2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm doğumdan sonra sütün fazlalaşması için içenleri duydum ama
hamilelikte bilmiyorum..
doğum sonrası içiliyosa hamilelikte niye içilmesin....

güle güle kullam cnm aldıklarını...
lohusa kilodunda neye özen göstermemiz gerekiyo?
canım zaten kullanıp atıyorsun ya beden olarak bir büyük beden aldım alanlar hep memnun başka dikkat edilecek şey bilmiyorum

canım kalsiyum değeri çok yüksek geçen hafta 2-3 tane içtim sağlıklı yani

bu loğusa külodu tam olarak nasıl bir şey internetten biraz baktım naylona benziyor.alanlar varsa tam olarak anlatabilir mi ben de ona göre internetten alacağım burada bulmam mümkün değil.ya da istanbulda pazarda vs satılıyor mu bir tek mothercare gördüm internette.fiyatı yüksekti.1 liraya tam pamuklu çamaşırlar var 10 tane alıp hastanede çöpe atılamaz mı?fikirleriniz neler

canım bunlar çok rahatmış hem sağlıklı ben aldım kesip atıyorsun ben de netten aldım

slm kızlar hayrlı geceler benim göğüslerdeki damarlar acayip böyle renkleri belirdi yaff yeşilli mavili sizdede öylemi normalmiki :26::26:

Arkadaslar isim konusunda cok kararsiz kaldik yaa. TAm karar verdik Arda olsun dedik, söylenmesi kolay,net,kisa diye.Agzimizda alisti,Ardacan diye sevioduk bebisimizi.. Sonra bikac olumsuz yorum alinca esimle biraz etkilendik. Kerem ismini de begeniodum önceden, cok anlamli güzel bi isim. ama o da Kerim le cok karistiriliyor.Ben de sürekli cocuguma Kerim miydi Keremmiydi diye sorulmasini da istemem. Offf napalimmm yaa??? Ya da baska isim secenekleri var mi böle net,kisa,kulaga hos gelen?? siz ne koymayi düsünüosunuz??

E ama canım yeni yasa ile erken doğum yapsanda kullanamadığın izinler doğum sonrasına aktarılabiliyor.

arkadaşlar benim yorumum 2 hafta önce olacağı için 2 hafta önce rapor aldırdı diyte düşünüyorum...bi diğer sebep tatilden döndüğümde rapor için geç olacağından dolayı erken aldırdı sanrıım....edremit devlet hastanesinden aldım raporu

slm kızlar hayrlı geceler benim göğüslerdeki damarlar acayip böyle renkleri belirdi yaff yeşilli mavili sizdede öylemi normalmiki :26::26:

Evet bende de var, sutler bol bol gelecek insallah.

Arda'ya oy veriyorum.

Daha once arkadaslar yazmislardi yararli diye ben de orya gelince icmeyi dusunuyorum. Hatta birisi kefir icenlerin bebeklerinin boyunlarini daha iyi tutabildiklerini yazmisti.

kızlaar dün gece benmki acayip hareketliydi yaff maşaALLAH

o kadar sert vuruyodu ki babası korktu

rahat 1.5 saat hareketliydi takip ettik yavrum benim yaaa

Rabbim seni bana (ve hepimizin bebişini) sağlıcakla kavuştursun inş. böcüğümmm

seni çok seviyorumm ANNEEMM

gunaydın kızlar nasılsınız :))
biz iyiyiz cuma akşamından beri insüline başladım kullanmada biraz sıkıntım var elim tam alışmadığından bi kaç batırmada ancak yapabiliyorum biraz kanatıyorum ama anlamadım neden yani
neyseee dün çıktık biraz alısveriş yaptık dün ama o kadar yoruldukki anlatamam
şerbet bardağı ,bardak süsleri ,taç ,bi tane tek kişilik yatak örtüsü kızımın odasında klacak olan yatak için ben yada bakıcı falan uyur diye :))
Ecobella Home : Online Alışveriş bunu aldım :))
şimdi aklıma gelmedi de bi sürü ıvır zıvır aldık işte bayaa eksikler tamamlandı
arabyaı alamadık dün haşim işcana da gittik fiyatlar e-bebek hepsi burad aile aynı fiyat tek avantaj biçok marka bir arada :))
bu arada kızımın odasına tül alamdım yaaaa perdemizin linki bu nasıl bir tul olmalı sizce fikirleirniz
Luna Elegant Perde | Funnababy perdemiz bu rustikli iki kanatlı
onun dışında beşiğimize yan korumalı setten aldık mother care den klasik aslanlı model :))
http://www.google.com.tr/imgres?img...=1t:429,r:11,s:0&tx=38&ty=85&biw=1366&bih=653

daha evvel zynptnc foto eklemişti ordan görebilirsiniz :)))

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:
SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support

merhaba arkadaslar;

my_little cnm bebegin iyiymis cok sevindim;
aldiklarinizi da gule gule kullanin

efsung cnm siz de cicilerinizi gule gule kullanin

ben de dun ve cuma aksami epey sey hallettim

cuma gunu englis home'dan
pamuklu bebek yorgani,
pamuklu bebek yastigi
nevresim takimi aldik
hepsi 110 tl tuttu.. funnababy nin yorganlari elyaf oldugu icin icim rahat etmedi ordan almaya; pamuklu tercih ettim

cmr. de kendi alisverisimi hallettim gibi;
1 tk lohusa pijama
1 lohusa gecelik, 1 sabahlik
corap, kullan at lohusa kulot (bebeconfort 4lu ); 1 ad. yuksek ben hamile kulot (sezeryan olursa iyi oluyormus dediler); 2 ad.de buyuk boy normal kulot aldim; 13o kusur tuttu. kompedan'dan aldim hepsini (kullan at kulot haric )
sadece lohusa atletinde beden kalmamis, o haftaya kaldi

bir de istedigim gibi terlik ve tac bulamadim; accesorize'a bakicam sanirim

simdi banyo kuvetimi eksik kaldi; kizlar mothercare'in katologunda cok sisirn bi kuvet gordum, fiyatini bilmiyorum ama abarti midir acaba; ayin 15'inde gidip bakicam.
ha bir de kanguru kaldi

haftaya ins. pazar gunu oy sonrasi annem ablam gelecek yikama-utulme yapicaz ve cantayi hazirlicaz hayirlisiyla

sona yaklasiyoruz kizlar gitgide ))

selam kızlar,
bazen artık okumucam topiği diyorum !!!hepinizin herşeyi tam bizden başka(kızım bugün doğsa ortada kalcak 2 zıbın 1 hastane çıkışımız var sadece!!neden?babaımız yüzünden heves yok hiç yaaa hem de hiçç....öyle çok üzülüyorum ki..''doğsun eksikleri yazarsın ben gider alırım ''diyor.olcak iş mi?aylardır savaşıyorum aylardır...istiyorum ki o da heves etsin fikir versin eksik kaldı mı tamamlayalım bir an önce desin ..ama yok..burada yalnız olmasaydık aileden birileri olsaydı herşeyi halletmiştim de bu işler yalnız olmuyor kii..fikir verene ihtiyaç duyuyıor insan bir destekleyene ihtiyaç duyuyor.yani mesele para değil bugün gidip binlerce liralık alışveriş yapsam ağzını açıp bunu da niye aldın demez ama gel ne lazımsa alalım da demez!!off ya niye gücüm yetmiyor benim kocama niye değiştiremiyorum !!bazılarınızın eşleri alışveriş falan yapmış yurtdışından bebek için öyle özeniyorum ki benim kocam asla yapmaz ilgisini bile çekmez bebek ürünleri...neyse yaaa böyle geçecekmiş benim de hamilelğim napayım kısmet (

canım ilk bebeğiniz mi? ama sakın kendini üzme azar azar kendin beğendiklerinden al eşini teşvik et. netten araştır ben de bulup sonra eşime gösteriyorum öyle alıyoruz falan.

canım ilk bebeğiniz mi? ama sakın kendini üzme azar azar kendin beğendiklerinden al eşini teşvik et. netten araştır ben de bulup sonra eşime gösteriyorum öyle alıyoruz falan.

evet canım ilk bebek (bide daha çocuk yaparız diyor!!oldu!!valla napcam bilmiyorum iyice soğudum almaktan ...utanıyorum bir de kimseye anlatamıyorum ...daha hamile olmayan arkadaşlarım var eşleri şimdiden öyle meraklı ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…