evet canım ben de öyle düşündüm. Ama acaba hani hastanede çok da samimi olmadığım bir sürü insan da gelecek hatta çoğunluğu oluşturacak 1,50 biraz fazla mı fiyatı???
Ya ben mevlüt için çocukluğumdaki mevlüt şekerlerinden yaptırmak istiyorum. Hani şu üçgen külah mevlüt şekeri kutuları olurdu ya onlardan.
Birde burda bizim mevlüte gelecek pek kimse yok, bütün akrabalarım İstanbul' da anne annem bizde yapalım dedi ama bu seferde kayınvalidem gelemeyecek ama ben de açıkçası böyle manevi bir şey yaparken sevdiğim kuzenlerim teyzelerim vs. yanımda olsunlar istiyorum. 2 kere mevlüt okutsam ne olur???
Ya babalar günü ne zamandı?
Kızlar hastanede çalışma arkadaşlarım vs. ziyaret eden çok olur bu kağıt tutucular nasıl sizce???
AHŞAP KAĞIT TUTACAKLI BEBEK ŞEKERİ 1.5 TL GittiGidiyor.com'da #39389735
Her ne kadar anneler gününde daha anne sayılmazsın deme kabalığında bulunsa daTish-o sitesinden tişört yaptırmayı düşündüm.
bizim bi arkadas o ucgen sekerlerden ayptirmis; ustune minik bebek biblosu, kudele, nazar boncugu yapistirmis;
sen de oyle yapabilirsin cnm
2 kere okurabilirsin cnm, neden olmasin
cok sirinler bence
babalar gunu 19 haziranmis canim
ben de super baba t-shirtu yaptirmayi dusunuyorum tish-o'dan
kumas kaliteleri nasil acaba :44:
my little shine sun
cnm haziran ayının 3.pazarı babalar günü diye biliyorum...
Her ne kadar anneler gününde daha anne sayılmazsın deme kabalığında bulunsa daTish-o sitesinden tişört yaptırmayı düşündüm.
bizim bi arkadas o ucgen sekerlerden ayptirmis; ustune minik bebek biblosu, kudele, nazar boncugu yapistirmis;
hahaha banada aynı sekılde bır cevap gelmıstı. bende senın gıbı dusunuyorum belkı utanır dıye inadını yapıcam bıseyler.
kendı babama alırken eşimede alırım bi tshirt gömlek gibi birşey.
kızlar bende mevlut şekeri yerine. görmüşsünüzdür iyi pastanelerde çukolata satılıyor. tek tek resimlerinizin basılı olduğu kağıtlarla kaplatılıyor.
bende bebişimin ilk resmini bastırıp bir paket çukolata yaptırmayı dusunuyorum. yanı mevluta gelecek pek yalkınım yok topu topu 3-5 kişiyiz ama bellide olmaz hazırda bulunsun. en olmadı bız yerız :)))
loğusa şerbeti yapmayıda düşünmüyorum yaw. siz düşünüyormusunuz? bunun amacı ikramdan başka bişeymi yoksa???
hahaha banada aynı sekılde bır cevap gelmıstı. bende senın gıbı dusunuyorum belkı utanır dıye inadını yapıcam bıseyler.
kendı babama alırken eşimede alırım bi tshirt gömlek gibi birşey.
kızlar bende mevlut şekeri yerine. görmüşsünüzdür iyi pastanelerde çukolata satılıyor. tek tek resimlerinizin basılı olduğu kağıtlarla kaplatılıyor.
bende bebişimin ilk resmini bastırıp bir paket çukolata yaptırmayı dusunuyorum. yanı mevluta gelecek pek yalkınım yok topu topu 3-5 kişiyiz ama bellide olmaz hazırda bulunsun. en olmadı bız yerız :)))
loğusa şerbeti yapmayıda düşünmüyorum yaw. siz düşünüyormusunuz? bunun amacı ikramdan başka bişeymi yoksa???
Canım arkadaşın nereden yaptırmış onu biliyor musun yada sorma şansın var mı? Bn bulamadım onlardan da?
Bence t-shirt en güzeli. Ben de t-shirt yaptırmayı planlıyorum.
lohusa serbeti biz de adet degildir; hic yaptirani gormedim..
ama k.validemlerde varmis sanirim;
yazin mersine gidersem dedi orda loh.serbeti icin ozel karisim satiliyormus baharatcilarda.
getiririm; senin dogumunda kaynatiriz dedi
simdi ben hazirlik yapsam mi serbet icin yapmasam mi bilemedim (bardak, sus vs )
ok. sorarim cnm,
minik bibloyu eminonunden almislaR;
ucgen akide sekerinin uzerini kendileri suslemisler.
sorar ogrenir yazarim cnm sana
ama bildigim kadariyla cogu pastanelerde yapmalari lazim mevlid sekeri
Künye aldır cnm üzerinede ismini yazdır, olmadı altın taksınlar ilerideki masraflarına harcarsın
ilk dişi gören hediye alırmış babamız görmüştü künye aldırdım küçükken çok takamadık iz yapıyordu şimdi çok yakışıyor oğluma....
Nazarlık ben taktım yeleğine filan iyice arkasına doğru bunda da takıcam nazara inanırım ben....
ama burada da herkes normal dogum yapiyor, cok cok ekstrem bir durum olmasi lazim sezeryan icin. hatta buradaki doktorlar sezeryan konusunda tecrubesizdir diye bile dusunmuyor degilim cunku herkes normal dogum yapiyor ve bu durum aklimi cok karistiriyor. neden tr de sezeryan burada normal dogum yaygin. acaba turk kadinlari cidden normal doguma uygun degil mi acaba diye bile dusunuyorum. insallah hakkimizda hayirlisi olur...KURABİYE İSİNİ BİR ARASTİRAYİM BEN DE.
nasil yapicaz ki, varda tarif paylasalim bari kizlar ;-)
ohh ne mutlu cnm sana,
masallah
evet ben de okumustum aynisini.
aslinda en guzeli dogal dogum tabi gunumuzde bizler yedigimiz hormonlu seylerin etkisinden midir bilinmez bir nevi mutasyona ugradik degistik sanki.. eski kadinlar gibi degiliz ki.
miyad doluyor, sanci gelmiyor; bebek donmuyor; su azaliyor; bebegin gobek kordonu kireclenmeye-hareketleri azalmaya basliyor vs; mecbur kaliyosun sezeryane
cevremdeki kimse normal dogum yapamadi benim; hepsinde de su geldi, miyad doldu ama sanci cok, bebek hic asagi inmiyor
bakalim cnm bizim nasil olacak,
artik hayirlisi diyorum ben ya
sezeryan ya da dogal diye tercih yapmicam ben, hangisi benim icin daha saglikli olacaksa o olur umarim
masallah cnm snein tosuncuga;
evet anne baba iriyse bebek iri olabiliyormus,
benim de bebekligim ve cocuklugum cok minyondu mesela, bebegimde minyon simdi
kizlar bana dua edin; 1 hafta sonra kontrolum var; 1 haftada bebegim buyusun serpilsin; 1 hafta geriden geliyordu farki kapatsin; nolurr
kiz cok guldurdun beniiii
Canım 28 haftalık hamileyim ama hiç çatlak oluşmadı henüz. İnşallah da oluşmaz...
Ben badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum...
bende bir annemlerde birde kayinvalidemde okutmak istiyorum, annemle ikimiz hazirlaniriz, kayinvalidem de isyedigi gibi yapar artik...Ya ben mevlüt için çocukluğumdaki mevlüt şekerlerinden yaptırmak istiyorum. Hani şu üçgen külah mevlüt şekeri kutuları olurdu ya onlardan.
Birde burda bizim mevlüte gelecek pek kimse yok, bütün akrabalarım İstanbul' da anne annem bizde yapalım dedi ama bu seferde kayınvalidem gelemeyecek ama ben de açıkçası böyle manevi bir şey yaparken sevdiğim kuzenlerim teyzelerim vs. yanımda olsunlar istiyorum. 2 kere mevlüt okutsam ne olur???
Ya babalar günü ne zamandı?
lohusa serbeti biz de adet degildir; hic yaptirani gormedim..
ama k.validemlerde varmis sanirim;
yazin mersine gidersem dedi orda loh.serbeti icin ozel karisim satiliyormus baharatcilarda.
getiririm; senin dogumunda kaynatiriz dedi
simdi ben hazirlik yapsam mi serbet icin yapmasam mi bilemedim (bardak, sus vs )
cok sirinler bence
babalar gunu 19 haziranmis canim
kizlar nefes alip verdikce sag gogsumun altindaki kaburgam aciyor, usuttum mu sizce?
kizlar nefes alip verdikce sag gogsumun altindaki kaburgam aciyor, usuttum mu sizce?
canım benım hamılelığımın ılk zamanlarından berı oluyor desem yerıdır. rahım yukarı cıktıkca baskı oluyormus ondan aynen benımde sağ goğsumun altında kemık acısı oluyor. südyenı cıkartıp rahatlıyorum. ama çalışan kadınsan balensiz südyen alman lazım malum işe südyensiz gidemezsin:))
ama yınede dr gıdınce bı baktır cunku safra kesesıde aynı yerde ağrı yapıyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?