2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu kadar kafaya takma ya..boşver bişey olmaz,bence ağrı kasılma falan olmadığı sürece tedirgin olma derim.ama eğer varsa tabiki dr a gidilip önlem alınmalı.
öyle takmamamya çalışıyorum ama kasılmalarım olunca tedirgin oluyorum bu gecede vajinamın ordaki kemiklerimde resmen açılma hissettim agrı yaptı sabatanda oldu hafif ıslaklığım oldu ufff bilemiyorum yaaa çarşambada il dışına gidiyorum dr da gidemem heralde ama acıl bişey yok gibide geliyo bana işte tedirginim

maşallah 100 gr ha söylemesi güzel :)))))))))

çok yaramaz bizim bu bebişler yaaaaaa

ya bence dinlenmeye ihtiyacın var s enin.bend e öyle olmuştum hatırlıyosanız.erken doğum yapıcam sandım.öok yorulunca vücut sinyal veriyor aslında.dur dinlen diye.ben rapor almıştım iyi geldi.bence send e dinlenmelisin canım..bid e kuşkun varsa herişini bırak doğru dr a git bence.kendini e n yii bilen sensin..

canım benim 171 çıkmıştı bende 100 lük yaptırdım ...ama ben gebeliğin başından beri diyet yaptığım halde ve daha önce gizli şekerim vardı ..ilaç kullandığım halde...100 lük yüklemede 221 çıktı..dr. dahiliyeye yönlendirdi..dahiliyede günde 4 doz insülüne başlattı + diyet....ayrıca günde 6 kez ölçüm yapıcam ve dr. 1 hafta sonra tekrar gel dedi....inşallah senin düşük çıkar ve sadece diyetle atlatırsın....

canım benim dualarım seninle inşallah şekerin düşer tatlım

Arkadaslar Merhaba

Ben kendimi cok sis hissediyorum ozellikle yemek yedikten sonra...Bir cok arakdas yazmis, ellerdeki ve ayaklardaki siskinliklerden, ben de var, ozellikle aksamlari daha hissedilir oluyor. Bir de iki gogus arasinda daha cok sola yakin yerde yeni baslayan bir agri var, sizde boyle birsey var mi? Bastirinca agriyor.

Hippy, umarim bugun daha iyisin.

Cok gecmis olsun, cigerlerinin sistigini nasil anladilar, ne yontem kullandilar merak ettim. Sen de ne tur bir rahatsizlik hissi vardi?

Masallah oglusa, bayagi buyumus! Kilon bence cok iyi, artik bundan sonra bebeklerimizin yag dokulari olustugu icin kilo artisi daha fazla olacakmis.

ben deniz kenarına gidince çok tıkanıyorum ama hiç nefes alamıyorum deniz kenarında olduğum zaman mutlaka fısfıs kullanıyorumki nefes alabileyim :26:

Allah kolaylik versin.

ben foto yükleyemedim yaaaaaaaa

Mesaj yazar gibi, "konuya cevap ver" bolumune tiklayip, o sayfa acildiginda asagida eklenti ekleyi tikliyorsun. Daha once bilgisayarindaki kayitli fotoyu bulup dosyaya yukle diyorsun,yanliz fotonun kucultulmus olmasina dikkat et lutfen.

Herkese iyi haftasonlari...

canım bende daha önce bronşit vardı nefes alamıyordum sanki içime küçük köpek yavrusu kaçmış gibi hırıltılar vardı dün gecede aynıydı nefes alırken ciğerlerim kaburgalarıma sığmıyordu sırtım falan aşırı ağrıyordu bu yüzden gece hiç yatamadım doktorda sırtımı dinleyince hemen dedi zaten ciğerler şişmiş diye ekstradan bişi yapmadı yani bebekten kaynaklı değil yani topikteki arkadaşların şikayet ettikleri gibi yani bu daha başka

canım, şimdi bakmaya başladım. şöyle sayfalar buldum:
BEŞİK BEBEK BEŞİĞİ BEŞİK ÇEŞİTLERİ BEŞİK MODELLERİ
bide bu gitti gitti gidiyorda bir kaç tane ver:
Beşik , Bebek Odası & Uyku Setleri , Bebek & Anne Listeleme Sayfası 1/12
sayfalara bakınca bunlardan buldum ama daha var:
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN AĞACI BEYAZ İNCİ SALLANABİLİR GittiGidiyor.com'da #39338137
Bordo Lüks Sepet Beşik Lila (Kargo Bizden) GittiGidiyor.com'da #27246855
Fransız Gipürlü Lüx Sepet Beşik (Ücretsiz Kargo) GittiGidiyor.com'da #38902424

şimdilik bu kadar buldum,

cnm cok gecmis olsunn... cok dikkat et kendine ve bebisine...

cnm ben neredeyse 3. aydan beri ayda 1 kez gidiorum, daha once tup bebek oldugu icin 2 haftada bi cagiriodu... 3. ay tamamlaninca ayda 1 oldu bizimkide... :)

canı size yazdıktan hemen sonra bende bunları buldum çok sağol.şu gürgen kaplamalı olan güzel g,ibi ama geç gelebilir diyor.bide buraya nasıl güvenicem bilmiyorum.kargoda bize aitmiş ne kadar mal olur kestiremedim valla..

canım, sen bide bebek dükkanlara hiç baktın mı? ben izmirde kemeraltında bir bebek dükkanında 250ye bulmuştum, çokta güzeldi. konuşsam belki indirim bile yapardı. yani biraz gezsen baksan. çarşı gibi yerlerede baksan

bizim burası küçük pek bişey yok cnm.bakalım eskişehire gidersek oraya bakıcam artık..

waww pirincin hiç bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum.genelde hep leker olarak görülür ya.içinde kalsiyum ve folikasit bile varmış.sağol bilgi için.ama ben hep dr lardan pirinç yerine bulgur önerildiğini duydum şlimdiye kadar.

bende sadece karbonhidrat oldugunu saniodum ama massallah yazdigina gore bayaa faydaliymiss... elciye zeval olmazz sekerimm gorunce bole bisey hepimizin bilgisi olsun istedimm :))

anlıyorum canım seni çok mutsuzsan değiştir tabii ..

Kızlar bu akşam gittik doktora sanki bana inat bir samimi bir rahat bir güler yüzlüydü anlatamam. Espirileri cidddiye alan adam bırak yapılan espiriye gülmeyi, üstüne espiri bile yaptı. Anma yinede söyledim beni çok gerdiğini o da yanlış anlama olduğunu söyledi. Bence pek yanlış anlama değildi ama neyse... Sonra gelelim muayene sonuçlarına; oğluşum 24+ 3 ile uyumlu haftası ve 755 g mış. Ya birde SAT ı yanlış girmiş ultrasona 23 kasım gireceğine 03 kasım girmiş demesin mi bebeğin gelişimi geri yeteri kadar beslenemiyor sen sigara mı içiyor vs. kalbime iniyordu ki hemen 'ya ben sanırım SAT ı yanlış girdim' dedi ve düzeltince tüm değerler normal çıktı. Ama kaynar sular boşaldı tepemden.

kızlar cevap lütfen....

Canım 1919 değeri yüksek. Bence diyete başlasan iyi olacak.

Ya o döndürme olayı hakikaten türkiyede hiç anlatılmıyor. Baksana orada normal yapmak için şartlar zorlanıyor burada ise sezeryan (

Geçmiş olsun canım...

Ee! takmamamız imkansız günde kaç saat şurada sırf bebişlerden bahsediyoruz.

Hehee ben 2 gündür uyku uyuyamıyorum oğluşun tekmelerinden ve yumruklarından. İçeride karete yapıyor bizimkisi. :))) Ama bizim oğlan pek nazlı değil herkesi tepiyor

maşallah canım

Hehe seninki güzel bir rüyaymış :))

Bulalım canım hatta şunlara bak bakalım hepsi sıfır ürün;

AHŞAP BEŞİK GÜRGEN KAPLAMA GENİŞ İÇ DİZAYN YENİ GittiGidiyor.com'da #39612973
Little Prince LÜX SATEN SEPET BEŞİK ŞOK FİYAT GittiGidiyor.com'da #39348127

ÜNAL BEBE DAMLA BEBEK SEPETİ BEŞİK GittiGidiyor.com'da #35095187

hippy ede sor o bayaa baktı beşiklere :))
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN AĞACI BEYAZ İNCİ SALLANABİLİR GittiGidiyor.com'da #39338137
ben bunu çok beğendim :))
satıcıya mesaj atıp herşeyi sorabilirsin canım onlar nakliyesinide bilirler kaç lira tutuyor falan diye :))

ayy sevindim drla ara düzeltmenize :))) onlarıda anlayalım dimi bazen frekansları tutmuyor işte bebşinde sağlıklı maşallah :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…