2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

he he onu bende yapıyorum, sana küsüm diyorum neden diyor dün gece rüyamda beni üzdün diyorum :) geeel geeel diyor o sarılınca geçiyor gerçi :)

kizlar bu arada benim burnum hala acilmadi yaa,
yarin artik mecbur gidicem ise de :-((

hepinizi cok cok opuyorum; iyi geceler minoslarr

su kaynat canım bi leğene dök ve yüzünü suyun buharına ver uzat üstünede bi havlu yap buhar kaçmasın çok iyi geliyo beni çok rahatlattı hem ciğerlerimide açtı

Bakteridir, antibiyotik iltihabı gidermek için, kullanmak iyi değil ama iltihap varsa ve kullanmazsak çok daha kötü sonuçlar doğurabilir...

işte benimde kafam ondan karıştı.antibiyotik kullanmak hiç istemiyordum..antibiyotik kötü bakteri ondanda kötü....inşallah bu antibiyotikler yüzünden bebeğimize bişey olmaz..gerçi içeriğini okudum hiç gebelikle ilgili bişey yazmıyor...belki dr. ona göre vermiştir...

hamilelikten sanrım bende gecen gün çığlık çığlığa bağırıp ağlamışım..eşim uyandırdı.uyandığımda boğazım aprıyordu bağırmaktaneşim su içirdi...

he he onu bende yapıyorum, sana küsüm diyorum neden diyor dün gece rüyamda beni üzdün diyorum :) geeel geeel diyor o sarılınca geçiyor gerçi :)

ona sarılınca zaten dünyadaki bütün olumsuzluklar bitiyo sanki ama aklıma geldikçe rüyalar ayyy fıttırcak gibi oluyorum ben okuldan geldim valla hemen gittim yattım yanına sen benimsin başkasına bak oyarım gözlerini dedim sarıldık sarmaştık uyuduk

hamilelikten sanrım bende gecen gün çığlık çığlığa bağırıp ağlamışım..eşim uyandırdı.uyandığımda boğazım aprıyordu bağırmaktaneşim su içirdi...

bencede hamilelikten kaynaklı şu aralar ağrıdan sızıdan eşimlede çok ilgilenemiyorum sanırım o yüzden oldu :44:

İlaçlar A,B, C olarak sınıflandırılıyor, A sınıfı ilaçlar hamilelikte kullanılabilecek en güvenli ilaçlar. Doktorun erdiyse muhtemelen güvenilirdir, içim rahat etsin dersen netten ilacın sınıfına bakabilirsin. tekrar geçmiş olsun...

selam arkadaşlar

hepinizin bebekleri hayırlı olsun

sızlere bişey sorablirmiyim şeker yüklemesi yaptırdınızmı aç karna mı yaptırdınız

ya ben başkasına bakmasına kızmıyorum, başkasıyla olmasına da ... bunu ben engelleyemem ki, karakterinde varsa ben arkamı dönmeden daha yapar zaten. sadece başkasına aşık olursa çok üzülürüm hem de çok ama yine de sessizce çekilirim heralde aradan, benimle olmalısın diye zorlayamam sonuçta kimseyi... Beni istiyorsa bana sadık kalır.

teşekkür ederim su bile mi içmediniz?

ben yurtdısındayım, 12. haftada yaptırdım 12den sonra bir sey yemedim,içmedim ve sabah 8.30 da testi aldılar. İçine yarım limon sıktılar. ama tr de farklı farklı yapılıyor sanırım, bazıları su içtiler sanırım bazılarına limon sıktırmamış hemşire. 2 hafta sonra yeniden yaptıracagım ve aynı biçimde olacakmış.

ayyy sen kadar iyi niyetli değilim ben parçalarım onu hırsımı almam gerek zaten benimki kimseyede bakmıyo öncedende öyleydi biz ilk başta sosyal arkadaştık o yüzden çok iyi tanıyorum öyle çapkın biri değil ama insan sonuçta şeytana uyabilir valla yolarım onu ne beni ne çocuğunu görür 5 dk zevk için beni ve kızını çiğniyorsa bende onu gözümü kırpmadan ezer geçerim

teşekkür ederim senerd aç gel dedı dr ama ne kadar açlık gerek sölemedi o yüzden sizlere sormak istedim saolun

beni aldatan adamla işim daha o saniye biter, eşimde bunu çok iyi biliyor ama her zaman derim ona, benden ayrılmak istediği anda ayrılırım, benle mutlu değilse bir ömür bana sadık olacaksın diye zorlamanın anlamı yok ki :) O da mutlu olmayı hakediyor, bitsin derse bitiririm sanırım(Allah göstermesin tabii) Aynı biçimde ben mutsuzsam yine sürdürmek istemem evliliğimizi... Zorla güzellik olmaz :)

Ne yaparsak yapalım aldatmak isteyen aldatır ruhumuz da duymaz :)

valla öyle yapmak isteyen yapar ruhumuzda duymaz ayyy allah korusun ya allah mutluluklarımızı daim etsin hiç bozmasın inşallah

sağolcanım bakarım...

canım baktım göremedim..eğer sen görürsen bana bilgi verebilirmisin? alfoxil 500mg..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…