2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun tekrar canim. Ben de doktoruma soracagim ama sanki nefes darligi gibi degil benimki, kaburganin altinda birsey batiyor gibi, endiselerin arkasi bitmiyor, bilgi icin sagol.

My Little Sunshine, ayyy tarih yanlisligini iyiki doktorun farketmis, yoksa bebek haftasi ile uyumlu degil diye cok uzulecektin. Oglusa masallah! Hem de senin gibi beslenmesine cok dikkat eden biri olarak...

ya ben erken doğumdan korkuyorum yaaa belirtilerimi benzetiyorum ama benim kuruntum da olabilir
su turnusol kagıdı nasıl kullanılıy birileir yazmıştı dün

canım turnusol kağıdı kırmızı olanı olucak akıntından ona sürüyorsun rengi mavi yeşil gbi olup tenk değiştiriyorsa amniyon sıvısı geliyor demek ama değişmiyorsa sorun yok bence sorun yoktur canım

günaydın kızlar:)
biz babamıza kahvaltı yaptırdık,mesaiye yolladık,şimdi tekrar yatıp dinlenme moduna geçelim dedik...size bir merhaba demeden olmasdı tabi...havaaaaaaaaa da mükemmellllllllllll....herkese güzel bir haftasonu dileris kuzumlaaaaaaaaaaaa

çok ağrılı bir geceden sonra güzel bir güne uyandım hepinize sağlıklı huzurlu bir hafta sonu diliyorum...

Güzeller hepinize günayydııınnn :))) Sabah erkenden kalkıp yürüyüşümüzü yaptık sonra da gelip babacıkla kahvaltımızı yaptık. Şimdi babacık arabnın bakımını yaptırmaya gidiyor bizde biraz miskinlik yapıp sonra çıkıp dolşacağız. Umarım herkes güne güzel başlar güzel devam ettirir. :))) Dün güzel haberleri alınca çok mutluyuz

Ayy saol canım valla rahatladım. Umarım hep böyle devam ederiz. İlkkez muayeneden çıktıktan sonra gülerek mutlu çıktım.

Yaa sorma canım. Kalbime iniyordu. Birde bana sen sigara mı içiyorsun dedi. Hamilelik öncesi sigara içiyordum ( tiryaki olmasamda günde 2 tane) saniyeler içinde kendimi yedim. Acaba o sigarlar bebeğimin sağlığını mı bozdu diye. Allah tan farketti hemen. ama önce kilosunu söyledi sonra gelişimi geri diyince zaten bir tuhaflık olduğu belliydi.

Sanada iyi haftasonları :)))

çok ağrılı bir geceden sonra güzel bir güne uyandım hepinize sağlıklı huzurlu bir hafta sonu diliyorum...

Geçenlerde benim de ağrılarım çok oldu ama dr. dün alışacaksın artık bu ağrılara dedi. Birde bu aylarda rahim büyüyebiliyormuş oda ağrı sancı yapabilirmiş. Güzel bir haftasonu diliyorum sana da canım. :))

maşallah oglusuna venuss

Günaydın kızlar beni yanıtsız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim, yarın sabah 8'de 100'lük şeker yüklemesi yaptırıcam umarım sonuç can sıkıcı olmaz herkese sağlık diliyorum iyi haftasonları...

inşallah canım......inşallah düşükçıkar..

cnm doktorunla konsutunmu ınsulını artıracakmı napacak ?
bakalım benım degerlerde hep ıyı gıdıyor sımdılık dıyete devam pzrtsıyı beklıyorum
ınan kagıtta yazan harıcı bısey agzıma surmuyorum nolacak bakalım
bıde bana su senın dıyetını yazsana cnm alternatıf olsun ne bılım pek anlamıyorum bu ıslerden
dun bı sıtede bazı öğünlerın yerıne tatlı yenebılır falan yazıyodu ama ben guvenıp yıyemem kı ??
su lıstenı bı gondersene . özelden de olur

günaydın herkese bizkızımlaşimdi kuaföre gidicez.....akşamdüğün var.birazgöbek atıp gelcez

günaydın hatınlar bı kahvaltımızı ettık yazdıklarınızı okuduk
dün oglumla gezdık carsıda oyyy o kadar guzel seyler varkı
bu arada su sizin KİPA dan aldıgını kısa kol tulumlar var ya burada 6 tl
hemde cok sırın baskıları var ustunde bayıldım
5 lı hastane cıkısları var penyesı yumusacık 13 tl
hepsını yazdım alısverıse cıkınca alırım aklımda kalsın dıye
bu arada bı magazaya gırdım su ıdılbaybnın hastn cıkıslarının aynısı cok guzel penyesı ne kadar dedı ınanırmısınz 65 tl ama o kadar guzelkı
taraftar hastne cıkısıda 69 tl eşım gıdıp fenryumdan 5 parcasına o fıyatı vermeye kalktı aldırmadım
resımlerını cektım eklıcem hemen

herkese ıyı hafta sonlarııı

canım dün düşük çıktı önceki günler yüksekti.bende aramadım.belki vücudum yeni yeni kabul ediyodur ilacı......canım benim beli listem yok.gecn yıl mayıstan beri ben diyetisyene gidiyordum..ozmaanda gizli şker vardı.2-3 ay önce bıraktım.elimde 20-30 tane liste var...ben artık onun ortalamasına göre diyet yapıyorum..belki bi dfaha giderim diyetisyene.ayrıca benim önceki liste kolestrole görede ayarlanmış........genl olarak tatlı içeren hiçbirşey yemiyorum...hamur pilav yemiyorum.bazen öğlen ekmek yerine buldgur pilavı yiyorum...yağsız süt yağsız yoğurt yiyorum..meyve yersen en fazla 2 porsiyon.ekmek öğünlerde 21 dilim.bana akşamları genl olarak ekmek vermemişti...

kızlar benim ağrım bacak ağrısı ama kasılma tarzı değil hamlama sinir sıkışması tarzı ama biraz rahatladım şimdi çok şükür. bu arada 2 gündür bebeğimin hareketleri diğer günlere nazaran çok nadir ve az. sizde de böyle olduğu oldu mu durgunlaştığı olmuşmuydu bebeğinizin

anladım cnm ne bılım bende alternatıf bısıler arıyorum
aaa bende 1 gudne 12 dılım ekmek yazmıslıstede
yazgsız yogurt sut falan demıyor sadece sekersız dıyo
dua edın ınsulın baslamasınlar

hippy cnm senın su kızına aldıgınn gece lambası vardıya sekıllı ısıklı chıcconun burada gordum 61 tl ıdı sen 100 tl ye mı aldın yanlıs hatırlamıyosam ((((

kısa kollu sortlu tulumlar 6 tl
alt acma 9.75
kapı süsü 13
seker sepetı 15
dönence 18
yumusak oyuncaklı dönence 22 tl
banyo havlusu 13 bıde 22 lık vardı onun havlusu daha yumusak
kadıfe battanıye 25
su ıdılbayby ye benzeyen hastane cıkısı antı alerjık (vıkıbyvıkı markası ) 65
valla fıyatlar süper geldı bıraz daha gezıcem ole alısverıs yapıcam ben
chıcco nun gece lambası muzıklı first dreams 61 tl
resımde renkler ısıktan cansız cıkmıs ama cok renklı ve yumusacıklar

Eklentiler

• $10 tl.webp
    15 KB · Görüntüleme: 51
  • $Görüntü012.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $Görüntü013.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $Görüntü014.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $Görüntü019.webp
    33 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
selam güzel anneler :)

dün o kadar yogun bi gün gecirdik ki acayip yorulmusuz. istanbuldayken burnum tikandi bi türlü gecmek bilmedi ucaga da binince basinctan kulaklarima cok agri yapti dün sabah önce KBB ye gittim ordan doktorumuza gittik kizimi görmeye ama nerde o türkiyedeki ilgi alaka orda ne güzel görmüstüm kizimi cok güzel resimler vermisti bana ama burda hem 2 boyutlu ultrasonla bakiyo hem fazla bisey söylemiyo kac gr oldugunu sordum bunu göremiyoruz dedi yaa inanabilio musunuz ben simdi kizimin kilosunu bilemicem mi hic ne gicik bi durum kizim da burdaki doktoru pek sevmiyo olucak ki türkiyede güzel güzel pozlar verirken burda yine sirti dönüktü :)

dün aksam da yogaya gittik ama cogu hareketi yapamadim karnima agrilar girdi bi de hamile yogasi yani yazilmakla iyi mi yaptim kötü mü anlayamadim valla. bugün de bi arkadasin evinde mevlüt var oraya gidicem bendeki haberler böyle iste

öpüldünüzzz

slm güzel anneler nasılsınız....
biz bugün iyiyiz kızımla ev işlerini yapıcaz bütün gün sonra duşumuzu alıp akşam için davete katılacağız ona hazırlanıp süslenicez bakalım...
sizlerde ne var ne yok
hava süper ama kaç gn gezmenin ardından bugünü evde geçirmem gerek...
sizleri gün içinde takip ederim cicişler ve minişleriii

kids go cnm orasının kendine göre kuralları var heralde ultrason konusunda türkiye daha iyi demekki
olsun onlar sağlıklı olsunlarda varsın kilosunu öğrenme...
türkiyeden aldığın fotolara bakıp durcan cnm malum..
hiçmi foto vermiyo oradakiler yaa ne saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…