2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm 100lk daha uzun sürüyomuş
yandıkki ne yandık
ben 1 saatte fena acıktım ve başım döndü 100lkte ne yapacam bilmiyorum..
bu arada inş perhizle düşürrüz şekerleri..

canım ben bile tahammül ettikten sonra hepiniz dayanırsınız
moralinizi bozmayın
ikisini yarım saat arayla ikisini birer saat arayla kanımı aldı ve ölçtüler
yorulmayacak kötü şeyler düşünmeyeceksin dediler

doktor bana rejim yapmadan gel dedi..normal yediğin gibi ye gene demişti

merhaba kizlar;

gecmisi soyle bir hizla okuyabildim;
tek tek alintilayamadim; gecmis olsun dilekleriniz icin hepiniz sagolun;
bugun de ise gitmedim ben; hazir yarinda tatilken iyice dinleneyim dedim;
bogaz agrim epey gecti, ancak burnumun tikanikligi cok rahatsiz ediyor bas agrisi yapiyor , bir de halsizlik, kiriklik var..
ama dune gore iyiyim.

canim ben anlatmistim;
benzer durum ben de var;
ben de top gibi toplanan sey bebek saniyordum, doktor rahim kasilman var dedi, ancak ben de gunde en fzla 4-5 kere oluyor; doktor dinlen dedi, artarsa da haber ver dedi

sen buyuk stres yasamissin, cok cok gecmis olsun;
firsat buldukca dinlen cnm sen de, bak ben h.sonundan beri kendimi dinlenmeye aldim, kac gundur hic kasilmam olmadi, sadece bugun birkez oldu.

aynen tarif ettigin gibi, gerginlik eliinin altinda rahim top gibi toplaniyor; icerden bebek el yada ayaklariyla ittiriyormus gibi disa dogru bir baski oluyor ve bu durum 30 sn-1 dk icin de geciyor (en fazla)

oo bunu duymak iyi geldi,
herseyin tedavisi caresi var demek ki artik.

canim hala yuksek mi tansiyonun?
dikkat et cnm benim, yaptir bakalim testini, bisey cikmaz insallah

cnm yukarda tarif ettigimiz gibi oluyor.
bir de oldugunda hemen saate bak, bi kenara yaz, kac kere oldugunu yaz.
sattee 4 kez olursa doktoru aramak gerekiyor hemen

kızlar bu toplanma işi bende de oluyor ama çok sık olmaması gerekiyor saatte 4 kez olursa riskli mesela.ama her hamilede oluyor ara ara anladığım kadarıyla. benim idrara sıkışınca, aniden ayağa kalkınca falan oluyor bazen de öyle durduk yere oluyor

biz geldik ama çok yorgunuz..size bi görünüp kaçayım dedim...şeker yüklemesine devam ha...
ben 75likle 2 saat 3 kere kan verdim ve kurtuldum Allahtan....yüksek değil....darısı sizlerin başına....
ben TV karşısında uzanacağım...bi mrb demek istedim...öperiz...mucuk!

maalesef dikkat edip ilaç kullandığım halde yüksek çıkıyor...oyüzden eşim almadı...

canım sen mi robot oldun benmi? günde 4 kez insülin..aç karnına demir hapı..günde 1 kez koraspin..kalsiyum..ve günde 3 kez idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik....üstelik 6 kezde şeker ölçüyorum..iyice robot olduk....

Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var

Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var

Allah yardımcısı olsun.Kendisini de bebeğini de korusun. Aynı sıkıntıyı 2 gün önce yaşamış biri olarak dualarım onunla. Allah hepimize sağlıklı ve vakitlice bebeklerimizi kucağımıza almayınasip etsin. İnanıyorum ki bir sorun olmayacak çünkü eğer rahim ağzında açılma yoksa durduruluyor hatta rahim ağzında biraz açıklık olsa bile durdurulabiliyormuş. Ben de günde 8 tane ilaç içiyorum doktor bir de magnezyum verdi şimdi onu içiyorum ilaçlara rağmen gün içinde kasılmalarım oluyor ama daha az tabi.

Allah yardımcısı olsun, bebeğini korusun... bizim bi komşumuzda da aynı durum vardı hem de 4 çocuunda da oldu... 1 aya yakın hastanede yatmıştı ama doktorlar durdurmayı başardı ve bebeklerin hepsi zamanında gelmişti... inşallah venus43 unde durdurmayı basarırlar en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız... dualarımız onunla...

aaa çok şaşırdımm.. dualarım onunla tabi. inş.igdenazın söölediği gibi doktorlar ilaçlar çare olur.. çokk minik bebiş daha.. Allah yardımcısı olsunn..

kızlarr testler,şeker ölçümleri bitti.. erken doğum riski kaldı.. bi de bunu atlatıp, bebişlerimizi vaktinde sağlıkla alırsak kucağımıza...

ay canım ya üzüldüm...inşallah durdururlar...Allah yardımcısı olsun....senin nerden haberin oldu canım?

Dualarım onunla Allah yardımcısı olsun ama 7. aya girerken bir kere gelmeye çalışıyorlar ama ilaçlarla durdurabiliyorlar. İnşallah açılma yoksa durur. Bizlerde artık hareketlerimize çok dikkat etmeliyiz.

amin inş vaktiyle gelir bebişlerimiz.çok çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…