Merhaba kızlar, bebek şekerleri lohusa şerbetleri bardakları bir sürü şeyden konuşmuşsunuz. Bunlar güzel hazırlıklar da bizim yanımızda akraba falan hiç yok ben yapmayacağım. Sadece bebek çikolatası alırım, hastaneye gelenlere de eve gelenlere de bundan ikram ederim diye düşünüyorum. Sadece arkadaşlar gelirler o yüzden fala abartmayı düşünmüyorum.
senerd, kaburgan batıyor gibi bir hisse normal, banada oluyor. Artık rahim büyüklüğü kaburga seviyesine kadar geldi, ondandır.
aynen bende senin gibi düşünüyorum cnmBen lohusa şerbetini yaptırayım diyorum. Sıcak değil de serin serin içecek birşey ikram etmiş olurum hem de adete uygun olur :)))
kizlar hepinizi cok cok optumm
ben kaciyorum,
iyi h.sonlariiii
bebislere ve kendinize iyi bakin
p.s. kizlar bizim ufak tefek alisverisimiz kaldi, bu haftasonu bakicaz, sans dileyin , gecen hafta bulamamistim aradiklarimi, bu sefer bulayim da bitsin su isler, dinleneyim ben de
bende iki kez dusunuyorum,nboylece ev ziyaretlerini de aradan cikarmis olurum herkes mevlute gelirse... ben kucuk suslu,seker ya da biblo gibi bir seyler dusunuyorum, davetiye de yaptirmak istiyorum. ani deftrei de ayarlamaya niyetim variyi akşamlar kızlar.bbek şekerleri konuşmuşsunuz.ben hastane için bir şey yapmayacağım normal olursa hemen taburcu ediyorlar zaten.sezeryan olursa da ağrısı var diye kimse gelmez.o yüzden ev için hazırlayacağım.evde bebek çikolatası ve magnetli süslerden dağıtmayı düşünüyorum.mevlüt annemlerde ve kayınvalidemlerde iki kere düşünüyorum burda yapmayacağım.o mevlütlerde bişey dağıtma konusunda kararsızım açıkçası.kayınvalidemlerde bir şey dağıtma yok.annemlerde dağıtmaya bir şey tekrar yapmam gerekir mi?çok kalabalık olur annemlerde yapıldığında.başa çıkabilir miyim diye düşünüyorum açıkçası.ya da sadece yakın akrabalara mı hazırlasam?3 şehire yayılmış bir hayat olunca düşünecek çok şey oluyor.
kizlar nefes alip verdikce sag gogsumun altindaki kaburgam aciyor, usuttum mu sizce?
Suleslii, canım, mesaj sayım az olduğu için özel mesaj atamıyormuşum maalesef, buraya yazıyorum. Evet canım 1 senedir denizlide merkezdeyim, sen denizlide değilsin sanırım şimdi değil mi??
milupadan paketimde geldi :)) hiç beklemiyodum daha bir ay olmadı üye olalı şaşırdım :)
benim halen gelmedi yaaaa
benim halen gelmedi yaaaa[/QU
arkadaşlar 3 ay sonra falan geliyo demişlerdi nasıl olduysa geldi hemen... inşallah sizinkide gelir...
benim halen gelmedi yaaaa
benimde milupadan paketim bir ay dolmadan geldi...
kızlar halen daha yemek kokusu kendisine dokunan varmı bu soğan falan pişerken kokuyo ya dokunan varmı ben şu anda evde pişiyorum sıcaktan bayılıcam nerdeyse ama cam kapı açamıyorum çünkü yemek kokusu geliyo ve acaip midem bulanıyo ya
Kizlar Merhaba
Acaip dokturmussunuz yine...Lohusa serbetleri yapilmis, bebek sekerleri konusulmus, fotolar cok guzeldi, hem keylekli hem de pembe puantiyeli harika... Ben de acaba kendim yapabilir miyim diye dusunmeye basladim.
My little sunshine, randevunuz nasil gecti canim, bebis kilo almis degil mi?
Senerd, benim de sol gogsumun altinda yaklasik bir ay once filan kemigim batiyormus gibi bir agri vardi, donerken filan bile acitiyordu. Bir hafta sonra filan kendiliginden gecti ve bunun doktorum bebege yer acilsin diye oragnalarimizin biraz yerinden uzaklasmalari nedeniyle, ust taraflarimizda gaz birikmesinden kaynaklandigini soyledi ama bana dedigin gibi kemigim batiyormus gibi geliyordu. Aksamlari yatmadans once soguk sut icmemi onermisti, sen de dene istersen ve biraz sabir bu da gececek. Ama doktoruna bir sonraki randevuda bahset mutlaka...
Acaba ben esteda ile mi karistirdim sezeryani kolay olan kimdi ?? :))) kafa corba tabiiCanım yanlış anlama olmuş sanırım benim sezeryan olmadı tamamen doğal oldu, lavman filan bile yapılamadı, annelerimizin ki kadar doğal yani
Çok güzel draje bence de daha iyi bende draje koyacam
Yo allah gücünü veriyor ben hiç çığlık filan atmadım tabi kolay olmadı ama sedyeye alındıktan sonra ağlama krizine girmiştim herkes şaşmıştı doğururken ağlamadın da diye
Kıskançlığından yapıyor cnm allah verir sana o kudreti bende 37.hftya kadar çalışmıştım 39 da da doğurdum daha rahat doğum yaparsın cnm
oh süper bir haber
olsun cnm çaresi var ya bebişde birşey olsaydı
Maşallah kuzuna bizimki bir hft ilerde zaten kafası belli orandan büyük olursa sezeryan yapıyorlar cnm benimde kafa büyük dediler ama normal yapılmayacak kadar büyük değildi.
Yok cnm 140 altında çıkmış yapmazlar zaten ne güzel bende 100 lük yaptırmadım 144 dü sadece açlık tokluk yaptırdım allaha şükür normal çıktı....
Kızlar benim de dün akşamdan beri karnım taş gibi ilk hamişliğimde yoktu böyle birşey :2:
Oyle ya canim hersey mukemmel olmuyor isteefsung dedigin gibi nolacagimiz belli degil;
artik hakkimizda hayirlisi olsun cnm yaa.
ben de hep 37ye kadar calismak isterdim hatta doktor ilk 32de ayrilacaksin dedigi gun uzuldum agladim; esim- ailem hepsi sen deli misin dediler; gerekirse sonradan ucretsiz izin alirsin; yeter ki bebek ve senin sagligin riske girmesin dediler;
dusununce hakli buldum ben de canim.
simdi 32 degil de 33 te ayrilicam buyuk ihtimalle (tam rapor haftamiza geliyor o yuzden doktordan izin alarak 1 hafta daha gelmem lazim ise )
Canim benim yuklemeler normalde insuln direncim var ondan babamda var :)cnm senin şeker yükleme değerlerin kaç çıktıda insüline karar verdi dr un....
Ay bunlar coknsekeeerrr burdan da bisiler yaptiriiimkızlar bebek şekerlerini konuşmuşsunuz
ben hastanede dağıtmak üzere paketli çikolata sipariş edeceğim
Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası bu adresten...
bebek şekerinide doğumdan sonra yaptıracağım mevlütte dağıtmak üzere...
hem üzerine tarihte atılsın istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?