cnm en iyisi gidip gorup incelemek sanirim.
bakalim birinde karar vericez artik.
hmm guzel arabaymis cnm.
gule gule kullansin bebisisn:79:
ben bebek arabasi icin 500-600 tl butce dusunuyorum, bilmiyorum bu fiyata kaliteli ,kullanisli bi urun bulabilir miyim
araba+mama sandalyesi 1000 tlye halledersek bu h.sonu sevinicem valla
Bebeconfortun maxi- cosi olduğunu senden duydum. Geçen yazdığında. Ama ben set olsun istedim niye öyle istedim o zaman bilmiyorumset olarak hesapladığında chicco daha ucuza gelsi 8 yanında 329 TL lık mama sand. olunca)
Bebeconfortta puset+ porta bebe + oto koltuğu ( oto koltuğunu fiksleyicisi de +200 TL) 1600 TL ye geliyordu.
Chicco black label da puset+ portbebe+ oto koltuğu + oto koltuğu fixleyicisi+ kangru( ayrı olarak 129 TL ye satılıyor) + bakım eşyaları için çantası( içinde alt açma vs. var) + yağmurluk bacak örtüsü + ana kucağı olarak kullanılan mama sandalyesi = 1800 TL olunca daha hesaplı geldi bana ???!
Evet büyütünce gördüm. Çok şirin gerçekten de :)) Güzel günleriniz geçsin o güzel odada
slm kızlar nasılsınız?
Bencede görmeden almamak lazım. Bir de herkesin beklentisi değişik olabiliyor. Mesela hafif olmamasını o yüzden özellikle yazdım. Genelde hafif isteniyor ama ben bunu kumsalda ( yazlıkta) kullanmayı da düşünüyorum o yüzden ağır olması o konuda avantaj. Daha sonraki yaşlarında belki baston alırım 1 tane diye düşünüyorum. Mesela benim için yüksek olmasıda önemliydi biliyorsunuz zehirli gazlar ( yol kenarında dolaşıken ki egzos vs.) 1 metrenin altında oluyor.
Yani demek istediğim sen de kendi kriterlerini çıkar ve ona göre gezip mağazada görmeden alma.
Eyeszay ın aldığı yer neresiydi? o hesaplıya almıştı diye hatırlıyorum. Mesela onun aldığı da çok güzel ve kaliteli bir arabaydı. ( Jane Rider)
Bir de şu internet sitesinden arabalara bak. Burada fiyatlar çok uygun sanki eyeszay buranın mağazasından aldı gibi aklımda kalmış ama tam emin değilim. İstediğin mama sandalyesi de daha uygun fiyatlı bu sitede;
Chicco Polly Magic Lüx Çift Tepsili Mama sandalyesi New 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri
kızlar yarın bizde havuzlu hana macerasına katılıyoruz hehehehe
oğlumu kızkardeşime bırakıcam onla gitmek çok zor olur herhalde annem ve kayınvalidemle gidicez
mevlüt şekerlerini sepetini falan almak istiyorum gecelik mi pijamamı hala karar vermedim
Benim de ilk tercihim Kraft ya da Chicco travel setlerden yanaydi. Aslinda mantikli olanini yapmissin, simdi acip arabaya bakamiyorum cunku odamda 4 hoca var, bebek arabasi baktigimi görunce laf ederler kesin he he :) ama eminim guzeldir. ben tr deki fiyatlari bilmiyorum, sen aciklayinca simdi daha iyi anladim, tam set almak bence de daha mantikli cunku aldikalrinin hepsine zamanla ihtiyac duyulacak ve sonradan almaya kalkarsak, tek tek alinca cok daha fazla masraf yapmis olacagiz. Oysa simdi senin her seyin var... Bende set almayi istedim ama esim ve annem beni vazgecirdiler bende abartmayayim diye onlari dinliyorum. Sanirim bebek kendi kendine buyuyecek saniyorlar
Bebek arabasi secimi asamasinda o kadar karisti ki aklim, gercekten cok bunaldim artik ne olsa kullanirim yeter ki hafif olsun diyorum. Simdilik bebeconfort mila alalim diyoruz. Daha mila yi görme sansim olmadi, sen bakmis miydin guzelmiydi? Kullanisli mi sence?
Haklisin orman, kumsal, tasli, karli yollarda kullanmak icin agir ve buyuk tekerlekli araba olmasi daha mantikli. Ama ben sehir icinde daha cok kullanirim diye kucuk tekerlekli mi alsam diyorum. Off yaa cidden en zoru bebek arabasi almak
ben bebek arabasi icin 500-600 tl butce dusunuyorum, bilmiyorum bu fiyata kaliteli ,kullanisli bi urun bulabilir miyim
araba+mama sandalyesi 1000 tlye halledersek bu h.sonu sevinicem valla
Bak jokerde chicconun şöyle bir seti var Chicco Trio For Me Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr 999 TL 250 TL hediye çeki ile beraber poly magic sandalyede 79 TL ye gelmiş oluyor.
Canım tabii şu da var bunlardan mesela portbebeyi her bebek sevmiyor belkide gereksiz almış oldum bunları bilemiyorum ama açıkçası sonradan tek tek almak daha pahalı olacağı için toptan aldım. Gerekli olursa alırsın sende ama bence eğer yurtdışındayken alma şansın varsa al. burada cidden fiyatlar çok farkediyor.
Canım milanın da lolanın modeli çok hoş hatta renkleri harikaaa ama sadece puseti ( şimdi jokerden baktım) 699 TL
Gecelik,pijama ve sabahlık takımı bakabilirsin.Ben dün havuzlu handa bi modeli çok beğendim tam takım fiyatı 100tl.Ama daha erken diye almadım
arkadaşlar kontrole gidiyorum...dua edin....inşallah güzel haberlerle dönerim..randevum 19.30 da...öpüyorum..şimdi çıkıyorum....
kızlar...
göğüs uçlarınızın etrafları koyu renkleri yoğun kararmaya başladımı?kararmada değilde sert bi kahverengi gibi..birde koyulaşmanın hemen yanlarında bende sanki minik minik benek benek acık kahverengimsi gibi bişilerde belirmeye başladı yani sanki kahverengili bölge genişliyo gibime geldi
lekelenme değilde anlamadım..
sizlerdede bu belirti başladımı?
hee birde göbeği dışarı çıkan varmı aranızda,benimki içte hala.. ama deliği epey büyüdü...
Benim goguslerim epeydir koyu renk zaten, arada sirada soyuluyormus gibi de geliyor ama her yeri ayni renk bence... Gogus uclarim aciyor malesef, cok hassas...Gobegime gelince, benimki henuz disari cikmadi ama cikacak bence he he :) arkadasimin dogumuna kismetse 5 gun kaldi, o gobegini hep iceri itmis ve hala gbegi iceride. Ben yapamadim, iceri ittiremiyorum, icim kotu oluyor cunku... Tisortlerden falan belli olacak diye uzuluyorum ama kismet ne yapayim...
kızlar...
göğüs uçlarınızın etrafları koyu renkleri yoğun kararmaya başladımı?kararmada değilde sert bi kahverengi gibi..birde koyulaşmanın hemen yanlarında bende sanki minik minik benek benek acık kahverengimsi gibi bişilerde belirmeye başladı yani sanki kahverengili bölge genişliyo gibime geldi
lekelenme değilde anlamadım..
sizlerdede bu belirti başladımı?
hee birde göbeği dışarı çıkan varmı aranızda,benimki içte hala.. ama deliği epey büyüdü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?