2011 Ağustos Annelerinin Aldıkları Hamile Giysileri

kızlar geçen gün bunları buldum aldım. yeni yeni almaya başladım ben malum havalar da serindi hep.. önceki kışlık esnek kıyafetlerimle idare ettim şimdi de bunların üstüne hırkalarla idare edicem bikaç ta kotum var tam yaz olunca da elbise almak istiyorum ama zevkime göre bulamadım ebruda da çok pahalı..

Eklentiler

• $M_20011-1Y3858Z8-A3K_A.webp
    5 KB · Görüntüleme: 64
  • $M_20011-1Y8158Z8-1GN_A.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 62

güle giy canım bende de var soldakinden

Son düzenleme:

güle güle giy canım...bende de var bunlardan eheeeh:)
ebruya üye ol ..online takip et...üyelere özel online indirimler oluyor bi de günün indirimli ürünü oluyor en az 2 tane...bugün bi elbise indirimdeydi sanırsam....şık elbiseler ama baya pahalı ebruda haklısın...ben ordan 15-20 L.ya çok bluz aldım hamilelik sonrası da giyebileceğim...bi de taytlarından aldım....acayip rahatlar:)

kızlar, benim anladığım kadarıyla hepimiz LCW den bir şeyler almışız:) ben zaten ordan hamile reyonundan 4 tane t-shirt almıştım, geçenlerde de hamileler için solopetde aldım. ama çok hoşuma gitti. sagolsun LCW bizi bu dönemde giydiriyor:)
bu arada, kıyafetlerinizi güle güle giyin

cok cok guzel.

ben ebrudan kendime bisey alamiyorum,
1 elbise aldim sadece

kac kez yeltendim ama cok cesit var, o mu olsun bu mu olsun deren secemeden birakiyorum ..

simdi kizlar anneler gunu yaklasiyor, esiniz hediye aliyor mu size, sorarsa ne alayim diye ne isteyeceksiniz??

ben sik bir canta ve yine sik bi tabani rahat ayakkabi istiyorum bu aralar, aldirsam mi esime.
27sinde de dogum gunum,o zaman da kiyafet aldirip kendimi mi duzsem

(hehhheee, yasasin kotuluk )

teşekkür ederim...aldır canım aldır, hiç acıma ben geçen hafta ankaraya gittiğimde bir sürü alışveriş yaptım bebek için..kendimede kırmızı tşörtü almştım..e bide bahçıvan ve gömleğide alınca bu ayki hakkım bitti,o yüzden birşey beklemiyorum.:90:.zaten aklınada gelecğini sanmam ama ben hatırlatayım yinede

heheheheheh en guzelını yapmıssın canım:)) en ıyısı sen onun kredı kartını al ebru m. gır bısuru sey siparış et. benımkıylede gecen gun doğum hedıyesı konusu açıldı. dedım hıc bana altın falan alma. dırek bır koşu bandı ıstedım :)) doğumdan sonra bebek uyuyunca evde spor yapabılmek ıcın. e çalışmadıpım ıcın kıloları hemen vermem lazım. esımde spor yaptıpı ıcın, kılolu kadından pek hoslanmaz yanı:))))
oda sasırdı, hayret yanı bır kadın altın ıstemıyor dedı :)))

canım bencede cok guzel tercıh yapmıssın. bu pantolon benımde gozume takılmıstı. elıne gectımı iç gosterıyormu acaba???

elime gecti,
ic gostermiyor

ben bugun degisim icin gondericem gerci, bir byugunu alicam, su an uzerime tam oturdu bu;
en azindan bikac ay giyeyim diyorum

canım güle güle kullan. gömleğin şeker pembesini aldım bende çok memnunum üstümden çıkarmıyorum desem yeridir..bahçıvanınıda aldım o da çok güzel oldu tavsiye ederim..

evet gomlege ben de bayildim

sen de gule gule guys sekerimmm

yaa etrafımdaki akideşler hele ki sezeryan olma ihtimaline karşılık hastane ortamında ve sonrasında gecelikle daha rahat edeceğimi söyleyip durdular...aslında daha önce havuzluhandan da bi pijama takımı almıştım kendime...biraz abarttım sanırsam bu alışverişi ama aldığım gecelikleri doğum sonrasından geçtim...ilerki günlerde evde elbise olarak bile giyebilirim diye düşündüm...kırmızı olanı hariç tabi eheuee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…