peppermint cnm hiç merak etme büyümüş olacak bu hafta haftasıyla uyumlu gidecek inş..
sana tavsiyem bol süt iç ve bulgur pilavı ye
kızlar bebek şekerlerini konuşmuşsunuz
ben hastanede dağıtmak üzere paketli çikolata sipariş edeceğim
Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası bu adresten...
bebek şekerinide doğumdan sonra yaptıracağım mevlütte dağıtmak üzere...
hem üzerine tarihte atılsın istiyorum...
kızlar cocugun boyunu hesaplamak ıcın bıseyle bıseyı carpıyodunuz
nasıldı oo ??
ult. kagıdında
bpd : 30+5
fl : 29+5
ac: 30+6 yazıyo bunlar ne demek tı bırısı acıklıyodu bunları galıba burdan
???????
Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası bu adresten...
peppermint cnm hiç merak etme büyümüş olacak bu hafta haftasıyla uyumlu gidecek inş..
sana tavsiyem bol süt iç ve bulgur pilavı ye
bir yerde şekerli besinlerin de bebeğin kilosunu artırdığını okumuştum
Hastane de dağıtmak için kaç tane şeker alacaksınız kızlar??
Bende hazır çikolatalardan almak istiyorum hastane için...
Mevlüt şekerini de 1 ay sonra alırız yada yaparız... Ama kaç tane yapıcam bilmiyorum:26:
Canım FL değerini 7 ile çarpıyrsun. Ama haftasını değil, orada 50-55 filan gibi bi değer olmalı...
evet hayırlısı bakalım..ben alttan muayenede bile çok korkuyorum bağırıyorum hatta doğumu nasıp yapcamki..
Canım FL değerini 7 ile çarpıyrsun. Ama haftasını değil, orada 50-55 filan gibi bi değer olmalı...
cnm b u sıteye bayıldım
fıyatlarıda cok uygun
esımle konusim ok derse burdan sipariş veririz
ama bızım dolgumlar ramazana gelıyoı mıllet oruc olucak kım yıcek bu cıkolataları
ihihihihi ben yerım nolcakkı zaten 1 aydır dilimi şekerer sürmüyorum :)
hepsını yeım valla ohhhhhhhhhhhhhhh
ay canım bende aynı durumdayım.alttan muayenede bende çok geriliyorum.
bide ben vajinismustum 2,5 yıl çektim.
normal doğum yapmak istiyorum ama zor gibi :18:
aaa super
ben de cikolata alip kendim paketlemeyi dusunuyordum; bunlar supermis
biz de bunlardan alriiz o zaman ;-))
sagol cnm, insallahh
sut icmiyorum iste :-(( yeni laktozsuz sut aldim; baslayayaim icmeye hemen
ama o saglikli bi kilo alimi olmuyor sanirim cnm :-(
ben 20 ad. biblo yaptirdim hast.icin
bir kutuda cikolata alicam
mevlut icin de 35 ad. lavantali magnetli minik biblo yaptirdik
selam kızlar doktor geldık
masallah oglum ıyıymıs ama bıraz fazla kılo almıs 1600 gr olmus. karın cevresı bıraz iriymiş.
baş be bacak ölçümlerı normal 1 hafta önden gidiyo dedi kılosundan dolayı heralde öyle dedı
tam bas asagı degıl ama bıraz egrı duruyomus.
seker olayını sordu karın cevresının genıs olması ya sekerden yada ırsi bi durum dedi
diyet listesıne 1 ay harfşyen uy bıde sabah aksam ölçüm yap 1 ay sonra getir bi bakalım şekerden mi yoksa genetik bi durum mu dedi.
bende bu durumun kötü bi sonucu olurmu dedım yok sadece normal doguramazsın dedı omuzlaır genıs bı bebek olur ve normal dogum zorlasır dedı
bu arada bugune kadar hıc normal dogum dememıstı bugun neden olmasın sen ıstedıgın sürece hersey yolunda giderse normal olur ıstemezsen 36 dan sonra alırz dedı
oysakı bugune kadar hep sezeryan falan dıyodu sımdı neden bole dedı anlamadım ?????
aslında normal dogum olsa fena olmaz ama ne bılım kafam cok karıstı ??
doktor kontrollerı güzel geçen arkadaslara masallah
allah hepımıze saglık sıhhat versın
valla ben 2 3 paket almayı planlıyorum...eşimin çalıştığı hastanede doğumum olacağı için gelen giden personeldende çook olacak ee ailelerimizde kalabalık anca yeter kalanlarıda eve gelenlere ikram ederim diye dşündümHastane de dağıtmak için kaç tane şeker alacaksınız kızlar??
Bende hazır çikolatalardan almak istiyorum hastane için...
Mevlüt şekerini de 1 ay sonra alırız yada yaparız... Ama kaç tane yapıcam bilmiyorum:26:
bulgur pilavında şeker varmıki bana rahatlıkla yiyebilirsiniz demişlerdi ama kim dedi hatırlamıyorum...bir yerde şekerli besinlerin de bebeğin kilosunu artırdığını okumuştum
evet cnm bunları düşün derim çok şirinler değilmiaaa super
ben de cikolata alip kendim paketlemeyi dusunuyordum; bunlar supermis
biz de bunlardan alriiz o zaman ;-))
sagol cnm, insallahh
sut icmiyorum iste :-(( yeni laktozsuz sut aldim; baslayayaim icmeye hemen
ama o saglikli bi kilo alimi olmuyor sanirim cnm :-(
ben 20 ad. biblo yaptirdim hast.icin
bir kutuda cikolata alicam
mevlut icin de 35 ad. lavantali magnetli minik biblo yaptirdik
cnm b u sıteye bayıldım
fıyatlarıda cok uygun
esımle konusim ok derse burdan sipariş veririz
ama bızım dolgumlar ramazana gelıyoı mıllet oruc olucak kım yıcek bu cıkolataları
ihihihihi ben yerım nolcakkı zaten 1 aydır dilimi şekerer sürmüyorum :)
hepsını yeım valla ohhhhhhhhhhhhhhh
saol cnm da o zaman bu hesaba göre 39 cıkıyo ???
Biblo güzel fikir aslında. Bende düşüneyim. 20 adet yeter zaten...
Çikolatayı da alırız...
Ama mevlüt için 35 az gibi canım...En az 100 tane yaptırmalıyım. Bizde akraba,arkadaş çok...
Bu arada kızlar, lohusa şerbet takımı için çok cici bardaklar aldım. Birde tuhafiyeden, lastikli kurdale ve üzerine pembe tokacıklar aldım. Dikicem onları ve bardaklarına altına geçiricem. 12 tane bardak aldım, şimdi de sürahi bakıyorum
Biblo güzel fikir aslında. Bende düşüneyim. 20 adet yeter zaten...
Çikolatayı da alırız...
Ama mevlüt için 35 az gibi canım...En az 100 tane yaptırmalıyım. Bizde akraba,arkadaş çok...
Bu arada kızlar, lohusa şerbet takımı için çok cici bardaklar aldım. Birde tuhafiyeden, lastikli kurdale ve üzerine pembe tokacıklar aldım. Dikicem onları ve bardaklarına altına geçiricem. 12 tane bardak aldım, şimdi de sürahi bakıyorum
valla ben 2 3 paket almayı planlıyorum...eşimin çalıştığı hastanede doğumum olacağı için gelen giden personeldende çook olacak ee ailelerimizde kalabalık anca yeter kalanlarıda eve gelenlere ikram ederim diye dşündüm
malum mevlte kadar eve gelende çook oluyomuş...
mevlüt için biblolu şekeride doğumdan sonra yaptıracam tarihte yazılsın üzerine diye
bulgur pilavında şeker varmıki bana rahatlıkla yiyebilirsiniz demişlerdi ama kim dedi hatırlamıyorum...
bende şeker sınırda çıktıda o yüzden şekerli besinler tüketemiyorum
evet cnm bunları düşün derim çok şirinler değilmi
bende önceki annelrin topiğinde görmüştüm hemen özelden msj atıp nereden aldığını sordum sğlsun cvpladı çok işime yarayacak
bu arada laktozsuz süt demişsin benim o konuda bi bilgim yok nasıl oluoki yani ne faydası oluyo laktozsuz olmasının
hhiiihii evet kızlar beğenmenize sevindim
yaptırın valla değişikliğimiz olsun
cnm bende düşündüm o yüzden böyle paketliye karar verdim ramazanda oruçlu olacaklar kimse yiyemez...ama paketli olunca alır götürrler
ayy şeker deme bana bende bişi yiyemiyorum azcık azcık canım istedikçe..
cnm sut bana dokunuyor;
ictigim gun ishal oluyorum, lakktoz alerjim var
o yuzden gecen kipa'da laktozsuz sut gorunce sevindim; aldik; icmeye baslicam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?