2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide azaldı yaa niyee yaa korkutuyor bu beni normalmi acaba

öyle yapıcam bende zaten annelerin önerileri çok iyi oluyor bu anlamda kafamda birçok şey şekillendi ama dediğin gibi liste yapmak en iyisi.
sende gönlüne göre bir oda yaparsın da doya doya büyütürsün yavrunu umarım ne güzel hazırlıklar başlamış.biz hem tayinci hemde kiracı olunca oda yapmayı düşünmüyoruz.ilerde kendi evim olursa o zaman inşallah.
bahar temizliğine gelince artık o kadar bunaldım ki yağmurlu havadan güneş bi yüzünü gösterse hemen başlıcam camları silmeye.çok bunaldım camın kirinden pisinden baş dönmesi faln dinlemicem yani.bende banyo ve lavoboyu kocama havale ettim çamaşır suyu yüzünden.zararlı sakın soluma diye çok uyarı aldım çevremden o gün bugündür yapmıyorum.tabi diğer işlerde bana kalıyor.iyide oluyor aslında ne kadar hareket edersem okadar iyi hissediyorum kendimi.mesala yürüyüş yapmadığım gün çatlayacak gibi oluyorum.
herkese sağlıklı günler(özelliklede şekeri yüksek çıkanlara)

belki istanbulda değilim mağaza gezemiyorum ama bugün oğlum ve kocamla beraber çok güzel bi gün geçirdik.
karakuş ,cendere köprüsü,arsemia yı gezdikten sonra damlacıkta mola verip bi güzel pikniğimizi yaptık ve gelen turistlerle sohbet ettik.bir tek nemrut dağına çıkmadık. o kadar güzel bir doğası var ki buraların tertemiz havayı oturup ciğerlerime çektim.oğlum bayram etti mis gibi oksijenle yerinde durmadı bi türlü.çok eğlendik kısacası.
tavsiye ederim buraları görmeyenler varsa buyrun gelin misafirim olun tertemiz hava ve buram buram tarih herkese iyi gelecektir.

evet çok önemli değildir işallahh canımm...

Hadi yaa, kapanmış demek. Ben de denk gelirse bakayım diyordum, iyi oldu öğrendiğim.
evet canım valla iyi oldu konusu açıldı boşu boşuna gitme..sen nerede oturuyorsun kartaldamı?

evet çok önemli değildir işallahh canımm...

evet canım valla iyi oldu konusu açıldı boşu boşuna gitme..sen nerede oturuyorsun kartaldamı?

yok cnm pendik...Ben de mothercare'e uğradım, ikili etek (15 TL) bi de 5'li önlük (10 TL) aldım indirimden. Bir ara koyarım resimlerini.

Bende bu hafta basladi, umarim azalir. Aynen tarif ettigin gibi kemigim batiyor gibi! Benimkinin de yakinda yok olmasi dilegiyle, sagol canim.

Amannn, pencere sileyim derken filan cok uzama, baskasi yapsa o isi aslinda, hic riske girme derim. Egilip dogrulurken bile ben sorun yasiyorum, sanirim sen iyisin ama yine de dikkat et lutfen.:13:

Umarim normal sinirlar icinde cikar.

Evet, senin oldugun haftalarda ben de bazi gunler o sekilde yasamistim. Bir de yemeklerden yarim saat sonra filan sola yatinca ve hareketlere konsantre olunca daha iyi hissediyor insan sanki...Eger cok mesgulduysen ve disaridaysan ilgin baska yerlerdeyse belki cok farkina varmamis olabilirsin.

Bu turnusol kagidisini nereden aliyorsunuz, ilk defa duyuyorum.:86:

Belki biraz daha yogaya alistiktan sonra kolaylasabilir. Eminim faydasi oluyordur.

Gozunaydin, seker yuklemen normal degerler arasinda cikmis.

Tavan cok sirin olur, oyle bulutlarla ama yesil kismini iyice dusunun derim, cok siritmasin. Zaten bebis dogunca bir sure siyah-beyaz gorecek.

kızlarrrrrrrrrrr geldik biz...sonunda lohusashopa gittik...aslında dükkanın adı demir koza ama bakırköyün merkezinde çok kolay bulduk....dükkan çok küçük gerçekten aynı anda 2-3 hamileye daral gelebilir:)
vallaha internetten beğendiğim bütün modellere tek tek baktım...ama orda giyip denemek gerçekten daha farklı oluyor...annanemiz gaza gelip 2 spor gecelik aldı ben de bi cici gecelik ve lizöz takım aldım...ciciler bölümüne ekleyeceğim resimleri bakarsınız..ürünler gayet kaliteli...nakitte indirim yapıyorlar...kredi kartına taksit imkanı da var...var da var :)
haaa bu arada pasajın alt kattında funnababy mağazası vardı...annananesi bütün uyku seti,pike takımı,kirli torbası,abajuru,lambası,cibinliği,hatta perdesini, her bişiiiiiini aldı kuzumunnnnnnnn...(funnababy daisy model)
saat 2de başlayan yolculuk saat 7de eve dönüşle bitti...çoooooooooooooooooooooook yorulduk ,ayaklarım fenaaaaaaaa...o yüzden ben şimdi kaçar,TV karşısında yatar:)
görüşürüsssssssssss....cicilerimin resmini ekleyeceğim :)

bende bunu çok beğendim :) dün akşam.bakalım daha uygun bulamazsam bu olabilir..hippy i sürekli takip ediyorum zaten:))

beni unuttun heralde.kıpırdamıyo diye kafayı yiyodum.bence bu hafatlarda böyle olabiliyor.merak etme geçici bi durum.

hadi bakalım bekliyoss..

balkon tavanı güzel bence.odayada olabilir.ama alt kısma daha farklı olabilir.mesela okulda biz çok pastel tonları olan balonlu bi kağıt yağıştırdık.çok s ade ve şık duruyor.yeşil yorucu olabilir..

ayyy hadi koy bakalım merakla bekliyoss..:)) kaliteli demek ürünler.penye nasıl kalınmı , çekecek gibi duruyor mu.siz baya almışsınız fiyat 1000 tl yi bulmuştur heralde. güle güle giyersin inş canım.darısı bizim başımıza.

bizde oğluşumla bugün eşimin teyzesinin mmevlüt üne gittik.bizi bayadır görmüyorlardı görenler çok şaşırdı.:)) göbüş büyümüş diye.:)) herkes iltifat etti hiç kilo almamışın , top t-yutmuş gibisin falan filan çok hoşuma gitti tabiki :) ama kayınvalidem her iltifat edene maşallah dedirmez mi ben utandım valla sürekli kaş göz karnını kapat niye dar giydin çok bunalttı beni.en son artık mutfakta kızlarla takıldım elinden kurtulem diye... :))

Tavan cok sirin olur, oyle bulutlarla ama yesil kismini iyice dusunun derim, cok siritmasin. Zaten bebis dogunca bir sure siyah-beyaz gorecek.

Canım yeşil kısım sanırım yanlış anlaşıldı, resimdeki gibi yeşil bir duvar yapmayacağım. Zemine yakın kısıma sticker yapacağım çimenler. ama sanırım yapmayacağım :))

Canım hayırlı olsun hepsini güzel günlerde kullanın. Bizimde son ihtiyaçlarımız aslında cibinlik, perde, avize kaldı. Ve bu durum beni strese sokuyor. Takım olarak almadığım için acaba istediklerimi bulabilir miyim diye

Kızlaaarr yeşili unutuuunn. O resimdeki yeşil bahsettiğim şey değil. O bulutlu tavanın altı kırık beyaz olacak. üzerine hayvan stickerları yapıştıracağım. O resim benim kendime özel yaptığım balkonum. :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/417812-2011-agustos-annelerinin-aldiklari-hamile-giysileri-16.html
bu linke koydum cicilerimi kıslar bakınız:)
1000L dediğin gecelik ve sabahlıklar değil sanırsam...bebişin oda cicileri tam tamına 780 L tuttu...
8 parça uyku seti,lamba,abajur,kirli torbası,perde,pike takımı,cibinlik,cibinlik mekanizması,bu kadardı sanırsam...gecelikler de hmmm kırmızı olan gecelik ve sabahlığa annem nakitte 135 ödedi diye hatırlıyorum ben diğerlerine kredi kartıyla 195 ödedim...
penyeleri çeşit çeşit vallaha üstüme giyince ohhhh be dedirtti bana...ama bazı modellerin kalıpları dar..büyük beden olunca da moraliniz bozuluoo....yaw ben bu kadar şiştimmi die eheuehe:)

canım, senin doktorunda alemmiş. adam seni topikten mi takip etti, ne:) yada içine mi doğmuş da tavırlarını değiştirmiş:) ama doktorunla açık açık konuşman iyi oldu bence, hem için rahatlamış oldu, hem o da senin biraz stresli olduğunu anlamış oldu. bende doktorumdan çok memnunum ama normal doğum yapmak istediğimde söyleyince bununla ilgili ancak hazirandan itibaren bahsedebiliriz dedi, valla sezeryana alacaklar diye çok korkuyorum. bide türkiyede gerçektende pek uğraşmıyorlar, direk bıçağın altına gönderiyorlar. bakalım, şansımıza ne çıkıcak:18:

canım, bende yoga için egitici dvdler almıştım ama inanırmısın şu ana kadar sadece 2 defa açıp yaptım. sonra aman bizim anneler yoga mı yapıyordu kendimi inandırarak bıraktım. ama şimdi salı günü kocam gelecek diye dvdleri masaya çıkardım, sık sık yapmışım diye düşünsün ay, ne yapalım çok üşendim:78: hele ilk yaptığımda sag ayagım çok kasılmıştı. onun yerine ben kızımla dans etmeye tercih ediyorum. her gün sabah kalktığımda müzik açıyorum ve kendi kendime dans ederek ev işlerini kahvaltı falan yapıyorum. banyoya girince bile bilgisayardan müzik açıp yapıyorum:)insan uzun müddetçe evde yalnız kalınca böyle yavaş yavaş deliriyor galiba
bu arada, bu ultrasyon otomatik olarak bebeğin kilosunu vermiyor mu, nasıl oluyorda hesaplıyamıyor. bide birazcık şirinlik yapıp bir kaç poz rica etsen, belki verir. benim doktorum sagolsun cd falanda veriyor ama ben doyumsuz bide şöyle de çekebilriz diye rica ediyom:) ufacık görünümlü olmanın avantajını kullanıyorum

canım, ben büyük şehirde yaşıyorumda ne aldım sace 5-6 zıbın falan. bir günde gidip herşeyi hallederim hayalindeyim. bence sen onu çok düşünme, bence o 1 günde bile bir sürü şey halledersin. ama netten gerçekten insan kararsız kalıyor. ben aslında çok sık internetten alış veriş yapıyorum kendime ama bebek konusu olunca insan kumaşına dokunmak tipi tamamıyla anlamak isitiyor.
bide şu cam yıkama olayını gerçektende başkasına rica etsen veya temizlikçiyi çağırsan. ama direk temizleme bence, havalar daha bir düzelsin öyle yap.bende pazartesi şirket çağırmıştım adamlar mis gibi tüm camları balkonları yıkadalr, sonraki gün da direk yağmur yağdı. bu kadar şansızlık olur ama. zaten izmirde havayı gerçektende anlıyamıyorsun

canım, tavan çok güzel ama kızlara katılıyorum. aşağdaki kısımda şu çim gibi olayı bencede yapmasan daha iyi olur. onun yerine duvarlara çizgi kahramanlı veya çiçekli böcekli stickerlere yapıştırsan yeter gibi. çok fazla da duvarı doldurma. zaten odanın içinde yeteri kadar süsler falanda olur. bebek mobilyasıda olacak. tabi bu benim fikrim
güzel fikir canım bence olabilir.

kızlar doktorumla konuştum vajinal kültür sonucumda mikrop çıkmış fitil vermişti bir de ilaç yazacakmış eşim gitti hem sonucu alıcak hem ilacı üzüldüm
ay, çok geçmiş olsun. umarım kısa sürede geçer. da bir şey soracam, sen bu kültür için bilerek mi test yaptırdın yoksa tesadüfen mi ögrendin. çünkü ben daha ilk zaman yapmıştım hiçbir şey çıkmayınca hiç yapmadım. şimdi de merak ettim:18:
canım, hem sen hem sıpan güzel günlerde giyerseniz inş.
ay, canım. bazen böyle kadınlar da olur. ay, sanki millet herkes senin hamileliğin,i göz dikecek. benimkide eşimin teyzesine giderken aman hamilelik konusu üzerinde konuşmayalım yoksa ayıp olur dedi. nesi ayıp olacaksa artık:) sanki kadın kendisi doğum yapmadı. iyiki kayivalidem bölümdeki derslerime hiç girmemişti. biz her filim incelemelerde ha biri cinsellikten bahsedip duruyorduk:)

:26::26::26:

uhuhuuhu kizlar biz sizi coooook ozledik. evin boyasi badanasi bitti yeni esyalar alindi yatak odamiz geldi digerleri pazartesi gelicek. o kadar cok sey varki yapilacak hergun kosturuyoruz. sizler olmadan cok zor geciyor zaman. bisey oluyor endiseleniyorum acaba normalmidir diye sizlerede soramiyorum. pofffff ne zaman yerlesilecek evede ne zaman gelicek internetimiz. cok ozledim valla hepinizi ayri ayri merak ediyorum. cidden burasi inanilmaz biyermis. isallah en yakin zamanda internetimizde olurda gene hergun gelebilirim.

bu arada yanımızda yatırmak için portatif beşiğimizi de seçtik ve siparişimizi verdik...
Eki Görüntüle 194942 175 L.
canım, bende geçenlerde venus 43 için aynı beşikten bulmuştum ama seninkini fiyatı iyiymiş. buda benim bulduğum:
Bordo Lüks Sepet Beşik Lila (Kargo Bizden) GittiGidiyor.com'da #27246855
güle güle kullanın inş. bende büyüyen yatak modeli alacam. ama kayınvalidem böyle süslü yatakda olsun diye tutturunca ayrıca bizim odamıza işte bu süslü beşiklerden olacak. acaba bunu kayınvalidem hediye ederm mi:78:
canım, uzun süre görmiyoruz seni. gerçe bende bir haftadır takılamıyordum. bizde seni özledik. yeni mobilyalar hayırlısı olsun. bakıyom işlerini yavaş yavaş hallediyon. zaten internet gelince sık sık bekleriz:) ama şuna katılıyorum, insan burda gerçekten her derdini her sevincini paylaşıyor, moral alıyor. hele buradakilerin senin gibi aynı aynda "karpuz yetiştirdiklerini" bildiği için fiki alışverişi yapmış oluyon. bide yalnız olmadığını biliyon. bu arada benimki salı günü geliyor

ne geliyor sali gunu jnm???:))

Evek bakalım ne diyecekler. Birde ben hayvanlar falan olacak ya hani orman havası şettirimm demiştim D

Herkes yeşil çimenden vageçmeni önermiş,sende zaten vazgeçmişsin sanırım, resimleri göremedim ama çimen kısmı stickerlardan oluşacaksa bence güzel durabılır. Bende odasının duvarlarını çiftlik hayvanlarından oluşan stickerlarla doldurmayı düşünüyorum. Denizaltı,çiçek bahçesi, çiftlik, gökyüzü gibi setler var istersen sende bir bak.

Ilk aylarda siyah-beyaz görecek olsa da inşallah bir gün renkleri de görmeye başlayacak, renkli olması aklını mı karıştırır hoşuna mı gider acaba ...

Bu arada arkadaşım hala doğum yapmadı ama bugün yoğun kıvamlı bir akıntısı olmuş(sanırım bahsettiğiniz nişan denilen şey). Ağrıları çok fazla var ve kaslarına puls veren bir cihaz kullanıyor ağrısını azaltmak için, umarım kullanmak zorunda kalmayız.

Bana gelince şu son günlerde çok gezdim, 2 doğum günü kutlamasına katıldık, rejimi biraz aksattım(mecburen oldu yoksa lezzetli şeylere içim kaydı da yedim diyemeyeceğim ) Eczaneye kaşıntı için krem almaya gittiğimde bana ısrarla badem yağı önerince, tüylenmeye neden olduğunu okumuş olmama rağmen aldım, kullandım ve cildimi bebek yağından daha iyi nemlendirdiğini düşnüyorum. Bepanthene kullanabailir miyim diye sorduğumda da kullanabileceğimi söyledi. Bugün organik pamuktan bez bakmaya gitmiştik ama karar vermedik henüz marka konusunda. Onun yerine organik pamuktan mama önlüğü aldık :) Şimdilik bu kadar sanırım, uykumuz geldi :)

Evek bakalım ne diyecekler. Birde ben hayvanlar falan olacak ya hani orman havası şettirimm demiştim D
her detayı o yönde yapacaksan eğer olur tabi neden olmasın...
wuawwww bu ne deli alışveriş olmuş böyle bi eksiğiniz kalmadı diye düşünüyorum artı.
anlaşıldığı üzere lohusa shop mağazası tavsiye edilmekle kalmamış alt katlarıda tavsiye edilmiş gibime geldi benim
aldıklarını gle güle kullan cicim.
bu arada yanımızda yatırmak için portatif beşiğimizi de seçtik ve siparişimizi verdik...
Eki Görüntüle 194942 175 L.
hmm sonunda gönlüne göre buldun demek hadi gözünaydın.
ne geliyor sali gunu jnm???:))

hoşgeldin cnm..bu arada yoğun tempoda kendini yorma heee
bikeshanın salı kocişi geliyo sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…