2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa sen ölçmlerini nereden buldun?ben bulamadım da

sgol canim seninki de cok güzelmis sende güle güle kullan :)

kids go sementa çantalarınız hayırlı olsun
ben almadım ama çokda armadım açıkças:)))

sagol canim

canim ben bunu aldigim magazada görmüstüm ama renkleri yoktu benim begendigim bence gayet güzledi ama yandan asilmali bisey ariyosan sanirim bu asilmiyo gerci benim aldigim da asilmiyo sadece kücük parcalari var onlarla bebek arabasina takabiliyosun

ama dedigim gibi senin begendigin canta da cok güzeldi bence

canim bu pijama takimindan bende aldim havuzlu handan pembesini :)

bence yandan asılması o kadar çok aranan bi özellik olmamalı yaa
bi sü beğendiğim çantanın boyutlarını öğrenebilseydim iyi olacaktı
jokere e bebeğe bi bakayım olmadı bunu düşünücem

bence yandan asılması o kadar çok aranan bi özellik olmamalı yaa
bi sü beğendiğim çantanın boyutlarını öğrenebilseydim iyi olacaktı
jokere e bebeğe bi bakayım olmadı bunu düşünücem

benim icin cok önemli bi özellik degil canim o yüzden de illa ki yandan asilabilen canta aramadim zaten ama dedigim gibi bu cantanin baska rengini görmüstüm cok güzeldi siyahi yoktu olsaydi bunu da alabilirdim cok büyük bi canta degil ama tam olarak boyutlarini bilemicem tabi ki

buda güzelmiş orda fiyatlar daha uygunsa birde oraya bakalım ama dimi :)))
pijama tkm çok güzel ve uygun fiyatlı olmuş bende hafta sonu gitmeyi planlıyorum
ikisinide çok beğendim güle güle kullan :))))
hiç sorma yaaa tüm gün burada oku yaz ugraştım şimdi yetiştim ama araya haftasonu girince gene açılacak ara atlaya zıplaya yakalamya calışıcam artık :)))
sen naılsın canım :)) dr 32. haftada izine ayrılabilirsin demiş sana erken değilmi yaaa ne kadar geç çıkarsan bebeğinle o kdar bir arada olacaksın umarım herşey yolunda giderde 32. haftada çıkmak zorunda kalmazsın :))
benimde canım,çorap izide öyle bir çıkıyor ki..
aynene yaaaa çok sinir bozucu bide saatlerce geçmiyoo(

kızlar buda benim bebek sekerim :))) kagıt tutacağı içine genelde lavanta konuyor ama ben paketli draje koymayı düşünüyorum :)

haaa fotoyu netten buldum benimkinde tüy yok :)))

Son düzenleme:
canım ben 56lık aldım 2 ay kullanıcaz sonra da doğumdan sonra da ben bir de bol kepçeyim her konuda garanti olsun 56lık aldım unnadoda indirim var canım ordan aldım ben 27 lira

Ben de 56'lık aldım, doğumdan önce kullanıcam, sonrası nasıl olacak bilemiyoruz tabii. Bir de aldığım yerdeki kız, ben bunu göz altlarıma da sürüyorum çok iyi geliyor, pişiklere falan da kullanılıyor dedi. Ben de tamam dedim aldım. Bakalım inşallah gerçekten işe yarar.
Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim, muhtemelen siz de duymuşsunuzdur, ayva çekirdeğini hafif ezip bir gece suda bekletiyoruz, sabaha jel gibi bir kıvamı oluyor, onu sürmek de göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyormuş, aklınızda bulunsun kızlar:)

kızlar biberon, emzik ve süt sağma makinesi aldınız mı ve düşünüyorsunuz?

ben süt sağma madela mini elektirikli alacağım galiba. sonra emzik nuk tavsiye edilmiş ama kauçuk mu silikon mu ?

Ben hepsini Avent aldım. Daha doğrusu göğüs pompasını Avent elektrikli aldım, yanında 2 adet biberonu var onun için ayrıca biberon almadım, sonra lazım olursa tekrar alırız diye düşündüm. Emzik de Aventin silikon emziklerinden aldım 2'li, 0-6 ay için olanlardan, umarım iyidir hepsi..

Her kelimesine katılıyorum, ben de özellikle bir haftadır, karnım çok ağır gelmeye başladı, bel ve sırt ağrısı had safhada, yatmak kalkmak bir dert, ayaklarımı zaten tanıyamıyorum, halbuki yavrum daha 1,5 kilo, sonrasında napıcam bilemiyorum..
Bu arada şikayet ediyorum ama onun içimdeki kıpırdamaları beni nasıl mutlu ediyor anlatamam, bütün gün öylece durup onu izleyebilirim:)) Herşeye rağmen bugünleri çok özlicem

kızlar arkadaşlardan biri doğum videosu paylaşmış o epidurlli doğum anladığım kadarıyla normal olsa o kadın bence biraz zor durur o kdar sessiz ama ben izleyince çok fena oldum tansiyonum falan düştü ben acaip korkuyorum doğumdan şu anda nefesim bile kitleniyo yani :18::18::18:

bu arada herkese hayırlı kandiller allah herkesin dualarını kabul etsin yanında bizimkinide kabul etsin vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla doğum yaparız inşallah ve bebişlerimiz sağlıklı noksansız olur inşallah rabbim bebişlerimizi bize bizleride bebişlerimize bağışlasın amin

ben de kaçtım kızlarrr, iyi akşamlar herkese...Çalışanlar eve gidip dinlenin iş mişapmayın
vallahi canım,5.30da eve geldim yeni oturuyorum..çalışanların işi gerçekten zor

canım zaten ben izleyenlere çok şaşırıyorum.hayatta izleyemem:18:

vallahi canım,5.30da eve geldim yeni oturuyorum..çalışanların işi gerçekten zor

canım zaten ben izleyenlere çok şaşırıyorum.hayatta izleyemem:18:

ah keşke bende izlemeseydim şu anda çok fenayım gerçektensakın izleme benim zaten korkum öncedende vardı tamam kadın çok rahat doğum yapıyo ama benim psikolojim kaldırmıyo bu doğum olayını napcam son aylarda bilmiyorum

Eki Görüntüle 203446

kızlar buda benim bebek sekerim :))) kagıt tutacağı içine genelde lavanta konuyor ama ben paketli draje koymayı düşünüyorum :)

haaa fotoyu netten buldum benimkinde tüy yok :)))

Bu çok güzelmiş gerçekten, benim de aklımda hep böyle birşey vardı. Benim burda sadece iş arkadaşlarım var, onların da işine yarayacak bişey olsun istiyordum, tam aradığım gibi:) Nerden aldın canım, internetten mi sipariş verdin??

Bugün kabus gibi bir gün geçirdim kızlar (( Önce 1 tane hasta yakınının insanlık dışı hallerine maruz kaldım, sonrada beraber çalıştığım arkadaşın 1 aylık iznini onayladıklarını öğrendim. (((
Hasta yakını diğer hasta 15 dk. geç çıktığı için ki bu süreyi beklemeden hastaneyi birbirine kattı. Asansörde falanda bağırmış o diyetisyeni şikayet edip işten attıracağım diye.. Ben güya içerde sohbetteymişim. Şu kandil günü hamile halimle Allah' ından bulsun diyorum...

sıkma canını allah görüyo sen allaha havale et gerisini hiç düşünme kendinide üzme şeker bak yoksa bebişte üzülür

cnmm boşver sen takma kafana bazı insanlar düşüncesiz oluyo bugünün hirmetine sesini çıkarma o zaten bulur bulacağını
demek diğer kişinin izni onaylanmış ne saçmalık yaa hayret...

beni anlatıyorsun canım yaa...bugün resmen dikey konumda duramıyorum kızlar...yürüyemediğimi de söyleyeyim mi,aldığım kiloları ayaklarım taşıyamamaya başladı sanırsam...çok fenayım çok....evden okuluma 5dakka bile değil yürüme ben 15dakikada gelemedim düşünün terlik felan işe yaramıyor ben de..bi no büyük aldığım terlik bile sıktı bugün
bi de kuzum bu 2 haftadır çok mu dellendi nedir anlamıyorum,resmen beni dövüyor içerden...az önce uzandım...eşim de yanımda...başlamaz mı cimcime ,eşim korktu düşünün:) dedim ben boşuna ay oyyy demiyorum anla beni...ay neyse ben oturmayayım ayaklarımı uzatmam lazım...yatayyyy konuma geçiyorum..öptükkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…