2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım rabbim yardımcınız olsun eşine çok geçmiş olsun benim görümcemler varikosel ameliyatından sonra 2 çocuk sahibi oldu :)

merhaba canım ben gitmedim törene.. ohh yarın da tatiliz

venüs canım geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun duacınız...
sağ salim vakitli gelsin inşallah bebklerimiz..

Slm kızlar herkese güzel bir gün diliyorum...
Venüs'e ve rahatsız olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum yaşanan herşey hepimize bir adım yakınlıkta Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
Bende haftasonu 100'lük şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuç: şekerli çıktım maalesef.. Doktorum endokrinoloji uzmanına oda diyetisyene yönlendirdi ve 1600 kalorilik diyete başladım ... aç, yemekten 1 saat ve 2 saat sonra olmak üzere günde 3 kez şeker ölçümüne başladım... Diyetime harfiyen uyuyorum ve ölçüm sonuçlarım referans değerlerin altında çıkıyor bende bu durumdan mutluluk duyuyorum böyle bir motivasyon neticesi canımda gereksiz hiçbirşey istemiyor... Şekerli arkadaşlara tavsiyem morallerinizi yüksek tutun hamile hamile diyet yapmak zorunda kaldım hergün kendime iyne batırmak zorunda kaldım niye böyle oldu benim başıma geldi demeyin evet çok sinir bozucu bir durum hamile olupda canının istediğini yiyememek ama ilk üç aydada yapmadıkmı yani onu yemedik bunu yemedik ki o zaman daha zordu herşeyi yiyip içerken (sigara dahil) bir anda hepsini bırakmak... az kaldı kızlar tüm hayatımız boyunca sadece 3 ay... herkese sağlık diliyorum hoşçakalın...

geçmiş olsun canım...dr. insülün verdimi? sadece diyetmi? ben genelde uyuyorum ama bazen yüksek çıkıyor..yani sınırı geçiyor...azönce bile bile kahvaltıda patates yedim ilk kez..ve şekerim bianda yüğkseldi....off bi daha yapmıycam....

chicco da paro kart kampanyası var 30 hazirana kadar her 100 tl alışverişe 25 tl paro puan veriyor.15 temmuza kadar paro puanlar chicco mağazalarında kullanılabiliyormuş.

oto koltuğu vs için iyi bir zaman olabilir ne dersiniz?

Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var
valla, bunu ilk okuduğumda şok oldu. neden acaba öyle oldu ki. inş herşey yolunda gider ve bebek sağ salim zamanında doğar. venus 43 şimdi baya kötü olmuştur. ay, kızlar, umarım hepimiz mutlu bir şekilde bebeklerimizi ağustosta kucağımıza alırız. venüs 43 için baya üzüldüm

ayrıca dün migrosta görüm baby money diye kampanya var.belirli ürünler var bunları money cardla çok daha ucuza alınabiliyor.mesela prima premium care 15 tl ye geliyordu. bir ayda en fazla 30 tl bu şekilde kullanılıyormuş ama olsun yine de iyi fiyatlar vardı.girişteki kiosktan o ürünleri görüntelemek gerekiyor.kasada otomatik indirim oluyormuş.

bir de tüm vücut el cilt ürünlerinde yüzde 50 vardı(diyarbakır migros)diğer migroslarda da var mıdır bilmiyorum

bu arada, kızlar eşim salı günü geldi. sonunda ailemiz bir arada:) gerçek şu iki gün misafir karşılamaktan ve akrabaya gitmekten pekde evde oturup bebekle ilgili çok konuşamadık ancak eşim, sagolsun, ilgide hiç eksik etmedi. yok kahvaltılar hazırlıyor, yok evi benim yerime toparlamaya çalışıyor. ama bu sefer bende iş yapmayınca sıkılmaya başladım:) bide, ne biliyim, erkek milleti bizim gibi yapamıyor galiba
bu arada, geçmişi çok okuyamadım ama bazılarımzda şeker riski varmış, umarım öyle bir şey çıkmaz. bide venus 43 hakkında duyunca baya kötü oldum. inş erken doğumu engellerler çünkü bebişlerimiz çok küçük. ya hem biz hem bebişlerimiz iyi olmaya dilerim.
ben şimdili kaçıyom. yaramazlık yapıp erken doğurmaya kalkışmayın:):) kendinze çok çok iyi bakın:)

insülin vermedi sadece diyet verdi sende sıkma canını....

çok geçmiş olsun tedbir olman işe yaramış inşşlh bir daha yaşamazsın zamanında kavuşursun yavruna

çok sinirliyim çook....sabahtan beri geçmiyor telkinler beni rahatlatmıyor...sabah kocamı dinlemedim törene gittim.sevgili(!)müdür yardımcım benim 29 haftalık hamile olduğumu bilmiyormuş gibi(kadın kendisi)bana tören alanına öğrencilerle yürüyerek gitmem gerektiğini söyledi ben o an arabayı çalıştırmış yola çıkmıştım bile neymiş''törenlerde öğrencilerle yürüyüp geri dönüyor''muşuz!!ben de ''benim özel durumum var''deyip hiç sallamadan devam ettim yoluma!!bir insan bu kadar mı anlayışsız olur yaaa!!!ben daha önceki törenlerde ayakta kaldığım için tansiyon düşüklüğü oldu apar topar acile kaldırılmadım sanki ??hem hava kapalı yağdı yağacak yağmur yağsa ıslansam hasta olsam kim verecek hesabını ??çok üzüldüm ya insanlık kalmamış bazılarında !!!ayy neyse daha fazla yazmıyayım iyice cinleniyorum.Allah yukarda bugün beni o kadar üzdü ne diyeyeim ben ona!!

Malesef herkes aynı anlayışa ve vicdana sahip değil. Ben de işten ayrıldım ama bir iki dava takip ediyorum, eşim beni çata'ya götürdü işi gücü bırakıp,dışarda bekliyor. Ben ayakta uzun süre duruşma bekledim ve müvekkil benim durumumu bildiği halde o gün beni fazlaca yordu, duruşmadan sonra toplantı yaptık, gereksiz uzatmalar ve üzerine bir hafta sonra bir daha toplantı neyse ki yakın yerde toplandık. Bende o gün çok sinirlenmiştim. Senin ki çok daha sinirlenilecek bir durum.Neyse az kaldı tatil yakındır.Allah kolaylık versin.

canım kimse kimsenin derdinden anlamıyor ama ne utanmaz vicdansızlar var ben de çok sinir oluyorum rabbim korusun kimseye muhtaç etmesin. umarım iyisindir canım keşke sevk alıp gitmeseydin bile.

benzer durumu ben de yaşadım bu hafta..
bir iş vardı...ayakta fazla duramıyorum dedim..bu iş için sürekli ayakta durmak zorunda değilsin dediler. ara sıra oturabilirsin dediler....vicdanına bırakıyorum insanların..anlamsız çok anlamsız..
iş yaptırcam derken günaha giriyorlar..,Allah a havale..
sıkma canını arkadaşım..böyle şeylere hep hazır olmamız gerekiyor. sık dişini 1 ay kaldı ayrılmamıza...

Kızlar venüsten haber alan yokmu merak ediyorum durumunu,inşallah sorunsuz atlatır.
Biz de bugün babamızla Eminönüne gittik malum bugün iş yok.Havuzlu hana ben de gittim sonunda gayet güzel şeyler var her keseye de hitap ediyor gidip görmenizde fayda var.Lansinoh göğüs pedi aldım mesela 60'lı 12tl. Bübchen çantalı seti 60tl.Emzirme sutyeni 11tl. Bi sürü şey aldık aslında ama aklımda kalan uygun fiyatlı olduğunu düşündüğüm şeyler bunlar

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba

Genclik ve Spor Bayramimiz Kutlu Olsun

Venus ve bebegi umarim cok iyidir, konusan oldu mu acaba arkadaslar?

Igdenaz, sen nasilsin? Yazdiklarin aklimda ama halen ben cok iyi anlamiyorum galiba?? Bazen benim de karnim cok sert, ben yemekten oldu diye dusunuyordum. Daha 3.trimestere yeni girdik-giriyoruz bircogumuz...Allah saglikla-miadinda yavrularimiza kavustursun.

Neyse uzme cok canini, zaten arabayla gitmisin, kimbilir mudur yardimcin erkek olsaydi daha anlayisli davranabilirdi...

Gozunaydin, esin gelmis! Aferin ona bak, yardim ediyormus, lutfen begenmemezlik yapma. Sonra sen o gormeden arkadan toparlarsin, adamcaginiz sevkini kirma derim. Kayinvalide ne zaman gidiyor bir ipucu var mi? Aman dikkat edin, cok fazla hiddetlenmeyin bebisinizi dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…