2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sakın dert etme belki kişiliği böyle rahattır sen daha iyi bilirsin tabiki. ama dediğim gibi sen onu heveslendir bak şu ihtiyacımız var şöyle fiyata şurda alabiliriz gibisinden ..daha da olmuyorsa artık sen kendin alacaksın canım. ayrıca eşin diğer konularda nasıldır alışveriş konusunda fazla rahat galiba

Ya bizim babamız pek ben olmadan birşey yapamıyor. biran da şaşkınlaşıyor, o muı olsa bu mu ollsa diye zaten ben annemlerle çıktım. Ayaklarım fecii şişti babişkom bana ortapedik tabanlı çok şık sabo tarzı bir sandelet aldı. :))

Olsun, zaten rengi aşağı yukarı kararşaltırmışsınızdır. Ne renk aldınız?

Çok teşekkür ederim :))) Ya babamı öyle görmek beni de çok mutlu ediyor. Canlarımm yaaa, annem de babam da dün canları çıktı ben bir oraya bir buraya sürükledim onları çıtlarını çıkarmadılar.
Bulunduğun yerde bu tür süslemeler yapılıyor mu? Malzemeleri bulursan bence yaparsın niye başarılı olamayasın ki :)))) Önemli olan senin yapmış olman.

canım benim maşallah oğluşuna..kilosu falanda gayet iyi canım merak etme...oy zaten dede ve neneleri artık kmse tutamaz..annemde bir özeniyorki göreceksn..çok şanslyız aslında kızlar..

Saol canım :)) Evet bence de çok şanslıyız. Bazen de çok abartıyorlar gibi geliyor, kendimi taşıyıcı anne gii hissediyıorum. Çocuğum bana kalmayacak sanırım :))

Benim oğluşumun da 1 defa detaylı da güç bela yüzünü gördük onun dışında hiç göstermedi. Sağlıklı olsunlar da önemli olan o :))

Teşekkür ederim tatlıımm :))) Yaa ne bileyim işte, ana kucağınmız var nasıl olsa gereksiz olacak diye aldırmadım. Babam çocuk gibi mesela diğer ihtiyaçlara bakarken o kadar da heyecanlı değil ama konu oyuncak, süslü püslü şeyler, elektrikliler falan olunca kendinden geçiyor :)) Ama nasıl olsa doğumun hemen sonrasında gelmeyecek misin?

Canım benim oğluşda çoookkk hareketli ama çok ilginç biçimde biz bakınca yada ilgilenince duruyor, başka birşeye yönelince tekrar başlıyor. Oyun oynuyor resmen :))) Videoyu atmayı başarabilirsin umarım. Çok merak ettim.

Maşallah bebişine

Canım kefir içerdiği prebiotik bakterilerden dolayı hamilelik döneminde çok faydalı. Ben hftada 2 -3 defa mutlaka içiyorum. Prebiotik bakterilerin barsakta kolonizasyonu bebeğin barsaklarınında sağlıklı gelişimine yardımcı oluyor. Bence tüket.

Canım joker' in sitesinden bakabilirsin. Bebe confort marka kullan atlardan aldım ben.

slm kızlar hayrlı geceler benim göğüslerdeki damarlar acayip böyle renkleri belirdi yaff yeşilli mavili sizdede öylemi normalmiki :26::26:

anım benimkiler de öyle ve bu çok normal endişelenme...

Bence Arda...

Aldıklarınızı güle güle kullan canım. Mothercare in aslanlı nevresim takımını ben de aldım. Çok şirin :)))

Caanım aldıklarını güzel günlerde kullan inşallah :)))

Mothercare de içinde bir sürü aparat olan küvet yanlış hatırlamıyorsam 49 TL idi ama onun içi boş olanı 24 TL idi.

eşim sabırlı ve çok sakin biridir.asla pinti değildir yeter ki iste hemen alır.blenderımız yoktu geçenlerde aldık ben sıradan bir şey işimizi görür desem de en kalitelisinden almaya çalıştı!!ama söz konusu bebeğin ihtiyaçları olunca aynı özeni göstermiyor geçiştiriyor...acele ettiğimi düşünüyor,gereksiz ayrıntı olarak görüyor e benim de hevesim kaçıyor...benim istediğim b,raz heves yoksa bile yalan yap diyorum ben inanırım ilgileniyormuş gibi yap ..nerdeee...diğer konularda sorun yok hiç çok şükür şeker gibi adamdır..süpürür siler..ama en hassas olduğum konuda malesef çok ilgisiz (

Canım çoğu eşyamı ben de tek başıma aldım. Hıı! nedir, ben mesela nereden ne lacağımı belirledim eşime de hadi ben tşıyamam beni şuaraya götür falan dedim sonra sonra o da heveslendi. Malesef erkekler biraz daha geç alılıyor bebek olayını :)) Onlar bizim hissettiklerimizi hissetmiyor. Derler ki bir erkek ancak bebeği kucağına aldığında baba olduğunu anlarmış. O yüzden bence sen eşine inadı bırak yavaş yavaş almaya başla canımm... Üzme kendini, ayrıca bunda utanacak birşey yok.

canım çok iyi o zaman. demekki bebek konusunda hep son anda alıır gibi bir düşüncesi var demekki. bence sen kendini hiç üzme en gerekli olanları al diğerlerini mecburen gerektiğinde alacak. sen araştırmanı yap ne istiyorsun hangi marka nerde alınacak sonrasında eşin alır.

aslında haklısın .sanırım ben de inatlaşıyorum ama yanlış kişiyle!!çünkü kocam bunun farkında bile değil!!yine haklısın bir an önce süreci hızlandırmalyım çünkü 31 hafta bitti 32 nin içindeyim hava gittikçe ısınıyor ve benim dışarda vakit geçirmem daha da zorlanacak gibi görünüyor..aslında sorun şurda :ben hiç yalnız dışarı çıkmıyorum işten eve evden işe..işe arabayla gidiyorum dönüşte biran önce eve gelmeye can atıyorum.zaten küçük bir ilçedeyiz burada hiçbişey yok.ilde bakmak gerek ihtiyaçlara ne nerde bilmiyorum buaraya yeni taşındık dolaşırken yoruluyorum aradığım hiçbişeyi bulamıyorum kocama bozuluyorum o niye bilmiyor ya da bulamamamıza benim kadar üzülmüyor diye..sürekli daha erken bir dahaki sefere alırız diyor ..bugüne geldik işte!!neyse ben en iyisi gururu bırakıp ayaklarımıza kara sular ininceye kadar gezdireyim o'nu!!yoksa daha çok beklerim....

öyle de insan hep elindekinin daha iyisini ister ya ben de kocamın bu konuda da istediğim gibi biri olmasını bekliyorum!!olmayınca da dertleniyorum işte..neyse ki sizinle paylaştım dünden beri şişmiştim valla(

benimde 4-5 gün önce yaptırdığım 50 lik yükleme sonucum 162 çıkmıştı bugün 100 lük yaptırdım sonuçlar iyi gözüküyor açlık 89 1.saat 150 2.saat 111 3.saat 99 çok şükür sorun yok doktorum da 50 lik yükleme tam teşhis yöntemi değildir demişti şimdiden sıkma canını:) bir de yanında biri olsun muhakkak ilkinde yalnız gitmiştim başım dönmüştü bugünde öyle oldu hatta son saat müşahede odasında uzandım çok rahat oldu tavsiye ederim

öyle de insan hep elindekinin daha iyisini ister ya ben de kocamın bu konuda da istediğim gibi biri olmasını bekliyorum!!olmayınca da dertleniyorum işte..neyse ki sizinle paylaştım dünden beri şişmiştim valla(

canım seni çok iyi anlıyorum ben de hep telaşlı olan eşim rahat olandır. ama ben ilk bebeğimi kaybettiğimden eşim beni mutlu etmeye çalışıyor ama erkekler bizim kadar düşünceli olamıyor ayrıca cidden burda paylaşımlar bizi rahatlatıyor ne mutlu ki böyle

canım gözünaydın benim 50lik 107 çıkmıştı doktor başka da teste gerek yok dedi.

çok üzüldüm canım inşllh meleğini sağlıkla kucağına alırsın ...neyse ki içimde durmayan,sevincimi hep taze tutan bir can var..o na sarılıyorum o na sığınıyorum bir an önce kavuşup herşeyi boşvermek istiyorum

Bunlar can sıkıyor evet ama ne olursa olsun bugünlerin tadını çıkarmalısınız bence.Bebişlerimizi içimizde hisssettiğimiz her an emsalsiz ve doya doya yaşanmalı.Bizimde kılık kıyafetlerimiz hazır,anneanne de sağolsun çeyizimizi düzmüş ama daha onlar ağustosta gelicek.Onun dışında yatakmış mobilyaymış şekermiş hepsiiii beklemede.:18: Ben bu ayın ilk yarısında bitirmeyi istiyordum ama başlayamadık bile.Çünkü babamızın işleri çok yoğun.Ama sıkmıyorum artık canımı isterse bir haftada olur hepsi.Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama karnı tok sırtı da pek olursa gerisi hallolur demişti forumda birileri...Bizim için çok önemli ayrıntılar onlar için anlamsız gelebiliyor.Yaradılışları böyle ama kendilerince mutlaka değer verip seviyorlardır onlar da

Bencede, gururu kenara atıpp alışverişeee :))) İstersen ihtiyaç listelerinin olduğu sayfayada göz at neler alacağına karar ver. Destek istersen hepimiz buradayız

kızlar çok tatlı halılar var şu linkte .:TUANA:. iek Motifli

Ayyy cok guzel bunlarrrrrrrrrrrrrr....

Guzelim o zaman sen bebise birseyler almaya basla, paralar ondan, alisveris senden... Eve gelince aldiklarini gosterirsin, zaten o kada sevimli seyler var ki, eminim esin de cok begenecektir ve birdakaine seninle gelmeyi teklif edecektir.

My Little Sunshine , ben kefire gec kaldim biraz galiba...Bari kalan haftalarimda oraya gelince iceyim. Ucuk pembe dantel ipliginden pembe minik elbiseler yaptim, bebek sekeri olarak diye... cok zevkli fakat bu zor olacak boyle...
Bir kismini da siparis verecegim galiba...

ben hergun ıcıyorum cnm kendım mayalıyorum sütten daha fazxla kalsıyum var yararlarıda saymakla bıtmez ıçın rahat olsun

slm kızlar hayrlı geceler benim göğüslerdeki damarlar acayip böyle renkleri belirdi yaff yeşilli mavili sizdede öylemi normalmiki :26::26:

bende de oldu hatta dun gorunce cok korktum eşim normal bence panık yapma dedi

bence kerem koy cnm daha hos
hem ardanın anlamı pek guzel deıl arkada kalan arkadan gelen demektı sanırım KEREEMMM bence

cnm bence esini dert etme ınan heveslı erkek cok az
bende alısverıs yapmamız lazım dıyıp duruyodum esım alısverısten nefret eder hele ole magaza magaza gezmek hıc onun harcı deıl ole oldugunu bıldıgım ıcın bende arastırmamı yaptım yaklasık 1 aydır hem magaza hem netten aratırıyorum.
dün ve bügün yaklasık 5-6 saatımızı alan bı alıverıs yaptık herbıseyımızı aldık ne o dır dır ettı nede ben hem her ıstedıgımı aldım aklımda bısey kalmadı hemde o sıkılmadı
bak ıkı gundur cok kotuyum sankı cocuk cıkack asagıdan o kadar agrıyorku vajınam anlatamam
daha da agırlasmadan hemen yap alısverısını buyuk bı magaza bul gır hepsını al çık
tavsıye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…