2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gerci sadece kasilmalar ya da sanci da erken doguma sebep olmuyor;
rahim agzi yetersizligi de cok ciddi bir durum diy mi

Allah kolaylik versin yaa

ya bende onu düşünüyorum bu perinatologlar gebelik takibi yapmamalı adamların işi kusurları tespit etmek olduğundan abartıyorlar galiba
bende de geç yumrtalmadan sat 1 hafta ötelendi 30 ekimdi 7 kasım oldu ondan sonrada bir daha dr um hiç ilerde geride demedi mesela ben bakıyorum ölçümlere göre bazı noktalarda ilerde ama dr söylemiyor çünkü biz az bir bilgiyle senaryo yazdığımızdan
bence sende kafana takma istersen başka birine daha git durumunu anlat yardımcı olacaktır
ayyy canıım ya çizgi film gibi olmuşsun valla kaktüsle bütünleşerek bende gülüyorum ama acımıştır geçmiş olsun hepimizde oluyor dimi böyle seyler :))))
tam tarif ettiğin gibi canım bende de oluyor ama artık bunu kabul ederek takip altında tutmak gerek düzenli olursa sorunmuş
ayyy çok güzelmiş valla bi sevreyin sezeryanı bide bu normal doğum korkularımdan uzaklaştırdı valla sağol darısı bize olsun :))
oooo süpeerrr gözün aydınn canım :)))
canım magnezyum kullanman gerek ya neden topictekiler magnezyumdan bu kadar kaçıyor anlamaıdm tadı iyi gerçi bende düzenli içemiyorum unutuyorum da kramp yaşamaktan daha iyi bir yöntem :)

ayyy canım nice güzel yaşlarını görürsün inşalah daha uzun yıllar boyunca darısıda 2. ye olsun :)))

canım benimde erken doğum olacağından dolayı rapor dün alıp gönderdim..devlet hastanesinden aldım...30. haftada aldım yani...

canım çok erken değil ama ona göre rapor aldım..

canım raporun devlet hastanesi olması şartmı nerdeki devletten aldın?
bide erken doğum yapsan bile kullanmadıkların ekleiyor bizim okulda bir arkadaşın erken oldu 3 hafta hemde onun eklendi oda şeker bir anne idi:)))) olmadı bende haftaya alsammmı kararsız kaldım şimdi 17 haziran haftasında lıp vermeyi planlıyordum ama

kids go sementa çantalarınız hayırlı olsun
ben almadım ama çokda armadım açıkças:)))

kızlar...ben şu modeli beğendim
aslında kızım için hep pembiş renk şeyleri seçiyorum ama bu çantayı her ne kadar bebeklerimiz için alsakta kendimiz kullanacağı için syah tercih etmeye karar verdim her kıyafetimize uysun diye...
sizce bu model nasıl kullanışlımıdır?
Okiedog Bliss Celeb Bebek antas Siyah | Okiedog | Anne| antalar ve Kutular | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,m

çok güzelmiş de ben pintimiyim ne bana çok pahalı geldi gerçi piyasayı hiç bilmiyorum daha bakmadım (

buda çok hoşmuş canım :) ben beğendim

bende ilk baktığım sitede az önce sizinle paylaştığımı beğendim
aslında netten hiç sipariş etmem bişi nasıl çıkar bilmiyorum ama hoşuma gitti
bende hiç piyasa fiyatlarını bilmiyoru çantaların yani bebek çantalarının

kids go sementa çantalarınız hayırlı olsun
ben almadım ama çokda armadım açıkças:)))
sağool canım daha güzelleri senin olsun

canım unnadoda bununda satışı vardı,fiyatıda aynıydı sanırım..bence güzell

Canım bu model yandan taşınamıyor, yani postacı tarzında değil. Buna dikkat et istersen. Anneler ya sırtta taşınsın, ya da yandan takılabilsin diyorlar.
Benim beğendiğim modelde bu:
Hepsiburada.com : Okiedog Bliss Metro Bebek Bakım Çantası | Anne / Bebek / Çocuk

Bir mağazada görmüştüm, bej rengi çok şık duruyordu, kimse bebek çantası demez

efsung nasilsin cnm?
gecmis sayfalarla bogusuyorsun sanirim su an )))

narcicegi benim ayaklarimda oyle malesef; ofiste terlikle duruyorum artik :-((

herzaman_seninle ben bakim cantasi almicam simdilik;
chicco set almistik onudan bir canta cikti
medela cantali setin de cantasi var

ama bebek 3-4 aylik olunca buyuk genis bi bayan cantasi alip hem kendim hem bebek icin onu kullanmayi planliyorum

cnm ben bi bu senin modelle kendi seçtiğim arasında kaldım...
bu senin beğendiğin çok büyük geldi gözüme

güle güle kullan canım özellikle pijama takımı hem uygun hem çokk güzelll

cnm ben bi bu senin modelle kendi seçtiğim arasında kaldım...
bu senin beğendiğin çok büyük geldi gözüme

Yok canım değil, zaten çocuğun kıyafeti, bezi vs. derken anca yeter diye düşünüyorum.
ölçüleri 48 * 30 * 17, 48cm. bak bi mezurayla öyle çok büyük durmuyor. Gerçi İstanbul'dasın galiba JUJUBE mağazalarında var, gidip inceleyebilirsin.
Avrupa yakasında Carousel de gördüm. Anadolu yakasında da bağdat caddesi suadiyede, ara sokakta var bir tane.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…