sıkma canını allah görüyo sen allaha havale et gerisini hiç düşünme kendinide üzme şeker bak yoksa bebişte üzülür
cnmm boşver sen takma kafana bazı insanlar düşüncesiz oluyo bugünün hirmetine sesini çıkarma o zaten bulur bulacağını
demek diğer kişinin izni onaylanmış ne saçmalık yaa hayret...
Öyle yapıyorum tatlım ama çok moralim bozuldu. Bunu yapan adamın eşi de hamile üstelik.İnsanlar çok tuhaf oldular...
Bulur inşallah...
Ya ben de anlamadım nasıl izin verdiler ama ben süt iznimi toplu istesem vermezler... Aman ne bileyim ben gerçekten anlamadım bu işi. Hem işler aksamasın diyorlar hemde izin veriyolar ve bana dönüp idare edebilir misin diye sormadılar bile...
Ben de kendimi yormayı düşünmüyorum.
insanlar gerçekten çok düşüncesizz sanki sadece onlar insan biz değiliz üstelik adamın karısıda hamileymiş eşinin neler çektiğini görüyodur sen üstelik çalışıyosunda çok anlayışsız bu insanlar geçen hastanede karışıklık olmuş biz en sona kaldık gıkımız çıkmadı ve içeri sorduğumuzda anlaşıldı sıramızın geçtiği ki tam 2 saat bekledik yani olabilir yani doktorunda işi uzayabilir onlarda robot değil ki
Ya olabilir tabi ki bazen de hasta geç kalıyor biz bekliyoruz. Herşey olabilir; insan odaklı iş yapıyoruz sonuçta... Ya tavıra sinir oldum. Sen kimsin yaaa, bu ne kibir böyle... Off neyse canımı sıktı işte...
boşver sıkma caanını mevlanaya sormuşlar edebi kimden öğrendin diye oda edepsizlerden demiş bizde onlardan edebi öğreniyoruz işte salla gitsin allah büyük
Çok güzel söz... Cuk oldu... :)) Saol canım moral verdin :))
canım ben eminönünden aldım ama internette sipariş yapan sitler var ayrıca gittigidyordan da satanlar var oralardan hem fiyat araştırıp hemde sipariş verebilirsin :))Bu çok güzelmiş gerçekten, benim de aklımda hep böyle birşey vardı. Benim burda sadece iş arkadaşlarım var, onların da işine yarayacak bişey olsun istiyordum, tam aradığım gibi:) Nerden aldın canım, internetten mi sipariş verdin??
aman yaaa adamın derdi bence başka bişey onun canını sendeki gecikme değilde başka bişey sıkmıştır sen bahane olmuşsundur manyak yaaaBugün kabus gibi bir gün geçirdim kızlar(( Önce 1 tane hasta yakınının insanlık dışı hallerine maruz kaldım, sonrada beraber çalıştığım arkadaşın 1 aylık iznini onayladıklarını öğrendim. (((
Hasta yakını diğer hasta 15 dk. geç çıktığı için ki bu süreyi beklemeden hastaneyi birbirine kattı. Asansörde falanda bağırmış o diyetisyeni şikayet edip işten attıracağım diye.. Ben güya içerde sohbetteymişim. Şu kandil günü hamile halimle Allah' ından bulsun diyorum...
ayyy canım yaaa bak çok üzüldüm ben şekeri dert ederken sendeki daha zor geldi bana bu şişlikler için karahindiba çayı iyi geliyomuş dr m söyledi ha bide ananas bi dene istersen meyve nasılsa diğeride zararsız bi çay geçmiş olsun cicim dikkat et kendine :)))beni anlatıyorsun canım yaa...bugün resmen dikey konumda duramıyorum kızlar...yürüyemediğimi de söyleyeyim mi,aldığım kiloları ayaklarım taşıyamamaya başladı sanırsam...çok fenayım çok....evden okuluma 5dakka bile değil yürüme ben 15dakikada gelemedim düşününterlik felan işe yaramıyor ben de..bi no büyük aldığım terlik bile sıktı bugün
bi de kuzum bu 2 haftadır çok mu dellendi nedir anlamıyorum,resmen beni dövüyor içerden...az önce uzandım...eşim de yanımda...başlamaz mı cimcime ,eşim korktu düşünün:) dedim ben boşuna ay oyyy demiyorum anla beni...ay neyse ben oturmayayım ayaklarımı uzatmam lazım...yatayyyy konuma geçiyorum..öptükkkkkkkkkkk
canım ben eminönünden aldım ama internette sipariş yapan sitler var ayrıca gittigidyordan da satanlar var oralardan hem fiyat araştırıp hemde sipariş verebilirsin :))
aman yaaa adamın derdi bence başka bişey onun canını sendeki gecikme değilde başka bişey sıkmıştır sen bahane olmuşsundur manyak yaaa
sen de salla boşver sonra eşiyle görüştünmü peki ne oldu
bu arada senin hastane yönetimini anlamakta çok zor yaaa hepi topu 2 kişisiniz hastaları gezmeniz sonra da poliklinik sen tek nasıl yapıcan ki heralde bişey düşünmüşlerdir
yada diğer arkadaşının özel bir durumu var çok geçerli bir neden ondan da vermiş olabilirler valla hiç belli olmaz
ayyy canım yaaa bak çok üzüldüm ben şekeri dert ederken sendeki daha zor geldi bana bu şişlikler için karahindiba çayı iyi geliyomuş dr m söyledi ha bide ananas bi dene istersen meyve nasılsa diğeride zararsız bi çay geçmiş olsun cicim dikkat et kendine :)))
aman yaaa adamın derdi bence başka bişey onun canını sendeki gecikme değilde başka bişey sıkmıştır sen bahane olmuşsundur manyak yaaa
sen de salla boşver sonra eşiyle görüştünmü peki ne oldu
bu arada senin hastane yönetimini anlamakta çok zor yaaa hepi topu 2 kişisiniz hastaları gezmeniz sonra da poliklinik sen tek nasıl yapıcan ki heralde bişey düşünmüşlerdir
yada diğer arkadaşının özel bir durumu var çok geçerli bir neden ondan da vermiş olabilirler valla hiç belli olmaz
günaydın güzel anneler... Bu sabah kimseler uğramamış
canım sende 32.haftanda rapor alırsın çalışamaz diye..o zaman anlarlar anyayı konyayıDerdini bilemem ama sinirimi bozdu sabah sabah... Evet ben de anlamıyorum bizim yönetimi.32. haftam temmuzun 4 ünde diyorum hatuna 20 temmuza kadar izin verdiler
Günaydınnnn şekerler....
Böbrek testlerim çıktı, gayet normal herşey. Doktorum korkulacak bişey yok dedi. Rahatladım bende
hadiii gözün aydın canım :)))Günaydınnnn şekerler....
Böbrek testlerim çıktı, gayet normal herşey. Doktorum korkulacak bişey yok dedi. Rahatladım bende
Derdini bilemem ama sinirimi bozdu sabah sabah... Evet ben de anlamıyorum bizim yönetimi.32. haftam temmuzun 4 ünde diyorum hatuna 20 temmuza kadar izin verdiler
canım sende 32.haftanda rapor alırsın çalışamaz diye..o zaman anlarlar anyayı konyayı
ne güzel canım, bebeğinde sende rahatla artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?