bebeğin dönmemesinden bahsetmişsizniz
benim ilk gebeliğimde de oğlum 32. hafta kontrolümde hala dönmemişti ve doktorum bundan sonra dönme ihtimali çok düşük dönmezse sezeryanla doğum olucak demişti o an çok üzülmüştüm.
tam hatırlıyorum 35. haftamda gece tam yatmak üzereyken karnımda döndüğünü hissettim ama çok feciydi hemen eşime dedim bebek döndü oda inanmadı hadi canım sen yanlış anlamışsındır dedi. 2 gün sonraki kontrolde doktorda baktı dönmüştü:))
canım öncelikle geçmiş olsun hamilelikte yaşadığın bi sorunmu??esteda bizim aramızda 1 gün var seninle bebişin çok kıpırdıyomu
Kızlar benim rüyalarım gitgide ilginçleşmeye başladı hatta bu sabaha karşı kabus gibiydi. Güya doğum yapacağım hstaneye gidiyorum açıklığımın artması için beni yürütüyorlar falan sonra bir bakıyorum suyum geliyor sonra doğum başlıyor. Ama beni sedyeye yatırdıkları anda ben Ayşe Öner in öğrettiği nefes tekniklerini uyguluyorum :))))))))) sonra doğum yapıyorum resmen çocuğun çıkışını görüyorum birde ne göreyim 5 yaşında bir çocuk büyüklüğünde konuşan, saçlı başlı bizim bırakın aileyi sülalede kimseye benzemeyen bir çocuk annneeeee diye kucağıma atlıyor. :26:Çok korktum. Öyle bir sıçradım ki yataktan, sonrada kendime çok güldüm.
Kızlar selam ne zamandır yazamdım ara ara girip okuyorum ama kaçırdığım çok şey var hepinize sağlık güzellik diliyorum...
Bende çarşamba günü 50'lik şeker yüklemesi yaptırdım değerler 102 / 191 çıktı doktorum 100'lük yaptırmam gerektiğini söyledi değerleri bana yakın olan varmı? sizlerde durum nedir? bende bulaştımmı dersiniz şeker belasına....
az önce hastaneden geldim kızlar astım teşhisi koydular ciğerlerim çok şişmiş oksijen verdiler bide serum taktılar şimdi biraz daha rahatladım ama hafif çarpıntım var sanki oda normalmiş bende durumlar böyle bide tüp verdi doktor çok sıkışınca onu kullanıcam
2010 ağustos annesi olarak cok güzel bir duygu bir de anne derken düşünemeyeceğiniz kadar güzel rabbim hepinizi korusun hepiniz kucagınızda doya doya kokusunu içinize çeke çeke büyütün :)
merhaba güzel anneler ,
bu nasıl birşey sürekli tepinen bir oğlum var son 4 5 gündüraslında çok hoşuma gidiyor ama bazen öyle vuruyor ki inanamıyorum :26: bi de böyle tekmelio tekmelio sonra birinin elini koyuorum karnıma tepki yok o kişi elini çekio tekrar bn elimi koyuorum Allah ım hopur hopur pek nazlı olck benim oğlum kimselere pas vermio :90:
tıpkı benim kızım gibi eşim yada başkası elini koyunca kıpırdamıyo bile onlar çekince maşallah karnımdan fırlıcak sanki tekmeleri
aynen öyle canım :) aslında içten içe seviniorum ama babamıza üzülüorum :) bi heves beklio beklio sonra bakıo hareket yok o elini çekio bizimki hareketlenio bn de gülüorum kıs kıs bnm oğlum die
maşallah nazar değmesin bebeişlerimize
kızlar ya benim sağ göğsümün altında inanılmaz bi ağrı var şöyle derin bir nefes alamıyorumsanki oaraya bişeyler batıyo sizce ayağı ya da totosu olabilirmi sizde de varmı böyle göğüs ve sırt ağrıları ?
cnm bol bol nemlendir kaşımamaya çalış inş çatlamazsın dr bana öyle söylemişti bol bol bebe yağı sür o en iyi nemlendiriciden de iyi minik bir öneri:)
ayyy aynı benim durumum,, gerçi ben tekmeden mi tam olarak anlamıyorum ama sanki çıktı çıkacak gibi geliyo..[/QUOTE
Göğüs altından çıkamayacağını anlayınca aşağıyı deniyor, birkaç tekmede oraya atınca rahatlıyoruzun zamandır vajinada hissediyorum ben o tepikleri:) doktora söyleyince rahim uzunluğuna baktı ve nst ye bağladılar
birşey çıkmadı şükür
inşallah ağrımaz
oradan aldığım broşürün aynen adresini yazayım arkadaşım :
eminönü yeni cami yanından giriş yaparak yaklaşık 200 metre ileride sultanhamam meydanına ulaşınız. iş bankasının sağ köşesinden giriniz hemen karşınıza havuzlu han gelecektir.
ben bayağa yokuş çıktım diye hatırlıyorumartık yanlış yerden mi girdim bilmiyorum
bu adres çok kolay gibi
bir de kısmet bebe vardı orda çok beğendim dükkanı..küçük hastane çıkışımı ordan aldım 20 tl ye çok da güzel
ayyy allahtan 38 de doğum yapmış daha önce değil ayyy umarım kimsenin başına gelmez yaa38 haftalik olmasi lazim, ona daha 6. ayda acilman baslamis dediler aslinda ama 34. haftada cok sancilandi(asagi yukari yaziyorum haftalari bir kac gun oynayabilir, belki 35in basidir yani), acile gittik 3cm acilman var ama dayanabildigin kadar dayan, en azindan 37. haftayi görelim dediler.
aman dikkat et canım da hasta olma sıcakta hastalık çekilmiyo hiçMy_little_sun_shine ruyan cok guzelmis he he :) Hayir olsun diyorum :) ilk aylarda bende cok kabus göruyordum, Allah korusun en cok da bebegin dustugunu kanlar icinde oldugumusimdi daha rahatim sanirim, kendimi Allah'a havale ediyorum, herkes icin hayirlisi ne ise olsun diyorum. Insallah bebegimi kucagima almak nasip olur, saglikli normal bir bebek olur Dun bebegimle konusurken ona gelecekle ilgili seyler anlattigimi farkettim, mesela dogunca ona nasil sarilacagimi falan... Giderek daha fazla baglaniyorum ona... Hayirlisi olur insallah...
Bu arada bir kac gundur arkadasimda kaliyoruz(mecburen) ve evleri cok sicak, aksamlari cam acik uyuyuyorum cunku asiri bunaliyorum, dayanamiyorum. Kriz gecirecek gibi oluyorumMalesef dun aksam hava cok soguktu ve ev sicak oldugu icin yine cami acarak uyuduk. Hastalanacagim sanirim Ufff ne olur dua edin grip falan olmayayim,atesim de yukselmesin, pazartesi de gemi yolculuguna cikiyoruz, umarim iptal olmaz ya da gittigimiz yerde hastalanmam Dua edin ne olur
evet canım bebeğin iri olması ve suyun fazla olması erken doğumu tetikleyen şeylermişş eğer şekerimde yüksek çıkarsa diyete başlatacak yoksa alınan fazla karbonhidrat ve şeker bebeğin idrararını çoğaltıyormuş idrarını içinde yüzdüğü suya yapıyormuş buda suyumun dahada fazlalaşmasına sebep oluyormuş..dikkat etmeliyiz dedi işte bu yüzden...
çokta fark yok aslında suyunda fazla olması druma bunları söyletti demekki...
Birde ben o gün ilk şeker yüklemem için ssk kadın doğum hastanesine gittim ordada dr bakalım bir bebeğede dedi ve çok aşağıdaaa rahmin kısalmışş dedi yatırabiliriz dedi dedi hemen nst çektir dedi ben orda nst çektirdim ağlayarak gittim dr uma oda neye dayanarak bunları söylemişş .nst cihazında sancılarım olduğu ortaya çıkmıştı bu ayda nstnin hiç bir anlamı yok dedi drumda...
sadece bunlar sebep olabilir diye anlattı şuanda korkulacak bişey yok dedi sadece olabilecekleri anlattı Ama o gün baya ağladımmm ve korktummm...
bu nişan neye benziyor sıvımı su mu yoksa kıvamlımı nasıl yani?Aaaa iyimiş bende aşağıdan sandım dı
nişan rahmin ağzındaki tıpa gibi birşeymiş doğuma yaklaşınca o açılınca doğum başlıyormuş böyle oldukça kıvamlı akıntı o geldikten sonra 1-2 hft içinde doğum gerçekleşiyor cnm
Bence gitme pek gidip de güzel indirimler yakalayanı duymadım ama sen bilirsin gene cnm..
bende asağıda vajınamda hissdiyorum ama tereddüt içindeyim yaaa uffffultrasonda anlanıyor ama bende anlıyordum zaten tam vajinama vuruyor bebek kızlar yaa varmı bunu yaşayann...bunu söyledim sskda dr bakarken gerçekten çok aşağıda başı burda dedi ve ultrason karnımda değilde taa kasıklarımdaydı...ama kendi dr uma gidince rahatladım tabiki bebek aşapıdada olur yukarıdada dedi...sadece bu erken doğum riski değildir dedi
canım 100 lük yaptırıp ona göre karar veriyolarKızlar selam ne zamandır yazamdım ara ara girip okuyorum ama kaçırdığım çok şey var hepinize sağlık güzellik diliyorum...
Bende çarşamba günü 50'lik şeker yüklemesi yaptırdım değerler 102 / 191 çıktı doktorum 100'lük yaptırmam gerektiğini söyledi değerleri bana yakın olan varmı? sizlerde durum nedir? bende bulaştımmı dersiniz şeker belasına....
az önce hastaneden geldim kızlar astım teşhisi koydular ciğerlerim çok şişmiş oksijen verdiler bide serum taktılar şimdi biraz daha rahatladım ama hafif çarpıntım var sanki oda normalmiş bende durumlar böyle bide tüp verdi doktor çok sıkışınca onu kullanıcam
ultrasonda anlanıyor ama bende anlıyordum zaten tam vajinama vuruyor bebek kızlar yaa varmı bunu yaşayann...bunu söyledim sskda dr bakarken gerçekten çok aşağıda başı burda dedi ve ultrason karnımda değilde taa kasıklarımdaydı...ama kendi dr uma gidince rahatladım tabiki bebek aşapıdada olur yukarıdada dedi...sadece bu erken doğum riski değildir dedi
cnm o fitilden kaynaklı ben fitil kullanırkende hareket ettiğimde akıyodukızlar akıntım için fitil pimafucin kullanıyorum su gibi akıntım geldi çamaşırımı ıslatacak akadar normal mi sizce? fitille ilgilidir değil mi
kids go cnm hadi Allah kavuştursun mu diyelim gözünaydınmı bilemedim ailenden ayrıldın kocişine kavuştun..bu arada cicilerinizi güle güle kullanınselam kizlar
bizim istanbul maceramiz bitti kizimla malesef her güzel seyin bi sonu oldugu gibi tatilimizde bitti
napalim saglik olsun . istanbuldayken girememistim fazla artik burdan takip ederim eskisi gibi yeni göbis resimleri konulmus ciciler konuslmus ben baya uzak kalmisim :)) aldiklarimin resmini koymak istiyorum ama canim annem hepsini yikadi ütüledi bi güzel bohca yapti hic bozmak istemiyorum simdi dolaba yerlestirmeye baslayinca koyarim belki göbisimi de koyarim sonra bana sanki hep ayni geliyo ama bakalim sizler ne diceksiniz :)
dediğin modeli inceleyeceğim cnm çok sğlherzaman senınle canım ben pıerre cardın as 705 a enıgma travel sıstem alıcam canım daha almadım haftaya alıcam ınceledım cok memnun kaldım canım tavsıye edebılırım
eveettt sen yoktun ben çook merak ettim seni neyse az kalmış bebişinle kocişine kavuşuyosun...çok sevindim senin adına..kızlar merhaba? nasılsınız hepiniz? umarım hepiniz çok iyisinizidir:) karpuzlarımızı büyütmeye devam mı:)
valla, 1 haftadır pek girme fırsatım olmadı. bir okulda sempozyum oldu, bir ara aydına gittim, bide mevsim temizliği için temizlik şirketi geldi, perdeler falan derken baya yorulmuşum. dün olduğu gibi kendimi yatağa atayım derken bu sefer misafir geldi. yani şu an ölüden hiçbir farkım yok:) ama 4 gün sonra eşim askerden geleceği için içim de bebişim de kıpır kıpır. sonunda birlikte olacaz:)
valla, bende bu hafta olduğu gibi kremi ihmal ettim ama şimdilik çatlaklar gelişmedi. da, bu akşam yine başlayımbenimde bu arada, son iki haftadır bay bir öne çıkıyor, millet göbeğimi görünce erkek mi olacak diye sorup duruyorlar. göbeğim çok sivri duruyor, milletde böyle göbek erkekte olur derler:) umarım benim kız en sonda sürpriz yapmaz:) tabi cinsi önemli değil ama şimdi herşeyi kıza göre ayarladım:):)
doğum fotoğrafçısı için şunu söyleyim. bende normal doğum düşünüyorum ve fotoğrafçıyıda istiyorum. internette baya bir araştırdım. fotoğrafçılar normal doğumada geliyorlar. sadece sancılar başlar başlamaz haber vermen gerekiyormuş. bide bazılar ne olur ne olmaz bir kaç yedek fotoğrafçı ayarlıyormuş. aslında baya sayfam var ama hepsi izmir için, sende izmirdeysen gönderiyim sana
ay, canım, çok çok geçmiş olsun. inş. herşey yolunda, bebeğede zarar olmaz. sağlam çiçek gibi kuzun doğsun inş:):)
şu su çiçeğide benim üniversite son sınıfta başıma gelmişti. o zaman daha eşimle çıkıyorduk. ben ona dudaktan öpüşmeyelim yoksa sanada geçer diyordum, o da bana olsun ne güzel flower children oluruz demişti:):) bende 3 gün kadar ateşlenme olmuştu bide doktor kaşınmamı önermişti, zaten sonra kendinden geçmişti. bir tek burnumda küçücük izi kaldı:)
aynen yaa bende çok istiyorum ama yakınımda hiç yokYaa sitesinden baktim da 3 tanekipa var istanbulda. ama hepsi cook uzak bana. oraya gidene kadar harcadigim benzin parasi gecicek indirimi :)) kar ediim derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?