canım öncelikle geçmiş olsun hamilelikte yaşadığın bi sorunmu??
canım çok hareketliydi ama şu son 1 haftadır hareketleri baya azaldı hatta karnıma falan hafifçe bastırıyorum kıpırdıcakmı diye
senin bebişin nasıl??
cnm sende bi gidişte hepsini toplar gelirsin...
bende odasının tadilatına başladım duvarı nemleniyodu mantolama yapıldı
yarında duvar kağıtları gelicek yapıştırılacak sonrada 10 gün içinde mobilyasını sipariş vereceğiz kısmetse
benim kocişin istediği herşeyi sırayla yapmak..
ben e bebek mağazasına 10 kere girip bakmışımdır ama bişi almadım daha hepsini listeledim sıraya gelince gidip alıcaz...
kociş böyle istiyo bende onu kıramıyorum
sende istedikeliri listele gittiğinde hepsini toplar gelirsin yeterki ne alacağını bil ve cebin dolu olsun...
bu arada ben camları silmiyorum bişi olur bebişe diye korkuyorum başım dönerse hamilelikte diye fala
sen bayağı temkinlisin gerçekten silermisin?
benim yaptığım ev işleri süpür sil toz al çarşafları değiş lavabo banyo başka bişi yapmıyorum...
inş cnm ya
hadi kurtuldun valla
benimde idrarımda enfeksiyon çıkmıştı ama lab ratuardaki kız hamilelikte bu kadar olur demişti..
evet cnm...genede sen bilirsin...
yeşil sırıtır gibime geldi....
karar senin,,
diğer kızlarda cvp versin bakalım çoğunluk ne çıkacak..
cnm sende bi gidişte hepsini toplar gelirsin...
bende odasının tadilatına başladım duvarı nemleniyodu mantolama yapıldı
yarında duvar kağıtları gelicek yapıştırılacak sonrada 10 gün içinde mobilyasını sipariş vereceğiz kısmetse
benim kocişin istediği herşeyi sırayla yapmak..
ben e bebek mağazasına 10 kere girip bakmışımdır ama bişi almadım daha hepsini listeledim sıraya gelince gidip alıcaz...
kociş böyle istiyo bende onu kıramıyorum
sende istedikeliri listele gittiğinde hepsini toplar gelirsin yeterki ne alacağını bil ve cebin dolu olsun...
bu arada ben camları silmiyorum bişi olur bebişe diye korkuyorum başım dönerse hamilelikte diye fala
sen bayağı temkinlisin gerçekten silermisin?
benim yaptığım ev işleri süpür sil toz al çarşafları değiş lavabo banyo başka bişi yapmıyorum...
inş cnm ya
hadi kurtuldun valla
benimde idrarımda enfeksiyon çıkmıştı ama lab ratuardaki kız hamilelikte bu kadar olur demişti..
evet canım valla iyi oldu konusu açıldı boşu boşuna gitme..sen nerede oturuyorsun kartaldamı?Hadi yaa, kapanmış demek. Ben de denk gelirse bakayım diyordum, iyi oldu öğrendiğim.
evet çok önemli değildir işallahh canımm...
evet canım valla iyi oldu konusu açıldı boşu boşuna gitme..sen nerede oturuyorsun kartaldamı?
Canım bende de oluyordu o batmalar sol göğsümün altındaydı, özellikle yemek yedikten sonra şişkinlik olunca sanki kemik batıyor gibi...Bence rahim büyüdüğü için organlar sıkışıyor ondan oluyor. Şuan da pek yok o batmalar, bende daha az yiyorum gerçi3-4 hafta önce daha sık oluyordu, 24-25. haftadayken....
herkese merhaba
büyük şehirde yaşayan anneleri kıskanıyorum valla artık.ne güzel bir sürü ciciler alıyorsunuz bebişlerinize .istanbuldaki bebek mağazalarını ezberledim mesala havuzlu hana nasıl gidilir buradan ben bile öğrendim artık.iyiiki internetten online satışlar var ama kıyafetlere(sadece kıyafet de değil bebeğe gerekli olan her türlü malzemeye)dokunmak bakarak ve bilerek almak daha başkadır tabi.
bende 19 mayıs tatilinde memleketim iskenderuna gidicem de ordan alıcam bir çok malzemeyi artık.
havalar bir türlü düzelmedi buralarda bi güneş çıksada şu pencerelerimi silip bahar temizliği yapsam çok rahatlayacam.ev üstüme üstüme geliyor.
hepinize sağlıklı günler
Günaydın kızlar beni yanıtsız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim, yarın sabah 8'de 100'lük şeker yüklemesi yaptırıcam umarım sonuç can sıkıcı olmaz herkese sağlık diliyorum iyi haftasonları...
kızlar benim ağrım bacak ağrısı ama kasılma tarzı değil hamlama sinir sıkışması tarzı ama biraz rahatladım şimdi çok şükür. bu arada 2 gündür bebeğimin hareketleri diğer günlere nazaran çok nadir ve az. sizde de böyle olduğu oldu mu durgunlaştığı olmuşmuydu bebeğinizin
canım turnusol kağıdı kırmızı olanı olucak akıntından ona sürüyorsun rengi mavi yeşil gbi olup tenk değiştiriyorsa amniyon sıvısı geliyor demek ama değişmiyorsa sorun yok bence sorun yoktur canım
selam güzel anneler :)
dün o kadar yogun bi gün gecirdik ki acayip yorulmusuz. istanbuldayken burnum tikandi bi türlü gecmek bilmedi ucaga da binince basinctan kulaklarima cok agri yapti dün sabah önce KBB ye gittim ordan doktorumuza gittik kizimi görmeye ama nerde o türkiyedeki ilgi alaka orda ne güzel görmüstüm kizimi cok güzel resimler vermisti bana ama burda hem 2 boyutlu ultrasonla bakiyo hem fazla bisey söylemiyo kac gr oldugunu sordum bunu göremiyoruz dedi yaa inanabilio musunuz ben simdi kizimin kilosunu bilemicem mi hic ne gicik bi durum kizim da burdaki doktoru pek sevmiyo olucak ki türkiyede güzel güzel pozlar verirken burda yine sirti dönüktü :)
dün aksam da yogaya gittik ama cogu hareketi yapamadim karnima agrilar girdi bi de hamile yogasi yani yazilmakla iyi mi yaptim kötü mü anlayamadim valla. bugün de bi arkadasin evinde mevlüt var oraya gidicem bendeki haberler böyle iste
öpüldünüzzz
Kızlar çok şükürr şeker yüklemem 115.58 çıktı yani yüksek değill...
Bugün babamız erken gelirse bebişe bişeyler bakmaya gitmek istiyorumm...Bi arkadaşş kipadan çok tatlı tulumlar almıştı bende bakıcam oraya ..Daha hiç bişey almadım ben nereyi tavsiye edersiniz Kartal da oturuyorum bize yakın...
Kızlar sabah keyfinin ardından anneannemizle pazara gittik. Oğluşuma meyveler sebzeler aldık. Şimdi biraz ayaklarımızı dinlendirip sonra yine anneannemiz ile alışverişe gidip son eksiklerimizi tammlayacağız.
Yarında bir aksilik çıkmazsa babamızla odamızı boyamaya başlayacağız. Yazın alkonumuzun tavanını bulut mavisine boyamıştık içinde beyaz bulutlar kalacak şekilde. Şimdi kararsızız acaba oğluşun odasının tavanını da öyle mi yapsak? Bu arada duvarlarıda beyaza boyayıp süpürgelik kısımlarından diz boyuna kadar çimen gibi stickerlar duvarın üst kısmına ise hayvanlı stickerlar yapmayı planlıyorum. Balkonun tavan resmini koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 194622 Eki Görüntüle 194623
hippy ede sor o bayaa baktı beşiklere :))
AHŞAP BEŞİK GÜRGEN AĞACI BEYAZ İNCİ SALLANABİLİR GittiGidiyor.com'da #39338137
ben bunu çok beğendim :))
satıcıya mesaj atıp herşeyi sorabilirsin canım onlar nakliyesinide bilirler kaç lira tutuyor falan diye :))
:)))
kızlar benim ağrım bacak ağrısı ama kasılma tarzı değil hamlama sinir sıkışması tarzı ama biraz rahatladım şimdi çok şükür. bu arada 2 gündür bebeğimin hareketleri diğer günlere nazaran çok nadir ve az. sizde de böyle olduğu oldu mu durgunlaştığı olmuşmuydu bebeğinizin
yok canım 75 Liraya aldım hepsi burada.com dan ama hediye çekimiz vardı daha ucuza gelmişti:)
teşekkürler gene de...
biz de annanemizle buluşacağız bugün...hava çok güzel...ayağımın şişi indi baya çok şükür..ova ova 2 gündür uzata uzata baya indirdik
bakırköy ve lohusashop.yollarında olacağız kısmetse...gidip gelelim anlatırım ayrıntıları eheue...öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz teyzoşlar
Kızlar sabah keyfinin ardından anneannemizle pazara gittik. Oğluşuma meyveler sebzeler aldık. Şimdi biraz ayaklarımızı dinlendirip sonra yine anneannemiz ile alışverişe gidip son eksiklerimizi tammlayacağız.
Yarında bir aksilik çıkmazsa babamızla odamızı boyamaya başlayacağız. Yazın alkonumuzun tavanını bulut mavisine boyamıştık içinde beyaz bulutlar kalacak şekilde. Şimdi kararsızız acaba oğluşun odasının tavanını da öyle mi yapsak? Bu arada duvarlarıda beyaza boyayıp süpürgelik kısımlarından diz boyuna kadar çimen gibi stickerlar duvarın üst kısmına ise hayvanlı stickerlar yapmayı planlıyorum. Balkonun tavan resmini koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum.
kızlarrrrrrrrrrr geldik biz...sonunda lohusashopa gittik...aslında dükkanın adı demir koza ama bakırköyün merkezinde çok kolay bulduk....dükkan çok küçük gerçekten aynı anda 2-3 hamileye daral gelebilir:)
vallaha internetten beğendiğim bütün modellere tek tek baktım...ama orda giyip denemek gerçekten daha farklı oluyor...annanemiz gaza gelip 2 spor gecelik aldı ben de bi cici gecelik ve lizöz takım aldım...ciciler bölümüne ekleyeceğim resimleri bakarsınız..ürünler gayet kaliteli...nakitte indirim yapıyorlar...kredi kartına taksit imkanı da var...var da var :)
haaa bu arada pasajın alt kattında funnababy mağazası vardı...annananesi bütün uyku seti,pike takımı,kirli torbası,abajuru,lambası,cibinliği,hatta perdesini, her bişiiiiiini aldı kuzumunnnnnnnn...(funnababy daisy model)
saat 2de başlayan yolculuk saat 7de eve dönüşle bitti...çoooooooooooooooooooooook yorulduk ,ayaklarım fenaaaaaaaa...o yüzden ben şimdi kaçar,TV karşısında yatar:)
görüşürüsssssssssss....cicilerimin resmini ekleyeceğim :)
Tavan cok sirin olur, oyle bulutlarla ama yesil kismini iyice dusunun derim, cok siritmasin. Zaten bebis dogunca bir sure siyah-beyaz gorecek.
kızlarrrrrrrrrrr geldik biz...sonunda lohusashopa gittik...aslında dükkanın adı demir koza ama bakırköyün merkezinde çok kolay bulduk....dükkan çok küçük gerçekten aynı anda 2-3 hamileye daral gelebilir:)
vallaha internetten beğendiğim bütün modellere tek tek baktım...ama orda giyip denemek gerçekten daha farklı oluyor...annanemiz gaza gelip 2 spor gecelik aldı ben de bi cici gecelik ve lizöz takım aldım...ciciler bölümüne ekleyeceğim resimleri bakarsınız..ürünler gayet kaliteli...nakitte indirim yapıyorlar...kredi kartına taksit imkanı da var...var da var :)
haaa bu arada pasajın alt kattında funnababy mağazası vardı...annananesi bütün uyku seti,pike takımı,kirli torbası,abajuru,lambası,cibinliği,hatta perdesini, her bişiiiiiini aldı kuzumunnnnnnnn...(funnababy daisy model)
saat 2de başlayan yolculuk saat 7de eve dönüşle bitti...çoooooooooooooooooooooook yorulduk ,ayaklarım fenaaaaaaaa...o yüzden ben şimdi kaçar,TV karşısında yatar:)
balkon tavanı güzel bence.odayada olabilir.ama alt kısma daha farklı olabilir.mesela okulda biz çok pastel tonları olan balonlu bi kağıt yağıştırdık.çok s ade ve şık duruyor.yeşil yorucu olabilir..
bende bunu çok beğendim :) dün akşam.bakalım daha uygun bulamazsam bu olabilir..hippy i sürekli takip ediyorum zaten:))
ayyy hadi koy bakalım merakla bekliyoss..:)) kaliteli demek ürünler.penye nasıl kalınmı , çekecek gibi duruyor mu.siz baya almışsınız fiyat 1000 tl yi bulmuştur heralde. güle güle giyersin inş canım.darısı bizim başımıza.
canım, senin doktorunda alemmiş. adam seni topikten mi takip etti, ne:) yada içine mi doğmuş da tavırlarını değiştirmiş:) ama doktorunla açık açık konuşman iyi oldu bence, hem için rahatlamış oldu, hem o da senin biraz stresli olduğunu anlamış oldu. bende doktorumdan çok memnunum ama normal doğum yapmak istediğimde söyleyince bununla ilgili ancak hazirandan itibaren bahsedebiliriz dedi, valla sezeryana alacaklar diye çok korkuyorum. bide türkiyede gerçektende pek uğraşmıyorlar, direk bıçağın altına gönderiyorlar. bakalım, şansımıza ne çıkıcak:18:Kızlar bu akşam gittik doktora sanki bana inat bir samimi bir rahat bir güler yüzlüydü anlatamam. Espirileri cidddiye alan adam bırak yapılan espiriye gülmeyi, üstüne espiri bile yaptı. Anma yinede söyledim beni çok gerdiğini o da yanlış anlama olduğunu söyledi. Bence pek yanlış anlama değildi ama neyse... Sonra gelelim muayene sonuçlarına; oğluşum 24+ 3 ile uyumlu haftası ve 755 g mış. Ya birde SAT ı yanlış girmiş ultrasona 23 kasım gireceğine 03 kasım girmiş demesin mi bebeğin gelişimi geri yeteri kadar beslenemiyor sen sigara mı içiyor vs. kalbime iniyordu ki hemen 'ya ben sanırım SAT ı yanlış girdim' dedi ve düzeltince tüm değerler normal çıktı. Ama kaynar sular boşaldı tepemden.
Ya o döndürme olayı hakikaten türkiyede hiç anlatılmıyor. Baksana orada normal yapmak için şartlar zorlanıyor burada ise sezeryan(
canım, bende yoga için egitici dvdler almıştım ama inanırmısın şu ana kadar sadece 2 defa açıp yaptım. sonra aman bizim anneler yoga mı yapıyordu kendimi inandırarak bıraktım. ama şimdi salı günü kocam gelecek diye dvdleri masaya çıkardım, sık sık yapmışım diye düşünsünselam güzel anneler :)
dün o kadar yogun bi gün gecirdik ki acayip yorulmusuz. istanbuldayken burnum tikandi bi türlü gecmek bilmedi ucaga da binince basinctan kulaklarima cok agri yapti dün sabah önce KBB ye gittim ordan doktorumuza gittik kizimi görmeye ama nerde o türkiyedeki ilgi alaka orda ne güzel görmüstüm kizimi cok güzel resimler vermisti bana ama burda hem 2 boyutlu ultrasonla bakiyo hem fazla bisey söylemiyo kac gr oldugunu sordum bunu göremiyoruz dedi yaa inanabilio musunuz ben simdi kizimin kilosunu bilemicem mi hic ne gicik bi durum kizim da burdaki doktoru pek sevmiyo olucak ki türkiyede güzel güzel pozlar verirken burda yine sirti dönüktü :)
dün aksam da yogaya gittik ama cogu hareketi yapamadim karnima agrilar girdi bi de hamile yogasi yani yazilmakla iyi mi yaptim kötü mü anlayamadim valla. bugün de bi arkadasin evinde mevlüt var oraya gidicem bendeki haberler böyle iste
öpüldünüzzz
canım, ben büyük şehirde yaşıyorumda ne aldımherkese merhaba
büyük şehirde yaşayan anneleri kıskanıyorum valla artık.ne güzel bir sürü ciciler alıyorsunuz bebişlerinize .istanbuldaki bebek mağazalarını ezberledim mesala havuzlu hana nasıl gidilir buradan ben bile öğrendim artık.iyiiki internetten online satışlar var ama kıyafetlere(sadece kıyafet de değil bebeğe gerekli olan her türlü malzemeye)dokunmak bakarak ve bilerek almak daha başkadır tabi.
bende 19 mayıs tatilinde memleketim iskenderuna gidicem de ordan alıcam bir çok malzemeyi artık.
havalar bir türlü düzelmedi buralarda bi güneş çıksada şu pencerelerimi silip bahar temizliği yapsam çok rahatlayacam.ev üstüme üstüme geliyor.
hepinize sağlıklı günler
canım, tavan çok güzel ama kızlara katılıyorum. aşağdaki kısımda şu çim gibi olayı bencede yapmasan daha iyi olur. onun yerine duvarlara çizgi kahramanlı veya çiçekli böcekli stickerlere yapıştırsan yeter gibi. çok fazla da duvarı doldurma. zaten odanın içinde yeteri kadar süsler falanda olur. bebek mobilyasıda olacak. tabi bu benim fikrimKızlar sabah keyfinin ardından anneannemizle pazara gittik. Oğluşuma meyveler sebzeler aldık. Şimdi biraz ayaklarımızı dinlendirip sonra yine anneannemiz ile alışverişe gidip son eksiklerimizi tammlayacağız.
ay, çok geçmiş olsun. umarım kısa sürede geçer. da bir şey soracam, sen bu kültür için bilerek mi test yaptırdın yoksa tesadüfen mi ögrendin. çünkü ben daha ilk zaman yapmıştım hiçbir şey çıkmayınca hiç yapmadım. şimdi de merak ettim:18:güzel fikir canım bence olabilir.
kızlar doktorumla konuştum vajinal kültür sonucumda mikrop çıkmış fitil vermişti bir de ilaç yazacakmış eşim gitti hem sonucu alıcak hem ilacı üzüldüm
canım, hem sen hem sıpan güzel günlerde giyerseniz inş.kızlarrrrrrrrrrr geldik biz...sonunda lohusashopa gittik...aslında dükkanın adı demir koza ama bakırköyün merkezinde çok kolay bulduk....dükkan çok küçük gerçekten aynı anda 2-3 hamileye daral gelebilir:)
ay, canım. bazen böyle kadınlar da olur. ay, sanki millet herkes senin hamileliğin,i göz dikecek. benimkide eşimin teyzesine giderken aman hamilelik konusu üzerinde konuşmayalım yoksa ayıp olur dedi. nesi ayıp olacaksa artık:) sanki kadın kendisi doğum yapmadı. iyiki kayivalidem bölümdeki derslerime hiç girmemişti. biz her filim incelemelerde ha biri cinsellikten bahsedip duruyorduk:)bizde oğluşumla bugün eşimin teyzesinin mmevlüt üne gittik.bizi bayadır görmüyorlardı görenler çok şaşırdı.:)) göbüş büyümüş diye.:)) herkes iltifat etti hiç kilo almamışın , top t-yutmuş gibisin falan filan çok hoşuma gitti tabiki :) ama kayınvalidem her iltifat edene maşallah dedirmez mi ben utandım vallasürekli kaş göz karnını kapat niye dar giydin çok bunalttı beni.en son artık mutfakta kızlarla takıldım elinden kurtulem diye... :))
canım, bende geçenlerde venus 43 için aynı beşikten bulmuştum ama seninkini fiyatı iyiymiş. buda benim bulduğum:bu arada yanımızda yatırmak için portatif beşiğimizi de seçtik ve siparişimizi verdik...
Eki Görüntüle 194942 175 L.
canım, uzun süre görmiyoruz seni. gerçe bende bir haftadır takılamıyordum. bizde seni özledik. yeni mobilyalar hayırlısı olsun. bakıyom işlerini yavaş yavaş hallediyon. zaten internet gelince sık sık bekleriz:) ama şuna katılıyorum, insan burda gerçekten her derdini her sevincini paylaşıyor, moral alıyor. hele buradakilerin senin gibi aynı aynda "karpuz yetiştirdiklerini" bildiği için fiki alışverişi yapmış oluyon. bide yalnız olmadığını biliyon. bu arada benimki salı günü geliyor:26::26::26:
uhuhuuhu kizlar biz sizi coooook ozledik. evin boyasi badanasi bitti yeni esyalar alindi yatak odamiz geldi digerleri pazartesi gelicek. o kadar cok sey varki yapilacak hergun kosturuyoruz. sizler olmadan cok zor geciyor zaman. bisey oluyor endiseleniyorum acaba normalmidir diye sizlerede soramiyorum. pofffff ne zaman yerlesilecek evede ne zaman gelicek internetimiz. cok ozledim valla hepinizi ayri ayri merak ediyorum. cidden burasi inanilmaz biyermis. isallah en yakin zamanda internetimizde olurda gene hergun gelebilirim.
canım, bende geçenlerde venus 43 için aynı beşikten bulmuştum ama seninkini fiyatı iyiymiş. buda benim bulduğum:
Bordo Lüks Sepet Beşik Lila (Kargo Bizden) GittiGidiyor.com'da #27246855
güle güle kullanın inş. bende büyüyen yatak modeli alacam. ama kayınvalidem böyle süslü yatakda olsun diye tutturunca ayrıca bizim odamıza işte bu süslü beşiklerden olacak. acaba bunu kayınvalidem hediye ederm mi:78:
canım, uzun süre görmiyoruz seni. gerçe bende bir haftadır takılamıyordum. bizde seni özledik. yeni mobilyalar hayırlısı olsun. bakıyom işlerini yavaş yavaş hallediyon. zaten internet gelince sık sık bekleriz:) ama şuna katılıyorum, insan burda gerçekten her derdini her sevincini paylaşıyor, moral alıyor. hele buradakilerin senin gibi aynı aynda "karpuz yetiştirdiklerini" bildiği için fiki alışverişi yapmış oluyon. bide yalnız olmadığını biliyon. bu arada benimki salı günü geliyor
Evek bakalım ne diyecekler. Birde ben hayvanlar falan olacak ya hani orman havası şettirimm demiştimD
her detayı o yönde yapacaksan eğer olur tabi neden olmasın...Evek bakalım ne diyecekler. Birde ben hayvanlar falan olacak ya hani orman havası şettirimm demiştimD
wuawwww bu ne deli alışveriş olmuş böyle bi eksiğiniz kalmadı diye düşünüyorum artı.kızlarrrrrrrrrrr geldik biz...sonunda lohusashopa gittik...aslında dükkanın adı demir koza ama bakırköyün merkezinde çok kolay bulduk....dükkan çok küçük gerçekten aynı anda 2-3 hamileye daral gelebilir:)
hmm sonunda gönlüne göre buldun demek hadi gözünaydın.bu arada yanımızda yatırmak için portatif beşiğimizi de seçtik ve siparişimizi verdik...
Eki Görüntüle 194942 175 L.
ne geliyor sali gunu jnm???:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?