2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet aynen oyle oluyor, peki gececek mi hep boyle mi olacak?

Ben lohusa şerbetini yaptırayım diyorum. Sıcak değil de serin serin içecek birşey ikram etmiş olurum hem de adete uygun olur :)))
aynen bende senin gibi düşünüyorum cnm
lohusa şerbeti bizdede adet değildir tadını hiç bilmem
ama iftardan sonra ve ramazandan sonra gelen misafirlerime soğuk içecek limonata mesela ikram ederim cicili bardaklarda diye düşündüm...

cnm senin bikaç parça eksiğin kaldıysa bizimkilere ne demeli acaba...
inş istediklerini istediğin modelde bulursun cnm..
hadi koaly gelsin...

bende iki kez dusunuyorum,nboylece ev ziyaretlerini de aradan cikarmis olurum herkes mevlute gelirse... ben kucuk suslu,seker ya da biblo gibi bir seyler dusunuyorum, davetiye de yaptirmak istiyorum. ani deftrei de ayarlamaya niyetim var

Suleslii, canım, mesaj sayım az olduğu için özel mesaj atamıyormuşum maalesef, buraya yazıyorum. Evet canım 1 senedir denizlide merkezdeyim, sen denizlide değilsin sanırım şimdi değil mi??

hayır canım malesef değilim annemler ordalar istiklaldeki pekdemirin orda evimiz var ayyy çok gelmeyi istiyorum şimdi denizliye ama malesef yolculuğa çıkmamam daha iyiymiş benim yerime memleketimi bi kokla çok özledim denizlimi

slm herkese bende oğluşuma bu bebek şekerlerinden yapıyorum.isteğe göre dışarıyada yapıyorum.hem hastaneye gelenlere hemde mevlüt için hoş duruyo

Eklentiler

• $d2.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $Fotoğraf0064.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 29
kızlar halen daha yemek kokusu kendisine dokunan varmı bu soğan falan pişerken kokuyo ya dokunan varmı ben şu anda evde pişiyorum sıcaktan bayılıcam nerdeyse ama cam kapı açamıyorum çünkü yemek kokusu geliyo ve acaip midem bulanıyo ya

teyzoşlar nasılsınız??
cuma olduğundan mıdır ,havanın sıcaklığından mı,ayaklarımın şişmesi ve yürüyememekten mi (bence hepsi) keyifsizim bugün,eve geldiğimde kafayı bi koydum...3 saat uyumuşum...şimdi bişiler yiyeyim diyordum...size merhaba demeden olmazdı:)
keyifler iyidir umarım sizde..geçmişi şöööööle bi okudum...gözüm yemedi açıkcası hepsini okumaya....bilg.başında çok oturamıyorum artık...kuzum içerden fena tekmeliyor
akıntım için kullandığım antibiyotik yarın bitiyor,fitil tek kullanımlıktı ama henüz bi gelişme yok..doktorumu aradım pzt.ye randevu aldım tekrar...offf umarım sorun olmaz
neyse kaçalım biz şimdi...herkese mutlu haftasonları..öpüldünüz efeeeeeemmmm

Gebeligin ilk haftalarinda oluyordu ama sonra gecti canim.

Kizlar Merhaba

Acaip dokturmussunuz yine...Lohusa serbetleri yapilmis, bebek sekerleri konusulmus, fotolar cok guzeldi, hem keylekli hem de pembe puantiyeli harika... Ben de acaba kendim yapabilir miyim diye dusunmeye basladim.

My little sunshine, randevunuz nasil gecti canim, bebis kilo almis degil mi?

Senerd,
benim de sol gogsumun altinda yaklasik bir ay once filan kemigim batiyormus gibi bir agri vardi, donerken filan bile acitiyordu. Bir hafta sonra filan kendiliginden gecti ve bunun doktorum bebege yer acilsin diye oragnalarimizin biraz yerinden uzaklasmalari nedeniyle, ust taraflarimizda gaz birikmesinden kaynaklandigini soyledi ama bana dedigin gibi kemigim batiyormus gibi geliyordu. Aksamlari yatmadans once soguk sut icmemi onermisti, sen de dene istersen ve biraz sabir bu da gececek. Ama doktoruna bir sonraki randevuda bahset mutlaka...

Arkadaslar, milupadan filan paketten bahsetmisiniz, nasil isteyecegiz, baska hangi sitelerden istediniz merak ettim, bilgi verir misiniz lutfen?:26:

cok sagol canim. nefes alamayacak gibi olunca biraz sicak tuttum o bolgeyi, gecti gibi. cok garip dedigin gibi hareket etsem kramp artiyordu, nefes almam zorlasti once,azicik kipirdasam oyle kaliyordum... acikcasi biraz korktim cunku 1 ay once arkadasimin gogsune boyle kramp girdi ve panikleyince nefes alamamaya basladi,ambulans geldi falan... usuttugu anlasildi,hamile degil bu arada. benimde nefes almam zorlasinca bir an panik oldum,agladim.... simdi iyice sardim,yarim saat oldu beni rahatlatti bile.

kaburgamda agri olacak diye okumustum ama benimki bu seferlik usutmeden sanirim. sicak tutunca azaldi cunku. simdi iyiyim.

Acaba ben esteda ile mi karistirdim sezeryani kolay olan kimdi ?? :))) kafa corba tabii
Valla ilk denememi insulin denemesi demin yaptim igne aciticak sandim ama olmadi acimadi ama sikamadim neyse 3. Giriste hallettim :))) biraz can sikici tabii surekli seker olcumunden sonra bide insulin kolay degil vesselam ama napalim :))) gulup gecelim:))
Oyle ya canim hersey mukemmel olmuyor iste hepimizin birseyleri var :)
cnm senin şeker yükleme değerlerin kaç çıktıda insüline karar verdi dr un....
Canim benim yuklemeler normalde insuln direncim var ondan babamda var :)
Ay bunlar coknsekeeerrr burdan da bisiler yaptiriiim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…