hiç sorma yaaa tüm gün burada oku yaz ugraştım şimdi yetiştim ama araya haftasonu girince gene açılacak ara atlaya zıplaya yakalamya calışıcam artık :)))
sen naılsın canım :)) dr 32. haftada izine ayrılabilirsin demiş sana erken değilmi yaaa ne kadar geç çıkarsan bebeğinle o kdar bir arada olacaksın umarım herşey yolunda giderde 32. haftada çıkmak zorunda kalmazsın :))
(
Bugün kabus gibi bir gün geçirdim kızlar(( Önce 1 tane hasta yakınının insanlık dışı hallerine maruz kaldım, sonrada beraber çalıştığım arkadaşın 1 aylık iznini onayladıklarını öğrendim. (((
Hasta yakını diğer hasta 15 dk. geç çıktığı için ki bu süreyi beklemeden hastaneyi birbirine kattı. Asansörde falanda bağırmış o diyetisyeni şikayet edip işten attıracağım diye.. Ben güya içerde sohbetteymişim. Şu kandil günü hamile halimle Allah' ından bulsun diyorum...
Günaydınnnn şekerler....
Böbrek testlerim çıktı, gayet normal herşey. Doktorum korkulacak bişey yok dedi. Rahatladım bende
günaydıın canımmm
Avvio Avvio Bebek Çantası (Grand) A-1007 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ben bundan aldım siyah renginden ama bu fiyata değil havuzlu handan daha uyguna
3 lü pjama takım olarakta bunu
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
yine havuzlu handan nakit 63tl'ye geldi modelini yerini çok beğendim herkese tavsiye ederiiim
burda hergün yağmur yağıyor kızlar, sıkıldım artık ya:84:..şöyle açsa hava güllük gülistanlık olsa kşlar cıvıl cıvıl ötseler ..ama çokta sıcak olmasın tabi o zamanda bunalırız ..he he bana bak pazarlk yapıyorum tövbe tövbe
günaydın kızlar. göğüs kremi lansinoh canım
ayy canım çok sağol onu 32. haftadan itibaren kullanıyorsun değil mi?
Evet 2 ay önce başlamak göğüs uçlarını yumuşatması için iyi olur diyordu kullananlar. Yalnız göğüs uçlarına da fazla baskı yapmayın sürerken, erken doğum riski oluyormuş.
Bugün randevumuz vardı doktorumuzla, dün arayıp çağırdı bize de sürpriz oldu. raporu 32. hafta bittiğinde verecekmiş 32+6 da.
Şimdiye kadar toplamda 10 kg almışım.
Kuzu 1736gr.
benim ölçümlerde haftasından en ileride olan başı oluyor. sizin nasıl?? neredeyse 2 hafta ileride
bir de normal doğum istiyordum böyle kocaman kafa olursa nasıl doğacak :18:
sona doğru yaklaşıyoruz bundan sonra 3 hafta 2 hafta 2 hafta aralıkla gel dedi. randevuları alırken bir tuhaf oldum az kaldı artık.
Bugün randevumuz vardı doktorumuzla, dün arayıp çağırdı bize de sürpriz oldu. raporu 32. hafta bittiğinde verecekmiş 32+6 da.
Kuzu 1736gr.
benim ölçümlerde haftasından en ileride olan başı oluyor. sizin nasıl?? neredeyse 2 hafta ileride
sona doğru yaklaşıyoruz bundan sonra 3 hafta 2 hafta 2 hafta aralıkla gel dedi. randevuları alırken bir tuhaf oldum az kaldı artık.
canım sende 32.haftanda rapor alırsın çalışamaz diye..o zaman anlarlar anyayı konyayı
günaaay dın kızlaarrrr :)))
insüline başlıycam :) dr m öyle dedi
aslında 32 den sonra sıkıntın olmazsa çalışsan daha iyi değilmi canım ?
cnm yaa, her insanda ayni anlayis olmuyor ne yazik ki;
cok kustah insanlar var
sen uzme canini, onu Allah bildigi gibi yapsin
su arkadasinin alacagi olsun valla... zamani gelir onun da sana ihtiyaci olur...
Kuzu 1736gr.
ohhh,
cok sukur,
cok sevindim canimmm
Sağol canım, bende çok sevindim.Rahat bir nefes aldım.
Hamilelikte tansiyon çok önemli, mutlaka herkes takip etmeli.
Dün bir arkadaşımın arkadaşı ile telefonda konuştum.preeklampsi sonucu 33 haftalık doğurmuş bebeğini. Ama bebek 3 hafta hiç gelişmediği için 30 haftalık doğmuş. 1300 gr...
31. haftaya kadar hiçbişeyi yokmuş. 1 hafta içerisinde 8 kilo almış, vücut ödem toplamış. Sonra tansiyonu yükselmiş, doktorlar 2 hafta hastanede yatırmışlar ama fayda etmemiş. Hemen doğuma almışlar. 1 ay bebek küvöz de kalmış, çok zor zamanlar geçirdik diyor. Her gün hastaneye giderek sütünü vermiş bebişine.
Kızını orda bırakıp eve gitmek, hayatımdaki en zor günlerdi diyor.
Yoğun bakım ünitesi olup SSK ile anlaşması olan hastane baktık, hafta sonu gidip görüşücez. Doğum yapacağım hastane de günlük küvöz ücreti 1200 TL miş. 1 ay kalırsa, batarız valla..
Bilginiz olsun diye anlatıyorum kızlar. Yedekte hastane aklımızda olmalı...
Kuzu 1736gr.
Aman yağmur yağmasın, sıcakta olmasın
Yoksa yanarız valla... Sıcakta ödem oluşumu daha hızlı oluyormuş:26:
Günaydınnnn şekerler....
Böbrek testlerim çıktı, gayet normal herşey. Doktorum korkulacak bişey yok dedi. Rahatladım bende
günaaay dın kızlaarrrr :)))
insüline başlıycam :) dr m öyle dedi
hadiii gözün aydın canım :)))
aslında 32 den sonra sıkıntın olmazsa çalışsan daha iyi değilmi canım ?
burda hergün yağmur yağıyor kızlar, sıkıldım artık ya:84:..şöyle açsa hava güllük gülistanlık olsa kşlar cıvıl cıvıl ötseler ..ama çokta sıcak olmasın tabi o zamanda bunalırız ..he he bana bak pazarlk yapıyorum tövbe tövbe
Bugün kabus gibi bir gün geçirdim kızlar(( Önce 1 tane hasta yakınının insanlık dışı hallerine maruz kaldım, sonrada beraber çalıştığım arkadaşın 1 aylık iznini onayladıklarını öğrendim. (((
Hasta yakını diğer hasta 15 dk. geç çıktığı için ki bu süreyi beklemeden hastaneyi birbirine kattı. Asansörde falanda bağırmış o diyetisyeni şikayet edip işten attıracağım diye.. Ben güya içerde sohbetteymişim. Şu kandil günü hamile halimle Allah' ından bulsun diyorum...
38. haftalık doğacak..şeker hastası olduğum için..38.haftadan sonra şeker bebeğe zarar verebilirmiş..
Kızlar bende de tam tersi ishal var... Acaba çok mu meyve yiyorum, erikten mi oluyor ki?
kızlar biberon, emzik ve süt sağma makinesi aldınız mı ve düşünüyorsunuz?
ben süt sağma madela mini elektirikli alacağım galiba. sonra emzik nuk tavsiye edilmiş ama kauçuk mu silikon mu ?
kizlar dun aksam arkadasim yeniden doguma gitti, ama eve geri gondermisler yine. burada hastaneye gitmeden once arayip belirtileri soyluyorsun, gel derlerse gidiyorsun,belirtiler de dogum basladigi yonunde ama sancilar basliyor sonra geciyor. normal dogumu 7 gun gecti bu arada.1 hafta daha bekleyecekler, olmazsa suni sanci verilecekmis...
bu sabah uyandim,lavoboya gittim. tuvalet kagidina toplu igne basi kadar kan geldi. hemen arayip danistik, normal olabilir kasilmalarina sanci eslik etmiyor dediler. bakalim bekliyorum. bebek de donmeye calisiyor heralde inanilmaz hareketli, cok usluydu normalde...
günaydın kızlar
bugün oğlumun doğum günü tam 3 yaşında bi delikanlı artık
doğum günü şarkısını kendi söylüyo
İYİKİ DOĞDUM İYİKİ :)))
bu duyguyu 2. kez yaşıcağım için çok mutluyum 2. kez anne olucam
iyiki doğurmuşum yaaa iyikiii :)))
kızlar hepınıze günaydın
benım dun aksam ıkı göğsümden de sarı bı sıvı geldı hemde 3 kere falan
bırısının de basına gelmıstı doktoru normal demıstı galıba hatırlamıyorum
sızce onemlı bıseymıdır sımdı dr umu arıcam ???
tüm annelere maşallah
Ben de şimdi geldim doktordan çok şükür tatlı kızım iyiymiş doktor teyzesine de tekmeler salladı kızım:)
yine 1 hafta ileriden gidiyor kilosu da 1250 civarıymış biraz tombiş mi olacak yoksa kızım şekerden değildir inşallah..
50'lik şeker yüklemesi teşhis yöntemi değil 100'lük yüklemeden sonra gel şekeri konuşalım dedi pazar günü babası götürecek bizi 3 saat nasıl dayanıcam bilmiyorum ama bunu da hayırlısıyla atlatırız inşallah..
karnımdaki kraplarında muhtemelen mide ile ilgili olduğunu söyledi şurup verdi içim rahatladı biraz...
kızlar bu mide bulantısı beni öldürecek..hafta içi erken kalktığmdan mdır nedir hep midem bulanıyor ..kahvaltımı yapıyorum ama bir saat sonra yine birşeyler yemem gerekiyor yoksa mide bulantısı başlıyor ..yanımda çerez ve elma taşıyorum..öğlen yemeğinden sonra sıkıntı bitiyor..
canım servisle gittiğini biliyorumda yolun çok uzun olduğunu bilmiyodum dogum sonrasına daha çok iznin kalsın diye dedim ben ama sağlıklı olan neyse tabiki onu yapmak gerek :)) hepimiz için hayırlısı :))))canim ben ist.anadolu yakasinin bi ucundan avr.yakasina geciyorum hergun yolum gunde toplam3 saat.
servisle gidiyorum ama yine de yorucu.
doktor bunu bildigi icin bir de kasilmalarim erken basladigi icin; gecmiste de kanama tecrubem oldugu icin; ha bir de detaylida perinatolog rahimde bolme var erken dogum olabilir dedigi icin; doktorum 32den sonra izne ayrilcak gibi planini yap dedi :-((
cnm yaa, her insanda ayni anlayis olmuyor ne yazik ki;
cok kustah insanlar var
sen uzme canini, onu Allah bildigi gibi yapsin
su arkadasinin alacagi olsun valla... zamani gelir onun da sana ihtiyaci olur...
ohhh,
cok sukur,
cok sevindim canimmm
lansinosharkadaşlar benim sorum olucak daha önce bu sayfalarda paylaşıldı ama yerini unuttum bana da acil lazım şu 32. haftadan itibaren kullanılırsa göğüs çatlağı oluşmayan bir krem vardı ismini hatırlayan var mı? bulamadım burda sayfa sayısı fazla olunca hatırlayan varsa yazarsa çok sevinirim...
Kuzu 1736gr.
evet bazen böyle engebeler yada cukurlar çıkıyor karşımıza ama üstünden atlayıp geçicez sıkmıycaz kendimizi:)))Günaydınn güzel anneler, benim moral kaynağı canım arkadaşlarım ve onların melekleri,
Bu gğn sayenizde kendimi daha moralli hissediyorum. Ayrıca, bugün akşam doktor muayenemiz var 3 haftadan sonra oğlumu tekrar görecek olmanın heyacanı var. Umarım herşey yolunda gidiyordur :)) Gerçi ilk defa bir muayenemize babamız olmadan gideceğiz. Babamızın uyuz direktörü ile toplantısı var akşam.
Canım 32. haftad rapor almak benim açımdan iyi değil çünkü ben doğum sonrasına kalmasını istiyorum izin hakkımın. Hem Şimdilik rahat bir hamilelik geçiriyorum çalışamayacak gibi değilim sadece, düşüncesizliklerine inanamıyorum.
Aynen hayatım, ben de 37' ye kadar çalışmayı planlıyorum. Dediğim gibi düşüncesizliklerine inanamıyorum o kadar. aman ne yapayım ben de yetiştirebildiğim kadar iş yapacağım.
Kaç çıkıyor ki şekerin canım ?? Umarım kısa süre kullanırsın sonra gerek kalmaz.
evet tatlım ya, dün çok canım sıkıldı ama bugün toparladım. :))) Umursamama yoluna başvuruyorum artık. Yönetim işlerin aksamasını umursamıyorsa ben niye umursayayım diyorum. ( gerçi ben duramam yine herşeyi yapmaya çalışırım) Ama en azından işlerin yetişmemesini kendime sinir stress yapmam. Bir de ben haziran sonu gibi bir cumaya izin alıp 3 gün tatil yaparım diyordum çünkü geçen sene de iş değiştirdiğim için tatil yapamamıştım. Ama kısmet bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?