Teşekkür ederim tatlıımm :))) Yaa ne bileyim işte, ana kucağınmız var nasıl olsa gereksiz olacak diye aldırmadım. Babam çocuk gibi mesela diğer ihtiyaçlara bakarken o kadar da heyecanlı değil ama konu oyuncak, süslü püslü şeyler, elektrikliler falan olunca kendinden geçiyor :)) Ama nasıl olsa doğumun hemen sonrasında gelmeyecek misin?
Canım benim oğluşda çoookkk hareketli ama çok ilginç biçimde biz bakınca yada ilgilenince duruyor, başka birşeye yönelince tekrar başlıyor. Oyun oynuyor resmen :))) Videoyu atmayı başarabilirsin umarım. Çok merak ettim.
hayır canım malesef değilim annemler ordalar istiklaldeki pekdemirin orda evimiz var ayyy çok gelmeyi istiyorum şimdi denizliye ama malesef yolculuğa çıkmamam daha iyiymiş benim yerime memleketimi bi kokla çok özledim denizlimi
selam kızlarrr..
bebikimin kıyafetlerini ütüledim..tabanlarımdan ateş çıkıyor..
çok yorulduk bugünartık ağırlaştım galiba
dün eksiklerimi tamamlamaya çalıştım...tırnak makası, tarak, alt açma ve küvet..
kendime iç çamaşırı vs derken yorgun düştüm..
sanıyorum bi kaç eksik kaldı..
ona da bakıcaz artık
meraba fıstıklar.. ne çok yazmışşınız 2 günde oku oku bitiremedim.
dünkü kontrolumuz güzel geçti.. bebişim 1200 gr olmuş.. herşey yolunda dedi.. karnımda virgül şeklinde duruyomuş. kafa aşağıda, sırt göbek deliği civarında düz ayaklarda kafanın önünde.. ayaklarıyla kapamıştı yüzünü göremedik maalesef. eşim duruşu normal mi diye sordu.. doktor hepimiz böyle duruyoduk anne karnında dedi.. hiç bi yerini göremedik doktor önemli olan bnm ölçüm yapabilmem onda da sorun yok dedi. 4 hafta sonra tekrar gidicez..
7,5 kilo alarak 68'e ulaştım. kan testini tekrar yaptırdık değerlerde yükselme var çok şükür demir ilacı işe yaramış. yalnız pıhtılaşma testi geçen aykınden de yüksek çıktı ref değeri 0-500 bende 930 çıktı günde 2 iğne+corasprine rağmen belki dozunu artırır iğnenin.. yrn ulaşabilirsem sorcam kendisine napayım artık kafayı tak tak bi yere kadar. inşallah bi sorun çıkmaz bebişe giden damarlarda...
buarada milupanın paketi geldi. kapsamlı bişey bekliyodum ama içinden çıkanlar : huggies yenidoğan bez (8 adet) bi tane still-tea çay 1 adet nivea baby temizleme mendili birer adet tek kullanımlık nivea baby pişik önleyici krem ile şampuan.. bi de cd ve kitapçık
kızlar biz de dün kontroldeydik. benim oğlum tosun paşa maşallah 2230 gr olmuşboyu da 47 cm
doktor yine 2 hafta önde gidiyor ama anne baba iri ve boylu bebek de öyle olacak normal dedi
enfeksiyon varmış. fitil ve krem verdi. her şey çok güzel dedi ve 4 hafta sonraya randevu verdi. neyse haftaya 32. hafta raporu için manisada gidicem nasılsa hastaneye. o zaman bi daha görürüm oğluşumu
kızlar biz de dün kontroldeydik. benim oğlum tosun paşa maşallah 2230 gr olmuşboyu da 47 cm
doktor yine 2 hafta önde gidiyor ama anne baba iri ve boylu bebek de öyle olacak normal dedi
enfeksiyon varmış. fitil ve krem verdi. her şey çok güzel dedi ve 4 hafta sonraya randevu verdi. neyse haftaya 32. hafta raporu için manisada gidicem nasılsa hastaneye. o zaman bi daha görürüm oğluşumu[/QU
maşallah oğluşuna darısı bizim başımıza bende salı gidicem doktor kasılmalara tekrar bakıcak sanırım
ohhh masallah oglusunagercekten tosun pasa valla
maşallah oğluşuna darısı bizim başımıza bende salı gidicem doktor kasılmalara tekrar bakıcak sanırım
Ya bizim babamız pek ben olmadan birşey yapamıyor. biran da şaşkınlaşıyor, o muı olsa bu mu ollsa diye zaten ben annemlerle çıktım. Ayaklarım fecii şişti babişkom bana ortapedik tabanlı çok şık sabo tarzı bir sandelet aldı. :))
Olsun, zaten rengi aşağı yukarı kararşaltırmışsınızdır. Ne renk aldınız?
Mothercare de içinde bir sürü aparat olan küvet yanlış hatırlamıyorsam 49 TL idi ama onun içi boş olanı 24 TL idi.
ayyyy çok şekeyleyy harbiden....kızlar çok tatlı halılar var şu linkte .:TUANA:. iek Motifli
enfeksiyon varmış. fitil ve krem verdi. her şey çok güzel dedi ve 4 hafta sonraya randevu verdi. neyse haftaya 32. hafta raporu için manisada gidicem nasılsa hastaneye. o zaman bi daha görürüm oğluşumu
kizlar ya annemle konustum az önce dedi ki biz bebege hic kisa kollu seyler almadik sadece 3 tane body ve bi elbisesi disinda kisa kollu biseyi yok ya dogdugu zaman burda hava sicak olursa acaba bu aldigim tulumlari patikli altlari uzun kollu bodyleri giydiremem mi öyle bisey de var ki simdiye kadar agustos ayini almanyada gecirmedim hic hep türkiyede tatildeydik . bu aralar cok sicak burasi bugün kavruluyodu ama simdi bi firtina cikti ve yagmur yagicak sanirim yani sicak diye de güvenilmiyo ki buraya hem dogum agustos sonuna dogru gözüküyo kafam karisti simdi benim:26: ne güzel alisverisi bitirdim diye seviniyodum sizce kisa biseyler de almalimiyim???
slm kızlar daha yeni ben tuvalette iken bi kırmızı kan geldi toplu iğnenin topu kadar yaa normalmi kızlar böyle olan olmuşmuydu sanki geçenlerde okudum gibi bulamadm şimdi nerde okuduğumu ltfen bilenler acil cevap çok meraktayım
selam kızlarrr..
bebikimin kıyafetlerini ütüledim..tabanlarımdan ateş çıkıyor..
çok yorulduk bugünartık ağırlaştım galiba
dün eksiklerimi tamamlamaya çalıştım...tırnak makası, tarak, alt açma ve küvet..
kendime iç çamaşırı vs derken yorgun düştüm..
sanıyorum bi kaç eksik kaldı..
ona da bakıcaz artık
meraba fıstıklar.. ne çok yazmışşınız 2 günde oku oku bitiremedim.
dünkü kontrolumuz güzel geçti.. bebişim 1200 gr olmuş.. herşey yolunda dedi.. karnımda virgül şeklinde duruyomuş. kafa aşağıda, sırt göbek deliği civarında düz ayaklarda kafanın önünde.. ayaklarıyla kapamıştı yüzünü göremedik maalesef. eşim duruşu normal mi diye sordu.. doktor hepimiz böyle duruyoduk anne karnında dedi.. hiç bi yerini göremedik doktor önemli olan bnm ölçüm yapabilmem onda da sorun yok dedi. 4 hafta sonra tekrar gidicez..
7,5 kilo alarak 68'e ulaştım. kan testini tekrar yaptırdık değerlerde yükselme var çok şükür demir ilacı işe yaramış. yalnız pıhtılaşma testi geçen aykınden de yüksek çıktı ref değeri 0-500 bende 930 çıktı günde 2 iğne+corasprine rağmen belki dozunu artırır iğnenin.. yrn ulaşabilirsem sorcam kendisine napayım artık kafayı tak tak bi yere kadar. inşallah bi sorun çıkmaz bebişe giden damarlarda...
buarada milupanın paketi geldi. kapsamlı bişey bekliyodum ama içinden çıkanlar : huggies yenidoğan bez (8 adet) bi tane still-tea çay 1 adet nivea baby temizleme mendili birer adet tek kullanımlık nivea baby pişik önleyici krem ile şampuan.. bi de cd ve kitapçık
kızlar 2 gündür alışveriş modundayız bütün ekiklerimizi aldık
sadece dolap ( yaptırıcaz bu gidişle baktıklarımın hiçbirinin iç dizaynını begenmedım )
araba+ anakucagı ( dayımız alıcak begendık almaya gıdıcez onuda )
ufak tefek bir iki bişey kaldı onlarıda hallederım en kısa sürede inş...
hafta içide yıka ütüle valiz hazırlama modunda olucaz
ama kızlar sunu söylim ki üzerimden büyük bi yük kalktı
ve felaket yoruldum ınanın 2 gudnur heryerım agrıyo gecelerı uyuyamıyorum agrıdan
solemesı ayıp vajınam cok agrıyo kızlar yatmak kalkmak eziyet resmen
demem o ki bır an once bıtırın alısverıs işini şimdiden boyle olursa ileriki haftalarda napcaz
rabbım aldıklarımızı güle güle kullanmayı nasıp etsın
neyse ben manyo yaptım bıraz uzanım anca yarına cıkar yorgunluk
hepınızı öpüyoz teyzeleriiiii
ben hergun ıcıyorum cnm kendım mayalıyorum sütten daha fazxla kalsıyum var yararlarıda saymakla bıtmez ıçın rahat olsun
Azra, Mayayi bir yerden aldigini yazmistin ama hatirlayamadim, senin yaptigin hazirlardan daha sagliklidir sanirim. Yarasin hem sana hem de bebise...:13:
slm kızlar daha yeni ben tuvalette iken bi kırmızı kan geldi toplu iğnenin topu kadar yaa normalmi kızlar böyle olan olmuşmuydu sanki geçenlerde okudum gibi bulamadm şimdi nerde okuduğumu ltfen bilenler acil cevap çok meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?