anladım sancı değil seninki bebek büyüdüğü için rahim de batma tarzı oluyor öneli olan adet sancısı gibi olmasında bide bebek biryerde toplanmasın
Kızlar selam.
Bugün şeker yüklememiz normaldi. Değer 134 çıktı. Üst sınır 140 mış. Biraz yüksek gibi geldi ama geçerli sınır aralığında.
Tansiyonum yüksek çıktı. Kan testleri sonuçlarına göre hareket edicez dedi doktor. Tansiyon hapına da başlanabilir. Şimdilik tuzsuz yiyerek tansiyonu düşürmeye çalışıcaz...
Bu arada bebişim 857 gr olmuş, boyuda 34 cm
Size resmini de gönderiyorum
Eki Görüntüle 196948
vajinal enfeksiyn ve idrar enfeksiyonu erken doğumu tedikliyor kızlar o yüzden dr verdiği ilaçları mutlaka kullanınben ilk bebeğimi enfeksiyondan kaybetim 15 günde bir yada ayda bir tahlil yaptırın..
kızlar bende az önce doktordan geldim sancım vardı yürüyemiyodum bile ama doktor normal dedi dahada şiddetlencekmiş bu ağrılar doğum sancısı değilmiş çok şükür kasılmada yokmuş bebişimde 984 gr olmuş teyzeleri yalnız yüzünü tam göstermedi pek nazlı bu benim kızım teyzeleri doktorumuz kendini yorma fazla dedi daha çok dinlencez artık
maşallah bebeğine canım..bende yarın gidiyorum...
Kızlar selam.
Bugün şeker yüklememiz normaldi. Değer 134 çıktı. Üst sınır 140 mış. Biraz yüksek gibi geldi ama geçerli sınır aralığında.
Tansiyonum yüksek çıktı. Kan testleri sonuçlarına göre hareket edicez dedi doktor. Tansiyon hapına da başlanabilir. Şimdilik tuzsuz yiyerek tansiyonu düşürmeye çalışıcaz...
Bu arada bebişim 857 gr olmuş, boyuda 34 cm
Size resmini de gönderiyorum
Eki Görüntüle 196948
canım umarım bunu sağlıkla kucağına alırsın. senin de mi vajinada bakteri vardı çok korkuyorum umarım bebeğime zarar vermez fitil ve antibiyotik kullandım umarım sorun olmaz korkuyorum Allah korusun ben de ilk bebeğimi kaybettim ama böyle bişeyden değil
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaben doğum yaptıktan sonra dediler enfeksiyon yüzünden olduğunu iyi gelir fitil ve antibiyotik ama tahlil bidaha yaptır ayda bir sen neden bebeğini kaybettin
16 haftalıkken suyu bitti ve hiç sebep bulamadılar şimdi de daha çok korkuyorum
kızlar benim vajina kültüründe bakteri çıkmıştı ya antibiyotik kullanıyordum ya şimdi netten bakıyorum da ne kadar ciddi sıkıntılara sebep olabiliyormuş Allah korusun. benim gibi yaşayan var mı?
seninde güzel haberlerini bekliyorum canım benim inşallah senin bebiş yüzünü gösterirde izlersin canım
kızlar ben size bi derdimi anlatmak istiyorum dün gece 3 kere ağlayarak uyandım her defasında rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm benim eşimde çok mülayim biridir gittiği geldiği saat belli arada iş telinden arayıp kontrolde ediyorum çalıştığı yerde bayanda yok ilgi alaka zaten var bana ilgisiz hiç değil yani nolcak benim bu halim ya paranoyak oldum zaten çok kıskanç bi insandım bu aralar iyice fazlalaştı napıcam ben ya
Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var
Maşallah bebişine, bir sıkıntı olmamasına çok sevindim. :))
Güzel haberlerle gelirsin umarım.
Geçmiş olsun canım. Bebişe maşallah
canım bana bu pazartesi idrar tahlili yapıldı.iltihap çıktı..antibiyotik vrdi..aynı gün kültürede bakıldı onun sonucu yarın beeli olcak..sıkıntılara sebep olan bakterimi antibiyotik mi?
16 haftalıkken suyu bitti ve hiç sebep bulamadılar şimdi de daha çok korkuyorum
he he hayır olsun canım rüyalar tersine çıkarmış hiç korkma sen. bende gecen gece eşimden ayrıldıgımı görmüştüm, ağlayarak uyandım, hemen sarıldım uyudukgarip garip rüyalar görülebiliyor sanırım hamilelikte.
Kıskançlık iyi bir şey değil ama ilişkinizi yıpratır bence.
kizlar bu arada benim burnum hala acilmadi yaa,
yarin artik mecbur gidicem ise de :-((
hepinizi cok cok opuyorum; iyi geceler minoslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?