kizlar ya annemle konustum az önce dedi ki biz bebege hic kisa kollu seyler almadik sadece 3 tane body ve bi elbisesi disinda kisa kollu biseyi yok ya dogdugu zaman burda hava sicak olursa acaba bu aldigim tulumlari patikli altlari uzun kollu bodyleri giydiremem mi öyle bisey de var ki simdiye kadar agustos ayini almanyada gecirmedim hic hep türkiyede tatildeydik . bu aralar cok sicak burasi bugün kavruluyodu ama simdi bi firtina cikti ve yagmur yagicak sanirim yani sicak diye de güvenilmiyo ki buraya hem dogum agustos sonuna dogru gözüküyo kafam karisti simdi benim:26: ne güzel alisverisi bitirdim diye seviniyodum sizce kisa biseyler de almalimiyim???
slm kızlar daha yeni ben tuvalette iken bi kırmızı kan geldi toplu iğnenin topu kadar yaa normalmi kızlar böyle olan olmuşmuydu sanki geçenlerde okudum gibi bulamadm şimdi nerde okuduğumu ltfen bilenler acil cevap çok meraktayım
kızlar biz de dün kontroldeydik. benim oğlum tosun paşa maşallah 2230 gr olmuşboyu da 47 cm
doktor yine 2 hafta önde gidiyor ama anne baba iri ve boylu bebek de öyle olacak normal dedi
enfeksiyon varmış. fitil ve krem verdi. her şey çok güzel dedi ve 4 hafta sonraya randevu verdi. neyse haftaya 32. hafta raporu için manisada gidicem nasılsa hastaneye. o zaman bi daha görürüm oğluşumu
selam kızlar,
bazen artık okumucam topiği diyorum !!!hepinizin herşeyi tam bizden başka(kızım bugün doğsa ortada kalcak 2 zıbın 1 hastane çıkışımız var sadece!!neden?babaımız yüzünden heves yok hiç yaaa hem de hiçç....öyle çok üzülüyorum ki..''doğsun eksikleri yazarsın ben gider alırım ''diyor.olcak iş mi?aylardır savaşıyorum aylardır...istiyorum ki o da heves etsin fikir versin eksik kaldı mı tamamlayalım bir an önce desin ..ama yok..burada yalnız olmasaydık aileden birileri olsaydı herşeyi halletmiştim de bu işler yalnız olmuyor kii..fikir verene ihtiyaç duyuyıor insan bir destekleyene ihtiyaç duyuyor.yani mesele para değil bugün gidip binlerce liralık alışveriş yapsam ağzını açıp bunu da niye aldın demez ama gel ne lazımsa alalım da demez!!off ya niye gücüm yetmiyor benim kocama niye değiştiremiyorum !!bazılarınızın eşleri alışveriş falan yapmış yurtdışından bebek için öyle özeniyorum ki benim kocam asla yapmaz ilgisini bile çekmez bebek ürünleri...neyse yaaa böyle geçecekmiş benim de hamilelğim napayım kısmet (
selam kızlarrr..
bebikimin kıyafetlerini ütüledim..tabanlarımdan ateş çıkıyor..
çok yorulduk bugünartık ağırlaştım galiba
dün eksiklerimi tamamlamaya çalıştım...tırnak makası, tarak, alt açma ve küvet..
kendime iç çamaşırı vs derken yorgun düştüm..
sanıyorum bi kaç eksik kaldı..
ona da bakıcaz artık
meraba fıstıklar.. ne çok yazmışşınız 2 günde oku oku bitiremedim.
dünkü kontrolumuz güzel geçti.. bebişim 1200 gr olmuş.. herşey yolunda dedi.. karnımda virgül şeklinde duruyomuş. kafa aşağıda, sırt göbek deliği civarında düz ayaklarda kafanın önünde.. ayaklarıyla kapamıştı yüzünü göremedik maalesef. eşim duruşu normal mi diye sordu.. doktor hepimiz böyle duruyoduk anne karnında dedi.. hiç bi yerini göremedik doktor önemli olan bnm ölçüm yapabilmem onda da sorun yok dedi. 4 hafta sonra tekrar gidicez..
7,5 kilo alarak 68'e ulaştım. kan testini tekrar yaptırdık değerlerde yükselme var çok şükür demir ilacı işe yaramış. yalnız pıhtılaşma testi geçen aykınden de yüksek çıktı ref değeri 0-500 bende 930 çıktı günde 2 iğne+corasprine rağmen belki dozunu artırır iğnenin.. yrn ulaşabilirsem sorcam kendisine napayım artık kafayı tak tak bi yere kadar. inşallah bi sorun çıkmaz bebişe giden damarlarda...
buarada milupanın paketi geldi. kapsamlı bişey bekliyodum ama içinden çıkanlar : huggies yenidoğan bez (8 adet) bi tane still-tea çay 1 adet nivea baby temizleme mendili birer adet tek kullanımlık nivea baby pişik önleyici krem ile şampuan.. bi de cd ve kitapçık
kızlar 2 gündür alışveriş modundayız bütün ekiklerimizi aldık
sadece dolap ( yaptırıcaz bu gidişle baktıklarımın hiçbirinin iç dizaynını begenmedım )
araba+ anakucagı ( dayımız alıcak begendık almaya gıdıcez onuda )
ufak tefek bir iki bişey kaldı onlarıda hallederım en kısa sürede inş...
hafta içide yıka ütüle valiz hazırlama modunda olucaz
ama kızlar sunu söylim ki üzerimden büyük bi yük kalktı
ve felaket yoruldum ınanın 2 gudnur heryerım agrıyo gecelerı uyuyamıyorum agrıdan
solemesı ayıp vajınam cok agrıyo kızlar yatmak kalkmak eziyet resmen
demem o ki bır an once bıtırın alısverıs işini şimdiden boyle olursa ileriki haftalarda napcaz
rabbım aldıklarımızı güle güle kullanmayı nasıp etsın
neyse ben manyo yaptım bıraz uzanım anca yarına cıkar yorgunluk
hepınızı öpüyoz teyzeleriiiii
kizlar ya annemle konustum az önce dedi ki biz bebege hic kisa kollu seyler almadik sadece 3 tane body ve bi elbisesi disinda kisa kollu biseyi yok ya dogdugu zaman burda hava sicak olursa acaba bu aldigim tulumlari patikli altlari uzun kollu bodyleri giydiremem mi öyle bisey de var ki simdiye kadar agustos ayini almanyada gecirmedim hic hep türkiyede tatildeydik . bu aralar cok sicak burasi bugün kavruluyodu ama simdi bi firtina cikti ve yagmur yagicak sanirim yani sicak diye de güvenilmiyo ki buraya hem dogum agustos sonuna dogru gözüküyo kafam karisti simdi benim:26: ne güzel alisverisi bitirdim diye seviniyodum sizce kisa biseyler de almalimiyim???
kızlar biz de dün kontroldeydik. benim oğlum tosun paşa maşallah 2230 gr olmuşboyu da 47 cm
doktor yine 2 hafta önde gidiyor ama anne baba iri ve boylu bebek de öyle olacak normal dedi
enfeksiyon varmış. fitil ve krem verdi. her şey çok güzel dedi ve 4 hafta sonraya randevu verdi. neyse haftaya 32. hafta raporu için manisada gidicem nasılsa hastaneye. o zaman bi daha görürüm oğluşumu
nasılız teyzoşlar?? biz bugün tuzlaya gittik...eşimin yeğeni..kızımın kuzinesi 1 yaşına bastı bugün...doğum günü partisi vardı...yol çok uzun geldi yalnız,,fena şiştim yollardaAllahım bize de yaşgünlerini kutlamak nasip etsin ,sağlıkla,mutlulukla inşallah bu arada kuzumun halası bize çok güzel bir hastane çıkışı hediye almış...bayıldık,kuzumun üstünde görmek nasip olsun inşallah
yaw 37 noydu ayaklarım...bugün gittim Gezer'den sabo terlik aldım ortopedik...40 numara kızlar...komik bişi oldum benboyayı almamış eşim ..daha doğrusu alışverişe çıkma sebebi yeğenimize 1.yaş günü hediyesi almaktı..onla geçmiş zamanı
marshall'ın kataloğunda bebek pembesi gördük ,muhtemelen onu yaptıracağız..çok uçuk bi de çok şekey stickerlar aldık o tonla uyumlu...hayal ediyorum çok güzel...bitsin de fotosunu çeker paylaşırım sizle teyzoşları:)
yaa bu arada kızlar benim tam okulun kapanacağı hafta 32.hafta raporunu almam gerekiyor...doktorum çalışabilir raporunu vereyim nasılsa 2 hafta seminer...boşuna izin kullanma diyor ama ben şu son bi haftadır ayaklarımdan çok çekiyorum...karar veremiyorum...1 ay için bu işkenceye katlanim mi yoksa 32.haftada izne ayrılıyım miiiiiiiiiiii...bi akıl verin yaaaaaaaaaaaaaaaa
yarın görüşürüsssssssssssss...öptük sizi ...kaçtık bizzzzzzzz
herkese günaydın..... sabah sabah okudum, okudukça bi güldüm, bi ağladım....:)) buyrun size de...
HAMİLELİK...bir kadının hayatı boyunca yaşayabileceği en özel tecrübe. tarifi imkansız bir deneyim.
hamile olduğunuzdan şüphelendiğiniz o ilk an... tahlil ya da testlerle kesinleştikten sonra insanın içine doğuveren o güneş... mucizeye tanıklık etmek her geçen gün... mide bulantısına, baş dönmelerine, bir türlü geçmeyen yorgunluk hallerine sevinebilmek... doktor muayenehanesini mabet bellemek... minicik, küçücük giysilere sarılarak uykuya dalmak... hep dua etmek... çok dua etmek... her şey yolunda gitsin diye... Allah'a inancın daha bir pekişmesi... şükürlerin dillere dolaşması... anneye duyulan sevginin çoğalması... kendini özel hissetmek... özel olmak... içindekiyle bir bütün olup diğer herkesi dışarda bırakmak... merdiven aralarında dinlenip derin nefesler alırken içinden gelen minik tekmeleri sevmek... hayal kurmaktan uyuyamamak... kocaman bir sürprizin, harika bir öykünün başrolü olmak... telefonlardan, bilgisayarlardan uzak durmaya çalışmak... alınan her bir kiloya, oluşan her bir çatlağa bir anlam yüklemek... içine giremediğin kıyafetlerin için asla üzülmemek... daha sağlam, daha dayanıklı olmak... daha güçlü olup daha dik durmak... vs. vs.
Canım iğne ucu çok bişey değil. Belki yanlış görmüşsündür..
Devamı gelicek mi kontrol et. Tekrar gelirse doktoruna git..
canım kum falan mı döküyorsun yada taş varmı
bi de kan nerden geldi hemoroid olmasın
içinin rahat etmesi için dr a git istersen
cnm iğne ucu değil(toplu iğneler olur ya onun topu kadar:44::44: yani bir damla afedersin peçete ile sildim bir damlacık sadece ama insan tedirgin oluyr yinede bebişim hareketliydi dr. aradm ama doğumdaymış 2 tane doğumu varmış 11 de çıkacakmış :44::44:
bebişim hareketli ama yinede arycam dr u
bide alt bölgemde böyle yanma gibi bi sızı var acaba enfeksiyon kaptımda ondan olmuş olabilirmi kanın rengi çok açıktı ama can kırmızı derler ya öyleydi :26:
Kızlar günaydın herkese,
Bizim haftasonu randevumuz vardı hatırlarsanız, perinotologa. Haberler sevindirici değil ama stres yapıp kendimi üzmemeye karar verdim, pozitif düşünüyorum bebeğim etkilenmesin diye.
Şimdi kızımın gelişimi 2 hafta geriden geliyor, doktor kontrolünde değişiklik olmadığını gördü ve rahim içi gelişim geriliği teşhisi koymuş oldu perinatolog. Sevindirici haber kan akımı ve amniyotik sıvının miktarı gayet iyiymiş, bu göstergelerde daha önemliymiş. Doktor 40 dk. kadar inceledi, kan akımlarına baktı fln filan. Sonuç: Daha yakından takip edilecem, 1hafta 10 günde bir dopplere girecem ki kan akımına bakılacak. 37. haftayı atlatmayı bekliyoruz, kan akımında ve sıvıda herhangi bir değişiklik olmazsa 38'e kadar bekliyoruz dedi. Eğer bu parametrelerde değişiklik olursa erken müdahale ile bebeği almak gerekebilirmiş. Ama şunu anladım perinatologlar gerekten daha karamsar bir tablo çiziyorlar, riskli gebelik uzmanları olduğundan tüm olumsuzlukların, risklerin özellikle özellikle üstüne basıyorlar. Yani insanda bunlar olacak gibi izlenim oluşuyor.
Perinatologdan çıkınca hemen kendi doktorumuza gittik, o çok daha rahat allahtan, rahatlattı bizi.
Siz bu raporun neresine takıldınız ki, niye moreliniz bozdunuz haberler gayet iyi dedi. Önemli olan kan akımı ve sıvının miktarı böyle devam ettikçe sonuna kadar bekleriz, yani bebeğiniz biraz minyon doğacak o kadar dedi. Çok kişide karşılaşıyoruz bu durumla siz canınızı sıkmayın dedi.
He bide ben doktorumla hiç doğumu konuşmamıştım. Eşim yani sezeryan olacak gibi mi diye sordu. O da biz şimdi normal doğum planlayalım dedi. 38-39. haftaya kadar beklemeye karar verirse bebek 2800-3000kg'ya yakın doğar hiç bir sıkıntısı yok dedi. Müdahale gerekecekse de rahim ağzı uzunluğu suni sancıya yanıt verebilecek gibiyse o şekilde olur dedi. Hemen sezeryana yönlendirmedi yani buna sevindim açıkçası. He bide önemli olan izne ayrılıyorum hemen. Dinlenmem kendimi yormamam önemliymiş. Ben rahatım en az 36. ya kadar çalışırım diyordum, neyse artık çalışmamam gerekiyorsa çalışmam yani. Haftaya gideceğim 32. hafta da, çalışamaz raporu yazacak doktor.
Şimdi size sorum, doktor özel hastanede, hastanenin SGK anlaşması var. Doktor izin için gelirken vizite kağıdı getireceksin dedi ama sizler izninizi alırken vizite kağıdı götürdünüz mü???
kizlar burasi öyle sicak ki kavruluyo resmen bugün pazar biraz disari cikalim dedik ama 2 saat zor durdum geldik eve ayaklarim sisti
aynen canim benim babam da öyle bi de bizimki kiz ya süslü elbiselere ayakkabilara tokalara bakiyo benim babam :) 16 agustosta annem ve kardesim gelicekler bilmiyorum ondan önce mi dogururum sonra mi ama babam gelmek istemedi kalabalik olmasin fazla diye bi de kaynanam falan tutar da gelirse anlasamiyolar zaten pek biz de en erken ekim sonu ya da kasim basi gibi gelebilicez türkiyeye esim ancak o zamana izin alabiliyoo o yüzden bi burukluk var icimde
bizimkisi de babasi falan elini koyunca hemen duruyodu ama artik ona da göstermekten cekinmiyo marifetlerini resmen kafasini kolunu bacagini kemiklerini hissediyoruz artik :) videoyu atmaya calistim ama biraz uzun herhalde yükleyemedim ya da video atilabiliyo mu onu da bilmiyorum bi de cep telefonuyla cekmeyi denerim
selam kızlarrr..
bebikimin kıyafetlerini ütüledim..tabanlarımdan ateş çıkıyor..
çok yorulduk bugünartık ağırlaştım galiba
dün eksiklerimi tamamlamaya çalıştım...tırnak makası, tarak, alt açma ve küvet..
kendime iç çamaşırı vs derken yorgun düştüm..
sanıyorum bi kaç eksik kaldı..
ona da bakıcaz artık
meraba fıstıklar.. ne çok yazmışşınız 2 günde oku oku bitiremedim.
dünkü kontrolumuz güzel geçti.. bebişim 1200 gr olmuş.. herşey yolunda dedi.. karnımda virgül şeklinde duruyomuş. kafa aşağıda, sırt göbek deliği civarında düz ayaklarda kafanın önünde.. ayaklarıyla kapamıştı yüzünü göremedik maalesef. eşim duruşu normal mi diye sordu.. doktor hepimiz böyle duruyoduk anne karnında dedi.. hiç bi yerini göremedik doktor önemli olan bnm ölçüm yapabilmem onda da sorun yok dedi. 4 hafta sonra tekrar gidicez..
7,5 kilo alarak 68'e ulaştım. kan testini tekrar yaptırdık değerlerde yükselme var çok şükür demir ilacı işe yaramış. yalnız pıhtılaşma testi geçen aykınden de yüksek çıktı ref değeri 0-500 bende 930 çıktı günde 2 iğne+corasprine rağmen belki dozunu artırır iğnenin.. yrn ulaşabilirsem sorcam kendisine napayım artık kafayı tak tak bi yere kadar. inşallah bi sorun çıkmaz bebişe giden damarlarda...
buarada milupanın paketi geldi. kapsamlı bişey bekliyodum ama içinden çıkanlar : huggies yenidoğan bez (8 adet) bi tane still-tea çay 1 adet nivea baby temizleme mendili birer adet tek kullanımlık nivea baby pişik önleyici krem ile şampuan.. bi de cd ve kitapçık
nasılız teyzoşlar?? biz bugün tuzlaya gittik...eşimin yeğeni..kızımın kuzinesi 1 yaşına bastı bugün...doğum günü partisi vardı...yol çok uzun geldi yalnız,,fena şiştim yollardaAllahım bize de yaşgünlerini kutlamak nasip etsin ,sağlıkla,mutlulukla inşallah bu arada kuzumun halası bize çok güzel bir hastane çıkışı hediye almış...bayıldık,kuzumun üstünde görmek nasip olsun inşallah
yaw 37 noydu ayaklarım...bugün gittim Gezer'den sabo terlik aldım ortopedik...40 numara kızlar...komik bişi oldum benboyayı almamış eşim ..daha doğrusu alışverişe çıkma sebebi yeğenimize 1.yaş günü hediyesi almaktı..onla geçmiş zamanı
marshall'ın kataloğunda bebek pembesi gördük ,muhtemelen onu yaptıracağız..çok uçuk bi de çok şekey stickerlar aldık o tonla uyumlu...hayal ediyorum çok güzel...bitsin de fotosunu çeker paylaşırım sizle teyzoşları:)
slm kızlar daha yeni ben tuvalette iken bi kırmızı kan geldi toplu iğnenin topu kadar yaa normalmi kızlar böyle olan olmuşmuydu sanki geçenlerde okudum gibi bulamadm şimdi nerde okuduğumu ltfen bilenler acil cevap çok meraktayım
Canım stres yapma, dinlen bol bol...
Bak bende stres yapmıştım, sonra kendi haline bıraktım. Sonuçta stres yapmak hiçbirşeyi iyiye çevirmiyor. Daha da kötüsü kendine ve bebeğine zarar veriyorsun...
Senin tansiyon sorunun filan yoktu dimi canım?
Evet canım aynen, bende şimdi 38. haftaya kadar dayanabilirsem diye dua ediyorum. Sadece bebeğim biraz zayıf doğmuş olacak, sorun yok diyorum kendime.
Tansiyon problemim yok canım, sadece bir önceki kontrolde 13-8 çıkmıştı, doktor takip et tansiyonunu demişti ama öyle yüksek çıkmıyor.
Kızlar günaydın herkese,
Bizim haftasonu randevumuz vardı hatırlarsanız, perinotologa. Haberler sevindirici değil ama stres yapıp kendimi üzmemeye karar verdim, pozitif düşünüyorum bebeğim etkilenmesin diye.
Şimdi kızımın gelişimi 2 hafta geriden geliyor, doktor kontrolünde değişiklik olmadığını gördü ve rahim içi gelişim geriliği teşhisi koymuş oldu perinatolog. Sevindirici haber kan akımı ve amniyotik sıvının miktarı gayet iyiymiş, bu göstergelerde daha önemliymiş. Doktor 40 dk. kadar inceledi, kan akımlarına baktı fln filan. Sonuç: Daha yakından takip edilecem, 1hafta 10 günde bir dopplere girecem ki kan akımına bakılacak. 37. haftayı atlatmayı bekliyoruz, kan akımında ve sıvıda herhangi bir değişiklik olmazsa 38'e kadar bekliyoruz dedi. Eğer bu parametrelerde değişiklik olursa erken müdahale ile bebeği almak gerekebilirmiş. Ama şunu anladım perinatologlar gerekten daha karamsar bir tablo çiziyorlar, riskli gebelik uzmanları olduğundan tüm olumsuzlukların, risklerin özellikle özellikle üstüne basıyorlar. Yani insanda bunlar olacak gibi izlenim oluşuyor.
Perinatologdan çıkınca hemen kendi doktorumuza gittik, o çok daha rahat allahtan, rahatlattı bizi.
Siz bu raporun neresine takıldınız ki, niye moreliniz bozdunuz haberler gayet iyi dedi. Önemli olan kan akımı ve sıvının miktarı böyle devam ettikçe sonuna kadar bekleriz, yani bebeğiniz biraz minyon doğacak o kadar dedi. Çok kişide karşılaşıyoruz bu durumla siz canınızı sıkmayın dedi.
He bide ben doktorumla hiç doğumu konuşmamıştım. Eşim yani sezeryan olacak gibi mi diye sordu. O da biz şimdi normal doğum planlayalım dedi. 38-39. haftaya kadar beklemeye karar verirse bebek 2800-3000kg'ya yakın doğar hiç bir sıkıntısı yok dedi. Müdahale gerekecekse de rahim ağzı uzunluğu suni sancıya yanıt verebilecek gibiyse o şekilde olur dedi. Hemen sezeryana yönlendirmedi yani buna sevindim açıkçası. He bide önemli olan izne ayrılıyorum hemen. Dinlenmem kendimi yormamam önemliymiş. Ben rahatım en az 36. ya kadar çalışırım diyordum, neyse artık çalışmamam gerekiyorsa çalışmam yani. Haftaya gideceğim 32. hafta da, çalışamaz raporu yazacak doktor.
Şimdi size sorum, doktor özel hastanede, hastanenin SGK anlaşması var. Doktor izin için gelirken vizite kağıdı getireceksin dedi ama sizler izninizi alırken vizite kağıdı götürdünüz mü???
Kızlarrrr günaydın...
Nasılsınızzzz???
Dün akşam arkadaşım doğum yaptı. 3300 gr 50cm doğdu minik prenses.
Görmelisiniz çokkk minik. Hastane çıkışı bile kocaman olmuş.
Bizim aldığımız 0-3 aylıklar kesinlikle olmaz.. Kucağıma alamadım bile, minicik pıtırcık
Gece suyu gelmiş arkadaşımın, hemen hastaneye gitmiş ama sancısı hiç yokmuş. 4-5 saat bekleyip sezeryana almışlar. Arkadaşım normal doğum yapmak istiyordu ama olmamış.
Kızlar günaydın herkese,
Canım şimdi biz ne desek yalan olacak bana kalırsa sorun yoktur diye düşünüyorum belki tuvalete çıkarken zorlnaman varsa kılcal damar çatlaması olmuş olabilir. Ben de bazen oluyor, kabızlık durumu yaşarsam ama yinede garanti olması açısından doktorunu arayıp sormalısın.
canım geçmiş olsun...
sen yine de endişelenme dua et sağlıkla gelsin meleğin..
aksilikler oluyor olacakda..sağ salim gelsinler de küçük olsunlar
6 aylık doğum yapanlar var bizler yine şanslıyız..
bende de yarın kültür alacak doktor yine..alttan muayene nefret ediyorum ama katlanıcam
canim cok cok gecmis olsun,
hakikaten perinatologlar cok karamsar, bana da rahim de bolme var demislerdi hatirlarsan; simdi kendi doktorum herhangi bir bolme goremese de perinatologun uyarisini dikkate akmak zorundayim diyor.
benim bebegim de son bikac gidisim de 1 hafta gerideydi ama doktorum onemli bi fark degil adece biraz minyon dogacak dedi, ayni sen gibi
bana da 32. haftada izne ayrilacaksin dedi
durumlarimiz benziyor yani cnm
hakkimizda hayirlisi olsun; bizde 32de ayrilir izne, solumuza yatar yatar , buyuturuz kuzulari napalimm ..
dedigin gibi moral bozacak bisey yok
su anda kac gr.mis cnm senin bebegin ?
ben de bu cmr. gidicem bakalim, hayirli haberler alirim ins.
allah analı babalı büyütmek nasipmetsin...
Canım kim olsa yakın takibe alındığı bir durum olduğu için endişelenir ama en azından 2 doktorda sorun olmadığını bebğin minyon olacağını söylemiş. Doğduktan sonra maşallah o kadr hızlı kilo alıyorlar ki. İnşallah sütünde bol olur bebişini güzel besler doğduktan sonra büyütürsün bebişini. Bizim bir arkadaş mayısın 8 inde doğum yaptı onun bebişi de biraz geriden geliyordu, doğum 37. haftada oldu bebiş 2650 g doğdu dün konuştuk tel. de maşlaah şuan aldığım çoğu şey küçük geliyor dedi. Allah başka daha büyük sıkıntılar vermesin inşallah...
Sağolun kızlar...Ben de en azından kan akımının ve sıvının azalmaması için bol bol dinleneceğim. En azından 37. haftayı görsem yeter, kilosu dediğiniz gibi düşük olsa da önemli değil, akciğer gelişimi tamam olsun o daha önemli.
Benim arkadaşımda 36.haftada doğurdu, geçen görüştük 3. ayında kilosu üst sınırda dedi, çok çabuk toparlıyorlar gerçekten. İnşallah bir aksilik çıkmaz bekler bekleyebildiği kadar.
Peppermint canım ben 31+0 da gittim işte en son, kilosu 1300 gr civarıydı 29.hafta ile uyumlu. Sen de bol bol dinlen canım, çok yorma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?