her detayı o yönde yapacaksan eğer olur tabi neden olmasın...
wuawwww bu ne deli alışveriş olmuş böyle bi eksiğiniz kalmadı diye düşünüyorum artı.
anlaşıldığı üzere lohusa shop mağazası tavsiye edilmekle kalmamış alt katlarıda tavsiye edilmiş gibime geldi benim
aldıklarını gle güle kullan cicim.
hmm sonunda gönlüne göre buldun demek hadi gözünaydın.
hoşgeldin cnm..bu arada yoğun tempoda kendini yorma heee
bikeshanın salı kocişi geliyo sanırım..
aaaa superrrr. cok sevindim valla. herkes kavussun:)))bu arada rejim mejim duzgun yemek hayal oldu bana( hergun nerdeyse kilo ile dondurma yiyorum| (
anladım cnm ne bılım bende alternatıf bısıler arıyorum
aaa bende 1 gudne 12 dılım ekmek yazmıslıstede
yazgsız yogurt sut falan demıyor sadece sekersız dıyo
dua edın ınsulın baslamasınlar
kız dikkat et yinede
şeker çıkmadı sanırım sende ama dikkatli ol o kadarda çok yeme.
kızlarrrrrrrrrrr geldik biz...sonunda lohusashopa gittik...aslında dükkanın adı demir koza ama bakırköyün merkezinde çok kolay bulduk....dükkan çok küçük gerçekten aynı anda 2-3 hamileye daral gelebilir:)
vallaha internetten beğendiğim bütün modellere tek tek baktım...ama orda giyip denemek gerçekten daha farklı oluyor...annanemiz gaza gelip 2 spor gecelik aldı ben de bi cici gecelik ve lizöz takım aldım...ciciler bölümüne ekleyeceğim resimleri bakarsınız..ürünler gayet kaliteli...nakitte indirim yapıyorlar...kredi kartına taksit imkanı da var...var da var :)
haaa bu arada pasajın alt kattında funnababy mağazası vardı...annananesi bütün uyku seti,pike takımı,kirli torbası,abajuru,lambası,cibinliği,hatta perdesini, her bişiiiiiini aldı kuzumunnnnnnnn...(funnababy daisy model)
saat 2de başlayan yolculuk saat 7de eve dönüşle bitti...çoooooooooooooooooooooook yorulduk ,ayaklarım fenaaaaaaaa...o yüzden ben şimdi kaçar,TV karşısında yatar:)
görüşürüsssssssssss....cicilerimin resmini ekleyeceğim :)
bizde oğluşumla bugün eşimin teyzesinin mmevlüt üne gittik.bizi bayadır görmüyorlardı görenler çok şaşırdı.:)) göbüş büyümüş diye.:)) herkes iltifat etti hiç kilo almamışın , top t-yutmuş gibisin falan filan çok hoşuma gitti tabiki :) ama kayınvalidem her iltifat edene maşallah dedirmez mi ben utandım vallasürekli kaş göz karnını kapat niye dar giydin çok bunalttı beni.en son artık mutfakta kızlarla takıldım elinden kurtulem diye... :))
Canım yeşil kısım sanırım yanlış anlaşıldı, resimdeki gibi yeşil bir duvar yapmayacağım. Zemine yakın kısıma sticker yapacağım çimenler. ama sanırım yapmayacağım :))
Canım hayırlı olsun hepsini güzel günlerde kullanın. Bizimde son ihtiyaçlarımız aslında cibinlik, perde, avize kaldı. Ve bu durum beni strese sokuyor. Takım olarak almadığım için acaba istediklerimi bulabilir miyim diye
:26::26::26:
uhuhuuhu kizlar biz sizi coooook ozledik. evin boyasi badanasi bitti yeni esyalar alindi yatak odamiz geldi digerleri pazartesi gelicek. o kadar cok sey varki yapilacak hergun kosturuyoruz. sizler olmadan cok zor geciyor zaman. bisey oluyor endiseleniyorum acaba normalmidir diye sizlerede soramiyorum. pofffff ne zaman yerlesilecek evede ne zaman gelicek internetimiz. cok ozledim valla hepinizi ayri ayri merak ediyorum. cidden burasi inanilmaz biyermis. isallah en yakin zamanda internetimizde olurda gene hergun gelebilirim.
Herkes yeşil çimenden vageçmeni önermiş,sende zaten vazgeçmişsin sanırım, resimleri göremedim ama çimen kısmı stickerlardan oluşacaksa bence güzel durabılır. Bende odasının duvarlarını çiftlik hayvanlarından oluşan stickerlarla doldurmayı düşünüyorum. Denizaltı,çiçek bahçesi, çiftlik, gökyüzü gibi setler var istersen sende bir bak.
Ilk aylarda siyah-beyaz görecek olsa da inşallah bir gün renkleri de görmeye başlayacak, renkli olması aklını mı karıştırır hoşuna mı gider acaba ...
Bu arada arkadaşım hala doğum yapmadı ama bugün yoğun kıvamlı bir akıntısı olmuş(sanırım bahsettiğiniz nişan denilen şey). Ağrıları çok fazla var ve kaslarına puls veren bir cihaz kullanıyor ağrısını azaltmak için, umarım kullanmak zorunda kalmayız.
Bana gelince şu son günlerde çok gezdim, 2 doğum günü kutlamasına katıldık, rejimi biraz aksattım(mecburen oldu yoksa lezzetli şeylere içim kaydı da yedim diyemeyeceğim) Eczaneye kaşıntı için krem almaya gittiğimde bana ısrarla badem yağı önerince, tüylenmeye neden olduğunu okumuş olmama rağmen aldım, kullandım ve cildimi bebek yağından daha iyi nemlendirdiğini düşnüyorum. Bepanthene kullanabailir miyim diye sorduğumda da kullanabileceğimi söyledi. Bugün organik pamuktan bez bakmaya gitmiştik ama karar vermedik henüz marka konusunda. Onun yerine organik pamuktan mama önlüğü aldık :) Şimdilik bu kadar sanırım, uykumuz geldi :)
kizlar ben takip edemiyorum son trimester a giriyoruz. agrisi sizisi olan hareketleri zorlasan varmi??
her detayı o yönde yapacaksan eğer olur tabi neden olmasın...
wuawwww bu ne deli alışveriş olmuş böyle bi eksiğiniz kalmadı diye düşünüyorum artı.
anlaşıldığı üzere lohusa shop mağazası tavsiye edilmekle kalmamış alt katlarıda tavsiye edilmiş gibime geldi benim
aldıklarını gle güle kullan cicim.
hmm sonunda gönlüne göre buldun demek hadi gözünaydın.
hoşgeldin cnm..bu arada yoğun tempoda kendini yorma heee
bikeshanın salı kocişi geliyo sanırım..
Gunaydin Agustos'un sicakkanli, sevecen olacak bebeklerinin anneleri,
Masallah diyorum sana...Cok uzun sure disarida ve ayakta kalmisin. Ben hemen yoruluyorum da popumu koyacak bir yer ariyorum hep...)))) Cicileriniz hayirli olsun, gule guel saglikli gunlerde giyinin, sabahlik-gecelik takimlarini da begendim, pembis yatak da cokkk seker...:13:
Iyi iste bak herkes Masallah demis oglusuna..
Kusura bakma canim, belki biraz yanlis anladik seni...Duvarin asagi kisimlarinda sanirim guzel olur. Bitirdikten sonra yeni fotoyu gormek isterim.:13:
Guzel telaslar yasiyorsunuz, bir sure sonra normal duzeni oturtunca her sey cok rahat olacak, cok kolay gelsin.
Bedem yagi herkeste farkli bir etki yaratiyor sanirim. Dedigin gibi bazilarinda killanma yapmis, bazilari da cok memnun kalmis. Ben hic kullanmadim, killanmadan korktugum icin.Doktorumun onerdigi catlak kremini kullaniyorum, simdiye akdar gobiste ve goguslerde olmadi fakat bacaklarimin on kisminda ve belimin yan asagi kisimlarinda olustu, oralara da surmeye basladim ama hala duruyorlar ve sanirim bakiler artik...
Ben de gogus arasinda, sol gogus altina dogru kemik batmasi gibi bir agri basladi, Sdkhn'de de daha erken haftalarda olmus. Cabuk yoruluyorum ve aksamlari ayaklarim ve ellerimde de sisme olusuyor.
Son trimesterde zaten nefes daralmasi hissedecekmisiz, takii bebek asagi inene kadar, kabizliga dikkat, hemoroid son zamanlarda olusabilirmis, mide yanmasi gelecek sorunlar arasinda olabilirmis. Bu donemde idrarda protein olup olmadigini kontrol ettirmek faydaliymis. Bebeklerimizin yag dokulari olusuyor, hem biz hem de bebekler daha tombis olacaklar.
Kızlaaarr yeşili unutuuunn. O resimdeki yeşil bahsettiğim şey değil. O bulutlu tavanın altı kırık beyaz olacak. üzerine hayvan stickerları yapıştıracağım. O resim benim kendime özel yaptığım balkonum. :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/417812-2011-agustos-annelerinin-aldiklari-hamile-giysileri-16.html
bu linke koydum cicilerimi kıslar bakınız:)
1000L dediğin gecelik ve sabahlıklar değil sanırsam...bebişin oda cicileri tam tamına 780 L tuttu...
8 parça uyku seti,lamba,abajur,kirli torbası,perde,pike takımı,cibinlik,cibinlik mekanizması,bu kadardı sanırsam...gecelikler de hmmm kırmızı olan gecelik ve sabahlığa annem nakitte 135 ödedi diye hatırlıyorum ben diğerlerine kredi kartıyla 195 ödedim...
penyeleri çeşit çeşit vallaha üstüme giyince ohhhh be dedirtti bana...ama bazı modellerin kalıpları dar..büyük beden olunca da moraliniz bozuluoo....yaw ben bu kadar şiştimmi die eheuehe:)
bu arada yanımızda yatırmak için portatif beşiğimizi de seçtik ve siparişimizi verdik...
Eki Görüntüle 194942 175 L.
ay, canım. bazen böyle kadınlar da olur. ay, sanki millet herkes senin hamileliğin,i göz dikecek. benimkide eşimin teyzesine giderken aman hamilelik konusu üzerinde konuşmayalım yoksa ayıp olur dedi. nesi ayıp olacaksa artık:) sanki kadın kendisi doğum yapmadı. iyiki kayivalidem bölümdeki derslerime hiç girmemişti. biz her filim incelemelerde ha biri cinsellikten bahsedip duruyorduk:)
:26::26::26:
uhuhuuhu kizlar biz sizi coooook ozledik. evin boyasi badanasi bitti yeni esyalar alindi yatak odamiz geldi digerleri pazartesi gelicek. o kadar cok sey varki yapilacak hergun kosturuyoruz. sizler olmadan cok zor geciyor zaman. bisey oluyor endiseleniyorum acaba normalmidir diye sizlerede soramiyorum. pofffff ne zaman yerlesilecek evede ne zaman gelicek internetimiz. cok ozledim valla hepinizi ayri ayri merak ediyorum. cidden burasi inanilmaz biyermis. isallah en yakin zamanda internetimizde olurda gene hergun gelebilirim.
:)) ayy canım yaa birden şok oldun sanırım bizim tepkilere.sen nasıl istiyorsan öylke yap tabiki.senin hayal e ttiğin durumu tam olarak a nlayabilmemiz mümkün değil zaten burdan..
güle güle giy canım.baktım heps,i çok güzel.ben toplamda 1000 olmuştur demiştim ama onu da geçmiş..:)) maşallahdiyelim.
hımm fiyatı çok uygunmuş.bikesha gösterdi bunu bana.ama o sitede niye pahalı ki? ben tamamen beyaz ya da ekru arıyorum bi de.dün akşam evkurda vardı ama yani tahtadan hiç bişisi yok üstü süslüde amlzeme özelliği yok yani.fikir olsu diye kıza sorduk kız ne d ese beğenirsiniz:1200 tlcnm eminmisin dedim bunun malzemesi nedir,bambular bile bu kadar yüksek değil.bu bildiğin tahtadan yapılmış. kız öyle dedi.:)) kız napsın ki..eşimde merdivenlerden inerken hem dalga geçiyo ehmde küfür sallıyoo bi yerden:)) ben gülme krizine girdim.diyorumki çilekten alacağımız oda takımı büyüyen yataklı o bile 1400 tutuyor :)) ayy çok s açma bi piyasa var burda ya...
[
Sabah kahvaltidan sonra kizimiz hareket etmedi, tabi paranoya durumlari..... Biraz once nutellayi huplettim! Haraket etmeye basladi cok sukur.
yaa benimkisi de hareket ediyor ama 2 gündür güçsüz böyle yerimden oynardım şimdi ise çok hafif vuruşlar kızlar sizce normal mi sizde de şiddetinde azalma güçsüzleşme oldu mu ara ara
Oluyo canım bazen çok hareketli oluyor, bazen de çok az hissediyorum. Zaman zaman değişiyor, bir de bize göre de değişiyor bence ayakta hareketli olduğumuzda hissetmiyoruz, oturunca da belki o uykuya geçmiş oluyor. Hafta içi ben daha düzenli hissediyorum çünkü...Ama son 1-2 gündür azaldı hareketleri sanki benimkinin de.
insan çok endişeleniyor elinde değil. ama iyi değilmiş güçsüzleşmesi aslında. ben evdeyim bu hafta hep dinlendim perşembeye kadar çok güçlüydü hareketler ama son 2 gündür ara ara hissediyorum ama hiç güçlü tekme gelmiyor. umarım sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?