2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hippy cnm senın su kızına aldıgınn gece lambası vardıya sekıllı ısıklı chıcconun burada gordum 61 tl ıdı sen 100 tl ye mı aldın yanlıs hatırlamıyosam ((((
yok canım 75 Liraya aldım hepsi burada.com dan ama hediye çekimiz vardı daha ucuza gelmişti:)
teşekkürler gene de...
biz de annanemizle buluşacağız bugün...hava çok güzel...ayağımın şişi indi baya çok şükür..ova ova 2 gündür uzata uzata baya indirdik
bakırköy ve lohusashop.yollarında olacağız kısmetse...gidip gelelim anlatırım ayrıntıları eheue...öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz teyzoşlar

tamam cnm git gel bakalım ayrıntıları bekliyorum özellikle ben...
cnm kendini yorma çok bakırköy yollarında haa hbrin olsun...

Kızlar çok şükürr şeker yüklemem 115.58 çıktı yani yüksek değill...
Bugün babamız erken gelirse bebişe bişeyler bakmaya gitmek istiyorumm...Bi arkadaşş kipadan çok tatlı tulumlar almıştı bende bakıcam oraya ..Daha hiç bişey almadım ben nereyi tavsiye edersiniz Kartal da oturuyorum bize yakın...

ayyy ne güzel bi hbr bu ya şeker çıkmamış demek...
hadi gözünaydın..inş bendede bişi çıkmaz çok fena korkuyorum...

Gecmis olsun tekrar canim. Ben de doktoruma soracagim ama sanki nefes darligi gibi degil benimki, kaburganin altinda birsey batiyor gibi, endiselerin arkasi bitmiyor, bilgi icin sagol.

Canım bende de oluyordu o batmalar sol göğsümün altındaydı, özellikle yemek yedikten sonra şişkinlik olunca sanki kemik batıyor gibi...Bence rahim büyüdüğü için organlar sıkışıyor ondan oluyor. Şuan da pek yok o batmalar, bende daha az yiyorum gerçi 3-4 hafta önce daha sık oluyordu, 24-25. haftadayken....

herkese merhaba
büyük şehirde yaşayan anneleri kıskanıyorum valla artık.ne güzel bir sürü ciciler alıyorsunuz bebişlerinize .istanbuldaki bebek mağazalarını ezberledim mesala havuzlu hana nasıl gidilir buradan ben bile öğrendim artık.iyiiki internetten online satışlar var ama kıyafetlere(sadece kıyafet de değil bebeğe gerekli olan her türlü malzemeye)dokunmak bakarak ve bilerek almak daha başkadır tabi.
bende 19 mayıs tatilinde memleketim iskenderuna gidicem de ordan alıcam bir çok malzemeyi artık.
havalar bir türlü düzelmedi buralarda bi güneş çıksada şu pencerelerimi silip bahar temizliği yapsam çok rahatlayacam.ev üstüme üstüme geliyor.
hepinize sağlıklı günler

Gözün aydın canım...
Bugün ve yarın mothercare'de indiirm var, maltepe carrefour'da var.
Bir de yakacık'a doğru giderken. hani real'in oralarda alt geçit var, onun diğer tarafında-yani real tarafında değil- minidamla'nın fabrika satış mağazası varmış ama ben de hiç gitmedim. Bir de real'de wenice var, orda da güzel şeyler oluyor.

ayyy ne güzel bi hbr bu ya şeker çıkmamış demek...
hadi gözünaydın..inş bendede bişi çıkmaz çok fena korkuyorum...
inşallah tatlımm bende çok korkuyordum ama şükürr çıkmadı sonucu daha göstermedim ama az çok anlıyorumm yalnız idrarımda çok azbakteri çıkmışş sanırım iltihap varr

saol tatlımmm minidamla kapanmışş canım geçen gün kızımla gezelim kardeşine bişeyler alalım dedim indik önünde taşınmışlarr tuzla tarafınaa sinir oldum reale gittik ordan ama pek bişey bulamadımm...

cnm sende bi gidişte hepsini toplar gelirsin...
bende odasının tadilatına başladım duvarı nemleniyodu mantolama yapıldı
yarında duvar kağıtları gelicek yapıştırılacak sonrada 10 gün içinde mobilyasını sipariş vereceğiz kısmetse
benim kocişin istediği herşeyi sırayla yapmak..
ben e bebek mağazasına 10 kere girip bakmışımdır ama bişi almadım daha hepsini listeledim sıraya gelince gidip alıcaz...
kociş böyle istiyo bende onu kıramıyorum
sende istedikeliri listele gittiğinde hepsini toplar gelirsin yeterki ne alacağını bil ve cebin dolu olsun...
bu arada ben camları silmiyorum bişi olur bebişe diye korkuyorum başım dönerse hamilelikte diye fala
sen bayağı temkinlisin gerçekten silermisin?
benim yaptığım ev işleri süpür sil toz al çarşafları değiş lavabo banyo başka bişi yapmıyorum...
inşallah tatlımm bende çok korkuyordum ama şükürr çıkmadı sonucu daha göstermedim ama az çok anlıyorumm yalnız idrarımda çok azbakteri çıkmışş sanırım iltihap varr

inş cnm ya
hadi kurtuldun valla
benimde idrarımda enfeksiyon çıkmıştı ama lab ratuardaki kız hamilelikte bu kadar olur demişti..

Hadi yaa, kapanmış demek. Ben de denk gelirse bakayım diyordum, iyi oldu öğrendiğim.

Kızlar sabah keyfinin ardından anneannemizle pazara gittik. Oğluşuma meyveler sebzeler aldık. Şimdi biraz ayaklarımızı dinlendirip sonra yine anneannemiz ile alışverişe gidip son eksiklerimizi tammlayacağız.

Yarında bir aksilik çıkmazsa babamızla odamızı boyamaya başlayacağız. Yazın alkonumuzun tavanını bulut mavisine boyamıştık içinde beyaz bulutlar kalacak şekilde. Şimdi kararsızız acaba oğluşun odasının tavanını da öyle mi yapsak? Bu arada duvarlarıda beyaza boyayıp süpürgelik kısımlarından diz boyuna kadar çimen gibi stickerlar duvarın üst kısmına ise hayvanlı stickerlar yapmayı planlıyorum. Balkonun tavan resmini koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Çok hoş gözüküyor canım, güzel bir fikir bence.

güzel fikir canım bence olabilir.

kızlar doktorumla konuştum vajinal kültür sonucumda mikrop çıkmış fitil vermişti bir de ilaç yazacakmış eşim gitti hem sonucu alıcak hem ilacı üzüldüm

cnm duvarlar süper olur ama altları yapmanı tavsiye etmem..
ama tavanları süper durur buna eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…