Gunaydin Agustos'un sicakkanli, sevecen olacak bebeklerinin anneleri,
Masallah diyorum sana...Cok uzun sure disarida ve ayakta kalmisin. Ben hemen yoruluyorum da popumu koyacak bir yer ariyorum hep...)))) Cicileriniz hayirli olsun, gule guel saglikli gunlerde giyinin, sabahlik-gecelik takimlarini da begendim, pembis yatak da cokkk seker...:13:
Iyi iste bak herkes Masallah demis oglusuna..
Kusura bakma canim, belki biraz yanlis anladik seni...Duvarin asagi kisimlarinda sanirim guzel olur. Bitirdikten sonra yeni fotoyu gormek isterim.:13:
Guzel telaslar yasiyorsunuz, bir sure sonra normal duzeni oturtunca her sey cok rahat olacak, cok kolay gelsin.
Bedem yagi herkeste farkli bir etki yaratiyor sanirim. Dedigin gibi bazilarinda killanma yapmis, bazilari da cok memnun kalmis. Ben hic kullanmadim, killanmadan korktugum icin.Doktorumun onerdigi catlak kremini kullaniyorum, simdiye akdar gobiste ve goguslerde olmadi fakat bacaklarimin on kisminda ve belimin yan asagi kisimlarinda olustu, oralara da surmeye basladim ama hala duruyorlar ve sanirim bakiler artik...
Ben de gogus arasinda, sol gogus altina dogru kemik batmasi gibi bir agri basladi, Sdkhn'de de daha erken haftalarda olmus. Cabuk yoruluyorum ve aksamlari ayaklarim ve ellerimde de sisme olusuyor.
Son trimesterde zaten nefes daralmasi hissedecekmisiz, takii bebek asagi inene kadar, kabizliga dikkat, hemoroid son zamanlarda olusabilirmis, mide yanmasi gelecek sorunlar arasinda olabilirmis. Bu donemde idrarda protein olup olmadigini kontrol ettirmek faydaliymis. Bebeklerimizin yag dokulari olusuyor, hem biz hem de bebekler daha tombis olacaklar.
simdi gectimi peki o agri?? bende bazi gunlerde nefes alamiyormus gibi hissediyorum ama plasenta yukari ciktigi icinmi yoksa burda hava bunaltici sicak ondanmi anlamadim. onun disinda birde sabahlari udrar kesesi doldugundan plasentada baski yaptigindan sanirim bir agri gibi bisey oluyor. ama tuvalete gidince geciyor. internette agrilar olucak demis o yuzden merak ettim agrilari baslayan varmi. biz ayin 1 inde tekrar ayrintili ultrasona giricez. gerek yok gerci bagirsaklarinda beyazlik vs kalmamis o haftalarda olabiliyormus ama doktor kesin emin olalim icin rahat etsin dedi. bu arada artik 1 kilo bebislerimiz
günaydın güzel anneler bugün daha rahat uyandım. hem bebeğim de dün egöre hareketleri artmıştu hala eskisi kadar sert değil kibar oldu kızım :) varlığını hissedeyim de o iyi olsun da aman.
bikeska canım benim sürekli akıntım vardı ama ne koku ne kaşıntı yoktu doktor tek kullanımlık fitil verdi geçmedi 6lı verdi geçmedi bir de rengi biraz sarımsı oldu dedim o da vajinal kültür aldı çok önemli nbir bakteri değilmiş ama olsun üremiş diye 500 mg cefax diye bir antibiyotik ve pimafucin diye bir fitil kullanacağım bebeğime antibiyotik zarar verir diye korktum ama araştırınca baketerinin zarar vermesinden iyiymiş çünkü erken doğum sebebiymiş aynı zamanda. benimn idrarda bişey çıkmamıştı ama.
turnusol kağıdı kırtasiyelerde var canım. 100lerce var içinde 10lira civarı. valla sulu akıntı oldu mu test ediyorum artık o konuda rahatladım
yaa kizlar akinti normal degilmi. bende surekli var bemneyaz bi akinti hamileligin basindan beri doktor normal dedi.
günaydınlarrrrrrrrrrr...aslında tam uyanamadım..yarı uyanık halimle mesajlara baktım şööööööööööööööleeeeeeeeeeee...gözdemiz uğramış...özlüyoruz kızım seni...biran önce yerleş ve aramıza geri dööööööööööööööööön:)
teşekkür ederimmmmmm kızlarrrrrr...gerçekten aldığım herşey içime sindi....dün akşam gece boyunca kuzumun odasının bitmiş halini hayal edip durduk...en kısa zamanda uygulamaya da geçeceğiz inşallahhhhhh
bu arada ben de hayret ettim kendime...gerçekten çok uzun süre ayakta kalmışım...gerçi aralarda molamızı verdik ama olsun 5 saat az bi süre değil...kadıköye dönerken deniz otobüsünde tipimi görecektiniz...bayık bayık...ayağını uzatmaya yer arayan komik bir şişko eheueheu
bugün de mesaide babamız...o yüzden biz izin istiyoruz...biraz daha debelenelim yatakta,kitap okuyalım,mayışalım hehe...hadi görüşürüsssssssss muahhhhhhhhhhhh:)
canim benim bi yerlesiyim gelicem surekli. valla bi ilginc bisey olsa hemen ayy kizlar olsaydi anlatirdim diyorum. nasilsin bu arada yeni kitap vs esya durumlari varmi??
:)) ayy canım yaa birden şok oldun sanırım bizim tepkilere.sen nasıl istiyorsan öylke yap tabiki.senin hayal e ttiğin durumu tam olarak a nlayabilmemiz mümkün değil zaten burdan..
güle güle giy canım.baktım heps,i çok güzel.ben toplamda 1000 olmuştur demiştim ama onu da geçmiş..:)) maşallahdiyelim.
hımm fiyatı çok uygunmuş.bikesha gösterdi bunu bana.ama o sitede niye pahalı ki? ben tamamen beyaz ya da ekru arıyorum bi de.dün akşam evkurda vardı ama yani tahtadan hiç bişisi yok üstü süslüde amlzeme özelliği yok yani.fikir olsu diye kıza sorduk kız ne d ese beğenirsiniz:1200 tlcnm eminmisin dedim bunun malzemesi nedir,bambular bile bu kadar yüksek değil.bu bildiğin tahtadan yapılmış. kız öyle dedi.:)) kız napsın ki..eşimde merdivenlerden inerken hem dalga geçiyo ehmde küfür sallıyoo bi yerden:)) ben gülme krizine girdim.diyorumki çilekten alacağımız oda takımı büyüyen yataklı o bile 1400 tutuyor :)) ayy çok s açma bi piyasa var burda ya...
bizde sizi özledik kızınla :)) koılay gelsin bakalım biter yakında merak e tme.çok yorma kendini.ağrılar sıkıntılar normal hepimiz en ufak şeyde dr da alıyoruz soluğu , tetkikler yapılıp normal denip postalanıyoruz :)) çok şükür..
[
cok saol jnm benim. valla ben elimi atsam cabuk bitecekte ev isleri. surekli azar isitiyorum kendini normal insanmi saniyorsun surekli onu cekip bunu kaldirip duruyorsun diyorlar. kadin geldi temizledi evi tasinmadan ama ustunden bende bi temizlemek istiyorum yaptirmiyorlar. zaten yunanlilarin temizlik anlayisi bizimki gibi degil. ustunkoru hersey. off off annem temmuzda gelicek gelsede bi bari o temizlese camasir suyu ile icim rahat etse. camasir suyuna bile elletmiolar.
bu arada kizlar babamla konustuk 3 kez telefonda. soguk bana hala biraz ama sanirim bikac konusma sora iyi olucak.
yaa benimkisi de hareket ediyor ama 2 gündür güçsüz böyle yerimden oynardım şimdi ise çok hafif vuruşlar kızlar sizce normal mi sizde de şiddetinde azalma güçsüzleşme oldu mu ara ara
normal normal canim bnm merak etme. bazen cok hareketli oluyorlar keyifleri yerinde oldumu bazende uyuyorlar yada yavas hareket ediyorlar..
Herkese merhabaaa :) kizlar benim bas parmagimin tirnaginin cikis yerinde hafif bir cukurluk olustu gibi, bu ne eksikligini gosteriyor sizce? Bilgisi olan var mi?
ahhh ahh gecmis olsun canim parmak deme bana. ayak basparmagimda uzun suredir bi aci vardi. buraya geldim sisti. tirnagim renk degistirmeye basladi. sorada iltihap oldu. pedikurden dolayi olmus. hicbirinize oldumu?? pazartesi yada sali doktora gidicez. off valla allahtan yazda terlik giyiyorum ayakkabi giymek zorunda kalsam disari cikamam.