2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar biz geldik
dün sağlık ocağında kontrolüm vardı hemde tetenozun 2. dozu yapılacaktı. hemşire 3. dozuda kasımın 14 ünde yaparız hem ozamanda bebekte doğmuş olur beraber gelirsiniz diyince içim bi tuhaf oldu
gözlerim doldu birden inşallah dedim görecekmiyim ama o günleri dedim
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi

az önce hastaneden geldim kızlar astım teşhisi koydular ciğerlerim çok şişmiş oksijen verdiler bide serum taktılar şimdi biraz daha rahatladım ama hafif çarpıntım var sanki oda normalmiş bende durumlar böyle bide tüp verdi doktor çok sıkışınca onu kullanıcam

bebeğin dönmemesinden bahsetmişsizniz
benim ilk gebeliğimde de oğlum 32. hafta kontrolümde hala dönmemişti ve doktorum bundan sonra dönme ihtimali çok düşük dönmezse sezeryanla doğum olucak demişti o an çok üzülmüştüm.
tam hatırlıyorum 35. haftamda gece tam yatmak üzereyken karnımda döndüğünü hissettim ama çok feciydi hemen eşime dedim bebek döndü oda inanmadı hadi canım sen yanlış anlamışsındır dedi. 2 gün sonraki kontrolde doktorda baktı dönmüştü:))

esteda bizim aramızda 1 gün var seninle bebişin çok kıpırdıyomu

esteda bizim aramızda 1 gün var seninle bebişin çok kıpırdıyomu
canım öncelikle geçmiş olsun hamilelikte yaşadığın bi sorunmu??

canım çok hareketliydi ama şu son 1 haftadır hareketleri baya azaldı hatta karnıma falan hafifçe bastırıyorum kıpırdıcakmı diye
senin bebişin nasıl??

bn de çok ilginç rüyalar görüorum canım hatta kabus diyebilirim :) hepsini de anlatıorum anneme , gecen gündüzün hamilelik ve ona dair şeyler kafana çok takıosn çok normal takma kafana diyor ama elimde değil tuhaf hissediorum

benımde 50 lık acçık 81 tokluk 168 cıkmıstı 100 luk istediler
100 luk aclık :112 tokluk 256 246 238 cıkınca ınsulın dedıler ama ben nasıl beslendıgımı anlatınca 1 hjafta dıyet verdı suan ddıyetteyım her yemeklten 2 saat sonra ölçüyorum genelde düşük cıkıyo bakalım pzrtsı kontrolum var ne dıcek doktor
sende yaptır bakalım 100 luk ne cıkacak zaten hemen dahılıyeye yonlendırıyo dr
kolay gelsın cnm

cnmmmmm cok gecmıs olsun hamılelıkte mı cıktı yanı astım ala ala cok dıkkat et kendıne

kızlar tetenoz asını soran olmus benım hıc sısmedı az bıraz acıdı o kadar hatta hemsırem de sasırdı acımadımı dıye ?

merhaba güzel anneler ,
bu nasıl birşey sürekli tepinen bir oğlum var son 4 5 gündür aslında çok hoşuma gidiyor ama bazen öyle vuruyor ki inanamıyorum :26: bi de böyle tekmelio tekmelio sonra birinin elini koyuorum karnıma tepki yok o kişi elini çekio tekrar bn elimi koyuorum Allah ım hopur hopur pek nazlı olck benim oğlum kimselere pas vermio :90:

daha öncede bronşit vardı biz yazları kendi salçamızı kendimiz yaparız egede geçtiğimiz yaz o salça kokusu bana alerji yaptı ve ciğerlerim reaksiyon gösterdi o zamandan beri dikkat ederdim kendime bu kış mecbur kalmadıkça dışarı bile çıkmadım ama şimdi okula başlayınca bide polenler falan malum bahar benim ciğerler yine isyan etti atlatırım inşallah hemen dün geceyi çok zor geçirdim bu gece inşallah daha rahat olurum şimdi daha iyiyim oksijen verildikten sonra bebişe bi zararı olmasında ben çekerim sorun değil bu arada hepinize teşekkürler canlarım benim

bu arada esteda benim bebişin maşallahı var bu aralar yeni bişi keşfettim ona hadi kızım hoppidi hoppidi diye şarkı söylüyorum oda hemen tekmelemeye başlıyo

tıpkı benim kızım gibi eşim yada başkası elini koyunca kıpırdamıyo bile onlar çekince maşallah karnımdan fırlıcak sanki tekmeleri

tıpkı benim kızım gibi eşim yada başkası elini koyunca kıpırdamıyo bile onlar çekince maşallah karnımdan fırlıcak sanki tekmeleri

aynen öyle canım :) aslında içten içe seviniorum ama babamıza üzülüorum :) bi heves beklio beklio sonra bakıo hareket yok o elini çekio bizimki hareketlenio bn de gülüorum kıs kıs bnm oğlum die
maşallah nazar değmesin bebeişlerimize

amin canım amin napalım canım onlarda doğunca severler artık

evet benimde oluyor hatta dün tam göğsümün altında seğirme gibi tık tık atıyordu, oralarda ne işin var kızım dedim ama nafile :)

cnm bol bol nemlendir kaşımamaya çalış inş çatlamazsın dr bana öyle söylemişti bol bol bebe yağı sür o en iyi nemlendiriciden de iyi minik bir öneri:)

Doktor fito krem yazdı, en uzun süre nemli tutan o oldu. diğer aldıklarım (lierac phytolastil, chicco, avent, palmers) daha az etkili gibi geliyor bana. Fitoyu tavsiye ederim

canım çok teşekkürler.
bebikon cicilerini sağlıkla giysin.

ayyy allahtan 38 de doğum yapmış daha önce değil ayyy umarım kimsenin başına gelmez yaa
aman dikkat et canım da hasta olma sıcakta hastalık çekilmiyo hiç
sen nerdeydin bu arada

aman allah korusun senin beslenme nasışdı şeker karbonhidrat cokmu yerdin ki

ayy inşallah ne sen nede başkası bunları yaşamaz bende bu aralar ondan tedirginim kasıklarımda tekmelerini hissediyorum sıvı geliyo falan uffff kendimi gaza getiriyorum galiba

bu nişan neye benziyor sıvımı su mu yoksa kıvamlımı nasıl yani?
bende asağıda vajınamda hissdiyorum ama tereddüt içindeyim yaaa uffff (((
canım 100 lük yaptırıp ona göre karar veriyolar

çok geçmiş olsun canım işe başladın ne kadar sevindin şimdide hasstalandın inşallah çabuk toparlarsın kendini :)

ya ben erken doğumdan korkuyorum yaaa belirtilerimi benzetiyorum ama benim kuruntum da olabilir
su turnusol kagıdı nasıl kullanılıy birileir yazmıştı dün

benimde aynıydı kimi zaman tam altımda hissediyodum sanki bacakları çıkıp gelcekmiş gibi ama o normalmiş çünkü bebek hep yer değiştirirmiş şu anda daha alanları geniş olduğu için hareket ederlermiş ve ayaklarıda oraya denk gelince bizde öyle hissedermişiz korkma korkulcak bişi yok bende çok korkmuştum ama normalmiş şükür

kızlar akıntım için fitil pimafucin kullanıyorum su gibi akıntım geldi çamaşırımı ıslatacak akadar normal mi sizce? fitille ilgilidir değil mi
cnm o fitilden kaynaklı ben fitil kullanırkende hareket ettiğimde akıyodu
kids go cnm hadi Allah kavuştursun mu diyelim gözünaydınmı bilemedim ailenden ayrıldın kocişine kavuştun..bu arada cicilerinizi güle güle kullanın
herzaman senınle canım ben pıerre cardın as 705 a enıgma travel sıstem alıcam canım daha almadım haftaya alıcam ınceledım cok memnun kaldım canım tavsıye edebılırım
dediğin modeli inceleyeceğim cnm çok sğl
eveettt sen yoktun ben çook merak ettim seni neyse az kalmış bebişinle kocişine kavuşuyosun...çok sevindim senin adına..
Yaa sitesinden baktim da 3 tanekipa var istanbulda. ama hepsi cook uzak bana. oraya gidene kadar harcadigim benzin parasi gecicek indirimi :)) kar ediim derken
aynen yaa bende çok istiyorum ama yakınımda hiç yok

cnmm çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm durumuna çok dikkatli ol cnm..
kızlaarr mrb
bu ne yazmaya yaa çarşamba öğlenden sonra evden çıktım bugün yeni geldim gittim yerden takip edemedim sizi
telden kk ya bağlanamadım hata verdi bu konuda fikri olan varmı acaba
30dan fazla sayfa okudum kötü olan pek arkadaş yok sanırım atlaya atlaya okudum malesef çok yazmışını ben geldim ya azalır şimdi
biz iyiyiz cimcimemle şu 2 günde çok yemekler yedim yaa acaba kilom normal şekilde ilerliyodur
ve bebişimin kilosu inş haftasına göre uyumludur...
hippy lohusashopa bi baksında eğer memnun kalırsa bende bi uğrayacam
bu arada lohusa pijamanızı 1 beden büyükmü alıyosunuz..
benimde haftaya şeker var ve fena tırsıyorum bakalım bize ne sonuçlar çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…