2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar, milupadan filan paketten bahsetmisiniz, nasil isteyecegiz, baska hangi sitelerden istediniz merak ettim, bilgi verir misiniz lutfen?:26:

bence tr de sadece milupa gobderiyor ama sanirim sende yurtdisindasin libero,pampers,sebamed,avent gibi markalara bakabilirsin. burada bebek magazalari da kucuk hediyeler veriyor,hatta eczaneler bile.

bebek çikolatası için verdiğiniz adrese baktım elit çikolatanınmış biz yıllardır elitten çikolata ve lokum yaptırıyoruz çok güzel ve taze oluyor.istanbulda olanlar için eminönünde dükkanı var daha çok çeşit var siparişle yaptırabiliyorsunuz ve fiyatı çok daha uygun.bu sitede kilosu 100 tlye geliyor orada 50 civarı fiyatlar var.bir de kargoda gelirken mevsim nedeniyle eriyebilirler bunu göz önünde bulundurmak lazım bence.

canım aldıklarını eklesene nasıl seyler yada yapınca ekle merak ediyorum seninkini valla :))
kizlar babalar gunu icin ne dusunuyorsunuz eslerinize ?????
aynı dertten muzdaribim
Bende hazırları gördüm. 1 tanesi 2,5 TL idi. Birde çok beğenmedim. Tek model vardı zaten...
Kendim yapmak istedim ben... Daha değişik oluyor
meraktayım :)))
Şerbet Bardağı
cnm ben buradan aldım çok da memnun kaldım kısa zamanda gönderdiler,
ay bunlarda güzelmiş olmadı uğraşmaz burdan alırım valla :))
Kızlar hastanede çalışma arkadaşlarım vs. ziyaret eden çok olur bu kağıt tutucular nasıl sizce???

AHŞAP KAĞIT TUTACAKLI BEBEK ŞEKERİ 1.5 TL GittiGidiyor.com'da #39389735

çok güzel ve şirinler canım bunlar hemde magnet miş bak :))

ben süsleri kendim yapmaya karar verdim 35 tane lavantalı kese 25 tane biberonlu olanlardan düşündüm.çikolatasını annem getirecek zaten.kapı süsü ve sepeti de kendim yapacağım daha önce yapmıştım.sanırım malzeme artar onlardan da değerlendirip kaç tane çıkarsa yedek yapayım diyorum çeşit çeşit.bunlar doğumdan sonra dağıtmak için yeterli olur sanırım.ay sonunda malzemelerim gelecek istanbuldan.yaz tatilinde 2 haftada bitiririm sanırım zaten evde olacağım.zaman geçer hem de.bir de takı yastığı yapacağım.saten mini yastık organze kurdele ve şekerlerde kullanacağım süslerden kullanıp hazırlayacağım kısmet olursa.
bir de eğer gene de yetmezse vs ya da çok kalabalık bir mevlüt olacak olursa aşağıdaki tarzda dışarıdan sipariş veririm bunların 50 tanesi 25 tl imiş

kızlar su rapor olayında :
bizim baş müdür yrd.cısı na sordum ne zaman alayım raporu diye 32. haftada demesi yeterli dedi 32+0-32+6 yamasına gerek yok dedi side de öylemi?
bizim okula tüm salakları topladıkları için sonra ceremesini ben çekerim ondan sorayım dedim
çünkü geçen sene tayiini çıkan bir arkadaşı mal müdürlüğüne eksik evrakla yolladılar orda ki memur dalga geçmiş sonra da aynı gün içinde diğer okuluna yetişemedi belgeyi tamamlayayım derken bi ton sıkıntı yaşadı yani
çok traji komik dimi :)

canım benim raporumda sata göre 32 haftalık gebe. gebelik iznine ayrılması uygundur yazıyodu bi sıkıntı yaşamadım.

canım benim raporumda sata göre 32 haftalık gebe. gebelik iznine ayrılması uygundur yazıyodu bi sıkıntı yaşamadım.

ben de hastaneye sorum raporda 32 yazıyor artılar yazmıyor dedi o hafta hangi gün müsait olursan o gün gelirsin dediler

yaaa ne guzel hazirlaniyorsunuz, sizi okudukca bende hevesleniyirum aslinda... onfe niyetlenmistim ama tr ye doner donmez mevlut olur heralde, zaten bir suru eksik olacak birde seker falan ugrasmak yerine bebegimin ihtiyaclarina odaklanayim diyorum simdi. siz yapinca fotograflari koyarsiniz bende bakip bakip ne guzel olmus derim artik:)insallah cok guzel gecer

orada malzeme bulma imkanın var mı kendin de yaparsın.biraz tül kurdele ufak süsler boncuklar falan.hem içinde kalmış olmaz.

ben raporumu biraz erken aldım zaten sezeryan olacağı için haftam da yanmamış olsun diye düşündüm. hem de 1 temmuza kadar olan bölümü sonraya aktarabileyim yoksa yaz tatiline denk gelince sonraya aktarma yapılmıyor fiilen çalışmadığın için. raporda doğuma 8 hafta kalmıştır son 3 haftaya kadar çalışabilir yazıyor sadece. zaten hazır bir kağıt dr imzaladı bi de hastande kaşe vurdular o kadar aldım okula götürdüm dosyama taktım işim bitti. 5 hafta sonra çalışamaz raporumu alacağım

Arkadaslar Gunaydin,

Size heveslendim, ben de bebek sekeri yapmaya calisacagim. Biz dogum icin oraya geliyoruz insallah, sanirim malzemeleri de daha kolay bulurum. Bir dogumda bir arkadasimdan minik orulmus tulum, tul ve bonibonlari ile hediye gelmisti, oyle bir sey dusunuyorum ama bakalim. Tabii bu minik tulum, patik, sapka gibi seylerin cogu her zaman oldugu gibi Cin'de yapiliyor. Ornege bakarak yapamaya calisacagim.

Mavili kapi susunu de begendim ben de pembesini yapayim bari...

Senerd,
agrinin gecmesine sevindim. Daha son haftalarimiz daha zor gececekmis, Allah hepimizin yardimcisi olsun. Burada pampers cok gundemde ben de onlara yazayim bari, bakalim bir sey gonderecekler mi...

My Little Sunshine,
bebis nasilmis?

Herkese mutlu, agrisiz , sancisiz, sis olmayan el ve bacaklarla guzel haftasonlari dilerim.

günaydın canlar...
sıcak ve muhtemelen şişeceğim bir güne daha merhaba...
keyif uykusundan sonra kahvaltı öncesi sizleri bi göriyim istedim..herkesler kayıpp...ee haftasonu olunca kocişlerle geçirilen dakikaların tadını çıkarıyorsunuz siz de dimi ihihih
hepinizi öptük...güzel bir Cumartesi dilerim...alışveriş yapacak akideşler çook yormayın kendinizi,see yaaa

günaydin kizlar

kahvaltimizi yaptik babamizi ise gönderdik simdi evde dinlenme zamani :) dün yoga vardi yine ama ben cogu hareketi yapmakta zorlaniyorum göbegim engelliyo ve ellerimin üzerine agirlik verdigim hareketlerde de bileklerim aciyoo eee bu kadar kiloya alisik degil vücudum tabi tasiyamiyoo bu incecik bilekler :) 9unda doktor randevumuz var bi sorucam doktora belki bundan sonra devam etmem yogaya.

ya kizlar benim minigim o kadar cok hareketli ki bazen beni ve babasini cok korkutuyo cok canimi acitiyo ve artik degisik hareketler gelistirdi herhalde bi tuhaf tuhaf seyler yapiyo bütün gün bütün gece böyleyiz biz umarim dogdugu zaman da böyle olmaz yoksa yandik biz :) özellikle son zamanlarda tam gögüsümün altinda ittiriyo kendini nefes alamiyorum ve kaburgalarimi kiricak diye korkuyorum acikcasiii

neyse herkese iyi hafta haftasonlari biz arada girip bakariz sizlere

günaydın kızlarrrrrrr... bugün annem memlekete geri dönüyor yine yalnız kalıyorum yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. rabbim kimsecikleri yalnız bırakmasın.

günaydın kızlarrrrrrr... bugün annem memlekete geri dönüyor yine yalnız kalıyorum yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. rabbim kimsecikleri yalnız bırakmasın.

cnm hiç yoktan başlarımızda bi annemiz var yinede buna şkür edelim...
annen bugn giderse yarın gelir elbet cnm
hem diyodun ya yeğenlerim gelecek diye
yalnızlık kötü ama yapacak bişi yokda ne gelir elden...

my little shine sun
fıstık kontrolün nasıl geçit bebek ne kadar olmuş...

lansinoh 56 gr 19.90 tlye aldım. eğer ankaradaysanız optimum avm en üst katında media markt girişinde anne bebek ürünleri standı var bir cok üründe de indirim var göğüs pedleri filan da oldukça indirimli. tavsiye ederim...

sayfayı takip eden ama yazmaya çoook üşenen bir tembelim malesef.salı kontrole gideceğiz,inşallah güzel haberler alırsak daha sık yazmaya çalışacağım.bir arkadaşım okumam için bana bu sayfayı önermişti,tecrübeli annelerden fikir almak güzel oluyor bence de Orkut&Orkun » Blog Archive » Bebekler listeleriyle gelir :) sayfalarda magnezyum konusu vardı ben ikinci paketimdeyim.20.Haftadan beri kullanıyorum.Ne zaman almayı unutsam o kramp kabusu geri dönüyor.Üstelik öncesinde tansiyonum çok düşüyordu ve kendimi çok ama çok yorgun hissediyordum.Magnezyumla daha iyi hissettiğimi doktoruma söylediğimde enerji metabolizmasını da etkilediğini ve bazen sporcuların da kullandığını söyledi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…