- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
ya bende onu düşünüyorum bu perinatologlar gebelik takibi yapmamalı adamların işi kusurları tespit etmek olduğundan abartıyorlar galibagerci sadece kasilmalar ya da sanci da erken doguma sebep olmuyor;
rahim agzi yetersizligi de cok ciddi bir durum diy mi
Allah kolaylik versin yaa
bende de geç yumrtalmadan sat 1 hafta ötelendi 30 ekimdi 7 kasım oldu ondan sonrada bir daha dr um hiç ilerde geride demedi mesela ben bakıyorum ölçümlere göre bazı noktalarda ilerde ama dr söylemiyor çünkü biz az bir bilgiyle senaryo yazdığımızdanher hastane sonrası olduğu gibi yine moralim bozuk.yine çocuk geride görünüyo.30 ekim olan sat önce 6 kasıma sonra 7 kasıma, bugün de 10 kasıma alındı.çocuk çok minyonmuş.sağlıklı beslenmiyo musun dedi doktor.herşeyden yiyorum daha ne yapayım.her defasında aynı şeyleri duymaktan yoruldum.((
bence sende kafana takma istersen başka birine daha git durumunu anlat yardımcı olacaktır
ayyy canıım ya çizgi film gibi olmuşsun valla kaktüsle bütünleşerek bende gülüyorum ama acımıştır geçmiş olsun hepimizde oluyor dimi böyle seyler :))))kızlar, bu arada sizi biraz güldürmek için dün başıma gelenleri anlatayım. gerçek ben şu an gülüyom ama dün çok acımıştı:)
dün sabah nedense çok erken uyandım, ee sonrada uykum gelmeyince balkondaki çiçeklerimle oyalanayım dedim. yok topraklarını havaldıryım falan derken koca bir kaktüsü tam balkon kapının önüne koydum. çiçeklerimle uğraşırken sarı yaprakları atmak için tam içeriye girecektim ama giremedim çünkü o koca kaktüsün üstüne bastım ve koca dükenler hepsi topuğuma girdi. ağrıdan çığlık attım ve dikkenleri hepsini daha fazla içeriye girmeden çıkartmya çalıştım. o an galiba öldüm sonra yine dirildim. eşimde telaştan ne yapacağını bilemedim üstelik tüm kaktüsleri atmaya tehdit etti. bende kaktüslerim için yoksa kendim için üzüleyim bilemedim. tüm iğneleri çıkarttık gibi ama ayak topuğum hala birazda olsa acıyor:)
ama sadece kaktüsle bitmedi. gündüz akşam yemeği için balık almaya karar verdim, eşim daha duştayken hemencik arabayla gidip alırım dedim. balığı aldım, tam arabaya binecektim arkamdan birisi korna çalınca bende arkaya döndüm,ya su bizim topict tam o an arabanın kapısı olan bir hızla yüzümün yan kısmına çarpmaz mı. bir an ne oluyor diye affaladım ama şimdi tokat yemiş gibi bir morluk var yüzümde. ben eve bir geldim, eşim şok. anlatınca kızda bana, neden kendim gittim diye, keşke ona aldırsaydım. bide hamile kaldığımdan beri araba kullanmamı istemiyor, tehlikeli oluyor diyebu olayda onun için bahane oldu
yani, anladığınız kadarıyla, içerdeki yavrucak bu anneme ne olduyor diye baya bir şaşımıştırama dün gerçektende tüm şansızlıkları yaşadım. kimse umarım yaşamaz çünkü baya acıyor
tam tarif ettiğin gibi canım bende de oluyor ama artık bunu kabul ederek takip altında tutmak gerek düzenli olursa sorunmuşCanım kasılma kasıklarda olmuyor, tam göbeğinde, rahimin tamamı kasılıyor, ama sanki bir toplanma hissi oluyor, aslında tarif etmek çok zor. Ama anlamanın en kolay yolu, göbeğinin heryeri semsert olur, ayrıca sanki bir taraftan bebek itiyormuş gibi göbeğinin bir tarafı dışarı çıkar, göbeğin yamulur falan.
Kasılmanın yanısıra benim sanırım diyaframa falan da baskı yapıyor, böyle hafif nefesim kesiliyor gibi oluyor, sizin de öyle oluyor mu merak ettim.
ayyy çok güzelmiş valla bi sevreyin sezeryanı bide bu normal doğum korkularımdan uzaklaştırdı valla sağol darısı bize olsun :))Doğum izle: Normal doğum videosu izle
kızlar normal doğum videosu.. izlerken ağladım resmen ben ağlayınca bebişimde tekme attı :) normal doğum yaptığımda böyle geçecekse normal doğurmak isterim vallabide hasta çıkışında bebeği oto koltuğuna koymazlarmı koptum
oooo süpeerrr gözün aydınn canım :)))selam anneler daha geçmişi okuyamadım bugün harika bir şey oldu paylaşmak istedim ben 1.5 yıldır sözleşmeli öğretmendim.bugün kendi okulumda kadroya geçtim.oğlum maşallah uğurlu geldi hiç umudum yoktu.
canım magnezyum kullanman gerek ya neden topictekiler magnezyumdan bu kadar kaçıyor anlamaıdm tadı iyi gerçi bende düzenli içemiyorum unutuyorum da kramp yaşamaktan daha iyi bir yöntem :)kızlar kasılma bende de oluyo. dr a da sordum başka doğum yapanlara da artık normal bu saatten sonra olur dediler.
yanlız benim başka problemlerim var. 3 gündür bacağıma kramp giriyo. bugün çok sıklaştı. resmen bağırıyorum ve ne yapacağımı şaşırıyorum. kalıyorum öyle. böyle ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama beni mahvediyo
günaydın kızlar
bugün oğlumun doğum günü tam 3 yaşında bi delikanlı artık
doğum günü şarkısını kendi söylüyo
İYİKİ DOĞDUM İYİKİ :)))
bu duyguyu 2. kez yaşıcağım için çok mutluyum 2. kez anne olucam
iyiki doğurmuşum yaaa iyikiii :)))
ayyy canım nice güzel yaşlarını görürsün inşalah daha uzun yıllar boyunca darısıda 2. ye olsun :)))
canım benimde erken doğum olacağından dolayı rapor dün alıp gönderdim..devlet hastanesinden aldım...30. haftada aldım yani...
canım çok erken değil ama ona göre rapor aldım..
canım raporun devlet hastanesi olması şartmı nerdeki devletten aldın?
bide erken doğum yapsan bile kullanmadıkların ekleiyor bizim okulda bir arkadaşın erken oldu 3 hafta hemde onun eklendi oda şeker bir anne idi:)))) olmadı bende haftaya alsammmı kararsız kaldım şimdi 17 haziran haftasında lıp vermeyi planlıyordum ama