Arkadaslar, milupadan filan paketten bahsetmisiniz, nasil isteyecegiz, baska hangi sitelerden istediniz merak ettim, bilgi verir misiniz lutfen?:26:
canım aldıklarını eklesene nasıl seyler yada yapınca ekle merak ediyorum seninkini valla :))Biblo güzel fikir aslında. Bende düşüneyim. 20 adet yeter zaten...
Çikolatayı da alırız...
Ama mevlüt için 35 az gibi canım...En az 100 tane yaptırmalıyım. Bizde akraba,arkadaş çok...
Bu arada kızlar, lohusa şerbet takımı için çok cici bardaklar aldım. Birde tuhafiyeden, lastikli kurdale ve üzerine pembe tokacıklar aldım. Dikicem onları ve bardaklarına altına geçiricem. 12 tane bardak aldım, şimdi de sürahi bakıyorum
aynı dertten muzdaribimkizlar babalar gunu icin ne dusunuyorsunuz eslerinize ?????
meraktayım :)))Bende hazırları gördüm. 1 tanesi 2,5 TL idi. Birde çok beğenmedim. Tek model vardı zaten...
Kendim yapmak istedim ben... Daha değişik oluyor
ay bunlarda güzelmiş olmadı uğraşmaz burdan alırım valla :))Şerbet Bardağı
cnm ben buradan aldım çok da memnun kaldım kısa zamanda gönderdiler,
Kızlar hastanede çalışma arkadaşlarım vs. ziyaret eden çok olur bu kağıt tutucular nasıl sizce???
AHŞAP KAĞIT TUTACAKLI BEBEK ŞEKERİ 1.5 TL GittiGidiyor.com'da #39389735
kızlar su rapor olayında :
bizim baş müdür yrd.cısı na sordum ne zaman alayım raporu diye 32. haftada demesi yeterli dedi 32+0-32+6 yamasına gerek yok dedi side de öylemi?
bizim okula tüm salakları topladıkları için sonra ceremesini ben çekerim ondan sorayım dedim
çünkü geçen sene tayiini çıkan bir arkadaşı mal müdürlüğüne eksik evrakla yolladılar orda ki memur dalga geçmiş sonra da aynı gün içinde diğer okuluna yetişemedi belgeyi tamamlayayım derken bi ton sıkıntı yaşadı yani
çok traji komik dimi :)
canım benim raporumda sata göre 32 haftalık gebe. gebelik iznine ayrılması uygundur yazıyodu bi sıkıntı yaşamadım.
yaaa ne guzel hazirlaniyorsunuz, sizi okudukca bende hevesleniyirum aslinda... onfe niyetlenmistim ama tr ye doner donmez mevlut olur heralde, zaten bir suru eksik olacak birde seker falan ugrasmak yerine bebegimin ihtiyaclarina odaklanayim diyorum simdi. siz yapinca fotograflari koyarsiniz bende bakip bakip ne guzel olmus derim artik:)insallah cok guzel gecerben süsleri kendim yapmaya karar verdim 35 tane lavantalı kese 25 tane biberonlu olanlardan düşündüm.çikolatasını annem getirecek zaten.kapı süsü ve sepeti de kendim yapacağım daha önce yapmıştım.sanırım malzeme artar onlardan da değerlendirip kaç tane çıkarsa yedek yapayım diyorum çeşit çeşit.bunlar doğumdan sonra dağıtmak için yeterli olur sanırım.ay sonunda malzemelerim gelecek istanbuldan.yaz tatilinde 2 haftada bitiririm sanırım zaten evde olacağım.zaman geçer hem de.bir de takı yastığı yapacağım.saten mini yastık organze kurdele ve şekerlerde kullanacağım süslerden kullanıp hazırlayacağım kısmet olursa.
bir de eğer gene de yetmezse vs ya da çok kalabalık bir mevlüt olacak olursa aşağıdaki tarzda dışarıdan sipariş veririm bunların 50 tanesi 25 tl imiş
Eki Görüntüle 204203
yaaa ne guzel hazirlaniyorsunuz, sizi okudukca bende hevesleniyirum aslinda... onfe niyetlenmistim ama tr ye doner donmez mevlut olur heralde, zaten bir suru eksik olacak birde seker falan ugrasmak yerine bebegimin ihtiyaclarina odaklanayim diyorum simdi. siz yapinca fotograflari koyarsiniz bende bakip bakip ne guzel olmus derim artik:)insallah cok guzel gecer
orada malzeme bulma imkanın var mı kendin de yaparsın.biraz tül kurdele ufak süsler boncuklar falan.hem içinde kalmış olmaz.
kızlar su rapor olayında :
bizim baş müdür yrd.cısı na sordum ne zaman alayım raporu diye 32. haftada demesi yeterli dedi 32+0-32+6 yamasına gerek yok dedi side de öylemi?
bizim okula tüm salakları topladıkları için sonra ceremesini ben çekerim ondan sorayım dedim
çünkü geçen sene tayiini çıkan bir arkadaşı mal müdürlüğüne eksik evrakla yolladılar orda ki memur dalga geçmiş sonra da aynı gün içinde diğer okuluna yetişemedi belgeyi tamamlayayım derken bi ton sıkıntı yaşadı yani
çok traji komik dimi :)
günaydın kızlarrrrrrr... bugün annem memlekete geri dönüyor yine yalnız kalıyorum yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. rabbim kimsecikleri yalnız bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?