Yok canım değil, zaten çocuğun kıyafeti, bezi vs. derken anca yeter diye düşünüyorum.
ölçüleri 48 * 30 * 17, 48cm. bak bi mezurayla öyle çok büyük durmuyor. Gerçi İstanbul'dasın galiba JUJUBE mağazalarında var, gidip inceleyebilirsin.
Avrupa yakasında Carousel de gördüm. Anadolu yakasında da bağdat caddesi suadiyede, ara sokakta var bir tane.
ben bunu aldım arkadaşlar 99 tlye unnadodan Eki Görüntüle 203346 Eki Görüntüle 203347 lacivert olanı benım aldığm.şu siyah olanıda henüz satılmamş kids go nun çantasınada benziyor almak isteyene..arkasıda sırt çantalı 109 tl fiyatı
canım çok güzelmiş güle güle kullan..
kids go sementa çantalarınız hayırlı olsun
ben almadım ama çokda armadım açıkças:)))
kızlar...ben şu modeli beğendim
aslında kızım için hep pembiş renk şeyleri seçiyorum ama bu çantayı her ne kadar bebeklerimiz için alsakta kendimiz kullanacağı için syah tercih etmeye karar verdim her kıyafetimize uysun diye...
sizce bu model nasıl kullanışlımıdır?
Okiedog Bliss Celeb Bebek antas Siyah | Okiedog | Anne| antalar ve Kutular | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,m
Avvio Avvio Bebek Çantası (Grand) A-1007 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ben bundan aldım siyah renginden ama bu fiyata değil havuzlu handan daha uyguna
3 lü pjama takım olarakta bunu
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
yine havuzlu handan nakit 63tl'ye geldi modelini yerini çok beğendim herkese tavsiye ederiiim
sgol canim seninki de cok güzelmis sende güle güle kullan :)
sagol canim
canim ben bunu aldigim magazada görmüstüm ama renkleri yoktu benim begendigim bence gayet güzledi ama yandan asilmali bisey ariyosan sanirim bu asilmiyo gerci benim aldigim da asilmiyo sadece kücük parcalari var onlarla bebek arabasina takabiliyosun
ama dedigim gibi senin begendigin canta da cok güzeldi bence
canim bu pijama takimindan bende aldim havuzlu handan pembesini :)
bence yandan asılması o kadar çok aranan bi özellik olmamalı yaa
bi sü beğendiğim çantanın boyutlarını öğrenebilseydim iyi olacaktı
jokere e bebeğe bi bakayım olmadı bunu düşünücem
buda güzelmiş orda fiyatlar daha uygunsa birde oraya bakalım ama dimi :)))Avvio Avvio Bebek Çantası (Grand) A-1007 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ben bundan aldım siyah renginden ama bu fiyata değil havuzlu handan daha uyguna
3 lü pjama takım olarakta bunu
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
yine havuzlu handan nakit 63tl'ye geldi modelini yerini çok beğendim herkese tavsiye ederiiim
hiç sorma yaaa tüm gün burada oku yaz ugraştım şimdi yetiştim ama araya haftasonu girince gene açılacak ara atlaya zıplaya yakalamya calışıcam artık :)))efsung nasilsin cnm?
gecmis sayfalarla bogusuyorsun sanirim su an)))
narcicegi benim ayaklarimda oyle malesef; ofiste terlikle duruyorum artik :-((
herzaman_seninle ben bakim cantasi almicam simdilik;
chicco set almistik onudan bir canta cikti
medela cantali setin de cantasi var
ama bebek 3-4 aylik olunca buyuk genis bi bayan cantasi alip hem kendim hem bebek icin onu kullanmayi planliyorum
aynene yaaaa çok sinir bozucu bide saatlerce geçmiyoobenimde canım,çorap izide öyle bir çıkıyor ki..
canım ben 56lık aldım 2 ay kullanıcaz sonra da doğumdan sonra da ben bir de bol kepçeyim her konuda garanti olsun 56lık aldım unnadoda indirim var canım ordan aldım ben 27 lira
kızlar biberon, emzik ve süt sağma makinesi aldınız mı ve düşünüyorsunuz?
ben süt sağma madela mini elektirikli alacağım galiba. sonra emzik nuk tavsiye edilmiş ama kauçuk mu silikon mu ?
Kızlar benim için hamilelik yeni başlıyor. Sizin içinde öyledir eminim. Bundan öncesi cicim aylarıydı.
Günlük hayatım normal devam ediyordu. Ama artık zorlanıyorum.
Ayaklarım, belim ve sırtım ağrıyor. Birde erken doğum olurmu korkusu var.
Doktorum demişti zaten, 28. haftaya kadar cicim ayları diye..Gerçekten çok doğruymuş...:26:
vallahi canım,5.30da eve geldim yeni oturuyorum..çalışanların işi gerçekten zorben de kaçtım kızlarrr, iyi akşamlar herkese...Çalışanlar eve gidip dinlenin iş mişapmayın
kızlar arkadaşlardan biri doğum videosu paylaşmış o epidurlli doğum anladığım kadarıyla normal olsa o kadın bence biraz zor durur o kdar sessiz ama ben izleyince çok fena oldum tansiyonum falan düştü ben acaip korkuyorum doğumdan şu anda nefesim bile kitleniyo yani :18::18::18:
vallahi canım,5.30da eve geldim yeni oturuyorum..çalışanların işi gerçekten zor
canım zaten ben izleyenlere çok şaşırıyorum.hayatta izleyemem:18:
Eki Görüntüle 203446
kızlar buda benim bebek sekerim :))) kagıt tutacağı içine genelde lavanta konuyor ama ben paketli draje koymayı düşünüyorum :)
haaa fotoyu netten buldum benimkinde tüy yok :)))
Bugün kabus gibi bir gün geçirdim kızlar(( Önce 1 tane hasta yakınının insanlık dışı hallerine maruz kaldım, sonrada beraber çalıştığım arkadaşın 1 aylık iznini onayladıklarını öğrendim. (((
Hasta yakını diğer hasta 15 dk. geç çıktığı için ki bu süreyi beklemeden hastaneyi birbirine kattı. Asansörde falanda bağırmış o diyetisyeni şikayet edip işten attıracağım diye.. Ben güya içerde sohbetteymişim. Şu kandil günü hamile halimle Allah' ından bulsun diyorum...
Bugün kabus gibi bir gün geçirdim kızlar(( Önce 1 tane hasta yakınının insanlık dışı hallerine maruz kaldım, sonrada beraber çalıştığım arkadaşın 1 aylık iznini onayladıklarını öğrendim. (((
Hasta yakını diğer hasta 15 dk. geç çıktığı için ki bu süreyi beklemeden hastaneyi birbirine kattı. Asansörde falanda bağırmış o diyetisyeni şikayet edip işten attıracağım diye.. Ben güya içerde sohbetteymişim. Şu kandil günü hamile halimle Allah' ından bulsun diyorum...
Her kelimesine katılıyorum, ben de özellikle bir haftadır, karnım çok ağır gelmeye başladı, bel ve sırt ağrısı had safhada, yatmak kalkmak bir dert, ayaklarımı zaten tanıyamıyorum, halbuki yavrum daha 1,5 kilo, sonrasında napıcam bilemiyorum..
Bu arada şikayet ediyorum ama onun içimdeki kıpırdamaları beni nasıl mutlu ediyor anlatamam, bütün gün öylece durup onu izleyebilirim:)) Herşeye rağmen bugünleri çok özlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?