canım aynı ben benim de ara ara oluyor özellikle aniden ayağa kalkınca ve idrara sıkışınca ama çok kasılma şeklinde değil ama yine de korkutuyor
hmmmm aksam mila mi lola mi yoksa elea mi birkez daha bakayim benBunlardan herhangi birini magazada incelemis miydin ? Yeniden mi bebek arabalari konusuna daliyorum yoksaaa
kızlar...
göğüs uçlarınızın etrafları koyu renkleri yoğun kararmaya başladımı?kararmada değilde sert bi kahverengi gibi..birde koyulaşmanın hemen yanlarında bende sanki minik minik benek benek acık kahverengimsi gibi bişilerde belirmeye başladı yani sanki kahverengili bölge genişliyo gibime geldi
lekelenme değilde anlamadım..
sizlerdede bu belirti başladımı?
hee birde göbeği dışarı çıkan varmı aranızda,benimki içte hala.. ama deliği epey büyüdü...
Kizlar asagidaki isimlere, begenip begenmemenize gore birden ona kadar puan verir misiniz? 1- hic begenmedim, 10- cok begendim :)
Batu
Kuzey
Demir
Toprak
Baska oneriniz varsa onu da ekleyebilirsiniz:)
kızlar ben geldim..çok şükür herşey yolunda gülse 1405 gr olmuş boyu 39 cm..şimdilik önden gidiyor...bu arada dr. 38. haftada doğum yapmam gerektiğini söyledi...38. haftadan sonra şeker bebeğe zarar verirmiş...normal yada sezaryan lşimdilik belli değil..vücudun normal doğuma hazırlanırsa belki normalde yaparsın dedi....magnezyum verdi...birde akıntı için fitil...
evet cnm simli fotoda pek belli değil ama...
bu arada bizimkide pek kurumadı daha
ya sana bişi sorcam
bizim duvarda bazı yerlerde hava kabarcıkları var eşim ustalara sormuş bu böylemi kalacak diye onlarda yok geçecek demişler daha yaz demişler...
sizde böyle bi sorun varmı
tam kurumasını bekliyorum bende geçmesi için...
Kizlar asagidaki isimlere, begenip begenmemenize gore birden ona kadar puan verir misiniz? 1- hic begenmedim, 10- cok begendim :)
Batu
Kuzey
Demir
Toprak
Canım loola ile mila ya bakmıştım. Lola daha şıktı ama mila daha kulanışlıydı.
Canım bunlar normal değişimlerr zaten hafta hafta gebelik yazılarını okursan orada da yazıyor. Endişe etme :))
Demir 10 ( çünkü oğlumuza Demir adını koyacağız :)))
maşallah bebişine. Kilosu normal mi bizde 28. haftaya gelince 1400 olur mu? yoksa şeker ile alakalı mı? 38. fta çok erken değil sonuçta. Hangi doğum şekli daha rahat olacaksa inşallah o şekilde doğururuz canım ya!
kızlar işte bizim duvar kağıtlarımız... odamızda tadilatın izleri :) kusura bakmayın dağınıklık için :))
Eki Görüntüle 197380 Eki Görüntüle 197379
yorumlarınızı beklioruzz... :))
çok şirin çok güzel..güle güle kirletin
canım ben bian önce alıcam...bu ay içinde çantamı hazırlıycam..bence erken değil..bian önce alıp çantamızı hazırlayaylım....bazen bebekler aceleci oluyolar
Batu
Kuzey
Demir
Toprak
kızlar işte bizim duvar kağıtlarımız... odamızda tadilatın izleri :) kusura bakmayın dağınıklık için :))
Eki Görüntüle 197380 Eki Görüntüle 197379
yorumlarınızı beklioruzz... :))
teşekkür ederiz teyzesi :)
sizde bgn güzel haberler almışsınız... maşşallah bebişe ne güzel büyüyo... haftaya bizim de kontrolümüz var inşallah güzel hbrler alırız bizde :)
Doğru söylüyorsun aslında ama biz daha evdeki işlerimizi bile bitiremedik badanacı önümüzdeki hafta gelecek.Bir haftada bitiririm diyor boya- tadilat işlerini. Evdeki temizlik işlerinden sonra hazırlarım ancak çantamı,daha bebek yatağını da almadık sadece karar verdik hangisini alacağımıza.
Canım güzel omuş odanız. Özellikle farklı dsenler daha hoş bir hava katmış. Birde ne güzel geniş bir odanız varmış, bebiş çok şanslı valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?