Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var
canım vallahi zor rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi korusun inşallah.canım sen mi robot oldun benmi? günde 4 kez insülin..aç karnına demir hapı..günde 1 kez koraspin..kalsiyum..ve günde 3 kez idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik....üstelik 6 kezde şeker ölçüyorum..iyice robot olduk....
Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var
mrb kızlar...
venüs43 nikli arkadaşımız nasıl oldu acaba Allahım yardımcısı olsun inş...
bizim bugün duvar kağıtlarımız yapılıyo bebiş odamızın güzel bi heyecan kapladı içimi hayırlısıyla inş...
sğl cnm teşekkür ederizşimdiden hayırlı olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah. biz de yarın boyuyacağız odayı
kızlar abimin eşi de 8 aylık hamile bebeğin kalp atışları hızlanmış hastaneye yatırmışlar kontrol altındaymış düzelmezse bebeği alacaklarmış. hayırlısı olsun hepimiz için
mrb kızlar...
venüs43 nikli arkadaşımız nasıl oldu acaba Allahım yardımcısı olsun inş...
bizim bugün duvar kağıtlarımız yapılıyo bebiş odamızın güzel bi heyecan kapladı içimi hayırlısıyla inş...
Ayyy cnm super yaa bizimde bgn duvar kagitlari yapilio bebek odamizin :)) arada bi cikip cikip bakiorum meraktan catlicam ... Ve surekli ay acaba solemi yapsaydik oburunumui alsaydik die de aklima takilmio deil... Neyse ben cok kararsizim da ondan boile oluo :)) bitince gorcez artik resmini ceker koyarim foruma sende ole yap cnm seninkini de merak ederim :))
sğl cnm teşekkür ederiz
sizede kolay gelsin...
yaa geçmiş olsun cnm yaa
eee abinin eşi nasıl farketmiş durumu peki kalp atışları yüksek çıkmış
yoksa kontroldemiydi
Allah yardımcısı olssun
Ayyy cnm super yaa bizimde bgn duvar kagitlari yapilio bebek odamizin :)) arada bi cikip cikip bakiorum meraktan catlicam ... Ve surekli ay acaba solemi yapsaydik oburunumui alsaydik die de aklima takilmio deil... Neyse ben cok kararsizim da ondan boile oluo :)) bitince gorcez artik resmini ceker koyarim foruma sende ole yap cnm seninkini de merak ederim :))
Allah analı büyütsün canım ya senin adına çok sevim ne olcak peki belli mi allah kurtarsın canım darısı başıma ALLAH NAZARDAN KORUSUN SİZİanne olmayıçok istiyorum ama eşim 3 ye ameliyat olcak ilki varikoseld 2 ci sağdan hidrosel şimdide soldan hdrosel ve pirinç tanesi kadar bişi var yumurtalığında onu alcaklar
merhaba kizlar;
gecmisi soyle bir hizla okuyabildim;
tek tek alintilayamadim; gecmis olsun dilekleriniz icin hepiniz sagolun;
bugun de ise gitmedim ben; hazir yarinda tatilken iyice dinleneyim dedim;
bogaz agrim epey gecti, ancak burnumun tikanikligi cok rahatsiz ediyor bas agrisi yapiyor , bir de halsizlik, kiriklik var..
ama dune gore iyiyim.
biz geldik ama çok yorgunuz..size bi görünüp kaçayım dedim...şeker yüklemesine devam ha...
ben 75likle 2 saat 3 kere kan verdim ve kurtuldum Allahtan....yüksek değil....darısı sizlerin başına....
ben TV karşısında uzanacağım...bi mrb demek istedim...öperiz...mucuk!
kızlar abimin eşi de 8 aylık hamile bebeğin kalp atışları hızlanmış hastaneye yatırmışlar kontrol altındaymış düzelmezse bebeği alacaklarmış. hayırlısı olsun hepimiz için
cnm çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda seninde göbeğin dolar umuduna kavuşursun...Allah analı büyütsün canım ya senin adına çok sevim ne olcak peki belli mi allah kurtarsın canım darısı başıma ALLAH NAZARDAN KORUSUN SİZİanne olmayıçok istiyorum ama eşim 3 ye ameliyat olcak ilki varikoseld 2 ci sağdan hidrosel şimdide soldan hdrosel ve pirinç tanesi kadar bişi var yumurtalığında onu alcaklar
canım bir kaç gündür ağrısı varmış onun için gitmiş ve öylece anlaşılmış ama şimdi normale dönmüş telde konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?