2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nar çiçeği 16 canım bence eşin bu konuda çok derin düşünüyo ve sana belli etmiyo inan benim eşimde ilk başlarda hiç umursamaz gibi göründü ama altında başka şeyler varmış allahım korusun rabbim öyle acı yaşatmasın asla ama hiç bişeyin garantisi yok diyo eşim benim kuzenimin bebeği doğuma 1 hafta kala anne karnında vefat etti rabbim bize yaşatmasın öyle bi acıyı bizi evlat yokluğuyla sınamasın asla onun eşyaları olduğu gibi kaldı ve o bütün eşyaları fakir birine verdi şimdi allah bağışlasın bi kızı daha oldu ona sıfırdan eşya aldı erkekler emin ol bizden daha ince düşünüyolar bak gör doğunca neler neler alacak ona eşin senden dahada bağlı olacak yavrusuna benim eşim bile halen bişi almaya yanaşmıyo ben kendim alıyorum gelincede ona gösteriyorum ama artık birlikte çıkmamız gerektiğini söyledim ona çünkü kendim gidemiyorum bide erken doğum riski var doktor o yüzden şimdi telaşlandık çünkü bebişimizin hastane çıkışı bile henüz yok inşallah haftaya almaya çalışıcaz rabbim sağ salim tam vaktinde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin hepimize sende sıkma canını

kizlar burasi öyle sicak ki kavruluyo resmen bugün pazar biraz disari cikalim dedik ama 2 saat zor durdum geldik eve ayaklarim sisti

aynen canim benim babam da öyle bi de bizimki kiz ya süslü elbiselere ayakkabilara tokalara bakiyo benim babam :) 16 agustosta annem ve kardesim gelicekler bilmiyorum ondan önce mi dogururum sonra mi ama babam gelmek istemedi kalabalik olmasin fazla diye bi de kaynanam falan tutar da gelirse anlasamiyolar zaten pek biz de en erken ekim sonu ya da kasim basi gibi gelebilicez türkiyeye esim ancak o zamana izin alabiliyoo o yüzden bi burukluk var icimde

bizimkisi de babasi falan elini koyunca hemen duruyodu ama artik ona da göstermekten cekinmiyo marifetlerini resmen kafasini kolunu bacagini kemiklerini hissediyoruz artik :) videoyu atmaya calistim ama biraz uzun herhalde yükleyemedim ya da video atilabiliyo mu onu da bilmiyorum bi de cep telefonuyla cekmeyi denerim

ben dün gece hiç uyuyamadım kızlar benim kızım içimde parti yaptı resmen sabaha kadar horon tepti sanki çok kötü bi gece geçirdim ancak sabah ezanından sonra uyuyabildim normal oturuyoken bile arkadaşlarım hareketlerini farkediyolar kızımın öyle tekmeliyoki karnımın bi yerinde delik olsa pırtlayıp çıkcak ayakları ordan

selam kızlarrr..

bebikimin kıyafetlerini ütüledim..tabanlarımdan ateş çıkıyor..
çok yorulduk bugün artık ağırlaştım galiba
dün eksiklerimi tamamlamaya çalıştım...tırnak makası, tarak, alt açma ve küvet..
kendime iç çamaşırı vs derken yorgun düştüm..
sanıyorum bi kaç eksik kaldı..
ona da bakıcaz artık

Anladım canım, ben de İstanbul'u çok özledim çok gelmek istiyorum ama artık imkansız İzmir'e gidttiğimde bile yol çok yordu. Sen de orayı kokla benim yerime:)

Benim de annem burda, biz de yıkadık, ütüledik kıyafetlerimiz hazır, daha doğrusu annem ütüledi sağolsun, ben de onu izlerken yoruldum:) Nasıl heveslendim, sanki yarın doğacakmış gibi geldi, çok güzel koktu, bütün evi bebek kokusu sardı:)

meraba fıstıklar.. ne çok yazmışşınız 2 günde oku oku bitiremedim.
dünkü kontrolumuz güzel geçti.. bebişim 1200 gr olmuş.. herşey yolunda dedi.. karnımda virgül şeklinde duruyomuş. kafa aşağıda, sırt göbek deliği civarında düz ayaklarda kafanın önünde.. ayaklarıyla kapamıştı yüzünü göremedik maalesef. eşim duruşu normal mi diye sordu.. doktor hepimiz böyle duruyoduk anne karnında dedi.. hiç bi yerini göremedik doktor önemli olan bnm ölçüm yapabilmem onda da sorun yok dedi. 4 hafta sonra tekrar gidicez..

7,5 kilo alarak 68'e ulaştım. kan testini tekrar yaptırdık değerlerde yükselme var çok şükür demir ilacı işe yaramış. yalnız pıhtılaşma testi geçen aykınden de yüksek çıktı ref değeri 0-500 bende 930 çıktı günde 2 iğne+corasprine rağmen belki dozunu artırır iğnenin.. yrn ulaşabilirsem sorcam kendisine napayım artık kafayı tak tak bi yere kadar. inşallah bi sorun çıkmaz bebişe giden damarlarda...

buarada milupanın paketi geldi. kapsamlı bişey bekliyodum ama içinden çıkanlar : huggies yenidoğan bez (8 adet) bi tane still-tea çay 1 adet nivea baby temizleme mendili birer adet tek kullanımlık nivea baby pişik önleyici krem ile şampuan.. bi de cd ve kitapçık

kızlar 2 gündür alışveriş modundayız bütün ekiklerimizi aldık
sadece dolap ( yaptırıcaz bu gidişle baktıklarımın hiçbirinin iç dizaynını begenmedım )
araba+ anakucagı ( dayımız alıcak begendık almaya gıdıcez onuda )
ufak tefek bir iki bişey kaldı onlarıda hallederım en kısa sürede inş...
hafta içide yıka ütüle valiz hazırlama modunda olucaz
ama kızlar sunu söylim ki üzerimden büyük bi yük kalktı
ve felaket yoruldum ınanın 2 gudnur heryerım agrıyo gecelerı uyuyamıyorum agrıdan
solemesı ayıp vajınam cok agrıyo kızlar yatmak kalkmak eziyet resmen
demem o ki bır an once bıtırın alısverıs işini şimdiden boyle olursa ileriki haftalarda napcaz
rabbım aldıklarımızı güle güle kullanmayı nasıp etsın
neyse ben manyo yaptım bıraz uzanım anca yarına cıkar yorgunluk
hepınızı öpüyoz teyzeleriiiii

cnm cok sevındım ıyı gecmıs kontol masallah
ya su pıhtı testı bana yapılmadı hıc ama bı sorun olsaydı ısterlerde heralde dımı ?
bu arada aynı kılodayız masallah bende 68 kıloyum dr normal dıyor
bızım bebekde aynı senın tarıf ettıgın sekılde duruyodu bılıyomusun doktor suna baksan nasıl duruyo dıye dalga gectı hatta
mılupanın setı bana hala gelmedı ((
benı begenmıyolarmı yoksa :))
neyse cnm sonaaa görüşürüz

selam kızlar.. herkesler iyidir umarım.bende bu aralar ağırlaşmaya başladım.şu iki ay çabucak geçse:))

kizlar ya annemle konustum az önce dedi ki biz bebege hic kisa kollu seyler almadik sadece 3 tane body ve bi elbisesi disinda kisa kollu biseyi yok ya dogdugu zaman burda hava sicak olursa acaba bu aldigim tulumlari patikli altlari uzun kollu bodyleri giydiremem mi öyle bisey de var ki simdiye kadar agustos ayini almanyada gecirmedim hic hep türkiyede tatildeydik . bu aralar cok sicak burasi bugün kavruluyodu ama simdi bi firtina cikti ve yagmur yagicak sanirim yani sicak diye de güvenilmiyo ki buraya hem dogum agustos sonuna dogru gözüküyo kafam karisti simdi benim:26: ne güzel alisverisi bitirdim diye seviniyodum sizce kisa biseyler de almalimiyim???

kızlar biz de dün kontroldeydik. benim oğlum tosun paşa maşallah 2230 gr olmuş boyu da 47 cm
doktor yine 2 hafta önde gidiyor ama anne baba iri ve boylu bebek de öyle olacak normal dedi
enfeksiyon varmış. fitil ve krem verdi. her şey çok güzel dedi ve 4 hafta sonraya randevu verdi. neyse haftaya 32. hafta raporu için manisada gidicem nasılsa hastaneye. o zaman bi daha görürüm oğluşumu

ohhh masallah oglusuna gercekten tosun pasa valla

nasılız teyzoşlar?? biz bugün tuzlaya gittik...eşimin yeğeni..kızımın kuzinesi 1 yaşına bastı bugün...doğum günü partisi vardı...yol çok uzun geldi yalnız,,fena şiştim yollarda Allahım bize de yaşgünlerini kutlamak nasip etsin ,sağlıkla,mutlulukla inşallah bu arada kuzumun halası bize çok güzel bir hastane çıkışı hediye almış...bayıldık,kuzumun üstünde görmek nasip olsun inşallah

yaw 37 noydu ayaklarım...bugün gittim Gezer'den sabo terlik aldım ortopedik...40 numara kızlar...komik bişi oldum ben boyayı almamış eşim ..daha doğrusu alışverişe çıkma sebebi yeğenimize 1.yaş günü hediyesi almaktı..onla geçmiş zamanı
marshall'ın kataloğunda bebek pembesi gördük ,muhtemelen onu yaptıracağız..çok uçuk bi de çok şekey stickerlar aldık o tonla uyumlu...hayal ediyorum çok güzel...bitsin de fotosunu çeker paylaşırım sizle teyzoşları:)

kızlar çok tatlı halılar var şu linkte .:TUANA:. iek Motifli
ayyyy çok şekeyleyy harbiden....

of maşallah yafrunaaaa
enfeksiyon vajinal mı yoksa idrar yolu mu?
ben de fitil ve antibiyotik kullanıyordum 5 gündür yarın kontrolüm var bakalım..umarım sorunsuz atlatırımmmmmm ...
yaa bu arada kızlar benim tam okulun kapanacağı hafta 32.hafta raporunu almam gerekiyor...doktorum çalışabilir raporunu vereyim nasılsa 2 hafta seminer...boşuna izin kullanma diyor ama ben şu son bi haftadır ayaklarımdan çok çekiyorum...karar veremiyorum...1 ay için bu işkenceye katlanim mi yoksa 32.haftada izne ayrılıyım miiiiiiiiiiii...bi akıl verin yaaaaaaaaaaaaaaaa

yarın görüşürüsssssssssssss...öptük sizi ...kaçtık bizzzzzzzz

Son düzenleme:
slm kızlar daha yeni ben tuvalette iken bi kırmızı kan geldi toplu iğnenin topu kadar yaa normalmi kızlar böyle olan olmuşmuydu sanki geçenlerde okudum gibi bulamadm şimdi nerde okuduğumu ltfen bilenler acil cevap çok meraktayım

GUnaydin Arkadaslar

Ben hem kisa hem de patikli uzun kollu tulumla aldim, bana tecrubeli annelerin soyledikleri, bebekler ilk dogduklarinda vucut isilarini iyi koruyamadiklari ve koruyabilmek icin uzun kollu patikli tulumlarin daha rahat oldugunu bebegi korudugunu soylediklerinden ben de uzun kollulari sonradan ilave ettim. Istersen bir kac kisa daha al ama eminim uzun kollulari da giydireceksin. Hastanede, evde yada alisveris merkezlerinde klimalar calisiyorsa uzun kollular daha iyi olabilir.

Masallah tosuna! Artik kontrollerin haftamiz geregi iki haftada bir olmasi gerekiyor seninki nicin 4 hafta sonraya bir sonraki randevuyu vermis ki?:26:

Hemen doktorunla konus canim, gecmis olsun.

Cok sevimli utulemek degil mi? Allah, gule gule saglikla giydirmeyi nasip etsin. Utulerken kiyafetleri sevdim. Benim de senin gibi ayaklarimin altinda mangal yaniyor ozellikle de geceleri...

Virgulune Masallah! Aman igneler onemli sakin ihmal olmasin. Milupa setin de hayirli olsun yine bayagi sey cikmis aslina, ben de yakinda uye olacagim.

Cicileriniz hayirli olsun. Vajina agrisi donem donem bende de oluyor. Rahmi baglayan kasalrin gerilmesi sonucu bu agri olusuyormus normalmis yani.... Az kaldi dayanacagiz.:13:

herkese günaydın..... sabah sabah okudum, okudukça bi güldüm, bi ağladım....:)) buyrun size de...

HAMİLELİK...bir kadının hayatı boyunca yaşayabileceği en özel tecrübe. tarifi imkansız bir deneyim.

hamile olduğunuzdan şüphelendiğiniz o ilk an... tahlil ya da testlerle kesinleştikten sonra insanın içine doğuveren o güneş... mucizeye tanıklık etmek her geçen gün... mide bulantısına, baş dönmelerine, bir türlü geçmeyen yorgunluk hallerine sevinebilmek... doktor muayenehanesini mabet bellemek... minicik, küçücük giysilere sarılarak uykuya dalmak... hep dua etmek... çok dua etmek... her şey yolunda gitsin diye... Allah'a inancın daha bir pekişmesi... şükürlerin dillere dolaşması... anneye duyulan sevginin çoğalması... kendini özel hissetmek... özel olmak... içindekiyle bir bütün olup diğer herkesi dışarda bırakmak... merdiven aralarında dinlenip derin nefesler alırken içinden gelen minik tekmeleri sevmek... hayal kurmaktan uyuyamamak... kocaman bir sürprizin, harika bir öykünün başrolü olmak... telefonlardan, bilgisayarlardan uzak durmaya çalışmak... alınan her bir kiloya, oluşan her bir çatlağa bir anlam yüklemek... içine giremediğin kıyafetlerin için asla üzülmemek... daha sağlam, daha dayanıklı olmak... daha güçlü olup daha dik durmak... vs. vs.

canım kum falan mı döküyorsun yada taş varmı
bi de kan nerden geldi hemoroid olmasın
içinin rahat etmesi için dr a git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…