? ben izmirde kemeraltında bir bebek dükkanında 250ye bulmuştum, çokta güzeldi. konuşsam belki indirim bile yapardı. yani biraz gezsen baksan. çarşı gibi yerlerede baksancanı size yazdıktan hemen sonra bende bunları buldum çok sağol.şu gürgen kaplamalı olan güzel g,ibi ama geç gelebilir diyor.bide buraya nasıl güvenicem bilmiyorum.kargoda bize aitmiş ne kadar mal olur kestiremedim valla..
canım, sen bide bebek dükkanlara hiç baktın mı? Ben izmirde kemeraltında bir bebek dükkanında 250ye bulmuştum, çokta güzeldi. Konuşsam belki indirim bile yapardı. Yani biraz gezsen baksan. çarşı gibi yerlerede baksan
kizlar twitter da kadinlar kulubunun paylasmis oldugu bi linkteki yaziyi sizinle paylasmak istedim... hepimiz icin faydali olacagini dusundum... burdan buyrun :))
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/gurme/hamilelikte-pirinc-tuketimi-onemli%E2%80%A6-5315.html
waww pirincin hiç bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum.genelde hep leker olarak görülür ya.içinde kalsiyum ve folikasit bile varmış.sağol bilgi için.ama ben hep dr lardan pirinç yerine bulgur önerildiğini duydum şlimdiye kadar.
iyi bir doktor da olsa senin psikolojin de onemli bence(onceki mesajini okuyamadim gerci ama) tavrindan hoslanmiyorsan bence katlanmak zorunda degilsin. ben cogunlukla ebeye gidiyorum ama kadinin yanindan ciktigimda esimin de benim de yuzumuzde kocaman bir gukumseme oluyor her zaman, hayat ne guzel yaaa dedirtiyor bize resmen. bence moralini yukseltmesi de onemli bir doktorun.en azindan bozmamasi..
anlıyorum canım seni çok mutsuzsan değiştir tabii ..
bencede, git tedirgin olduğunu anlat ve bunu ilk defa yaşadığın için doktorundan da desteğinin olmasını söyle. açık açık söylersen belki tavrını değiştirir. ama halada umarsamaz tavırlar sergilerse hiç sinirini bozma başka doktora geç. millet doğuma yakın bile doktorunu değiştiriyor
kızlar cevap lütfen....
evet tam olarak bunu anlatmaya calistim, anne adaylarini sezeryana yönlendiriyorlar ve hicbir anne o noktadan sonra ille de normal dogum diyemez, bebegim icin hangisi daha dogru olacaksa öyle yapalim der. Asama asama sezeryana hazirliyorlar doktorlar... Mesela bebek dönmeyince, döndurulebiliyormus, duydugumda cok sasirdim hic duymamistim cunku. Zararli olsa burada da yapmazlardi heralde. Arastirmadim ama anladigim kadariyla rahmi yumusatip, elle karin uzerinden bebegi dönduruyorlar. Zararli mi hicbir fikrim yok ama tr de bu yöntemde bahsedilmiyor bile, bilmiyoruz bile... Onu demek istedim sadece, direk cözum sezeryan diyorlar.
Ee! takmamamız imkansız günde kaç saat şurada sırf bebişlerden bahsediyoruz.bn de çok ilginç rüyalar görüorum canım hatta kabus diyebilirim :) hepsini de anlatıorum anneme , gecen gündüzün hamilelik ve ona dair şeyler kafana çok takıosn çok normal takma kafana diyor ama elimde değil tuhaf hissediorum
merhaba güzel anneler ,
bu nasıl birşey sürekli tepinen bir oğlum var son 4 5 gündüraslında çok hoşuma gidiyor ama bazen öyle vuruyor ki inanamıyorum :26: bi de böyle tekmelio tekmelio sonra birinin elini koyuorum karnıma tepki yok o kişi elini çekio tekrar bn elimi koyuorum Allah ım hopur hopur pek nazlı olck benim oğlum kimselere pas vermio :90:
valla, rüyan baya komikmiş:) hele koca çocuk doğurmaya başardın ya, helal olsun sanaama bak rüyanda bile nefes tekniklerini unutmamışsın bende geçenlerde kaplumbağaların akvaryumunu yıkıyordum, özel yaptırdığımız için baya büyük, yıkayana kadar ölmüştüm. bunun etkisiyle rüyamda bebeğimin akvaryumun içinde kaplumbağalarla oynadığını görüyorum. kızım akvaryumu oyun parkı yaptı kendine:))
kızlar yaa benim bebiş için yatak odasında kullanıcağım beşik lazım.şöyle hasır gibi süslü falan oluyor ya öyle bişey.ama burda bulamadım.bi yerde gördüm o da çok pahalı geldi bana 400 tl.
bana şöyle netten falan 200tlye kadar bu tarz bi beşik bulsak :)) yani gören bilen varsa tavsiye etsede alsam ne iyi olur..
hippy ede sor o bayaa baktı beşiklere :))kızlar yaa benim bebiş için yatak odasında kullanıcağım beşik lazım.şöyle hasır gibi süslü falan oluyor ya öyle bişey.ama burda bulamadım.bi yerde gördüm o da çok pahalı geldi bana 400 tl.
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN AĞACI BEYAZ İNCİ SALLANABİLİR GittiGidiyor.com'da #39338137canı size yazdıktan hemen sonra bende bunları buldum çok sağol.şu gürgen kaplamalı olan güzel g,ibi ama geç gelebilir diyor.bide buraya nasıl güvenicem bilmiyorum.kargoda bize aitmiş ne kadar mal olur kestiremedim valla..
Kızlar bu akşam gittik doktora sanki bana inat bir samimi bir rahat bir güler yüzlüydü anlatamam. Espirileri cidddiye alan adam bırak yapılan espiriye gülmeyi, üstüne espiri bile yaptı. Anma yinede söyledim beni çok gerdiğini o da yanlış anlama olduğunu söyledi. Bence pek yanlış anlama değildi ama neyse... Sonra gelelim muayene sonuçlarına; oğluşum 24+ 3 ile uyumlu haftası ve 755 g mış. Ya birde SAT ı yanlış girmiş ultrasona 23 kasım gireceğine 03 kasım girmiş demesin mi bebeğin gelişimi geri yeteri kadar beslenemiyor sen sigara mı içiyor vs. kalbime iniyordu ki hemen 'ya ben sanırım SAT ı yanlış girdim' dedi ve düzeltince tüm değerler normal çıktı. Ama kaynar sular boşaldı tepemden.
Canım 1919 değeri yüksek. Bence diyete başlasan iyi olacak.
Ya o döndürme olayı hakikaten türkiyede hiç anlatılmıyor. Baksana orada normal yapmak için şartlar zorlanıyor burada ise sezeryan(
Geçmiş olsun canım...
Ee! takmamamız imkansız günde kaç saat şurada sırf bebişlerden bahsediyoruz.
Hehee ben 2 gündür uyku uyuyamıyorum oğluşun tekmelerinden ve yumruklarından. İçeride karete yapıyor bizimkisi. :))) Ama bizim oğlan pek nazlı değil herkesi tepiyor
maşallah canım
Hehe seninki güzel bir rüyaymış :))
Bulalım canım hatta şunlara bak bakalım hepsi sıfır ürün;
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN KAPLAMA GENİŞ İÇ DİZAYN YENİ GittiGidiyor.com'da #39612973
Little Prince LÜX SATEN SEPET BEŞİK ŞOK FİYAT GittiGidiyor.com'da #39348127
ÜNAL BEBE DAMLA BEBEK SEPETİ BEŞİK GittiGidiyor.com'da #35095187
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?