2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane de dağıtmak için kaç tane şeker alacaksınız kızlar??
Bende hazır çikolatalardan almak istiyorum hastane için...
Mevlüt şekerini de 1 ay sonra alırız yada yaparız... Ama kaç tane yapıcam bilmiyorum:26:

kızlar cocugun boyunu hesaplamak ıcın bıseyle bıseyı carpıyodunuz
nasıldı oo ??

ult. kagıdında
bpd : 30+5
fl : 29+5
ac: 30+6 yazıyo bunlar ne demek tı bırısı acıklıyodu bunları galıba burdan
???????

Canım FL değerini 7 ile çarpıyrsun. Ama haftasını değil, orada 50-55 filan gibi bi değer olmalı...

aaa super
ben de cikolata alip kendim paketlemeyi dusunuyordum; bunlar supermis
biz de bunlardan alriiz o zaman ;-))

peppermint cnm hiç merak etme büyümüş olacak bu hafta haftasıyla uyumlu gidecek inş..
sana tavsiyem bol süt iç ve bulgur pilavı ye

sagol cnm, insallahh
sut icmiyorum iste :-(( yeni laktozsuz sut aldim; baslayayaim icmeye hemen

bir yerde şekerli besinlerin de bebeğin kilosunu artırdığını okumuştum

ama o saglikli bi kilo alimi olmuyor sanirim cnm :-(

ben 20 ad. biblo yaptirdim hast.icin
bir kutuda cikolata alicam
mevlut icin de 35 ad. lavantali magnetli minik biblo yaptirdik

cnm b u sıteye bayıldım
fıyatlarıda cok uygun
esımle konusim ok derse burdan sipariş veririz
ama bızım dolgumlar ramazana gelıyoı mıllet oruc olucak kım yıcek bu cıkolataları
ihihihihi ben yerım nolcakkı zaten 1 aydır dilimi şekerer sürmüyorum :)
hepsını yeım valla ohhhhhhhhhhhhhhh

bencede biz bitiririz çikolataları.. nasılsa paketli ya akşam iftardan sonra yerler

Biblo güzel fikir aslında. Bende düşüneyim. 20 adet yeter zaten...
Çikolatayı da alırız...
Ama mevlüt için 35 az gibi canım...En az 100 tane yaptırmalıyım. Bizde akraba,arkadaş çok...

Bu arada kızlar, lohusa şerbet takımı için çok cici bardaklar aldım. Birde tuhafiyeden, lastikli kurdale ve üzerine pembe tokacıklar aldım. Dikicem onları ve bardaklarına altına geçiricem. 12 tane bardak aldım, şimdi de sürahi bakıyorum

Hehehe! Maşallah valla Pehlivancık :)))))

valla ben 2 3 paket almayı planlıyorum...eşimin çalıştığı hastanede doğumum olacağı için gelen giden personeldende çook olacak ee ailelerimizde kalabalık anca yeter kalanlarıda eve gelenlere ikram ederim diye dşündüm
malum mevlte kadar eve gelende çook oluyomuş...
mevlüt için biblolu şekeride doğumdan sonra yaptıracam tarihte yazılsın üzerine diye
bir yerde şekerli besinlerin de bebeğin kilosunu artırdığını okumuştum
bulgur pilavında şeker varmıki bana rahatlıkla yiyebilirsiniz demişlerdi ama kim dedi hatırlamıyorum...
bende şeker sınırda çıktıda o yüzden şekerli besinler tüketemiyorum
evet cnm bunları düşün derim çok şirinler değilmi
bende önceki annelrin topiğinde görmüştüm hemen özelden msj atıp nereden aldığını sordum sğlsun cvpladı çok işime yarayacak
bu arada laktozsuz süt demişsin benim o konuda bi bilgim yok nasıl oluoki yani ne faydası oluyo laktozsuz olmasının

hhiiihii evet kızlar beğenmenize sevindim
yaptırın valla değişikliğimiz olsun
cnm bende düşündüm o yüzden böyle paketliye karar verdim ramazanda oruçlu olacaklar kimse yiyemez...ama paketli olunca alır götürrler
ayy şeker deme bana bende bişi yiyemiyorum azcık azcık canım istedikçe..

benim mevlut o kadar kalabalik olmaz sanmam
zaten eve de sigdiramam ki o kadar kisiyi

lohusa serbet tk var bi de diy mii :2:

ayy bana 100 bile az gelebilir çok gelen gidenimiz olacağı kesin...
yaa tuhafiyeden ne diyerek istedin lastiği yani anlıyolarmı ne yapacağımızı veriyolr
bende istiyorum lohusa şerbeti ama ramazan olunca asıl bu içilmez diyorum sonradanda ay ama çok farklı diyorum
kararsızım

cnm sut bana dokunuyor;
ictigim gun ishal oluyorum, lakktoz alerjim var
o yuzden gecen kipa'da laktozsuz sut gorunce sevindim; aldik; icmeye baslicam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…