Kızlar günaydın hepinize!
Dün akşam doktor muayenemiz vardı. Çok şükür hiç bir sorun yok. Oğluşum 1050 g olmuş. Doktor 1kg ın üstü olması iyi dedi ama bana biraz düşük geldi. Bizim dr. boy ölçümü vermiyor ama FL değerine göre 37,2 cm çıkıyor.
Amnion sıvım yeterliymiş ama doktorum havalar ısındığı için daha da arttırmamı istedi. Haftada 2 defa omega 3 kullanabileceğimi söyledi.
Sonra annemler geldi bursaya onlarla kalan eksiklerimizi tamamlamak için çıktık gece 11 di ve geldiğimizde. Babam çocuk gibi çok güldürdü beni. Ne görse bunu da alalım diye tutturdu. Tutmasam Graco' nun sweetpeace kendi kendine sallanana müzik çalab ana kucağı gişbi birşey var onu alacaktı. mağazadan zor çıkardım. İyi! onu almıyorsak şuradaki akülü arabayı alalım diye tutturdu :))) çok güldüm haline. Şunu anladım ki Demir' im canım oğlum doğduktan sonra babamı tutamayacağız. Çocuk şımarmasın diye babam yüzünden ben kötü anne olacağım Bugün öğlen 2 ye kadar çalışıyorum. Sonra da çıkıp geriye kalan eksikleri alacağız.
Dün aldıklarım:
Chicco Phisyo kauçuk emzik, yine chicco nun emzik kutus, babay jem küvet ve küvet altlığı, kova, maşrapa, ikea' dan bebek alt açma zımbırtısı, Merserize pike. Birde kızlar bir arkadaşım çok tavsiye etti bu tülbentten biraz kalınca bebek örtüsü falan olarak da kullanılan etamin kumaşı gibi kumaştan birşeyler var İkea da onlardan aldım. Bugün de perde, cibinlik gibi şeyler bakacağız.
Canım midenin ve bebeğin yukarı çıkmasıyla kaburgalar batıyor, göğüste sıkışma hissi falan normalmiş.
Hadi bakalım canım umarım tamamlarsınız. Ben de umarım bugün son defa alışveriş yapacağım :))
Dün akşam doktor muayenemiz vardı. Çok şükür hiç bir sorun yok. Oğluşum 1050 g olmuş. Doktor 1kg ın üstü olması iyi dedi ama bana biraz düşük geldi. Bizim dr. boy ölçümü vermiyor ama FL değerine göre 37,2 cm çıkıyor.
Amnion sıvım yeterliymiş ama doktorum havalar ısındığı için daha da arttırmamı istedi. Haftada 2 defa omega 3 kullanabileceğimi söyledi.
Sonra annemler geldi bursaya onlarla kalan eksiklerimizi tamamlamak için çıktık gece 11 di ve geldiğimizde. Babam çocuk gibi çok güldürdü beni. Ne görse bunu da alalım diye tutturdu. Tutmasam Graco' nun sweetpeace kendi kendine sallanana müzik çalab ana kucağı gişbi birşey var onu alacaktı. mağazadan zor çıkardım. İyi! onu almıyorsak şuradaki akülü arabayı alalım diye tutturdu :))) çok güldüm haline. Şunu anladım ki Demir' im canım oğlum doğduktan sonra babamı tutamayacağız. Çocuk şımarmasın diye babam yüzünden ben kötü anne olacağım
Dün aldıklarım:
Chicco Phisyo kauçuk emzik, yine chicco nun emzik kutus, babay jem küvet ve küvet altlığı, kova, maşrapa, ikea' dan bebek alt açma zımbırtısı, Merserize pike. Birde kızlar bir arkadaşım çok tavsiye etti bu tülbentten biraz kalınca bebek örtüsü falan olarak da kullanılan etamin kumaşı gibi kumaştan birşeyler var İkea da onlardan aldım. Bugün de perde, cibinlik gibi şeyler bakacağız.
kizlar nefes alip verdikce sag gogsumun altindaki kaburgam aciyor, usuttum mu sizce?
Canım midenin ve bebeğin yukarı çıkmasıyla kaburgalar batıyor, göğüste sıkışma hissi falan normalmiş.
kizlar hepinizi cok cok optumm
ben kaciyorum,
iyi h.sonlariiii
bebislere ve kendinize iyi bakin
p.s. kizlar bizim ufak tefek alisverisimiz kaldi, bu haftasonu bakicaz, sans dileyin , gecen hafta bulamamistim aradiklarimi, bu sefer bulayim da bitsin su isler, dinleneyim ben de
Hadi bakalım canım umarım tamamlarsınız. Ben de umarım bugün son defa alışveriş yapacağım :))
benim halen gelmedi yaaaa[/QU
arkadaşlar 3 ay sonra falan geliyo demişlerdi nasıl olduysa geldi hemen... inşallah sizinkide gelir...
Bana 1 ay bile dolmadan geldi. Acaba evde yoksanız ulaşmadı mı? bana da gelmiş ama evde olmadığım için yan komşum almış. Belki size de gelip geri dönmüş olabilir mi?
teyzoşlar nasılsınız??
cuma olduğundan mıdır ,havanın sıcaklığından mı,ayaklarımın şişmesi ve yürüyememekten mi (bence hepsi) keyifsizim bugün,eve geldiğimde kafayı bi koydum...3 saat uyumuşum...şimdi bişiler yiyeyim diyordum...size merhaba demeden olmazdı:)
keyifler iyidir umarım sizde..geçmişi şöööööle bi okudum...gözüm yemedi açıkcası hepsini okumaya....bilg.başında çok oturamıyorum artık...kuzum içerden fena tekmeliyor
akıntım için kullandığım antibiyotik yarın bitiyor,fitil tek kullanımlıktı ama henüz bi gelişme yok..doktorumu aradım pzt.ye randevu aldım tekrar...offf umarım sorun olmaz
neyse kaçalım biz şimdi...herkese mutlu haftasonları..öpüldünüz efeeeeeemmmm
Canım umarım sorun devam etmez daha fazla. Haber bekliyoruz senden...
Kizlar Merhaba
Acaip dokturmussunuz yine...Lohusa serbetleri yapilmis, bebek sekerleri konusulmus, fotolar cok guzeldi, hem keylekli hem de pembe puantiyeli harika... Ben de acaba kendim yapabilir miyim diye dusunmeye basladim.
My little sunshine, randevunuz nasil gecti canim, bebis kilo almis degil mi?
Canım randevuzmuz iyiydi. ayrıca, aman nazar değmesin son 2 defadır doktorum espiri yapıyor hatta yapılan espiriye gülüyor
Oğluşum 1050 g olmuş FL değerine göre boyu 37,2 ama bana kilosu biraz düşük gibi geldi.
Arkadaslar, milupadan filan paketten bahsetmisiniz, nasil isteyecegiz, baska hangi sitelerden istediniz merak ettim, bilgi verir misiniz lutfen?:26:
Canım sitesine üye oluyorsun sonra zaten oradan mail geliyor şu dönemde bunu bu dönemde şunu içeren paket yollayacağız diye.
buda benim kapı süsü :))) üstünü birazda ben süslüycem :))malzeme aldım eminönünden :)
ET BEBEKLİ KAPI SÜSÜ MAVİ RENK GittiGidiyor.com'da #39581275
bunun pembesi
Canım çok güzelmiş. Geçen gittigidiyor d bakarken ben de bunu beğenmiştim ama ben çalıştığım hastanede doğum yapacağım için jest olarak onlar odayı süslüyorlarmış. Bu arada sen bilirsin ama bence daha fazla süslenecek yeri yok bunun bence sade daha hoş değil mi?
yaaa ne guzel hazirlaniyorsunuz, sizi okudukca bende hevesleniyirum aslinda... onfe niyetlenmistim ama tr ye doner donmez mevlut olur heralde, zaten bir suru eksik olacak birde seker falan ugrasmak yerine bebegimin ihtiyaclarina odaklanayim diyorum simdi. siz yapinca fotograflari koyarsiniz bende bakip bakip ne guzel olmus derim artik:)insallah cok guzel gecer
Canım, ailenin adresine sipariş versen internetten halledebilirsin aslında şeker falan faslını. Yada hastane odasını süsleyemiyorsan bile doğuma gitmeden evi süsle kendin için.
Arkadaslar Gunaydin,
Size heveslendim, ben de bebek sekeri yapmaya calisacagim. Biz dogum icin oraya geliyoruz insallah, sanirim malzemeleri de daha kolay bulurum. Bir dogumda bir arkadasimdan minik orulmus tulum, tul ve bonibonlari ile hediye gelmisti, oyle bir sey dusunuyorum ama bakalim. Tabii bu minik tulum, patik, sapka gibi seylerin cogu her zaman oldugu gibi Cin'de yapiliyor. Ornege bakarak yapamaya calisacagim.
Mavili kapi susunu de begendim ben de pembesini yapayim bari...
My Little Sunshine,bebis nasilmis?
Herkese mutlu, agrisiz , sancisiz, sis olmayan el ve bacaklarla guzel haftasonlari dilerim.
:))) Ne güzel valla eskiden bende böyle illa kendim yapayım uğraşayım çok severdim, hatta güya ilk hamile olduğumu öğrendiğimde dedim ki pikemin kenarını kendim işleyeyim falan ama yok benim şu sıralar öyle ince işlere pek takatım yok. En güzeli almak bana göre ama kendisi yapabilen arkadaşlara da imrenmiyor değilim... Şimdiden ellerinize sağlık...
günaydin kizlar
kahvaltimizi yaptik babamizi ise gönderdik simdi evde dinlenme zamani :) dün yoga vardi yine ama ben cogu hareketi yapmakta zorlaniyorum göbegim engelliyo ve ellerimin üzerine agirlik verdigim hareketlerde de bileklerim aciyoo eee bu kadar kiloya alisik degil vücudum tabi tasiyamiyoo bu incecik bilekler :) 9unda doktor randevumuz var bi sorucam doktora belki bundan sonra devam etmem yogaya.
ya kizlar benim minigim o kadar cok hareketli ki bazen beni ve babasini cok korkutuyo cok canimi acitiyo ve artik degisik hareketler gelistirdi herhalde bi tuhaf tuhaf seyler yapiyo bütün gün bütün gece böyleyiz biz umarim dogdugu zaman da böyle olmaz yoksa yandik biz :) özellikle son zamanlarda tam gögüsümün altinda ittiriyo kendini nefes alamiyorum ve kaburgalarimi kiricak diye korkuyorum acikcasiii
neyse herkese iyi hafta haftasonlari biz arada girip bakariz sizlere
Canım sana da iyi hafta sonrarı az kaldı 32 den sonra kıpırdayacak yer bulamayacaklar