2011 Ağustos Annelerinin Aldıkları Hamile Giysileri

Eki Görüntüle 188434 Eki Görüntüle 188435

kizlar bu gomlek ve pantolon gecen cuma indirime girmisti ebru da , kacirmadim.
bej rengi de bi babetle guzel olur bahar da diy mi

ayy keşke benimd e haberim oslaydı indirimden.ben de açık renk pantolon istiyorum.bi de iç göstermiyor diyorsun tam istediğim kesim ve özellikmiş.olmazsa bi bakim ben lşimdi.güle güle giy canım :))

canım güle güle kullan. gömleğin şeker pembesini aldım bende çok memnunum üstümden çıkarmıyorum desem yeridir..bahçıvanınıda aldım o da çok güzel oldu tavsiye ederim..

canım bahçıvanı kot olanı mı aldın.ben keten lacivert bi bahçivan arıyorum da..sen d e güle güle kullan cnm..

waawww hepsi süpermiş..güle güle giy cnm.bende hastaneyken ve ilk güler için gecelik tarzı istiyorum.çünkü pijamalaı bi kaç kişi görmüştüm , altları sarılı olduüğu için (hasta bezi vs.) çok kötü görünüyordu :)) o yüzden elbise tarzı alıcam.

Güle güle giy canım, hepsi çok şık...
Ben de gecelik alacağım, sonra evde giymek için pijama alacağım. Hastanede pansuman fln yapılırken pijama zorluyormuş, özellikle normal doğumlarda pijamayı çıkarıp duramazsın demişlerdi bana. Sezeryan için de pijamanın belindeki lastik kısmından dolayı önermiyorlar sanırım, gecelikle daha rahat edilir.

teşekkür ederim canım...evet yaa sezeryanda pansuman olayında gecelik daha iyi oluyormuş..ben de o yüzden tercih ettim:)

gittim canım gittim...
kırmızı olan gecelik ve lizöz takımı nakitte 135 e bıraktılar...
diğerlerini kartla ve taksitle aldığımız için fiyat netteki fiyatla aynı 195e geldi onlarda 6 taksit yapıldı...
size daha güzelleri olsunnn kıslarrrrrrrrrr

elime gecti,
ic gostermiyor

ben bugun degisim icin gondericem gerci, bir byugunu alicam, su an uzerime tam oturdu bu;
en azindan bikac ay giyeyim diyorum

evet gomlege ben de bayildim

sen de gule gule guys sekerimmm

ebruya o kadar bakıyorum beğeniyorum bi türlü cesaret edip alamıyorum beden olmayınca değişim yapıyolar dimi ama kesin kargo biize ait oluyodur bide şu gecelikler indirime girmedi hiç

kızlar bütün pantolonlarımın ağı eskidi resmen doğurmadan herşeyi eskittim var mı avantajlı birşeyler bu ara bildiğiniz?

ayy ben de aldım canımm.. şu lcw olmasa ne giycekmişim ben .. Haftasonu da pantalon giymekten sıkılmıştım artık..

gördümm çook yakışmış canımm çok tatlı olmuşsun.. başka elbise aldın mı bilindik biyerlerden kırmızı bitane istiyorum aslında artık pantolon giyemiyorum benn (

gördümm çook yakışmış canımm çok tatlı olmuşsun.. başka elbise aldın mı bilindik biyerlerden kırmızı bitane istiyorum aslında artık pantolon giyemiyorum benn (

çook sağol canım yok almadım. yalnız 8 ve 22 temmuzda düğünler var onlar için uygun rahat bişeyler arıyorum göbişim büyüsün biraz temmuz başı keşfe çıkıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…