Canım 28 haftalık hamileyim ama hiç çatlak oluşmadı henüz. İnşallah da oluşmaz...
Ben badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum...
kizlar babalar gunu icin ne dusunuyorsunuz eslerinize ?????
Ben lohusa bardaklarına geçirilenleri hazır aldım, dediğiniz gibi oruçlu olacaklar ama sonuçta gelende bu sefer iftara kalır....
Ben eşime helikopter alıcam çok meraklı 2 taneyi haşat etti 3.olacak,
Geçen babalar gününde netden oğluşuyla resmini bastırmıştım baya şaşırmıştı
cnm lohusa bardaklarına geçirenleri hazır aldım demişsin nereden aldın ve ne diyerek aldın acaba?
merhaba hanimlar ve minik bebisleri
bende 25 haftalik hamileyim ve size bi sorum olacak :) benim dogum eylul ortalarinda ve benden bi kac hafta onde gidiyorsunuz.. ablamdan ogrendigim kadariyla 25 haftadan sonra karinda azda olsa yirtilmalar basliyormus( sizde durum nedir? ve ne tur onlemler aliyorsunuz?
biraz bilgi verirseniz cok memnun olurumRabbim sizi ve bebbislerinizi korusun
bende de karın çeveresı genısmıs oyle dedı ???? galıba karın cevresı genıs oldugu ıcınde 1 hafta önde gözüküyoo
benım dr da karnı genıs olursa omuzlarıda genıs olur normal doguramazsın dedı ??
artık her gıttıgımızde degısıık seyler duyucaz heralde
kizlar herkesin cevresi, tanidik sayisi falan farklidir ama bebek sekerlerini kac adet yaptirdiniz siz;
bir de sekerleri hastanede mi, eve gelenlere mi, yoksa mevlutte mi dagitacaksiniz???
ben 20 ad. biblo yaptirdim; hastaneye gelenlere veririm diye;
bir de cikolata alip kendim izne ayrildigimda paketlemek istiyorum, onu da hast.de veririz diye dusunuyorum
35 ad. de lavantali kucuk biblo yaptirdik; onlari da mevlutte veririm diye dusunuyorum
mantikli mi sizce
ilave bisiler yapmali miyim??
eve gelen cok olacaktir, onlar icin mesela ???
efsung dedigin gibi nolacagimiz belli degil;
artik hakkimizda hayirlisi olsun cnm yaa.
ben de hep 37ye kadar calismak isterdim hatta doktor ilk 32de ayrilacaksin dedigi gun uzuldum agladim; esim- ailem hepsi sen deli misin dediler; gerekirse sonradan ucretsiz izin alirsin; yeter ki bebek ve senin sagligin riske girmesin dediler;
dusununce hakli buldum ben de canim.
simdi 32 degil de 33 te ayrilicam buyuk ihtimalle (tam rapor haftamiza geliyor o yuzden doktordan izin alarak 1 hafta daha gelmem lazim ise )
Sana da bebeğine de maşallah, 31. haftada 10 kilo almışsın ne güzel:)
Benim bebeğimin de ölçümleri haftasına göre ileride görünüyor. Normal doğumda bebeğin başının büyük olması çok sıkıntı yaratacak bir şey değilmiş sanırım. Bir yerde okumuştum, bebeğin baş çevresi genelde annesinin çatısıyla uyumlu olarak gelişirmiş, bir de zaten özellikle kafatası kemikleri tam birleşmemiş oluyor ve doğumda birbirinin içine geçip bebeğin kafasının kolay çıkmasını sağlıyor, o yüzden zaten ilk doğduğunda bebeklerin başı biraz sivri olur, izlediğim videolarda da hep öyleydi.
Yani bence endişelenecek bir şey yok:)
canım maaşallah bebşine benimki de haftasına göre ilerdeydi ama önemli değil sağlıklı olsunlar da. ayrıca çok kilo almamışsın haftana göre çok çok iyi. ve cidden senin az kalmış . ayrıca izni geç veriyor 32+0da en geç vermesi gerekiyor
Şerbet Bardağı
cnm ben buradan aldım çok da memnun kaldım kısa zamanda gönderdiler,
aaa super
ben de cikolata alip kendim paketlemeyi dusunuyordum; bunlar supermis
biz de bunlardan alriiz o zaman ;-))
ben 20 ad. biblo yaptirdim hast.icin
bir kutuda cikolata alicam
mevlut icin de 35 ad. lavantali magnetli minik biblo yaptirdik
Kızlar hastanede çalışma arkadaşlarım vs. ziyaret eden çok olur bu kağıt tutucular nasıl sizce???
AHŞAP KAĞIT TUTACAKLI BEBEK ŞEKERİ 1.5 TL GittiGidiyor.com'da #39389735
Her ne kadar anneler gününde daha anne sayılmazsın deme kabalığında bulunsa daTish-o sitesinden tişört yaptırmayı düşündüm.
çok güzell ben çok beğendim
hepsini tek bir çeşit değil de karışık alırsan daha da güzel olur sanki
Kolay gelsin cnm bende uğraşamam diye hazır aldım hazırcıyımdır daaaa fiyatları gayet iyiymiş... Bende buna benzer malzemeleri aldım. Kendim yapıcam...
Ya ben mevlüt için çocukluğumdaki mevlüt şekerlerinden yaptırmak istiyorum. Hani şu üçgen külah mevlüt şekeri kutuları olurdu ya onlardan.
Birde burda bizim mevlüte gelecek pek kimse yok, bütün akrabalarım İstanbul' da anne annem bizde yapalım dedi ama bu seferde kayınvalidem gelemeyecek ama ben de açıkçası böyle manevi bir şey yaparken sevdiğim kuzenlerim teyzelerim vs. yanımda olsunlar istiyorum. 2 kere mevlüt okutsam ne olur???
Ya babalar günü ne zamandı?
Kızlar hastanede çalışma arkadaşlarım vs. ziyaret eden çok olur bu kağıt tutucular nasıl sizce???
AHŞAP KAĞIT TUTACAKLI BEBEK ŞEKERİ 1.5 TL GittiGidiyor.com'da #39389735
Her ne kadar anneler gününde daha anne sayılmazsın deme kabalığında bulunsa daTish-o sitesinden tişört yaptırmayı düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?