- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
- Konu Sahibi peppermint
-
kızımla gezerken giyelim diye LCW'dan gene bir sipariş verdim...ben coştum bu ara...al al doymuyorum:) ama hem bana hem de kısıma
Eki Görüntüle 169542
kızlar geçen gün bunları buldum aldım. yeni yeni almaya başladım ben malum havalar da serindi hep.. önceki kışlık esnek kıyafetlerimle idare ettim şimdi de bunların üstüne hırkalarla idare edicem bikaç ta kotum var tam yaz olunca da elbise almak istiyorum ama zevkime göre bulamadım ebruda da çok pahalı..
kızlar geçen gün bunları buldum aldım. yeni yeni almaya başladım ben malum havalar da serindi hep.. önceki kışlık esnek kıyafetlerimle idare ettim şimdi de bunların üstüne hırkalarla idare edicem bikaç ta kotum var tam yaz olunca da elbise almak istiyorum ama zevkime göre bulamadım ebruda da çok pahalı..
Eki Görüntüle 185519 Eki Görüntüle 185521 Eki Görüntüle 185520 Eki Görüntüle 185518
kızlar bunları ebrudan almştım,elbise ve tişörtü önceden aldım,bahşıvan ve gömlek bugün elime ulaşıcak
hepsi çok hoş özellikle bahçıvannn çok güzell güle güle giyyy
sağol canım benim, daha güzelleri sizlerin olsun
Eki Görüntüle 185519 Eki Görüntüle 185521 Eki Görüntüle 185520 Eki Görüntüle 185518
kızlar bunları ebrudan almştım,elbise ve tişörtü önceden aldım,bahşıvan ve gömlek bugün elime ulaşıcak
cok cok guzel.
ben ebrudan kendime bisey alamiyorum,
1 elbise aldim sadece
kac kez yeltendim ama cok cesit var, o mu olsun bu mu olsun deren secemeden birakiyorum ..
simdi kizlar anneler gunu yaklasiyor, esiniz hediye aliyor mu size, sorarsa ne alayim diye ne isteyeceksiniz??
ben sik bir canta ve yine sik bi tabani rahat ayakkabi istiyorum bu aralar, aldirsam mi esime.
27sinde de dogum gunum,o zaman da kiyafet aldirip kendimi mi duzsem
(hehhheee, yasasin kotuluk)
cok cok guzel.
ben ebrudan kendime bisey alamiyorum,
1 elbise aldim sadece
kac kez yeltendim ama cok cesit var, o mu olsun bu mu olsun deren secemeden birakiyorum ..
simdi kizlar anneler gunu yaklasiyor, esiniz hediye aliyor mu size, sorarsa ne alayim diye ne isteyeceksiniz??
ben sik bir canta ve yine sik bi tabani rahat ayakkabi istiyorum bu aralar, aldirsam mi esime.
27sinde de dogum gunum,o zaman da kiyafet aldirip kendimi mi duzsem
(hehhheee, yasasin kotuluk)
Eki Görüntüle 188434 Eki Görüntüle 188435
kizlar bu gomlek ve pantolon gecen cuma indirime girmisti ebru da , kacirmadim.
bej rengi de bi babetle guzel olur bahar da diy mi
Eki Görüntüle 188434 Eki Görüntüle 188435
kizlar bu gomlek ve pantolon gecen cuma indirime girmisti ebru da , kacirmadim.
bej rengi de bi babetle guzel olur bahar da diy mi
canım bencede cok guzel tercıh yapmıssın. bu pantolon benımde gozume takılmıstı. elıne gectımı iç gosterıyormu acaba???
canım güle güle kullan. gömleğin şeker pembesini aldım bende çok memnunum üstümden çıkarmıyorum desem yeridir..bahçıvanınıda aldım o da çok güzel oldu tavsiye ederim..
işte bugün gidip aldığım doğum sonrası kısmet olursa giyeceğim cicilerim:)
Eki Görüntüle 194920 Eki Görüntüle 194919 Eki Görüntüle 194918 Eki Görüntüle 194917 Eki Görüntüle 194916
2si annaneden birini de ben aldım ihihhihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?