canım bende daha önce bronşit vardı nefes alamıyordum sanki içime küçük köpek yavrusu kaçmış gibi hırıltılar vardı dün gecede aynıydı nefes alırken ciğerlerim kaburgalarıma sığmıyordu sırtım falan aşırı ağrıyordu bu yüzden gece hiç yatamadım doktorda sırtımı dinleyince hemen dedi zaten ciğerler şişmiş diye ekstradan bişi yapmadı yani bebekten kaynaklı değil yani topikteki arkadaşların şikayet ettikleri gibi yani bu daha başka
ya ben erken doğumdan korkuyorum yaaa belirtilerimi benzetiyorum ama benim kuruntum da olabilir
su turnusol kagıdı nasıl kullanılıy birileir yazmıştı dün
hippy ede sor o bayaa baktı beşiklere :))
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN AĞACI BEYAZ İNCİ SALLANABİLİR GittiGidiyor.com'da #39338137
ben bunu çok beğendim :))
satıcıya mesaj atıp herşeyi sorabilirsin canım onlar nakliyesinide bilirler kaç lira tutuyor falan diye :))
ayy sevindim drla ara düzeltmenize :))) onlarıda anlayalım dimi bazen frekansları tutmuyor işte bebşinde sağlıklı maşallah :)))
Gecmis olsun tekrar canim. Ben de doktoruma soracagim ama sanki nefes darligi gibi degil benimki, kaburganin altinda birsey batiyor gibi, endiselerin arkasi bitmiyor, bilgi icin sagol.
My Little Sunshine, ayyy tarih yanlisligini iyiki doktorun farketmis, yoksa bebek haftasi ile uyumlu degil diye cok uzulecektin. Oglusa masallah!Hem de senin gibi beslenmesine cok dikkat eden biri olarak...
günaydın kızlar:)
biz babamıza kahvaltı yaptırdık,mesaiye yolladık,şimdi tekrar yatıp dinlenme moduna geçelim dedik...size bir merhaba demeden olmasdı tabi...havaaaaaaaaa da mükemmellllllllllll....herkese güzel bir haftasonu dileris kuzumlaaaaaaaaaaaa
çok ağrılı bir geceden sonra güzel bir güne uyandım hepinize sağlıklı huzurlu bir hafta sonu diliyorum...
kızlar bugün dr a gittik oğlumla.bebişim 1000 gr. olmuşşşşmaşallah maşallah nazar değmesin oğluma.çok şekrdi bugün resmen aşık oldum ona
dr a parmaklarımın çok a ğrıdığını söyledim.kalsiyumu almayı unutma dedi bide bana eleviti tekrar verdi.62 olmuşum 8 kilo aldım yani.ama şu 15 günde 2 kilo birden aldım 2 2 gidersem ayvayı yedim yani :))bu arda 1 ay sonra gel d edi.çok geç değilmi yaa..nasıl daynacam ben.
Günaydın kızlar beni yanıtsız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim, yarın sabah 8'de 100'lük şeker yüklemesi yaptırıcam umarım sonuç can sıkıcı olmaz herkese sağlık diliyorum iyi haftasonları...
canım benim 171 çıkmıştı bende 100 lük yaptırdım ...ama ben gebeliğin başından beri diyet yaptığım halde ve daha önce gizli şekerim vardı ..ilaç kullandığım halde...100 lük yüklemede 221 çıktı..dr. dahiliyeye yönlendirdi..dahiliyede günde 4 doz insülüne başlattı + diyet....ayrıca günde 6 kez ölçüm yapıcam ve dr. 1 hafta sonra tekrar gel dedi....inşallah senin düşük çıkar ve sadece diyetle atlatırsın....
cnm doktorunla konsutunmu ınsulını artıracakmı napacak ?
bakalım benım degerlerde hep ıyı gıdıyor sımdılık dıyete devam pzrtsıyı beklıyorum
ınan kagıtta yazan harıcı bısey agzıma surmuyorum nolacak bakalım
bıde bana su senın dıyetını yazsana cnm alternatıf olsun ne bılım pek anlamıyorum bu ıslerden
dun bı sıtede bazı öğünlerın yerıne tatlı yenebılır falan yazıyodu ama ben guvenıp yıyemem kı ??
su lıstenı bı gondersene . özelden de olur
canım dün düşük çıktı önceki günler yüksekti.bende aramadım.belki vücudum yeni yeni kabul ediyodur ilacı......canım benim beli listem yok.gecn yıl mayıstan beri ben diyetisyene gidiyordum..ozmaanda gizli şker vardı.2-3 ay önce bıraktım.elimde 20-30 tane liste var...ben artık onun ortalamasına göre diyet yapıyorum..belki bi dfaha giderim diyetisyene.ayrıca benim önceki liste kolestrole görede ayarlanmış........genl olarak tatlı içeren hiçbirşey yemiyorum...hamur pilav yemiyorum.bazen öğlen ekmek yerine buldgur pilavı yiyorum...yağsız süt yağsız yoğurt yiyorum..meyve yersen en fazla 2 porsiyon.ekmek öğünlerde 21 dilim.bana akşamları genl olarak ekmek vermemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?