2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var

Çook geçmiş olsun umarım erken doğum riskini atlatır ve bebeğini zamanında kucağına alır...erken doğum ve belirtileri ile ilgili şeyler okudukça etkileniyorum ,benimde zaman zaman toplanma oluyor karnımın belli yerinde ama sonra geçiyor ,bu ara 3 gundur inanılmaz hareketli bebeğim ..umarım bir sorun yoktur ,toplanma genelde ayaga kalktığımda ani yada idrara çıkarken oluyor...şimdilik sol tarafıma yatıp yarım saat dinleniyorum...sanırım endişelerimizle baş etmek zorunda olduğumuz zorlu bir döneme girdik

ay canım benim kıyamam sana ben ya ay içime oturdu valla rabbim inşallah yardımcın olur canım benim şekerin düşer sende gönlünce yersin herşeyi

Canım gözün aydın. Hiç ayrılmazsınız inşallah bir daha :)))

Canım sinirlenmeke çok haklısın. Ben okurken bile sinirlendim ama Allah' a havale et.

ay canım benim kıyamam sana ben ya ay içime oturdu valla rabbim inşallah yardımcın olur canım benim şekerin düşer sende gönlünce yersin herşeyi

valla sağlıklı şekilde doğurayım..kendimi ozaman düşünmiycem...canım istediklerini yiycem...tabi herzaman değil..nefsimi köreltene kadar

canım aynı ben benim de ara ara oluyor özellikle aniden ayağa kalkınca ve idrara sıkışınca ama çok kasılma şeklinde değil ama yine de korkutuyor

venüscüm canım rabbim tez zamanda şifanı verir inşallah bebişte vakti zamanında gelir inşallah sıkıntı yapma rabbime emanet bebişler sen üzülme canım çok çok geçmiş olsun

kızlar bende az önce doktordan geldim sancım vardı yürüyemiyodum bile ama doktor normal dedi dahada şiddetlencekmiş bu ağrılar doğum sancısı değilmiş çok şükür kasılmada yokmuş bebişimde 984 gr olmuş teyzeleri yalnız yüzünü tam göstermedi pek nazlı bu benim kızım teyzeleri doktorumuz kendini yorma fazla dedi daha çok dinlencez artık

maşallah bebeğine canım..bende yarın gidiyorum...

seni nts ye bağladı mı?? nerden anladı sancı olmadığını :18:

kızlar benim vajina kültüründe bakteri çıkmıştı ya antibiyotik kullanıyordum ya şimdi netten bakıyorum da ne kadar ciddi sıkıntılara sebep olabiliyormuş Allah korusun. benim gibi yaşayan var mı?

seni nts ye bağladı mı?? nerden anladı sancı olmadığını :18:

canım doğum sancısı veye rahim kasılması elinin altında göbekte toplanır ve kasıklara doğru inermiş periyodik olarak gelirmiş doktor elini karnıma koydu ve bayabi bekledi toplanma hissetseydi nst ye bağlıcaktı hissetmedi bu ağrılar normalmiş o kadar çok canım acıyoduki adım zor atıyodum yani ama olacakmış bunlar durum bundan ibaret yani canım ama itiraf edeyim çok korktum valla:18: çıkınca içim rahatladı şükür

bir sorun olmasa cok sevivndim.. senin ağrıların nasıl tarif edermisin :26: batma tarzında mı?? adet sancısı gibi mi??neden okadar ağrın oluş kusura bakma cok soru sordum

kızlar benim vajina kültüründe bakteri çıkmıştı ya antibiyotik kullanıyordum ya şimdi netten bakıyorum da ne kadar ciddi sıkıntılara sebep olabiliyormuş Allah korusun. benim gibi yaşayan var mı?

vajinal enfeksiyn ve idrar enfeksiyonu erken doğumu tedikliyor kızlar o yüzden dr verdiği ilaçları mutlaka kullanın ben ilk bebeğimi enfeksiyondan kaybetim 15 günde bir yada ayda bir tahlil yaptırın..

bir sorun olmasa cok sevivndim.. senin ağrıların nasıl tarif edermisin :26: batma tarzında mı?? adet sancısı gibi mi??neden okadar ağrın oluş kusura bakma cok soru sordum

ağrıda değil acı gibiydi böyle göbeğimin sol tarafı içten içe sızlıyodu arkama bile yaslanamıyodum bide kasıklarımda sanki bebek ordaymışta uykudan uyanmış genleşiyomuş gibi geriliyodu kasığım ama sürekli olmuyodu kendimi çok yorunca oluyo daha çok

anladım sancı değil seninki bebek büyüdüğü için rahim de batma tarzı oluyor öneli olan adet sancısı gibi olmasında bide bebek biryerde toplanmasın

Kızlar selam.

Bugün şeker yüklememiz normaldi. Değer 134 çıktı. Üst sınır 140 mış. Biraz yüksek gibi geldi ama geçerli sınır aralığında.

Tansiyonum yüksek çıktı. Kan testleri sonuçlarına göre hareket edicez dedi doktor. Tansiyon hapına da başlanabilir. Şimdilik tuzsuz yiyerek tansiyonu düşürmeye çalışıcaz...

Bu arada bebişim 857 gr olmuş, boyuda 34 cm

Size resmini de gönderiyorum

Eki Görüntüle 196948

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…