2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 28 haftalık hamileyim ama hiç çatlak oluşmadı henüz. İnşallah da oluşmaz...

Ben badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum...

al benden de o kadar şimdiye kadar yok hiçbirşey ben de badem yağı kullanıyorum.. göbeğimde haftasına göre kocaman aslında:) badem yağı işe yarıyor demek ki:)

Ben lohusa bardaklarına geçirilenleri hazır aldım, dediğiniz gibi oruçlu olacaklar ama sonuçta gelende bu sefer iftara kalır....
Ben eşime helikopter alıcam çok meraklı 2 taneyi haşat etti 3.olacak,
Geçen babalar gününde netden oğluşuyla resmini bastırmıştım baya şaşırmıştı

ayyy büyüdü göbişlerimiz de lohusa şerbetlerinden, şekerlerden konuşmaya başladıkk.. maşallhhh bize..

cnm lohusa bardaklarına geçirenleri hazır aldım demişsin nereden aldın ve ne diyerek aldın acaba?

Bol su içerek ve sık sık kremlenerek çok şükür şimdiye kadar olmadı, annemde oldukça çok vardı ki kaç sene önce o da badem yağı sürmüş ben de genetik diye korkuma 3. aydan beri kremleniyorum lierac, avent sprey yağ, kakao yağı, palmers krem, fito krem. elime hangisi gelirse onu sürüyorum ama en çok avent yağ(biraz yosun kokuyor ama iyi nemlendiriyor) ve sağlık ocağındaki doktorun verdiği fito krem işe yarıyor bence. Fitokremi reçeteye de yazdırabilirsin

Evet ve her duyduğumuza göre senaryo yazacağımızı da bildiğinden benim doktor pek konuşmaz:) dün bebişin ayak resmini istedim. tam tuşa basarken kıpırdadı, 4 parmağı çıkmış doktor şimdi 4 parmak var diye endişelenme sakın bak baş parmağı burada diyor

Benimde ilk bebek olduğundan gelen giden çok olur. mevlütü yapana kadar ramazan sonu bayram derken 40'ı olur. O zamana kadar eve ve hastaneye gelenlere vermek için lavantalı süs hazırladık. şimdilik 50 tane ama 100e tamamlarım sanırım. Artarsa birine hediye götürürüz. Mevlüt için de en az 100 tane lazım onu da minik fotoğraf çerçevesi arkasına lavanta düşünüyorum. tüllere şeker bağlanınca kimse yemiyor bozulmasın diye ya da açtıkları için kalıcı olmuyor. Lokum ya da çikolata ikram ederiz yanında.

Bebeğin anne rahminde de bakıma ihtiyacı olduğunu dinlemiştim Kaan kocatepenin videolarından birinde o yüzden 32. haftada ayrılmanızı öneririm diyordu. Bebeğin sağlıklı olsunda, sonrasına Rabbim bir kolaylık verir.

İnşallah dediğin gibi olur. zira bende çatı filan olduğunu sanmıyorum önceden de hep mide ve göbeğim oldu basen filan yok hiç. Görelim mevla neyler...

2 kez sordum ama öyle dedi. olmazsa unutmuş gibi yapıp erken gideyim malum hamilelik hormonları unutkanlık yapıyor
Sonra geç kalmaktan iyidir.

aaa super
ben de cikolata alip kendim paketlemeyi dusunuyordum; bunlar supermis
biz de bunlardan alriiz o zaman ;-))

ben 20 ad. biblo yaptirdim hast.icin
bir kutuda cikolata alicam
mevlut icin de 35 ad. lavantali magnetli minik biblo yaptirdik

Ya ben mevlüt için çocukluğumdaki mevlüt şekerlerinden yaptırmak istiyorum. Hani şu üçgen külah mevlüt şekeri kutuları olurdu ya onlardan.

Birde burda bizim mevlüte gelecek pek kimse yok, bütün akrabalarım İstanbul' da anne annem bizde yapalım dedi ama bu seferde kayınvalidem gelemeyecek ama ben de açıkçası böyle manevi bir şey yaparken sevdiğim kuzenlerim teyzelerim vs. yanımda olsunlar istiyorum. 2 kere mevlüt okutsam ne olur???

kizlar babalar gunu icin ne dusunuyorsunuz eslerinize ?????

Ya babalar günü ne zamandı?

çok güzell ben çok beğendim
hepsini tek bir çeşit değil de karışık alırsan daha da güzel olur sanki

evet canım ben de öyle düşündüm. Ama acaba hani hastanede çok da samimi olmadığım bir sürü insan da gelecek hatta çoğunluğu oluşturacak 1,50 biraz fazla mı fiyatı???

aaa fiyatları gayet iyiymiş... Bende buna benzer malzemeleri aldım. Kendim yapıcam...
Kolay gelsin cnm bende uğraşamam diye hazır aldım hazırcıyımdır da )

Hiçbirşey olmaz cnm okut iki kere babalar günü 2.hft diye biliyorum ama yanlışmıyım ??

Kızlar hastanede çalışma arkadaşlarım vs. ziyaret eden çok olur bu kağıt tutucular nasıl sizce???

AHŞAP KAĞIT TUTACAKLI BEBEK ŞEKERİ 1.5 TL GittiGidiyor.com'da #39389735

Beğendim ben güzelmiş,

Her ne kadar anneler gününde daha anne sayılmazsın deme kabalığında bulunsa da Tish-o sitesinden tişört yaptırmayı düşündüm.

Bende geçen sen eşime oradan yaptırdım resimli kıyıpta giyemiyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…