evet canım ilk bebek(bide daha çocuk yaparız diyor!!oldu!!valla napcam bilmiyorum iyice soğudum almaktan ...utanıyorum bir de kimseye anlatamıyorum ...daha hamile olmayan arkadaşlarım var eşleri şimdiden öyle meraklı ki...
dikkat et çok yorma kendini....bak bizim babamız çıkacak dışarı...benim onla gitmeyi yemio gözüm:
evde kalacağım...bebişin odasına bişiler bakacaktık ,boyasını felan seçecektik ama ı ıhhh...yürüyemiyorum artık doğru dürüst
ben evde kalcem...babacık gitcek ühhühühühüh....
My Little Sunshine, bebisiniz haftasina gore gayet uyumlu, masallah.Babanin heyecanina cok sevindim, hakiketen bir sure sonra onu tutamayacaksin, birak keyifle alsinlar bence, ilk ve tek torunlari, eminim cok hevesleniyorlardir. Cicilerinizi mutlu saglikli gunlerinizde keyifle kullanin.
Site-urun bilgisi icin tesekkurler, deneyecegim.
Ben de bebek sekeri ve kapi susu yapmasini deneyecegim, once malzemeleri nereden bulabilecegimi ogrenmem lazim, umarim basarili olurum.
canım benim maşallah oğluşuna ..kilosu falanda gayet iyi canım merak etme ...oy zaten dede ve neneleri artık kmse tutamaz..annemde bir özeniyorki göreceksn..çok şanslyız aslında kızlar..
merhaba arkidişler
bizimde dün kontrolümüz vardı herşey iyiydi, hatta bizim plasenta biraz aşağıdaydı, yukarı çıkmış, kızım uyuyordu pek göremedik yüzünü, bide 50 lik şeker yüklemesi yapmıştık onun sonucuda bu gün çıktı biraz yüksek çıkmış pazartesi gidip 100 lük yükleme yapacağız, sanırım banada diyet gözüktü
masallah canim oglunabence gayet normal kilosu falan saglikli olsunlar da en önemlisi bu bence. babandan bahsedince kendi babam geldi gözümün önüne ben türkiyedeyken alisveriste o da öyleydi herseyi alsin istiyo o salincaktan aldi hatta bizim dedemiz :) hatta bi sabah kalktim bi baktim kizimin elbiselerine bakiyoo ama dogdugunda burda olamicak malesef bu da beni cok üzüyooo
valla 32. hafta gelse bi an önce benim cadi kizim durmuyo yerinde cünkü canimi acitiyo sürekli
bende birakicam canim herhalde . tabi ki hareketli olmasi iyi canim da benimki fazla hareketli canimi acitiyo resmen gecen gün esim cekti hareketlerini video ya atabilirsem aticam buraya
Kizlar iyi haftasonlari hep okuyorum ama cok yazamiyorum ama giremedigim gunler kendimi hep eksik hissediyorum. Bizimde kontrolumuz vardi hersey yolunda 1300 kg olmus kizim guzelde fotolar verdi bize. Hala ters duruyoruz bu arada. 8 kg almisim bende... Bu arada gobegim gerildikce icinden siyah bisey cikti cimbizla cekiyorum gelmiyor. Doktora gosterdim makasla dondurdu ve cikardi. Benim gobek bagim dusmemis :))) doktor sasirdi icerde kalmis gobegim gerildikcede disari cikti doktorum bu kadar temiz gobek gormemistim diyo:)))) beni 23 yillik bagimdan ayirdilar...
Neyse bu arada hazirliklara da basladim sonunda fotolari en yakin zamanda yukleyecegim...
Birde sekershop.com diye bir site buldum. Sekerler icin falan cok secenek var bakabilirsiniz ben ani defteri ve kalem setten aldim cok hos tavsiye ederim....
selam kızlar
yaa aklıma bişey takıldı. eşim kefir almış içmem için hamilelikte kullanımına baktım düzgün bi açıklama yok bende tedirgin oldum içmemde bi sakınca yktur herhalde dimi? bilgisi olan varmı??
bu loğusa külodu tam olarak nasıl bir şey internetten biraz baktım naylona benziyor.alanlar varsa tam olarak anlatabilir mi ben de ona göre internetten alacağım burada bulmam mümkün değil.ya da istanbulda pazarda vs satılıyor mu bir tek mothercare gördüm internette.fiyatı yüksekti.1 liraya tam pamuklu çamaşırlar var 10 tane alıp hastanede çöpe atılamaz mı?fikirleriniz neler
slm kızlar hayrlı geceler benim göğüslerdeki damarlar acayip böyle renkleri belirdi yaff yeşilli mavili sizdede öylemi normalmiki :26::26:
Arkadaslar isim konusunda cok kararsiz kaldik yaa. TAm karar verdik Arda olsun dedik, söylenmesi kolay,net,kisa diye.Agzimizda alisti,Ardacan diye sevioduk bebisimizi.. Sonra bikac olumsuz yorum alinca esimle biraz etkilendik. Kerem ismini de begeniodum önceden, cok anlamli güzel bi isim. ama o da Kerim le cok karistiriliyor.Ben de sürekli cocuguma Kerim miydi Keremmiydi diye sorulmasini da istemem. Offf napalimmm yaa??? Ya da baska isim secenekleri var mi böle net,kisa,kulaga hos gelen?? siz ne koymayi düsünüosunuz??
gunaydın kızlar nasılsınız :))
biz iyiyiz cuma akşamından beri insüline başladım kullanmada biraz sıkıntım var elim tam alışmadığından bi kaç batırmada ancak yapabiliyorum biraz kanatıyorum ama anlamadım neden yani
neyseee dün çıktık biraz alısveriş yaptık dün ama o kadar yoruldukki anlatamam
şerbet bardağı ,bardak süsleri ,taç ,bi tane tek kişilik yatak örtüsü kızımın odasında klacak olan yatak için ben yada bakıcı falan uyur diye :))
Ecobella Home : Online Alışveriş bunu aldım :))
şimdi aklıma gelmedi de bi sürü ıvır zıvır aldık işte bayaa eksikler tamamlandı
arabyaı alamadık dün haşim işcana da gittik fiyatlar e-bebek hepsi burad aile aynı fiyat tek avantaj biçok marka bir arada :))
bu arada kızımın odasına tül alamdım yaaaa perdemizin linki bu nasıl bir tul olmalı sizce fikirleirniz
Luna Elegant Perde | Funnababy perdemiz bu rustikli iki kanatlı
onun dışında beşiğimize yan korumalı setten aldık mother care den klasik aslanlı model :))
http://www.google.com.tr/imgres?img...=1t:429,r:11,s:0&tx=38&ty=85&biw=1366&bih=653
daha evvel zynptnc foto eklemişti ordan görebilirsiniz :)))
merhaba arkadaslar;
my_little cnm bebegin iyiymis cok sevindim;
aldiklarinizi da gule gule kullanin
ben de dun ve cuma aksami epey sey hallettim
cuma gunu englis home'dan
pamuklu bebek yorgani,
pamuklu bebek yastigi
nevresim takimi aldik
hepsi 110 tl tuttu.. funnababy nin yorganlari elyaf oldugu icin icim rahat etmedi ordan almaya; pamuklu tercih ettim
cmr. de kendi alisverisimi hallettim gibi;
1 tk lohusa pijama
1 lohusa gecelik, 1 sabahlik
corap, kullan at lohusa kulot (bebeconfort 4lu ); 1 ad. yuksek ben hamile kulot (sezeryan olursa iyi oluyormus dediler); 2 ad.de buyuk boy normal kulot aldim; 13o kusur tuttu. kompedan'dan aldim hepsini (kullan at kulot haric )
sadece lohusa atletinde beden kalmamis, o haftaya kaldi
bir de istedigim gibi terlik ve tac bulamadim; accesorize'a bakicam sanirim
simdi banyo kuvetimi eksik kaldi; kizlar mothercare'in katologunda cok sisirn bi kuvet gordum, fiyatini bilmiyorum ama abarti midir acaba; ayin 15'inde gidip bakicam.
ha bir de kanguru kaldi
haftaya ins. pazar gunu oy sonrasi annem ablam gelecek yikama-utulme yapicaz ve cantayi hazirlicaz hayirlisiyla
sona yaklasiyoruz kizlar gitgide))
canım sakın dert etme belki kişiliği böyle rahattır sen daha iyi bilirsin tabiki. ama dediğim gibi sen onu heveslendir bak şu ihtiyacımız var şöyle fiyata şurda alabiliriz gibisinden ..daha da olmuyorsa artık sen kendin alacaksın canım. ayrıca eşin diğer konularda nasıldır alışveriş konusunda fazla rahat galiba
selam kızlar,
bazen artık okumucam topiği diyorum !!!hepinizin herşeyi tam bizden başka(kızım bugün doğsa ortada kalcak 2 zıbın 1 hastane çıkışımız var sadece!!neden?babaımız yüzünden heves yok hiç yaaa hem de hiçç....öyle çok üzülüyorum ki..''doğsun eksikleri yazarsın ben gider alırım ''diyor.olcak iş mi?aylardır savaşıyorum aylardır...istiyorum ki o da heves etsin fikir versin eksik kaldı mı tamamlayalım bir an önce desin ..ama yok..burada yalnız olmasaydık aileden birileri olsaydı herşeyi halletmiştim de bu işler yalnız olmuyor kii..fikir verene ihtiyaç duyuyıor insan bir destekleyene ihtiyaç duyuyor.yani mesele para değil bugün gidip binlerce liralık alışveriş yapsam ağzını açıp bunu da niye aldın demez ama gel ne lazımsa alalım da demez!!off ya niye gücüm yetmiyor benim kocama niye değiştiremiyorum !!bazılarınızın eşleri alışveriş falan yapmış yurtdışından bebek için öyle özeniyorum ki benim kocam asla yapmaz ilgisini bile çekmez bebek ürünleri...neyse yaaa böyle geçecekmiş benim de hamilelğim napayım kısmet (
eşim sabırlı ve çok sakin biridir.asla pinti değildir yeter ki iste hemen alır.blenderımız yoktu geçenlerde aldık ben sıradan bir şey işimizi görür desem de en kalitelisinden almaya çalıştı!!ama söz konusu bebeğin ihtiyaçları olunca aynı özeni göstermiyor geçiştiriyor...acele ettiğimi düşünüyor,gereksiz ayrıntı olarak görüyor e benim de hevesim kaçıyor...benim istediğim b,raz heves yoksa bile yalan yap diyorum ben inanırım ilgileniyormuş gibi yap ..nerdeee...diğer konularda sorun yok hiç çok şükür şeker gibi adamdır..süpürür siler..ama en hassas olduğum konuda malesef çok ilgisiz(
Canım çoğu eşyamı ben de tek başıma aldım. Hıı! nedir, ben mesela nereden ne lacağımı belirledim eşime de hadi ben tşıyamam beni şuaraya götür falan dedim sonra sonra o da heveslendi. Malesef erkekler biraz daha geç alılıyor bebek olayını :)) Onlar bizim hissettiklerimizi hissetmiyor. Derler ki bir erkek ancak bebeği kucağına aldığında baba olduğunu anlarmış. O yüzden bence sen eşine inadı bırak yavaş yavaş almaya başla canımm... Üzme kendini, ayrıca bunda utanacak birşey yok.
canım çok iyi o zaman. demekki bebek konusunda hep son anda alıır gibi bir düşüncesi var demekki. bence sen kendini hiç üzme en gerekli olanları al diğerlerini mecburen gerektiğinde alacak. sen araştırmanı yap ne istiyorsun hangi marka nerde alınacak sonrasında eşin alır.
merhaba arkidişler
bizimde dün kontrolümüz vardı herşey iyiydi, hatta bizim plasenta biraz aşağıdaydı, yukarı çıkmış, kızım uyuyordu pek göremedik yüzünü, bide 50 lik şeker yüklemesi yapmıştık onun sonucuda bu gün çıktı biraz yüksek çıkmış pazartesi gidip 100 lük yükleme yapacağız, sanırım banada diyet gözüktü
öyle de insan hep elindekinin daha iyisini ister ya ben de kocamın bu konuda da istediğim gibi biri olmasını bekliyorum!!olmayınca da dertleniyorum işte..neyse ki sizinle paylaştım dünden beri şişmiştim valla(
benimde 4-5 gün önce yaptırdığım 50 lik yükleme sonucum 162 çıkmıştı bugün 100 lük yaptırdım sonuçlar iyi gözüküyor açlık 89 1.saat 150 2.saat 111 3.saat 99 çok şükür sorun yok doktorum da 50 lik yükleme tam teşhis yöntemi değildir demişti şimdiden sıkma canını:) bir de yanında biri olsun muhakkak ilkinde yalnız gitmiştim başım dönmüştü bugünde öyle oldu hatta son saat müşahede odasında uzandım çok rahat oldu tavsiye ederim
canım seni çok iyi anlıyorum ben de hep telaşlı olan eşim rahat olandır. ama ben ilk bebeğimi kaybettiğimden eşim beni mutlu etmeye çalışıyor ama erkekler bizim kadar düşünceli olamıyor ayrıca cidden burda paylaşımlar bizi rahatlatıyor ne mutlu ki böyle
kızlar çok tatlı halılar var şu linkte .:TUANA:. iek Motifli
çooook güzeller de bunları nasıl alabiliriz ki nerede satılıyormuş?
selam kızlar,
bazen artık okumucam topiği diyorum !!!hepinizin herşeyi tam bizden başka(kızım bugün doğsa ortada kalcak 2 zıbın 1 hastane çıkışımız var sadece!!neden?babaımız yüzünden heves yok hiç yaaa hem de hiçç....öyle çok üzülüyorum ki..''doğsun eksikleri yazarsın ben gider alırım ''diyor.olcak iş mi?aylardır savaşıyorum aylardır...istiyorum ki o da heves etsin fikir versin eksik kaldı mı tamamlayalım bir an önce desin ..ama yok..burada yalnız olmasaydık aileden birileri olsaydı herşeyi halletmiştim de bu işler yalnız olmuyor kii..fikir verene ihtiyaç duyuyıor insan bir destekleyene ihtiyaç duyuyor.yani mesele para değil bugün gidip binlerce liralık alışveriş yapsam ağzını açıp bunu da niye aldın demez ama gel ne lazımsa alalım da demez!!off ya niye gücüm yetmiyor benim kocama niye değiştiremiyorum !!bazılarınızın eşleri alışveriş falan yapmış yurtdışından bebek için öyle özeniyorum ki benim kocam asla yapmaz ilgisini bile çekmez bebek ürünleri...neyse yaaa böyle geçecekmiş benim de hamilelğim napayım kısmet (
aslında haklısın .sanırım ben de inatlaşıyorum ama yanlış kişiyle!!çünkü kocam bunun farkında bile değil!!yine haklısın bir an önce süreci hızlandırmalyım çünkü 31 hafta bitti 32 nin içindeyim hava gittikçe ısınıyor ve benim dışarda vakit geçirmem daha da zorlanacak gibi görünüyor..aslında sorun şurda :ben hiç yalnız dışarı çıkmıyorum işten eve evden işe..işe arabayla gidiyorum dönüşte biran önce eve gelmeye can atıyorum.zaten küçük bir ilçedeyiz burada hiçbişey yok.ilde bakmak gerek ihtiyaçlara ne nerde bilmiyorum buaraya yeni taşındık dolaşırken yoruluyorum aradığım hiçbişeyi bulamıyorum kocama bozuluyorum o niye bilmiyor ya da bulamamamıza benim kadar üzülmüyor diye..sürekli daha erken bir dahaki sefere alırız diyor ..bugüne geldik işte!!neyse ben en iyisi gururu bırakıp ayaklarımıza kara sular ininceye kadar gezdireyim o'nu!!yoksa daha çok beklerim....
kızlar çok tatlı halılar var şu linkte .:TUANA:. iek Motifli
selam kızlar,
selam kızlar
yaa aklıma bişey takıldı. eşim kefir almış içmem için hamilelikte kullanımına baktım düzgün bi açıklama yok bende tedirgin oldum içmemde bi sakınca yktur herhalde dimi? bilgisi olan varmı??
slm kızlar hayrlı geceler benim göğüslerdeki damarlar acayip böyle renkleri belirdi yaff yeşilli mavili sizdede öylemi normalmiki :26::26:
Arkadaslar isim konusunda cok kararsiz kaldik yaa. TAm karar verdik Arda olsun dedik, söylenmesi kolay,net,kisa diye.Agzimizda alisti,Ardacan diye sevioduk bebisimizi.. Sonra bikac olumsuz yorum alinca esimle biraz etkilendik. Kerem ismini de begeniodum önceden, cok anlamli güzel bi isim. ama o da Kerim le cok karistiriliyor.Ben de sürekli cocuguma Kerim miydi Keremmiydi diye sorulmasini da istemem. Offf napalimmm yaa??? Ya da baska isim secenekleri var mi böle net,kisa,kulaga hos gelen?? siz ne koymayi düsünüosunuz??
aslında haklısın .sanırım ben de inatlaşıyorum ama yanlış kişiyle!!çünkü kocam bunun farkında bile değil!!yine haklısın bir an önce süreci hızlandırmalyım çünkü 31 hafta bitti 32 nin içindeyim hava gittikçe ısınıyor ve benim dışarda vakit geçirmem daha da zorlanacak gibi görünüyor..aslında sorun şurda :ben hiç yalnız dışarı çıkmıyorum işten eve evden işe..işe arabayla gidiyorum dönüşte biran önce eve gelmeye can atıyorum.zaten küçük bir ilçedeyiz burada hiçbişey yok.ilde bakmak gerek ihtiyaçlara ne nerde bilmiyorum buaraya yeni taşındık dolaşırken yoruluyorum aradığım hiçbişeyi bulamıyorum kocama bozuluyorum o niye bilmiyor ya da bulamamamıza benim kadar üzülmüyor diye..sürekli daha erken bir dahaki sefere alırız diyor ..bugüne geldik işte!!neyse ben en iyisi gururu bırakıp ayaklarımıza kara sular ininceye kadar gezdireyim o'nu!!yoksa daha çok beklerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?