2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen kendi isteginle sezeryan mi olcaksin cnm??

ben de eskiden hep normal dogun en ideali falan deyip dururdum; kendim hamile olunca bi tirsma durumlari oldu; sezeryana kayiyor gibiyim yaaa :44:

evet canım baştan beri hep sezeryan istiyorum:44:..belki cesaret gelir normale dönerim diye düşünrdm ama yok cesaretin gelip gittiği..benım doktorum zaten çoğunu sezeryan yapıyormş bir bahane bulup,umarım banada bir bahane bulur..belki bu düşüncelerim hoş değil ama napıyım korkuyorum annem bile sezeryan ol diyor düşünsenize

aynen benim annemde normal dogum sancisi cok zor diyor;
abimin esi sez. dogum yapti 3 sene once;
annem diyor ki, Allah sana da oyle kolay dogum nasip etsin

artik hayirlisi cnm yaa

sen kendi isteginle sezeryan mi olcaksin cnm??

ben de eskiden hep normal dogun en ideali falan deyip dururdum; kendim hamile olunca bi tirsma durumlari oldu; sezeryana kayiyor gibiyim yaaa :44:

artik hayirlisi cnm yaa

evet hayırlısı bakalım..ben alttan muayenede bile çok korkuyorum bağırıyorum hatta doğumu nasıp yapcamki..

kizlar herkesin cevresi, tanidik sayisi falan farklidir ama bebek sekerlerini kac adet yaptirdiniz siz;
bir de sekerleri hastanede mi, eve gelenlere mi, yoksa mevlutte mi dagitacaksiniz???

ben 20 ad. biblo yaptirdim; hastaneye gelenlere veririm diye;
bir de cikolata alip kendim izne ayrildigimda paketlemek istiyorum, onu da hast.de veririz diye dusunuyorum
35 ad. de lavantali kucuk biblo yaptirdik; onlari da mevlutte veririm diye dusunuyorum
mantikli mi sizce

ilave bisiler yapmali miyim??

eve gelen cok olacaktir, onlar icin mesela ???

canım ben hastane için bebek şekeri ve kurabiyesi düşünüyorum.kurabiyeleri kendim yapmak istiyorum eğer şeker hamurunu bulabilrsem, pastaneden mi istemeliym yoksa büyk marketlerde var mıdır şeker hamuru? mevlüt içinde yine kurabiye ve bebek çikolataları olabilr şu pastanelerde satılan..ama seninki daha iyimiş biblo ömür boyu kalıcı olur..bence ilave olarak sende bebek kurabiyesi düşün ha bide lohusa şerbeti hastane için

merhaba kızlarr
az önce doktordan geldik. doktorum bebeğin kafa gelişinin normal doğuma uygun olduğunu normal doğum için herşey uygun olduğunu söyledi.çok sevindim.zaten normal doğum istiyorum ve doktorun da sezeryan taraftarı olmaması beni daha da mutlu etti.burada öyle çok doktor var ki direkt sezeryana yönlendiren.
normal istememin en büyük sebebi de bebeğin doğduğunda emme refleksiyle doğup anne sütünü problemsiz bir şekilde alması.sezeryanda azcık sorunoluyor bu durum.

niye üzülüyosun bebiş ve senin sağlığın önemli eşin,ailen doğruyu söylemiş

bu benimde hep içime dertti 12. haftadan bu yana kafası ve karın ölçüleri 1 hafta önde bacak boyu haftası ile uyumlu haliyle kilosu da 1 hafta önde 28. haftayı yarın tamamlıyorum kilosu 1250 civarıymış. normal doğum istiyorum ben de inşallah sorun olmaz

artik hayirlisi cnm yaa
annem bana normal dogum cok sancili gectigini, canimin yanacagini ama dayanilmayacak bir agri olmadigini ve daha bebegi kucagima alir almaz unutacagimi soyledi. normal dogumdan korkma diyor hep... okudugum kitaplar da agri kesici bile almadan dogum yapabilursiniz, boylece bebeginize daha cok baglanirsiniz tarzinda bilgiler veriyor. bunu yasamamiz gerektiginden bahsediyor... biliyorum cooook canim yanacak ama korkmuyorum. bazen gece ruyalarima bile giriyor, belki de cok korkuyorum ama yapabilecegime inaniyorum...

birde internette okudum sanirim, gebelik.org olabilir, dogum yapmis kadinlar ogut verirken hep cok kotuydu,cok canim tandi, ben yaptim sen yapma diye sizi korkutacak ve cesaretinizi kiracak seyler anlatabilir, bunlar yapilmamasi gereken seylerdir, bu insanlari dinkemeyin, sizi korkutmalarina izin vermeyin diyordu. cok korkunc olsa annelerimiz 2.3.4.... cocuklari dogurmaya cesaret edemezlerdi ki... hem eger korkmazsak daha kolay gecermis dogum...

evet bende normal dogum istiyorum kismetse, hayirlisi ne ise o olsun ... bu arada boyle bir doktorun dugu icin cok sanslisin..

canim bu pijama takimindan bende aldim havuzlu handan pembesini :)[/QUOTE]

benim de pembe tabi ki:) ama hastane çıkışını kızımın herşeyini pembe aldım değişiklik olsun diye başka renk aldım şimdi eşim tutturdu pembe de alalım hastanede aynı renk olun diye hep ben önemserdim böyle şeyleri demek ki babalarda daha hasas düşünmeye başlıyomuş:)

normal doğum yapanlara imreniyor ve tebrik ediyorum ama bende o cesaret malesef yok..kendimi sezeryana odakladım umarımda öyle olur..

ben 50 adet lavantalı buzdolabı süsü şeklinde olanlardan yaptırdım küçük bebek var üstünde mevlütte dağıtmayı düşünüyoz bunu.hastane için çikolata sipariş vericez paketli olanlardan annem birde güllü lokum aldı onuda götürcekmiş hastaneye Kurabiyelerde çok hoşuma gidiyo şeker hamurlu mevlütte buzdolabı süsüyle birlikte bundanda vermek istiyorum bakalım artık Sende ilave kurabiye düşünebilirsin cnm

kizlar benim kismetse oglum olacak... cocukken babaannem bana kupe almisti ve bunu hic unutmuyirum. kupe takmayi da sevmem aslinda, belki de hic takmamisimdir ama benim icin hep cok degerli oldular,hep cok severek baktim.

s
kizim olsa anneme kupe alditacaktim, cok begendim bir bebek kupesi var ama oglum olacak... erkek cocuga nazarlik ya da kunye takilabilir ama bunlar bir erkek cocuga guzel bir hediye olur mu diye dusunup duruyorum ama karar veremiyorum... birde bebege igneli bir sey takmak cok tehlikeliymis... ne yapayim sizce , ne alsin annem?

bence künye gayet güzel olur erkek bebeğe

canım bencede künye en iyisi erkek bebeklere fazla bi seçenek yok (( oğlumda da künye ve nazarlık takılmıştı

canım bencede künye en iyisi erkek bebeklere fazla bi seçenek yok (( oğlumda da künye ve nazarlık takılmıştı

nazarlik tehlikeli degil mi peki? nazarlik cok istiyorum ama bebege tehlikelimolur mu, batar mi ya da yutar mi diye endiseleniyorum... belki bebege nazar kolye ucu aldiririm, sonrada oglumun nazarligini ben takarim, olur mu sizce? oglumun bir seyini takman beni cok mutlu eder ama karar da veremiyorum...

evet canım benim çevremde de böyle insanlar çok vardı normal doğum çok kötü bilmem ne falan tarzından çok anlatıyolardı . bende normal doğum çok istiyodum ama bunları duya duya ister istemez psikilojim bozuldu sadece kurtulmak istiyodum bişekilde bir an önce bitsin herşey diye düşünüyodum ve 4.5 cm açılmam varken ve hiç sancım yokken sezeryan istedim. pişmanda olmadım çok şükür çok rahat bi doğum geçiirdim inşallah ikincide de böyle kolay atlatırım

canım ben nazarlığını üstüne değilde battaniyesine falan takıyodum. yoksa çok tehlikeli tabi.

kendini nasil guvende hissediyorsan oyle dogum yaparsin insallah, en dogrusu bence bu.
canım ben nazarlığını üstüne değilde battaniyesine falan takıyodum. yoksa çok tehlikeli tabi.
ben nette guzel bileklik ya da nazarlik bulamafim aslinda. bana onerebilecegin marka var var mi?

kendini nasil guvende hissediyorsan oyle dogum yaparsin insallah, en dogrusu bence bu.

ben nette guzel bileklik ya da nazarlik bulamafim aslinda. bana onerebilecegin marka var var mi?

canım nazarlığını kayınvalidem kuyumcudan aldı daha sonra kolye ucu olarakta kullanılacak bişeydi.
amin canım hepimiz için en iyisi nasılsa öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…