2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım sancı değil seninki bebek büyüdüğü için rahim de batma tarzı oluyor öneli olan adet sancısı gibi olmasında bide bebek biryerde toplanmasın

ben sanki kasığıma iniyomuş gibi hissediyorum işte yürüyünce merdiven falan çıknca o yüzden korkuyodum ama şükür bişi yokmuş

öncelikle geçmiş olsun canım senin bebiş ne güzel poz vermiş öyle benimki vermedi maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın

vajinal enfeksiyn ve idrar enfeksiyonu erken doğumu tedikliyor kızlar o yüzden dr verdiği ilaçları mutlaka kullanın ben ilk bebeğimi enfeksiyondan kaybetim 15 günde bir yada ayda bir tahlil yaptırın..

canım umarım bunu sağlıkla kucağına alırsın. senin de mi vajinada bakteri vardı çok korkuyorum umarım bebeğime zarar vermez fitil ve antibiyotik kullandım umarım sorun olmaz korkuyorum Allah korusun ben de ilk bebeğimi kaybettim ama böyle bişeyden değil

Maşallah bebişine, bir sıkıntı olmamasına çok sevindim. :))

maşallah bebeğine canım..bende yarın gidiyorum...

Güzel haberlerle gelirsin umarım.

Geçmiş olsun canım. Bebişe maşallah

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ben doğum yaptıktan sonra dediler enfeksiyon yüzünden olduğunu iyi gelir fitil ve antibiyotik ama tahlil bidaha yaptır ayda bir sen neden bebeğini kaybettin

16 haftalıkken suyu bitti ve hiç sebep bulamadılar şimdi de daha çok korkuyorum

Son düzenleme:
kızlar ben size bi derdimi anlatmak istiyorum dün gece 3 kere ağlayarak uyandım her defasında rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm benim eşimde çok mülayim biridir gittiği geldiği saat belli arada iş telinden arayıp kontrolde ediyorum çalıştığı yerde bayanda yok ilgi alaka zaten var bana ilgisiz hiç değil yani nolcak benim bu halim ya paranoyak oldum zaten çok kıskanç bi insandım bu aralar iyice fazlalaştı napıcam ben ya

kızlar benim vajina kültüründe bakteri çıkmıştı ya antibiyotik kullanıyordum ya şimdi netten bakıyorum da ne kadar ciddi sıkıntılara sebep olabiliyormuş Allah korusun. benim gibi yaşayan var mı?

canım bana bu pazartesi idrar tahlili yapıldı.iltihap çıktı..antibiyotik vrdi..aynı gün kültürede bakıldı onun sonucu yarın beeli olcak..sıkıntılara sebep olan bakterimi antibiyotik mi?

he he hayır olsun canım rüyalar tersine çıkarmış hiç korkma sen. bende gecen gece eşimden ayrıldıgımı görmüştüm, ağlayarak uyandım, hemen sarıldım uyuduk garip garip rüyalar görülebiliyor sanırım hamilelikte.
Kıskançlık iyi bir şey değil ama ilişkinizi yıpratır bence.

Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var

inanmiyorum,
cok sasirdim.

insallah tedavi ile hersey yoluna girer, insallah zamaninda alir o da bebegini.
dua ettim venus icin az once,
kizlar hepimiz dua edelim.

kizlar bu arada benim burnum hala acilmadi yaa,
yarin artik mecbur gidicem ise de :-((

hepinizi cok cok opuyorum; iyi geceler minoslarr

canım bana bu pazartesi idrar tahlili yapıldı.iltihap çıktı..antibiyotik vrdi..aynı gün kültürede bakıldı onun sonucu yarın beeli olcak..sıkıntılara sebep olan bakterimi antibiyotik mi?

Bakteridir, antibiyotik iltihabı gidermek için, kullanmak iyi değil ama iltihap varsa ve kullanmazsak çok daha kötü sonuçlar doğurabilir...

16 haftalıkken suyu bitti ve hiç sebep bulamadılar şimdi de daha çok korkuyorum

tatlım benimde suyu bitti sebep enfeksiyon bebeği koruyan zarı delmiş sızıntı şeklinde bende normal akıntı sandım rabbim bidaha yaşatmasın..allah bunlara uzun sağlıklı ömür versin

yazık ya eşime valla burnundan getiriyorum onun gece bunu bana nasıl yaparsın diye bağırmışım oda ben burdayım korkma demiş bende zaten burda olman problem ya demişim heralde halen rüya görüyodum 2. kalktığımdada kuran kitap üstüne yemin et beni aldattınmı diye sormuşum en son sabah uyandım ağlayarak seninle küsüm dedim yazık artık o da ne yapıcanı şaşırdı napcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…