2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız? bır kac gundur gıremıyorum , daha gecmısıde okuyamadım ama sanırım,ileriki zamanlarda göbek deliği tabiri caizse pörtleyince:) tshirt ten bellı olacak dıye uzulen arkadas varmıs.
nacızhane bır onerım olacak. bende netten okumustum. üstüne yara bandı yapıştırın :) bu kadar basıt hıc bırsey bellı olmuyor kızlar. aklınızda olsun. şimdi geçmişi okuyayım bırazcık. kımbılır ıkı gunde neler dokturmussunuzdur:)

canım aynı ben benim de ara ara oluyor özellikle aniden ayağa kalkınca ve idrara sıkışınca ama çok kasılma şeklinde değil ama yine de korkutuyor

benimkide kasılma gibi değil sanki böyle sertleşip toplanma gibi oluyor...bugun mesela yürürken biraz sol tarafımdan iğne batması gibi oldu durdum dinlendim korkuttu yani biraz minik kızım beni...sanırım kafamızı takıp dinledikçe daha da çok evhamlanıyoruz

kızlar ben geldim..çok şükür herşey yolunda gülse 1405 gr olmuş boyu 39 cm..şimdilik önden gidiyor...bu arada dr. 38. haftada doğum yapmam gerektiğini söyledi...38. haftadan sonra şeker bebeğe zarar verirmiş...normal yada sezaryan lşimdilik belli değil..vücudun normal doğuma hazırlanırsa belki normalde yaparsın dedi....magnezyum verdi...birde akıntı için fitil...

hmmmm aksam mila mi lola mi yoksa elea mi birkez daha bakayim ben Bunlardan herhangi birini magazada incelemis miydin ? Yeniden mi bebek arabalari konusuna daliyorum yoksaaa

Canım loola ile mila ya bakmıştım. Lola daha şıktı ama mila daha kulanışlıydı.

Canım bunlar normal değişimlerr zaten hafta hafta gebelik yazılarını okursan orada da yazıyor. Endişe etme :))

Kizlar asagidaki isimlere, begenip begenmemenize gore birden ona kadar puan verir misiniz? 1- hic begenmedim, 10- cok begendim :)

Batu
Kuzey
Demir
Toprak

Baska oneriniz varsa onu da ekleyebilirsiniz:)

Demir 10 ( çünkü oğlumuza Demir adını koyacağız :)))

maşallah bebişine. Kilosu normal mi bizde 28. haftaya gelince 1400 olur mu? yoksa şeker ile alakalı mı? 38. fta çok erken değil sonuçta. Hangi doğum şekli daha rahat olacaksa inşallah o şekilde doğururuz canım ya!

ayyyy cnmm aynı durum bizde de oldu ... hatta ben bayaa tırstımm acaba bi sorun mu var die ama aynı seyi bizim usta da soledii... sabah bi baktık gecmisti cogu... hatta ben bgn evde deildim şimdi baktım hic bisey kalmamışş dümdüzzz... ben sana yazana kadar eminimki seninki de düzelmiştirr...

Kizlar asagidaki isimlere, begenip begenmemenize gore birden ona kadar puan verir misiniz? 1- hic begenmedim, 10- cok begendim :)

Batu
Kuzey
Demir
Toprak

cnm eğer bizimde oğlumuz olsaydı biz de ya demir ya toprak koycaktık adını... daha sonra kızımızın bi erkek kardeşi olursa hala ikisinden birini düşünüoruzz... hatta kızımızın adı bahar olcak kısmetse kardeşinin adı toprak olursa çok yakısır die düşünüoruz, ama esim sanırım demir i daha çok beğenio ...:)))

Kızlar insanların saygısızlığına sinir oluyorum. Alt katımızda 3 çocuklu bir kabile yaşıyor ve şuan 10 çocuklu misafirleri var. Çığlık seslerinden evde oturamıyorum. Tv nin sesini bile bastırıyorlar. Ben yarın 08:30 da iş başı yapacağım ve her cuma aynı terane. Aşağı inmemek için kendimi zor tutuyorum. Dün gecede saat 23:00 e kadar birşeyler çakıp durdular. Ayy çok nefret ediyorum alt komşumdan

sağol canım benim bebek şuan 28+5 yani hemen hemen 29...şuan sadece 60 gr fazlalığı var ve boyuda normalden uzunmuşş dr. genetik dedi...şekerden olabilirmi dedim...sizde iri yapılınız dedi.benim tam tersi dr. gebeliğin başından beri..insülün ve şeker hapı bebeğine fazla kilo aldırmıycak dedi...ya şeker hapını kullanır bebeğin fazla kilo almaz yada hapı bırakır kendinide bebeğide tehlikeye atarsın demişti...bende sağlıklı olsun zayıf olsun önemli değil demiştim..kontrolsüz şeker hastaları olan annelerin bebekleri fazla kilolu olurmuş...

kızlar işte bizim duvar kağıtlarımız... odamızda tadilatın izleri :) kusura bakmayın dağınıklık için :))

yorumlarınızı beklioruzz... :))

canım ben bian önce alıcam...bu ay içinde çantamı hazırlıycam..bence erken değil..bian önce alıp çantamızı hazırlayaylım....bazen bebekler aceleci oluyolar

Doğru söylüyorsun aslında ama biz daha evdeki işlerimizi bile bitiremedik badanacı önümüzdeki hafta gelecek.Bir haftada bitiririm diyor boya- tadilat işlerini. Evdeki temizlik işlerinden sonra hazırlarım ancak çantamı,daha bebek yatağını da almadık sadece karar verdik hangisini alacağımıza.

Batu
Kuzey
Demir
Toprak

Batu:8
Kuzey:5
Demir:3
Toprak:3
Puanlamam böyle,Toprak ve Demir ismi şu aralar çok yaygın olmaya başladı.

teşekkür ederiz teyzesi :)
sizde bgn güzel haberler almışsınız... maşşallah bebişe ne güzel büyüyo... haftaya bizim de kontrolümüz var inşallah güzel hbrler alırız bizde :)

teşekkür ederim canım..inşallah sağ salim kucağımıza alırız.inşallah sizdegüzel haberlerle dönersiniz

canım bence yinede çanta en önemlisi....çünkü ilk gerekn şeyler onlar....bende daha yatak filan almadım ama pijamamı alsam hemen çantamı hazırlıycam...gerçiçok şükür dr.erken doğum riskiyok dedi...sadece anormal dercede tansiyon yükselir yada şeker yükseliryada allah korusun kaza filan olmazsa şuan erken doğum riski yok dedi...

Canım güzel omuş odanız. Özellikle farklı dsenler daha hoş bir hava katmış. Birde ne güzel geniş bir odanız varmış, bebiş çok şanslı valla :))

çok teşekkür ederiz tatlım :))
sorma vallaa kız kardeşim ve görümcem burası bizim odamız olsunn biz yatalım burda hep biz kalalım die takılıolar süreklii... kıskandılar şimdiden prensesimizi :)))
hepimizin bebekleri birbirinden şanslı olcak inşallah :))

günaydın teyzoşlar...ayy hava güzel,tatil keyfi,kahvaltı sonrasııııııı...ne güzel bir gün :)
iyisinizdir umarım...koşturmacalar sürüyor tam gaz...odalar birbirinden güzel...kontrollere gidilmiş bebişlerimiz hızla büyüyor...Allah ağzımızın tadını bozmasın
biz de bugün kısmetse bebişimizin odasının siparişini vermeye gideceğiz...az önce de kapı çaldı...portatif beşiğimiz gelmiş...heyecan yaptık eşimle ihihhi...
ayrıntılar daha sonra ;P
kaçtık şimdi...mutlu haftasonları

kizlar isimleri degerlendiren arkadaslara cok cok tesekkur edereim, gercekten sagolun bir turlu karar veremiyoruz bebegin ismine...

venüsü bende çok merak ediyorum nerden alabiliriz ki habr
mesaj yazan arkadaşa özel mesaj atacam cevap verirse buraya da yazarım

bu arada benim bebiş iyi kontrolümüzde sağlıklıydı ama dr küçük dedi haftasına göre minyon olacak dedi:2:ama ben üzüldüm besleyemiyor muyum bilmem ki
bide 29+2 çıktı usg de 30 haftalıktı aslında 1395 gr çıktı tam tamına
4,5 kilo aldım toplamda ama son ayda 2 kilo aldım neden böyle oldu ki
çizelgemi değiştirecem şimdi
bi de temmuz sonu doğum var 38. hafta içinde
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…