2011 Ağustos Annelerinin Aldıkları Hamile Giysileri

teşekkürler:)
canım ebrunun kargoları en fazla 2 güne geçti elime benim...ondan çok memnun kaldım:)
e-gebeden geçen hafta başı verdiğim sipariş hala geçmedi ama...takip no'dan baktım çıkmış görünüyor dağıtıma ama elime geçemedi...sinir oldum sanırsam...

evet canım ebrudan aldığım ürün dün akşam kargoya verilmiş görünüyor bugün elime ulaşacakmış
ama e-gebe siparişi daha yeni onaylayabildi. biraz sinir bozucu ama napalım bekleyeceğiz (
teşekkür ederim cevabın için

kızlar selam. aldığınız cicileri çok beğendim bende bişeyler bakayım artık dıyorum. merak ettımde , ebrudan yada egebe den aldığınız kıyafetlere nekadar kargo ucretı odedınız?

UPS kargo ile geliyor ..zaten fatura hesaplanırken kargo fiyatı yazıyor...net hatırlayamıyorum yaa..belli bir mikar üstünde vermiyorsun da 6 lira felan herhalde kargo...

hımm ıyıymıs kızlar fazla kargo ucretıde yokmus. neyde 15 mart gelsınde , ebrunun bahar urunlerıne abanalım bıraz. ınsallah fazla pahalıda olmaz:)

günün 2li indirimi bi de üyelere özel indirim oluyor..hergün takip et...mutlaka bişiler yakalarsın canım:)

ataşehirde nerde varki mağazaları? sitelerinde ataşehir adresi yok. dediğin gibi her dükkanda farklı ürünler olabilir.

Palladium'da var canım, ama küçük bir mağaza. Sezonda bulunur gerçi her modeli. Ben istanbul foruma gitmiştik bir gün, denk gelmişti, rdaki mağazası daha büyük, ordan yapmıştım bi kaç alışveriş.

hehehe evet şaka bi yana...içerde ne kadar çok kalırlarsa o kadar iyi ama görünce dayanamadım yaw artık son aylarda giyerim teyzesi

kızlar tish-o sitesinden kendime yaptığım logoyu siz nasıl buldunuz hehe
Eki Görüntüle 168189

Çok güzelmiş, evet sen son aylarda giy en iyisi

Ben de LCW 'ye uğramıştım, bol bir tunik alabilirim belki diye. Yeni sezon hamile kıyafetlerine gözüm takıldı, daha önce bakmıştım koleksiyonu beğenmemiştim. Ama kısa kollu t-shirt'lere bir bakın bence, kalıbı çok iyi, hoş duruyor üstte. Birde istanbul shopping fest nedeniyle 2. ürün %30 indirimli. Bir tane bluz aldım; şimdilik oluyor da en fazla 1 ay giyerim, ama doğumdan sonra her zaman giyebileceğim birşey, bilerek bedenini büyük almadım. Yanında bu t-shirt 11 TL'ye geldi.

çok sevimliymiş ya :)) güle güle giy canım :))

kızımla gezerken giyelim diye LCW'dan gene bir sipariş verdim...ben coştum bu ara...al al doymuyorum:) ama hem bana hem de kısıma

kızlar selam nasılsınız. bu gun tesadus bır mağazaya gırdım bı baktım hamıle pantolonu var. 30 tl ye ındırdı adam tabı hemen gıydım ustume:) çıkartmadım bıle, hem ucuz hem kalıbıda guzel. daha sonra resmını eklıcem kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…