2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allahhh korusunnn yaaa.. hep tetikte olmak lazım yani..

yok canım sınır 140 altında çıkmış zaten. bebişine de maşalllahhhhh..

ayyy ne fena başımıza gelmez inşallah dikkatli olmak gerek (

paraminide baby jem kampanyası var işe yarayanlar kuvet file falan diğer ürünlere bize büyük Ç)))
Baby Jem Banyo Küveti - Mavi

15,50 T
Baby Jem Kova - Pembe

7,44 TL
Baby Jem Giderli Banyo Küveti Mat - Pembe

19,50 T
Baby Jem Banyo Filesi Havlu - Beyaz
fiyatlar böyle ilgilenirseniz :))
8,99 TL

Canım yanlış anlama olmuş sanırım benim sezeryan olmadı tamamen doğal oldu, lavman filan bile yapılamadı, annelerimizin ki kadar doğal yani

Eki Görüntüle 203446

kızlar buda benim bebek sekerim :))) kagıt tutacağı içine genelde lavanta konuyor ama ben paketli draje koymayı düşünüyorum :)

haaa fotoyu netten buldum benimkinde tüy yok :)))

Çok güzel draje bence de daha iyi bende draje koyacam

Yo allah gücünü veriyor ben hiç çığlık filan atmadım tabi kolay olmadı ama sedyeye alındıktan sonra ağlama krizine girmiştim herkes şaşmıştı doğururken ağlamadın da diye

Kıskançlığından yapıyor cnm allah verir sana o kudreti bende 37.hftya kadar çalışmıştım 39 da da doğurdum daha rahat doğum yaparsın cnm

Günaydınnnn şekerler....

Böbrek testlerim çıktı, gayet normal herşey. Doktorum korkulacak bişey yok dedi. Rahatladım bende

oh süper bir haber

günaaay dın kızlaarrrr :)))
insüline başlıycam :) dr m öyle dedi

hadiii gözün aydın canım :)))

aslında 32 den sonra sıkıntın olmazsa çalışsan daha iyi değilmi canım ?

olsun cnm çaresi var ya bebişde birşey olsaydı

Maşallah kuzuna bizimki bir hft ilerde zaten kafası belli orandan büyük olursa sezeryan yapıyorlar cnm benimde kafa büyük dediler ama normal yapılmayacak kadar büyük değildi.

Yok cnm 140 altında çıkmış yapmazlar zaten ne güzel bende 100 lük yaptırmadım 144 dü sadece açlık tokluk yaptırdım allaha şükür normal çıktı....

Kızlar benim de dün akşamdan beri karnım taş gibi ilk hamişliğimde yoktu böyle birşey :2:

efsung dedigin gibi nolacagimiz belli degil;
artik hakkimizda hayirlisi olsun cnm yaa.

ben de hep 37ye kadar calismak isterdim hatta doktor ilk 32de ayrilacaksin dedigi gun uzuldum agladim; esim- ailem hepsi sen deli misin dediler; gerekirse sonradan ucretsiz izin alirsin; yeter ki bebek ve senin sagligin riske girmesin dediler;
dusununce hakli buldum ben de canim.

simdi 32 degil de 33 te ayrilicam buyuk ihtimalle (tam rapor haftamiza geliyor o yuzden doktordan izin alarak 1 hafta daha gelmem lazim ise )

Sana da bebeğine de maşallah, 31. haftada 10 kilo almışsın ne güzel:)
Benim bebeğimin de ölçümleri haftasına göre ileride görünüyor. Normal doğumda bebeğin başının büyük olması çok sıkıntı yaratacak bir şey değilmiş sanırım. Bir yerde okumuştum, bebeğin baş çevresi genelde annesinin çatısıyla uyumlu olarak gelişirmiş, bir de zaten özellikle kafatası kemikleri tam birleşmemiş oluyor ve doğumda birbirinin içine geçip bebeğin kafasının kolay çıkmasını sağlıyor, o yüzden zaten ilk doğduğunda bebeklerin başı biraz sivri olur, izlediğim videolarda da hep öyleydi.
Yani bence endişelenecek bir şey yok:)

Canım öyle değil belli bir cm var şimdi unuttum onun üstünde oldu mu dr.lar önermiyor en azından benim dr öyle demişti

Canım öyle değil belli bir cm var şimdi unuttum onun üstünde oldu mu dr.lar önermiyor en azından benim dr öyle demişti

Anladım canım, ben de onu bir yerde okumuştum, nerede hatırlamıyorum şimdi, sevinmiştim baya Ben de normal doğum yapmak istiyorum da, benim bebiş birazcık iri olacakmış sanırım doktor öyle dedi.. Yapamazsam diye korkuyorum, sezeryan daha zor geliyor bana..

canım bebeğine ve sana maşallah..30.haftandasın ve 10 kilo almşsın ben şimdiden 12 kilo aldım bebeğinde güzel gelişmiş allah nazarlardan saklasın meleğini

canım ne güzel birşey çıkmamş..kızınada maşallah,nazarlardan korusun rabbim..

yaa tabii sıkma canını önemli olan bebeğin sağlıkla doğması, bak nelerr duyuyoruzzz. hamileliği sağlıkla bitirelim de doğumdan sonra bişekilde çözüm buluruz..

ya kızlar diyorsunz ya hani 37.haftaya kadar çalışırm diye..sezeryan olacak olanlar zaten 37.haftalarda alınmıyor mu bebek.geriye kalan 3 haftayı doğum sonrasına atılacak nasılsa..ben o yüzden 37.haftama kadar değilde 35e kadar falan çalışırım diyorum bir aksilk çıkmazsa

peppermint ;

canım venüs den haber var mı?

iyi hatirlattin,
simdi ben bir arayayim onu canim.

ya evet cnm,
benim arkadasim da 37 de izne ayrildi; 10 gun sonra dogum yapti kizcagiz; o zaman erken dogumda izinleir aktarma durumu da yoktu; bosuna kendini yormus oldu..

Canım ben de 35. haftada ayrılcam, bir aksilik olmazsa... 3 hafta doğumdan sonraya atılcak artık...

iyi hatirlattin,

ya evet cnm,
benim arkadasim da 37 de izne ayrildi; 10 gun sonra dogum yapti kizcagiz; o zaman erken dogumda izinleir aktarma durumu da yoktu; bosuna kendini yormus oldu..

ben sezeryan düşündüğm için 37-38de alırlarsa diye 35e kadar çalışmayı düşünüyorum(burdan 3 hafta iznimi atmş olruum doğm sonrasına)..bide erken doğum olacağı için sezeryan olunca 2 haftada ordan toplamda 5 hafta iznm olur diye düşünüyorum.yani doğmdan sonra 8+5 13 hafta izin

iyi hatirlattin,

ya evet cnm,

Tatlım bizede hemen haber ver

Merak ediyorum valla...

sen kendi isteginle sezeryan mi olcaksin cnm??

ben de eskiden hep normal dogun en ideali falan deyip dururdum; kendim hamile olunca bi tirsma durumlari oldu; sezeryana kayiyor gibiyim yaaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…